DrAlexa
Registered User
- نوشتهها
- 221
- لایکها
- 3,841
دلار پیپال خریداریمراحترین روش فروختن دلار پی پال و paxum چی هست؟ حدود ۴-۵ هزار دلار میشه
دلار پیپال خریداریمراحترین روش فروختن دلار پی پال و paxum چی هست؟ حدود ۴-۵ هزار دلار میشه
دلار تهران نقدی : 11250
دلار صرافی : 11300
یورو : 12900
آبشده : 1450
امامی : 3700
متغیره ولی حدود 3600 باید بخرن راحتالان نرخ خرید امامی چنده ؟
افزایش نرخ ارز باعث شد که بسیاری از کارگران افغان ترجیح بدن دیگه تو ایران کار نکنند و صف بازگشت کارگران افغان به کشورشون و کشورهای دیگه الان ایجاد شده. این مساله باعث میشه که فرصت اشتغال بیشتری برای کارگران ایرانی فراهم بشه.نبود نیروی کار از همه مهمتره. هنوزم برای کار از افغانی استفاده میشه چون میگن اونا کاری هستن. ظاهرا خیلیا عادت کردن به درامد باد اورده و همونطور که در پستهای قبل گفته شد مدیریت صحیح و برخورد با تخلف نیست.
اگر ایران از همین حالا بخواد راهش رو عوض کنه و به جای حرکت به سمت پسرفت و نابودی به سمت پیشرفت و سازندگی حرکت کنه در مدت ۳۰ سال میتونه به یکی از بزرگترین اقتصادهای دنیا تبدیل بشه که پا به پای آمریکا، اتحادیه اروپا، ژاپن، چین و ... حرکت کنه و حتی پیشی بگیره.
تصور کنید یعنی انقدر ثروت داره این کشور که من و شما میتونیم تو دوران زندگیمون تبدیل این ایران الان رو به ایرانی جز کشورهای جی هشت ببینیم.
کشوری که 25 درصد ذخایر انرژی دنیا رو در اختیار داره و فقط یک درصد جمعیت دنیا رو شامل میشه اما با اینحال 48 درصد جمعیتش فقیر محسوب میشن.
زیاد فرقی تو اوضاع نمیکنهافزایش نرخ ارز باعث شد که بسیاری از کارگران افغان ترجیح بدن دیگه تو ایران کار نکنند و صف بازگشت کارگران افغان به کشورشون و کشورهای دیگه الان ایجاد شده. این مساله باعث میشه که فرصت اشتغال بیشتری برای کارگران ایرانی فراهم بشه.
از محاسن شبکه های اجتماعی اینه که همه سریع از اوضاع و احوال با خبر میشن. دلارم تا یکم رفت بالا فوری تو پیج ر. ج. کولاک شد و اومد پایین. اگه همه دزدی ها و تخلفات انقدر سریع پخش بشه، برخورد بیشتر میشهاین بالا و پایین رفتن دلار هم مسخره شده دیگه!
داره به سمت بالا میره، یه دفعه بعد از چند روز کاهش پیدا میکنه و میاد پایین و همه میگن «دولت داره به زور پول تزریق میکنه» و «الکی جلوش رو گرفتن» و...
هفته بعدش دوباره یه ذره میره بالا و باز بحث میشه که «بالاخره فنر آزاد شد» و «پیش به سوی دلار 50 هزار تومنی» و...
این بالا و پایین رفتن دلار هم مسخره شده دیگه!
داره به سمت بالا میره، یه دفعه بعد از چند روز کاهش پیدا میکنه و میاد پایین و همه میگن «دولت داره به زور پول تزریق میکنه» و «الکی جلوش رو گرفتن» و...
هفته بعدش دوباره یه ذره میره بالا و باز بحث میشه که «بالاخره فنر آزاد شد» و «پیش به سوی دلار 50 هزار تومنی» و...
باز دو هفته بعدش یه کمی میاد پایین و دوباره «دارن به شدت دلار تزریق میکنن که پایین بیاد» و از این حرفا.
