• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538
باور کن من اصلا نام کاربری رو هم نگاه نکردم وگرنه چاکر آق بهنام و بچه های قدیم هم هستم، بحث من بیشتر کلی بود + اینکه اگر صفحه ی قبل رو چک کنی میبینی زده " حدود ۴-۵ هزار دلار میشه " ، یعنی 5ک موجود دارم و دوست دیگری هم گفته پی پل خریدارم :دی، پایینش رو بخون ;)

به این بخش ربط داره تا اونجایی که من اطلاع دارم.

https://forum.persiantools.com/forums/سیستمهای-مالی-و-تجارت-آنلاین.80/
به نظرم زیادی سخت میگیری. من خودم هم بارها همینجا گفتم که برای انتقال پول به ایران مشکل دارم. اما هیچوقت هدفم این نبوده که با کسی از بچه های پی تی معامله کنم. فقط میخواستم تبادل نظر انجام بدم
اگه منظورت جلوی غازی و معلق بازیه، غازی درسته:general108::p:D
شاعر میفرماید: فقط اولش خووب بود.
آخرش هم خوبه. همین امروز سخنگوی وزارت خارجه اعلام کرد که رسما از اروپا ناامید شدن. به نظر من زمان زیادی تا بهتر شدن اوضاع نمونده:D

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
لطفا کسانیکه که دوماه پیش اینجا استاد استاد می کردن و استادشون تز میداد که دوماه بعد قیمت حداقل بالای 30 تومن میشه
و بنده اصرار داشتم که قیمت زیر 14 تومن میاد و بنده رو با انواع و اقسام ناسزا و .... متهم می کردن به چیزهایی که خودشون لایقش بودن
و دیگران رو هم گمراه کردن و الان با خرید شون تا خرخره رفتن توی ضرر
خواهشا بازم تز ندین
کمی فکر کنن
بخدا هیچ خبری نیست
حکومت احساس خطر کرد و تصمیم گرفته ارز رو فعلا ثابت نگه داره
هیچ کس هم نه جلوداره و نه می تونه کاری بکنه
حالا هی شما بگو این مملکت فلانه بساره
فعلا تا اطلاع ثانوی دیگه قیمت 17-18 تومن نمیشه
----------------------------
فقط کافیه 20 صفحه عقب تر برین ببنید چطور یقه بنده رو پاره می کردن
الان هم جالبه میگن این تاپیک فقط برای دستور خریده و چیز دیگه ایی نباید درش نوشت....
اینجوری باشه که بقیه رو هم با خودتون به قهقهرا می کشوندی...
شما که تز میدادی دلار به زودی میاد رو 7 تومن دادازبل جان!

web-developer

Registered User
لایک‌ها
725
اطلاع ثانوی = یک ماه؟ 2 ماه؟ 6 ماه یا 3 سال؟

ممنون
دقت کنید قیمت ارز از هر دوره ایی یکبار افزایش پیدا می کنه بعد سکوت تا مردم یادشون بره و بعد دوباره
این چرخه باعث میشه کسی هم احساس نکنه هر روز گرانی هست
مثلا هر سال قیمت پراید 25 درصد گران نمیشه
بلکه ثابته بعد یک مدت دوباره گران میشه
شایدم دلیل دیگه اش این باشه که مسئولین با دستور و نامه و کنترل ، قیمت ارز رو ثابت نگه میدارن
بعد یه مدت مجبوری دوباره با یک نامه محرمانه افزایش میدن
الان تلویزیون 24 ساعته داره تبلیغ میکنه ایران پیشرفته ترین کشوره بعد امریکا و المان
علتش ترس از اعتراضات عمومیه
هر روز هم هشدار میدن فتنه 98
پس فعلا حکومت باید هر طور شده مردم رو ساکت نگه داره
کاهش قیمت که سهله، حتی طرح داره که مفتی گوشت و برنج و تایرو ... بده ولی دید فعلا چون اعتراضاتی شروع نشد وگرنه سریع اون طرح رو همگانی اعلام می کرد
پس الان فعلا افزایش قیمت در دستور نیست

