• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

mohamad elx

Registered User
لایک‌ها
2,808
منم تماس گرفتم کفش یک میلیون تومانه
اطلاع ندارین سودش یکم برج واریز میکنن یا تاریخ افتتاح حساب؟
کارت وشتاب و ساتنا و پایا وصله بهش؟
میشه بهش اضافه کرد و همون ۲۲ حساب میشه؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
اقا درسته کفش 1 تومنه امروز صبح کارمند بانک به من اشتباهی گفت دوباره پرسیدم
سودش هم پرسیدم دقیقا 30 روز بعد از تاریخ افتتاح حساب(سر ماه واریز نمیشه دقیقا تاریخ افتتاح حساب)
اره عضو شتابه .همراه بانک هم داره پایا و ساتنا رو اطلاع ندارم
بله هر زمان و هر روز میشه بهش اضافه و کم کرد ولی باید 1 تومن حداقل کفش بمونه .

afshin5

Registered User
لایک‌ها
1,548
یه سوال اگه مثلا تو یه شعبه بانک پارسیان حساب داشته باشم میتونم برم تو شعبه دیگه ای یه حساب بلند مدت با همون حساب قلبی باز کنم یا باید برم شعبه خودم

poq

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,567
برای 150 میلیون یک ساله یا 6 ماهه جایی سود 23 نمیده ؟

behnood_67

Registered User
لایک‌ها
518
بانک ملت روزشمار 17 درصد .یکساله 20 درصد .

Sent from my m2 note using Tapatalk

The Blind Owl

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
72
دوستان نظرتون درباره حساب ۲۲ درصدی یکساله بانک قوامین با کف ۵۰ میلیون تومان چیه؟
به نظرتون حساب مناسبی هست و ارزش سرمایه گذاری رو داره؟

behnood_67

Registered User
لایک‌ها
518
تهران پرسیدی؟ چون من شنیدم برای 100 میلیون یکساله 20 درصد میده یعنی الان کرده 10 میلیون؟
بله تهران از شعبه پرسیدم قبلا چقدر بوده رو دیگه نمیدونم .شاید استقبال نشده کف رو آوردن پایین.

mehdi b

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
برای کسایی که میخوان پولشون رو سپرده کنن و بانک معتبری هم باشه صادرات با کف 50 میلیون یکساله سپرده میکنه ، البته من شنیدم وضعش زیاد خوب نیست ولی بانک بزرگی هستش و سودش هم نسبتا مناسب 2 درصد پایین تر از بانک های خصوصی،شرایطشم سه ماه نمیتونی بهش دست بزنی بعد سه ماه هم هر وقت خواستی میتونی بدون جریمه سپرده رو برداری....

mehdi b

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
برای کسایی که میخوان پولشون رو سپرده کنن و بانک معتبری هم باشه صادرات با کف 50 میلیون یکساله سپرده میکنه ، البته من شنیدم وضعش زیاد خوب نیست ولی بانک بزرگی هستش و سودش هم نسبتا مناسب 2 درصد پایین تر از بانک های خصوصی،شرایطشم سه ماه نمیتونی بهش دست بزنی بعد سه ماه هم هر وقت خواستی میتونی بدون جریمه سپرده رو برداری....
سود 20 درصد

afshin5

Registered User
لایک‌ها
1,548
بانک پارسیان سپرده جدید گذاشته 20 میلیون به بالا طرح امید 22 درصد 6 ماهه من باز کردم

arashhamidi2014

Registered User
لایک‌ها
1,099
شرایط بانک صادرات خوب نیس ؟؟ ههههههههههههههههههه

peyman110

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
من امروز تو بانک آینده حساب روز شمار 22 درصد باز کردم بهم کارت خرید نقدی صادر کردند و گفتن شتاب هم داره با مقدار کم شروع کردم ببینم چطور بانکی ، ظاهرا که خوب بود

dvb595959

Registered User
لایک‌ها
323
من امروز تو بانک آینده حساب روز شمار 22 درصد باز کردم بهم کارت خرید نقدی صادر کردند و گفتن شتاب هم داره با مقدار کم شروع کردم ببینم چطور بانکی ، ظاهرا که خوب بود
احتمالا بعد عید کم کنه،بهتر بود سپرده‌یکساله باز کنید اگه به پولش احتیاج ندارید.

فرستاده شده از Che2-L11ِ من با Tapatalk

بالا