بابا یه کاری با دلار بکنین که تکلیفمون رو بدونیم دیگه! رسماً حس قِر دادن به آدم دست میده و هی در حال رقص و حرکات موزون هستیم! بزنین تکلیفش رو مشخص کنین که اون بنده خدا هم انقدر بالا و پایین نره و کمردرد نگیره!
Paxum که نمیدونم چیه. اما پی پال رو نفروش. هرچی هم احتیاط کنی، آخرش شر میشه. جنس بخر بده یکی برات بفروشه:general509:راحترین روش فروختن دلار پی پال و paxum چی هست؟ حدود ۴-۵ هزار دلار میشه
بیرحم. بگو میخری چیکارشون کنی، منم همون کار رو بکنم:general503::general503::general704::general709:دلار پیپال خریداریم
آخه مشکل اینه که همه بحث ها هم در رابطه با همین ارز و ... هست هیچکس بحث متفرقه نمیکنه همش مربوط به همینه شاید در ظاهر فرق بکنه ولی اصلش برمیگرده به همون
ولی متاسفانه بعضیا تیپ روشنفکری و شخصیت برمیدارن خودشون تاپیکو خراب میکنن بعد از بقیه ایراد میگیرن !!!!
الکی نگو. کی گفت پی پل برای فروش موجود است ؟:general108:. آقا بهنام پرسید، بهترین روش فروش پی پل چیه. خداییش سوال من هم هست. زیاد بی ربط به این تاپیک هم نیست. حداقل از ناله و نفرین های بعضی از دوستان و خدا به کمرت بزنه و ایشالا ذلیل بمیری به حق پنج تن و ... و این حرفا، مرتبط ترهیا شخص دیگری میگه پی پل برای فروش موجود است هیچکسی هم چیزی بهش نمیگه...
پ.ن: امروز من رفتم چند تا داروخانه برای قطره چشم، جوری بهم میگفتن گیرت نمیاد که یاد اواخر جنگ افتادم
از این دسته سوم اینجا هم زیاد هست خودت داری میبینی که طرف ادعای کاربر قدیمی و شخصیت و ... میشه ولی همرو بی شخصیت میبینه چرا چون امضا گذاشتن و پست میدنمتاسفانه این فرهنگ رو از دوران مدرسه به اکثر ما القا کردن که باید اهدافمون رو در قالب های قشنگ "ایثار" و "انسان دوستی" و " خدمت به جامعه" بسته بندی و کادوپیچ کنیم تا این فرهنگ جاش رو به تفکر منطقی بده، خیلی طول میکشه. عمر من که کفاف نمیده :general503:
افراد این تاپیک 3 دسته هستن
1- عده ای تحلیلشون اینه که در کوتاه یا میان مدت، قیمت ارز افزایش پیدا میکنه و بر اساس این تحلیل قبلا خرید کردن و طبیعتا دوست دارن که قیمت ها بالاتر بره و این رو بیان هم میکنن و هیچ اشکالی هم نداره
2- عده ای تحلیلشون اینه که در آینده، قیمت ارز کاهش پیدا میکنه و بر اساس این تحلیل، ارزی نخریدن و طبیعتا دوست دارن که قیمت پایین بیاد و این رو هم بیان میکنن و هیچ اشکالی هم نداره
3- دسته سوم افرادی هستن که آرزوشون اینه که دسته اول ضرر کنند. اینها وقتی دلار پایین میاد، میان میگن آخ جون دیدید ضرر کردید. هورا هورا:general108::general108:. وقتی دلار بالا میره، میان میگن فلان فلان شده ها، زالو ها، دلال های کثیف، وطنفروش ها، شما شرف ندارید که دلار خریدید
این دسته سوم کلا توی این دنیا ول معطلن. اگر دلار 7 تومن زمان شاه هم بشه، اینا باز هم توی بدبختی دست و پا میزنن. چون اصولا به جای تمرکز روی بالا کشیدن خودشون، روی پایین کشیدن دیگران تمرکز میکنند و همچین طرز تفکری فقط مختص آدم های شکست خورده است. فقط هم مختص خرید دلار نیست. طرف معدل دبیرستانش 12 شده، از مطب دکتر میاد بیرون، ماشین حساب دستش میگیره، درآمد دکتر رو حساب میکنه و فحش میده
یه زمانی خیلی توو بازارچه فعال بودم و به قول خودمون دزدگیر داشتیم، با اینکه حقیقتا سودآور هم بود برام اما تا یه دزدی پیدا میشد به بدترین وجه ممکن میپریدم بهش تا اینکه یه روز به طرز عجیبی بن شدم، اونم بن دائم به خاطر معرفی یک کلاهبردار مدیرا و بچه های پاتوق ( قدیم ) به من لطف داشتن و پارتی بازی کردن از بن در اودم و دوباره بن دائم شدم تا روزی که متوجه شدم همون کلاهبردار سر یکی از مدیرا رو هم کلاه گذاشته و اون هم بن شد و من برای همیشه آزاد ...