web-developer

Registered User
لایک‌ها
725
شما که تز میدادی دلار به زودی میاد رو 7 تومن دادازبل جان!
والا تاجایی من یادمه اصلا عادت ندارم عدد بگم
اینجا استاد شما اومد یه عدد داد
بهش گفتیم چطوری به این عدد رسیدی
برگشت گفت دوماه بعد بیا بحث کن
----------
راستی شما که میگفتی 13 ابان دلار پرواز میکنه
بعد گفتی بزار یه هفته از 13 ابان بگذره
یکی هم عکس سنگ پا گذاشت که بزار این یه هفته بگذره بازم ما سکوت کردیم
البته بازم میخای بحث کنی
کلا حق باشماست ولی قیمت با صحبت شما جابجا نمیشه
یاد جمله افتادیم که گذر زمان ثابت می کنه...
ثابت هم شد... اما کسی که خودشو به خواب زده دیگه نمیشه بیدار کرد

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
به نظرم زیادی سخت میگیری. من خودم هم بارها همینجا گفتم که برای انتقال پول به ایران مشکل دارم. اما هیچوقت هدفم این نبوده که با کسی از بچه های پی تی معامله کنم. فقط میخواستم تبادل نظر انجام بدم

حق به شماست :general406:

اگه منظورت جلوی غازی و معلق بازیه، غازی درسته:general108::p:D

منظورم همون بود، ولی مهم نیت است :دی

پ.ن: فکر کنم جفتش درست باشه، چون توو کتاب های معروفی هم دیدم که " قاضی" نوشتن ...

web-developer

Registered User
لایک‌ها
725
دوستان یه بار هم لطفا به این زبون بسته بگید استاد که اینقدر حرص نخوره:D
قبلا هم از این چرندیات گفتی و جواب شنیدی که این نوع حرف زدن مختص خودت و خانوادته
پس انتظار جواب نکش که در حد جواب نیستی

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
والا تاجایی من یادمه اصلا عادت ندارم عدد بگم
اینجا استاد شما اومد یه عدد داد
بهش گفتیم چطوری به این عدد رسیدی
برگشت گفت دوماه بعد بیا بحث کن
----------
راستی شما که میگفتی 13 ابان دلار پرواز میکنه
بعد گفتی بزار یه هفته از 13 ابان بگذره
یکی هم عکس سنگ پا گذاشت که بزار این یه هفته بگذره بازم ما سکوت کردیم
البته بازم میخای بحث کنی
کلا حق باشماست ولی قیمت با صحبت شما جابجا نمیشه
یاد جمله افتادیم که گذر زمان ثابت می کنه...
ثابت هم شد... اما کسی که خودشو به خواب زده دیگه نمیشه بیدار کرد
اشتباه گرفتی دادازبل جان. کلاً شما عادت داری تو هپروت سیر میکنی و کاریش هم نمیشه کرد. یکی دو بار هم دوستان از شما خواهش کردند که شماره ساقیتو به بقیه بدی که از زیرش در رفتی!
خوش باش تو احوالات خودت!

پ.ن: دوستان ایشون به شدت محتاج اینه که افراد بیان تاییدش کنن. لطفاً با لایک ها و کامنت ها تحسین آمیز خودتون به این نیاز روحی ایشون پاسخ بدید ، ثواب داره به خدا!

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
مدیرا میتونن یه نظرسنجی بذارن واسه گروه یا خود استارتر تاپیک؟

@سعادت

#قیمت_دلار تا قبل از تابستان 1398 :cool:

091209130914

Registered User
لایک‌ها
1,920
قیمت سکه، طلا و ارز در روز یکشنبه
57751760.jpg

به گفته فعالان بازار، از دلایل داخلی نوسانات قیمت طلا، بازار ارز و نحوه مدیریت نرخ ارز است که به خودی خود بر افزایشی شدن قیمت طلا و سکه یا معکوس شدن آن تاثیرگذار است که البته این عامل سبب شده مجددا کاسبی در بازار مصنوعات راکد شود.

به گزارش ایسنا، قیمت سکه تمام بهار آزادی طرح جدید در بازار امروز (یکشنبه) به سه میلیون و ۶۵۰ هزار تومان رسیده و هر گرم طلای ۱۸ عیار نیز ۳۳۲ هزار و ۴۰۰ تومان قیمت دارد.

امروز قیمت سکه طرح قدیم با قیمتی معادل سه میلیون و ۵۰۰ هزار تومان داد و ستد می‌شود. این در حالی است که قیمت نیم‌سکه یک میلیون و ۸۸۰ هزار تومان، ربع سکه یک میلیون و ۱۷۰ هزار تومان و سکه گرمی ۶۵۰ هزار تومان است.

