ویژدانا این تحلیلها رو از کجا میارید!!؟؟از نگاهی دیگر:
تشکیل صف بزرگ فروش دلار در مقابل صرافیهای بانکی
بانک مرکزی با استراتژی بالاتر قرار دادن نرخ ارز در بانکها و صرافیها نسبت به بازار آزاد، توانست با کنترل کامل و کاهشی کردن روند بازار، فروشندگان دلار را به سمت خود جذب نماید.
حالا چطور از روی عکس میشه تشخیص داد صف خرید هست یا فروش؟ :دی
ولی طبق خبرها بانک ملی داره گرونتر از صرافی میخره.. پس قاعدتا باید صف فروش باشه..
بلکه کلیت امر همینه و حداقل اگر اتفاق غیر منتظره ای نیفته حرفتون درستهیه حساب سادست، دلار وابسته به نفته، نفتم که تقریبا نصف شده پس دلار واقعی میشه دو برابر چهار هزار تومن یعنی بین هفت تا هشت تومن، حالا این وسط هر چقدر جلو واردات کالاهای لوکس و غیر ضرور گرفته بشه و یا صادرات نفت به روال قبل نزدیکتر بشه میتونه پایینتر هم بیاد باقیش دیگه جو روانیه
راستی دوبله و صداگذاری هامو تو اینستا از دست ندید
Hardanbili@
الان باز یه عده میان میگن ...فرمول محاسبه نرخ ارز در هر کشور از اختلاف نرخ تورم با کشور دیگه حساب میشه، مثلا برای محاسبه قیمت دلار میانگین نرخ تورم ایران رو تقسیم بر میانگین نرخ تورم آمریکا میکنی و ضربدر نرخ ارز در سال پایه که قیمت دلار در ایران در میاد، الان طبق داده های موجود میانگین نرخ تورم ایران در 40 سال گذاشته هر سال حدود 24 درصد بوده، حالا کاری ندارم که این نرخ از میزان واقعیش پایینتره و میانگین نرخ تورم آمریکا هم در 40 سال گذشته حدود 2.5 درصد بوده. حالا همین اعداد رو بزاری تو فرمول و ضربدر قیمت دلار در چهل سال پیش که 7 تومن بود بکنی الان قیمت واقعی دلار چیزی حدود 14500 باید باشه. یا اصلا اختلاف نرخ تورم همین اول سال با الان رو نسبت به آمریکا حساب کنی ضربدر قیمت دلار 5 هزار تومنی اول سال بکنی قیمت واقعی دلار حدود 14 تومن در میاد.
تازه این قیمت ها برای زمانی هست که اقتصاد مملکت در حرکت باشه و زیر فشار تحریم و ریسک های سیاسی نباشیم وگرنه درصدی به این اعداد اضافه میشه.
حالا دولت میتونه با تزریق های بیش از اندازه قیمت دلار رو پایینتر از نرخ واقعی بیاره که ساده ترین نتیجه اون ورشکستی صنایع مختلف، افزایش بیکاری، ایجاد رانت و فساد اقتصادی میشه.
در حال حاضر هم کاهش نرخ ارز نسبت به قیمت واقعیش ناشی از امنیتی کردن بازار و جوهای روانی هست که در سطح جامعه ایجاد شده و نرخ تعادلی بازار نیست، هر موقع خرید و فروش ارز به میزان نامحدود بدون شرط گذاشتن آزاد شد و وقتی شما رفتی صرافی هر مقدار ارز خواستی تونستی بخری و بفروشی اون نرخ دیگه میشه قیمت واقعی بازار و معاملات کالا و خدمات طبق اون نرخ انجام خواهد شد.
اختلاف نرخ بالای کالا و خدمات نسبت به قیمت دلار 10 تومنی به علت عدم عرضه ارز توسط دولت هست، البته عرضه به میزان خیلی ناچیزی وجود داره و اونم برای جو دادن به بازار و تحریک مردم به فروش ارزهاشون به قیمت بسیار پایینتر از نرخ واقعی به دولت هست.
