خود بانک های آمریکایی میگن ریال ایران به پشتوانه منابع عظیم انرژیش (رتبه اول دنیا در نفت و گاز) میتونه بعنوان ارز اصلی در تجارت جهانی مورد استفاده قرار بگیره و جایگزین دلار بشه.
اگر ایران از همین حالا بخواد راهش رو عوض کنه و به جای حرکت به سمت پسرفت و نابودی به سمت پیشرفت و سازندگی حرکت کنه در مدت ۳۰ سال میتونه به یکی از بزرگترین اقتصادهای دنیا تبدیل بشه که پا به پای آمریکا، اتحادیه اروپا، ژاپن، چین و ... حرکت کنه و حتی پیشی بگیره.
تصور کنید یعنی انقدر ثروت داره این کشور که من و شما میتونیم تو دوران زندگیمون تبدیل این ایران الان رو به ایرانی جز کشورهای جی هشت ببینیم.
کشوری که 25 درصد ذخایر انرژی دنیا رو در اختیار داره و فقط یک درصد جمعیت دنیا رو شامل میشه اما با اینحال 48 درصد جمعیتش فقیر محسوب میشن.
شما هنوز متوجه نشدین که دیگه نفت و گاز وطلا نیست که تعیین کننده ی قدرت اقتصادی یا اعتبار یک سیستم اقتصادیه ، که اگه اینطور بود خود کشورهای بزرگ صادر کننده ی نفت ، صاحب بزرگترین ذخایر دلاری دنیا نبودن .
این تفکر که ما منابع داریم و باید فقط استخراجش کنیم و بشینیم صبح تا شب تخمه بخوریم گل بگیم گل بشنویم ، مُرد خاکش کردن استخوانش هم پوسید ، نمیدونم شما تو این دنیا و سال 97 ...2018 زندگی میکنی یا نه ، فقط کافیه یکمی اطرافت رو ببینی ، از همون صدا و سیمان هم اخبار رو پیگیری کنی متوجه این موضوعات میشی چون اظهر من الشمس هست .
ایران به درآمد ناخالص ملی سال 57 هنوز نرسیده ، متوجه هستی چی میگم ؟!! یعنی ما به سطح درآمدی سال 57 هم هنوز نرسیدیم ، بیشتر از اون پیشکش . هر علمی خط کش و معیارهای خودش رو داره که با اونها باید سنجیده بشه ، تو مسابقه ی دو معیار زمان کرنومتر هست ، کسی نمیتونه بیاد بگه این دونده خوشگل تره یا بیشتر عرق کرده پس برندست .
شما ببین معیارهای اقتصادی ما چیه بعد رویا پردازی کن ، اونهایی که این حرفها رو میزنن دو دسته بیشتر نیستن ، به خدا قسم دسته سوم نداره :
یا از شرایط موجود سود میبرن ، یا بیسوادهایی هستن که یه سری حرف بلغور میکنن . نمیدونم سن و سال شما چقدره ولی گول هیچکدوم رو نخور .
میدونی نفت شل چیه ؟ نمیبینی که همه خودروها داره برقی میشه ؟ کل فروش نفت ایران نصف فروش شرکت اپله :general509: بعد بخواد جزو جی8 بشه !! بخدا اگه سقف خونتون از این حرفها شکاف بخوره جای تعجب نداره ، چون من که سرم درد گرفت از اینکه یه هموطنم با این افکار همراهه .
سهم کشورهای مختلف از تولید ناخالص جهانی
هر کدام از ایالت های آمریکا به اندازه چه کشوری درآمد ناخالص ملی تولید میکند :
اینکه الان ما چند درصد از تولید ناخالص جهانی رو داریم هم بد نیست بری و پیدا کنی ، چون زیر 1% هستیم .
.