همچنین در بازارهای جهانی، آخرین قیمت هر اونس طلای جهانی به ۱۲۸۱ دلار رسیده است.

در این باره رییس اتحادیه فروشندگان و سازندگان طلا، جواهر، نقره و سکه تهران به ایسنا گفت: یکی از دلایل افزایش قیمت طلا و سکه در بازار تهران، افزایش نرخ اونس جهانی طلا و رسیدن به تعطیلات ژانویه است و دلیل دیگرش به نظر می‌رسد از اختلافات اقتصادی بین آمریکا و چین نشأت گرفته باشد.

در این باره ابراهیم محمدولی، نظر و روش مسوولان برای کنترل بازار ارز مشخص است، اما به نظر می‌رسد که بهتر است این بازار به گونه‌ای مدیریت شود که نوسانات در آن ادامه‌دار نباشد، چرا که نوسانات مقطعی و چند روزه در بازار سکه و طلا طبیعی است و مسئولان باید تلاش کنند که التهاب مختل‌کننده وضعیت بازار در این شرایط ایجاد نشود.

بانک‌ها دلار را چند می‌خرند؟

نرخ خرید دلار در بانک‌ها نسبت به روز گذشته با اندکی افزایش همراه شد. بانک‌ها از تابستان امسال و پس از ابلاغ سیاست‌های ارزی جدید بانک مرکزی مجاز شدند تا نسبت به خرید ارزهای خارجی مردم اقدام کنند که در ابتدا نرخ خرید ارز در بانک‌ها تفاوت چشم‌گیری با بازار آزاد داشت و کم‌تر کسی برای فروش ارز خود به بانک‌ها مراجعه می‌کرد.

از سوی دیگر، به تدریج با کاهش نرخ ارز در بازار آزاد و افزایش نرخ خرید ارز در بانک‌ها، این دو نرخ به هم نزدیک شد. در همین راستا، بانک‌ها امروز (۹ دی) هر دلار آمریکا را با افزایش ۱۰۰ تومانی نسبت به روز گذشته، ۱۰ هزار و ۵۰۴ تومان می‌خرند و هر یورو نیز با قیمت ۱۲ هزار و ۲۷ تومان از مردم خریداری می‌شود.

قیمت خرید هر پوند در شعب ارزی بانک‌ها نیز ۱۳ هزار و ۳۵۴ تومان اعلام شده است. شعب ارزی برخی بانک‌ها عامل ارز مسافرتی نیز می‌توانند درصورت تکمیل بودن مدارک مسافران، تا سقف ۵۰۰ یورو برای کشورهای همسایه و مشترک‌المنافع و تا سقف ۱۰۰۰ یورو برای سایر کشورها پرداخت کنند.

بر همین اساس، نرخ فروش ارز مسافرتی به مسافران در شعب ارزی بانک‌های عامل ۱۲ هزار و ۳۷۹ تومان است که با احتساب کارمزد بانک مرکزی و بانک عامل به حدود ۱۲ هزار و ۷۰۰ تومان می‌رسد. طبق اعلام صرافی‌ها همچنین امروز هر لیر ترکیه ۲۱۰۰ تومان، درهم امارات ۲۹۵۰ تومان و پوند انگلستان ۱۴ هزار تومان معامله می‌شود.

https://www.isna.ir/news/97100904939/قیمت-سکه-طلا-و-ارز-در-روز-یکشنبه

khunires

مدیربخش کاروسرمایه *فروشنده معتبر
لایک‌ها
4,947
عزیزان چه خبره اسپم و گزارش از این بخش؟!؟!
هر روز در حال پاک کردن پست ها هستیم ما!!!!!

بچه 3 4 ساله مگه هستید همش نمک میریزید بقیه بخندن؟ کل بخش مدیریت شده گزارش از این بخش!!!

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538

بچه 3 4 ساله مگه هستید همش نمک میریزید بقیه بخندن؟ کل بخش مدیریت شده گزارش از این بخش!!!

