یک حساب روزشمار با سود حداقل ۲۰٪ باز کنید. می تونید آرمان ،نور یا عسکریه رو انتخاب کنید.سلام دوستان
من ماهانه 300 تا 400 تومن پول بلا استفاده دارم که تا الان نزدیک 1 تومن شده می خوام همین مقدار رو تو یه بانکی بذارم و ماهانه شارژش کنم
طبق تحقیق به گنجینه ی سپهر رسیدم
حالا به نظر دوستان خوبه ؟ یا پیشنهاد دیگه ای دارند ...
بدین وسیله قبلا از راهنمایی های شما تشکر می کنم .
ببخشین یکم واضح تر میگینگنجینه سپهر شفافیت نداره.
سپرده حساب طلایی چی شد هنوز برقراره یا سودش کم شد؟؟؟دوستانی که حساب ارکیده کوثر دارند دقت کنند که سود برای مشتری قدیم و جدید 19.5 واریز میشه و چیزی با نام مابه التفاوت هم قرار نیست واریز بشه! بنابراین توصیه میشه پول به بانک هایی که 20 درصد سود میدن انتقال بدید.
تا آخر سال برقرار هستسپرده حساب طلایی چی شد هنوز برقراره یا سودش کم شد؟؟؟
فرستاده شده از GT-I9500ِ من با Tapatalk
پس یعنی حتی موسسه مجاز هم ریسکش بیشتر هست نسبت به بانکبنطرم اصلی ترین فرقش در میزان سرمایه ای هست که دارند،مسلما سرمایه بانک خیلی بیشتر از موسسه هست
حساب روزشمار بهتره چه بانک چه موسسه هرکدوم که شرایطش رو مناسب می بینید.سلام دوستان عزیز.میخاستم نظرتون رو بپرسم که برای سرمایه گذاری و پس انداز ماهانه شما گنجینه سپهر بانک صادرات رو پیشنهاد میدین یا حساب روز شمار موسسه عسکریه؟ممنون میشم نظرات و راهنماییهاتون رو بخونم...
Sent from my LG-H818 using Tapatalk
گنجینه سپهر سود روز شمار 19.72% میدهسلام دوستان عزیز.میخاستم نظرتون رو بپرسم که برای سرمایه گذاری و پس انداز ماهانه شما گنجینه سپهر بانک صادرات رو پیشنهاد میدین یا حساب روز شمار موسسه عسکریه؟ممنون میشم نظرات و راهنماییهاتون رو بخونم...
Sent from my LG-H818 using Tapatalk
من گنجینه سپهر افتتاح کردم ماه پیش.اینجور که شما میگین 20درصد واقعی نیست سودش! بهتر نیست این حساب رو ببندم یه حساب روزشمار عسکریه باز کنم؟یا همین حساب رو بزارم باشه؟![emoji19]گنجینه سپهر سود روز شمار 19.72% میده
با 100.000 تومن افتتاح حساب کنید
هر مبلغی هم واریز و برداشت کنید مشکلی نیست
حساب روز شمار هست و فقط دفترچه داره
چند ماهی هست بازش کردم