نه یه حساب دیگه دارن روزشمار با کف 200 میلیون که شناوره از 200 تا 500 میلیون 21 درصد بیشتر از 500 م رو 22% حساب می کنهاون 100 تومنشو ميدونم ميگم اگه كف مانده حسابمون رو بالاتر بزاريم مثلا 10ميليون بيشتر از 18 درصدم ميده؟!
روزشمار گردشگری و قوامین چطورند؟نه یه حساب دیگه دارن روزشمار با کف 200 میلیون که شناوره از 200 تا 500 میلیون 21 درصد بیشتر از 500 م رو 22% حساب می کنه
مسدودی 2 میلیونی داره قوامین که در برابر ایران زمین جذاب نیست.روزشمار گردشگری و قوامین چطورند؟
Sent from my HTC One E9PLUS dual sim using Tapatalk
بله سود 400تومان را 80 همون اول میده همانطور که دوستان گفتن بانک مسکن هم قبلا همین کار را می کرد خودم یکبار سود را همون اول گرفتم
حالا 80 تومان سود را هم میتونید یکساله سپرده کنید مثلا با نرخ 20% سود اونم 16میلیون میشه یا بردارید ببرید تو بازار کار(مسکن اجازه برداشت می داد اینده را نمی دونم)
البته من نپرسیدم و دوستان پرسیدن،پیداست با نرخ 22 نتونستن سپرده به اندازه مورد نیازشان جمع کنن و این طرح را دادن
اگر مسئولین بانک اینده در چند سال گذشته وعدهایی را که می دادن عمل می کردن مشتری از دست نمی دادن و مجبور نبودن الان برای سپرده جمع کردن اینقدر سود بدن
من شخصا نپرسیدم برای همین اسم سپرده را نمی دونم،دوستمون تو پست قبلی توضیح دادن که همون سپرده یکساله استاسم این حساب بانک آینده چیه؟ این حساب یک ساله است؟
ببر قوامین دو درصد سود بیشتربگیر،،اعتبار قوامینم بالاس بانک نیروی انتظامیهسلام دوستان امروز رفتم قوامین میگه بالای 50 میلیون 1 ساله 22 درصد باز میکنیم بنده یک سپرده 50 میلیونی توی بانک سپه داشتم که امروز تموم شده و دوباره یک ساله 20 درصد تمدید میشه به نظرتون همون سپرده بانک سپه یک ساله 20 درصد رو نگه دارم یا سپرده قوامین باز کنم ؟ باتوجه به اینکه سپرده سپه معتبر تره نظر بدید لطفا باتشکر
کفش 2میلیونه اما باید بره بالای 20میلیون تا 18درصد سود بدهند.روزشما قوامین 17 درصد . حداقل باید 2 تومن تو حساب باشه
سپرده روزشمار اصلا سر رسید نداره .اسمشم هست روزشمار خوب طبیعی با تامین منابع بانک سود کم بشه .برای همین اختلاف طرح جدید بانک آینده قطعا 1درصد نخواهد بود چون به نظر من چند وقت دیگه بعد عید سودهای روزشمار کم خواهد شد هم آینده هم قوامین و....اما اگر سود یک سال از آینده بگیرید و همین الان قوامین یا گردشگری و...22درصد سپرده کنید دیگه خیالتون راحته حداقل تا یک سال 22درصد سود را دارید.بله الان اخر ساله و اکثر بانکها برای جبران کسریشون نرخ 20تا22میدن حتی ملت و تجارت که البته تجارت دیگه کردش %20
حتی ملی هم سراغ دارم که برای کارمند خودشون 22باز کردن ولی من پرسیدم برای 300تومان بیشتر از 18%ندادن
قوامین هم دوستان میگن بالا50تومان22%یکساله میده گردشگری هم همینطور و آینده که سود 20%را اول میده واگر سود را 2بار دیگر سپرده کنید سود سالیانه میشه 25% ،البته سود 22%بقیه بانکها را هم اگر سپرده روز شمار کنید سالیانه میشه 24%
پس برای منه سپرده گذار 1% فرقه بین بانک اینده و بانکهایی که22سالیانه میدن، منتها طبعا برای اینده سختتره سود 20%را همون اول بده تا بانکهایی که 22%سالیانه میدن،شخصا هیچ خصومتی با بانکی ندارم ولی انتظار دارم وقتی بانکی به حرفی میزنه و وعده ای میده عمل کنه
در عوض بانکهایی هم بودن که تا موعد سر رسید سپرده روز شمار نرخ اعلامیشون را پایین نیاوردن
همین الانم تجارت راحت میتونه 22%را نده و نرخ14.5% که رو برگه سپرده نوشته را بده و زیر حرفش بزنه ولی خب اولویت هر کاری حفظ مشتری است
سلامسلام خدمت دوستان
بنده 50 میلیون دارم میخاستم ببین چه جوری سپرده کنم و تو کدوم بانک بزارم که سود بیشتر بده پولم تا 1 سال نمیخام
Sent from my SM-G900H using Tapatalk
ببرقوامین معتبرسلام دوستان امروز رفتم قوامین میگه بالای 50 میلیون 1 ساله 22 درصد باز میکنیم بنده یک سپرده 50 میلیونی توی بانک سپه داشتم که امروز تموم شده و دوباره یک ساله 20 درصد تمدید میشه به نظرتون همون سپرده بانک سپه یک ساله 20 درصد رو نگه دارم یا سپرده قوامین باز کنم ؟ باتوجه به اینکه سپرده سپه معتبر تره نظر بدید لطفا باتشکر
اینهایی که پشتشون به یک ارگان گرمه ترسناک تر هستند!بخصوص مربوط به ارگان مسلح؛ببر قوامین دو درصد سود بیشتربگیر،،اعتبار قوامینم بالاس بانک نیروی انتظامیه