شما اگر همون دفعه اول، توهین کننده ها را در این تاپیک بن میکردی، کار به اینجا نمی کشید. منی که با سرمایه قانونی مشروع مالیات داده ام، دلار خریدم، چرا باید هر روز دلال و وطنفروش خطاب بشم ؟

این الان چرا بن نشده ؟

https://forum.persiantools.com/threads/سرمایه-گذاری-روی-ارز-و-تحلیل-بازار-ارز-دلار-یورو-و.214102/page-979#post-12532900

از این توهین مستقیم تر و چاله میدونی تر میخواین ؟:D

اینم پست بعدیش :

https://forum.persiantools.com/thre...ارز-دلار-یورو-و.214102/page-979#post-12532909

اصلا کلماتی که این به کار برده در شان چاله میدون هم نیست بخدا:D. بعد نه تنها بن نشده، پستش هم پاک نشده:D

Last edited:

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538

miladsharifitedi

Registered User
لایک‌ها
1,656

دوست عزیز چرا رسیدگی نمیکنید خوب ؟
چرا به کسانی که میان به ما میگن وطن فروش و ... کاری ندارید؟
مگه دزدی کردیم که ارز خریدیم ؟ مگه از مال کسی برداشت کردیم ؟

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538
شما هم که فوری جوابشون رو میدی پس نباید شاکی باشی! تاپیک فانی هست فقط گاهی بعضیا مینویسن اسپم و .. که باعث میشه کمتر پست داده بشه!

چرا اصلا باید همچین حرفی زده بشه که من جواب بدم ؟o_O:rolleyes:. تازه من از هر 100 تا توهین جواب یکیشون رو میدم. اونم به شکل خیلی مودبانه و در قالب طنز

Erfan90ir

Registered User
لایک‌ها
366

مدیریت محترم شما اگه با کاربر زیر برخورد کنید مشکلات این تاپیک به طور کل حل میشه

@F-May5th

ریشه همه اسپم ها و بحث ها و توهین ها و کنایه ها و بد و بیراه گفتن ها و گزارش ها همین کاربر است و بس
ریشه همه نمک پرانی ها و مسخره بازیها و پست های اسپم همین کاربره
تو پروفایلش جنسیت را زده زن ولی ادبیاتش و پست دادنش بدتر از ادبیات مردای چاله میدانی هست
بهش تذکر بدین که اینجا بخش پاتوق نیست که نمک پرانی کنه
اینجا بخش مهم تحلیل بازار ارز هست

Last edited:

Erfan90ir

Registered User
لایک‌ها
366
این پست من که گذاشتی هیچ توهینی به هیچ کس داخلش نکردم فقط و فقط حق و حقیقت را گفتم و بس
برو دوباره با دقت بخونش فقط و فقط حقیقته و آینده را هم برات پیش بینی کردم
از همه دوستان میخوام برن این پستمو دوباره بخونن
قضاوت با دوستان
ضمنا من تا به حال توهین و بد و بیراه به هیچ کاربری نکردم

miladsharifitedi

Registered User
لایک‌ها
1,656
این پست من که گذاشتی هیچ توهینی به هیچ کس داخلش نکردم فقط و فقط حق و حقیقت را گفتم و بس
برو دوباره با دقت بخونش فقط و فقط حقیقته و آینده را هم برات پیش بینی کردم
از همه دوستان میخوام برن این پستمو دوباره بخونن
قضاوت با دوستان
ضمنا من تا به حال توهین و بد و بیراه به هیچ کاربری نکردم
همون پستتون از هزارتا توهین بدتره
همونو نقل میکنم :

ای دلال دلار و ارز به اصطلاح محترم
من یکی از این مردمی هستم که نوسانات و بالا رفتن قیمت دلار و ارز بیچارشون کرده و زندگی سختشونو سخت تر از قبل کرده
همین نوسانات و بالا رفتن قیمت ارز و دلار هست که باعث شده خیلی از کارخونه ها ورشکسته بشن و هزاران کارگر بیچاره از کار بیکار بشن
همین نوسانات و بالا رفتن قیمت ارز و دلار هست که باعث شده من جوون نتونم هیچ کاری رو شروع کنم
مگه تو و امثال تو دلالای دلار میزارین وضعیت اشتغال جوونا درست بشه؟
دلال خودت حرص و جوش نخور که در آینده نزدیک به خاک سیاه میشینی و آنچنان ضرری بدی که در تاریخ بنویسن برات
تا تو و امثال تو باشین که با فقیر تر شدن مردم خوشحالی نکنی و فکر سودت نباشی
البته دیگه خوشحالی تموم شد
فصل گریه شما شروع شده
باید شاهد پوچ شدن سرمایه دلاریت باشی :D:general304:

دوستان این دیگه چقدر بیچاره و بدبخته که رفته پست های منو یکی یکی زیر و رو کرده که بفهمه چقدر پول دارم :D اونوقت به من میگه وقتت را به بطالت میگذرونی:general304:

ببینید دوست عزیز دلال ارز ؟
اوکی اصلا بگیم دلال ارز درسته
دلال ارز چطوری دلار میخره ؟
با پول شما میخره که داری حرص میخوری ؟
دلال هم کار کرده زحمت کشیده و میخواد حاصل زحمتش نابود نشه

دلال ارز هم یکی مثل شما آدمه و برای اینکه سقف روی سرش روی خانوادش خراب نشه میره دلار میخره که ارزش پولش کم نشه
یعنی پس الان همه مردم ایران دلال هستن از نشز شما چون یکی زمین میخره میفروشه یکی دلار یکی خونه یکی باغ یکی دارو یکی لباس و ...

یعنی منطق شماها خیلی عالیه که بدبختی و بی عرضگی خودتون که ناتوان در انجام کار و شغل و ساختن زندگیتونو میاین میندازین گردن بقیه
شبیه همون مردمی که میگن خشک شدن دریاچه ها کار آمریکا و اسراییله کارخونه ها ورشکست شدن و ...
عزیز من هزاران بار این به گوشتون خورده که سرنوشت هر کشوریو مردم اون کشور رقم میزنن
اگر کار نیست و بدبختی همه جارو فرا گرفته تقصیر خود ما مردمه نه کسی دیگه

Erfan90ir

Registered User
لایک‌ها
366
همون پستتون از هزارتا توهین بدتره
همونو نقل میکنم :

ببینید دوست عزیز دلال ارز ؟
اوکی اصلا بگیم دلال ارز درسته
دلال ارز چطوری دلار میخره ؟
با پول شما میخره که داری حرص میخوری ؟
دلال هم کار کرده زحمت کشیده و میخواد حاصل زحمتش نابود نشه

دلال ارز هم یکی مثل شما آدمه و برای اینکه سقف روی سرش روی خانوادش خراب نشه میره دلار میخره که ارزش پولش کم نشه
یعنی پس الان همه مردم ایران دلال هستن از نشز شما چون یکی زمین میخره میفروشه یکی دلار یکی خونه یکی باغ یکی دارو یکی لباس و ...

یعنی منطق شماها خیلی عالیه که بدبختی و بی عرضگی خودتون که ناتوان در انجام کار و شغل و ساختن زندگیتونو میاین میندازین گردن بقیه
شبیه همون مردمی که میگن خشک شدن دریاچه ها کار آمریکا و اسراییله کارخونه ها ورشکست شدن و ...
عزیز من هزاران بار این به گوشتون خورده که سرنوشت هر کشوریو مردم اون کشور رقم میزنن
اگر کار نیست و بدبختی همه جارو فرا گرفته تقصیر خود ما مردمه نه کسی دیگه
اولا درست صحبت کن
قابل توجه مدیریت محترم این کلمات توهین نیست؟؟؟؟

بدبخت و بی عرضه و ناتوان
لطفا با این کاربر و کاربری که در پست قبلی گفتم برخورد کنید
اون موقع میبینید این تاپیک به حالت طبیعی برمیگرده
این دو کاربر دلار خریدن حالا ارزش پولشون داره روز به روز کمتر و کمتر میشه
اونوقت به ما حمله میکنن میخواستی دلار نخری داداش به ما چه ربطی داره؟

miladsharifitedi

Registered User
لایک‌ها
1,656
اولا درست صحبت کن
قابل توجه مدیریت محترم این کلمات توهین نیست؟؟؟؟

بدبخت و بی عرضه و ناتوان
لطفا با این کاربر و کاربری که در پست قبلی گفتم برخورد کنید
اون موقع میبینید این تاپیک به حالت طبیعی برمیگرده
این دو کاربر دلار خریدن حالا ارزش پولشون داره روز به روز کمتر و کمتر میشه
اونوقت به ما حمله میکنن میخواستی دلار نخری داداش به ما چه ربطی داره؟

متاسفم برای خودم که وقت گذاشتم و برای شما این همه نوشتم ...

بالا