این قصه ها رو گفتم که بدونید من اینجا از چیزی نمیترسم، و به عنوان یک کاربر قدیمی ( نه به خاطر نمادش ) به خاطر فعالیتی که داشتم طبق قوانین انجمن و با رعایت ادب گیر میدم به هر کسی که فکر میکنه زرنگه.... حتی اگر بن دائم بشم...
طرف رفته 120 هزار تومن گرفته که فقط توو این تاپیک پست بذاره و فعالیت کنه امضاش مشخص باشه ( به گفته خودش ).. حالا امضا که حق طبیعی ش هست، اما میاد پست تبلیغاتی میذاره.. یا شخص دیگری میگه پی پل برای فروش موجود است هیچکسی هم چیزی بهش نمیگه...
اگر کسی بگه دلار میریزه جواب میدن که تو بیسوادی مملکت رو هواست دلار باید بشه ( 20ت ) .. بعد وقتی پستاش رو بررسی میکنی ( برای اینکه بفهمی چرا انقدر اصرار داره که دلار میره بالا ) متوجه میشی که بعله.. آقا دلار دپو کرده و بدجوری تو ضرر هست...
البته اینم بگم که من مخالف اون دسته از افرادی هستم که بدون هیچ تحلیل و منطقی میگن دلار ریزشی هست چون فلان شخص گفته یا مثلا عموم پلیس هست، اون به من گفته..
مدیران این بخش، نه فقط برای این تاپیک بلکه برای کل بخش باید حساسیت بیشتری نشون بدن، منم اگر خلافی انجام دادم تذکر بدن، تکرار شد بن کنن تا درس عبرتی باشد برای دیگران...
نظر شخصی من اینه: اونایی که سرمایه دار هستند حق دارن نگران ارزش پولشون باشن، اونایی هم که با کمترین حقوق دارن زندگی میکنند باید نگران آینده خودشون و بچه هاشون باشن..
پ.ن: امروز من رفتم چند تا داروخانه برای قطره چشم، جوری بهم میگفتن گیرت نمیاد که یاد اواخر جنگ افتادم
بله قطره های مثل آرتلاک آرتیپیک و سینالون و ... نایاب شده و سهمیه بندی شدهپ.ن: امروز من رفتم چند تا داروخانه برای قطره چشم، جوری بهم میگفتن گیرت نمیاد که یاد اواخر جنگ افتادم
الکی نگو. کی گفت پی پل برای فروش موجود است ؟:general108:. آقا بهنام پرسید، بهترین روش فروش پی پل چیه. خداییش سوال من هم هست. زیاد بی ربط به این تاپیک هم نیست. حداقل از ناله و نفرین های بعضی از دوستان و خدا به کمرت بزنه و ایشالا ذلیل بمیری به حق پنج تن و ... و این حرفا، مرتبط تره
زیاد بی ربط به این تاپیک هم نیست
بهترین روش فروش پی پل چیه. خداییش سوال من هم هست
شاعر میفرماید: فقط اولش خووب بود.تازه اولشه:general509:
البته دلار روز به روز در حال کاهشه و همه چی خوبه. ما چقدر خوشحالیم
من 120 تومن گرفتم تو چرا میسوزی ؟ بیا بیا این شماره کارتتو بده 120 بزنم برات انقد دود سوختنا زیاد شده تاپیکو داری خراب میکنی فکر میکنم دارم صذقه میدم برای نیازمند
فعلا تا اطلاع ثانوی دیگه قیمت 17-18 تومن نمیشه