رئیس جدید بانک مرکزی هم آدم خبره ای در نوسان گیری هست و همین حدود 3 ماهی که سر کار اومده نزدیک 300 درصد از مردم نوسان گرفته و جیبشون رو خالی کرده، و ظاهرا این روند نوسان گیری رو ادامه خواهد داد. دیگه سیگنال هاش رو خودتون ببینید که بانک مرکزی بخشنامه میده تمام بانک ها و صرافی ها موظف هستن هر کی ارز آورد ازش بخرن! نوسان سنگین بعدی که از مردم میگیرن معلوم نیست کی هست ولی حواستون رو جمع کنین در دام نوسانات نیوفتین.
با این اوضاع ریال رو نگه داریم یا به ارز یا سکه تبدیل کنیم؟
الان باز یه عده میان میگن ...
شانس آوردیم میانگین (تورم ایران یا اختلاف تورم ریال و دلار یا هرچی) 21 درصد بوده شده 7 تومن میشه 14300. اگه 25 بود الان باید 52600 می بود.
18 درصد هم 5250 تومن می شد
ویژدانا این تحلیلها رو از کجا میارید!!؟؟
خب وقتی بانک ملی یا مرکزی یه نرخ واسه خرید دلار اعلام میکنه، و اون نرخ هم بالاتر از نرخ بازار هست، چرا مردم باید برن صف بکشن که دلاراشونو بفروشن؟
خب وقتی من خیالم راحته که فلان بانک دلار رو مثلا 11تومن ازم میخره، حالا اگه قیمت بازار حتی به 5تومن هم برسه هیچ استرسی به من وارد نخواهد شد، چون میگم خب هروقت دلم خواست میرم بانک و دلارام رو 11تومن میفروشم! چرا باید برم از ترس اینکه دلار شده 10500 توی صف وایسم آخه!؟
هیچوقت، تاکید میکنم هیچوقت عکسها و اخباری که میگه مردم صف کشیدن برای فروش ارز رو باور نکنید. اینقدر ساده نباشید و از فیک نیوزها بازی نخورید!
یک ماه پیش که دلار رو توی دو ساعت از 17 رسوندن به 5تومن یادت رفته؟
من تاحالا دلار از نزدیک ندیدم و از خدامه قیمتش بیاد پایین و ارزش پولم برگرده و بتونم چیزایی که برام شده مثل آرزو بخرم، ولی با گول زدن خودم این اتفاق نخواهد افتاد
وقتی میبینم همزمان با کاهش قیمت دلار، قیمت همه ماشینها، ملک، مواد غذایی، پوشاک و .. داره میره بالاتر، و همه هم میدونیم که توی این مملکت قیمت هیییچ جنسی تا بحال ارزونتر نشده، پس از چی خوشحال باشیم!؟ از پر شدن جیب دولت و حکومت و حساب آقازاده های حکومتی؟ یا از خندیدنشون به ریش ماها!؟
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
آقا منبع این رو لطف میکنی؟عبدالناصر همتی رئیس بانک مرکزی گفت:
«وضعیت اقتصادی کشور وضعیت مطلوبی نیست و پایین نگاه داشتن ارز و طلا به این صورت برای بانک مرکزی هزینه بر است !
در هر صورت من تلاش خود را خواهم کرد هر چند بعضی ها فشارهایی از اطراف وارد میکنند، اگر موفق نشوم صحنه را ترک خواهم کرد.»
داره این امر محقق میشهپورابراهیمی:
پیشنهاد دولت برای تثبیت نرخ ارز برای بودجه سال ۹۸ 5500 تومان است
اگر سیاستهای ارزی با همین شکل پیش رود در ماههای آینده کاهشی که در نرخ ارز داشتیم کماکان ادامه خواهد یافت تا قیمت به 5500 تومان برسد.
میشه بگی به کی فشار اومده؟خدا کنه بازم دلار پائین بیاد تا قطعات کامپیوتر و موبایل و خیلی چیزهای دیگه که به بهانه دلار گرون شدن قیمتشون بیاد پائین
فقط نمیدونم چرا دلار که اومده پائین همزمان به بعضیها بدجور فشار اومده
یکی از دوستان حرف جالبی زد:
متاسفانه شخصی که دلار داره/ خودرو داره یا ..... به هیچ وجه نمیپزیره که ارزون بشه!!!
دقیقا همینه علت این فشار همینه