- نوشتهها
- 814
- لایکها
- 12,577
آخرین قیمت اینا بود
دلار 16050-16100
یورو 17600-17650
دلار 16050-16100
یورو 17600-17650
به نظر شما اگر ماجرای کرونا به هر دلیلی کمرنگ بشه دلار 18 هزار تومان در چه مدت میتونه تاچ کنه؟
به نظر شما اگر ماجرای کرونا به هر دلیلی کمرنگ بشه دلار 18 هزار تومان در چه مدت میتونه تاچ کنه؟
کرونا تا آخر ۲۰۲۰ کمرنگ نمیشهبه نظر شما اگر ماجرای کرونا به هر دلیلی کمرنگ بشه دلار 18 هزار تومان در چه مدت میتونه تاچ کنه؟
امروز
دلار 16000-16050
یورو 17250- 17350
وضعیت بازار ایران در 930 سال اخیر که من زنده هستمبه این بلبشویی نبوده هیچوقت. چه فرقی داره که دلار 16 تومن باشه، وقتی قیمت اجناس با دلار 30 تومنی حساب مبشه. الان تقریبا همه ماشین های خارجی با احتساب گمرک با قیمت دلار بالای 50 هزار تومن دارن فروخته میشن. حداقل باید واردات ماشین و تجهیزات و ماشین آلات صنعتی دست دوم رو آزاد میکردن. نمیشه که وزودی مملکت رو بست، قحطی میادنفت -۲۸ دلار
ارز تو ایران بیشتر میشه
داره همونطور میشه که گفتی. دلار همون دلاره کالاهای فناوری گرون شدن لپ تاپ از 7 تومن شد 9 تومن. موبایل گرون شد. قطعات کامپیوتر گرون شدوضعیت بازار ایران در 930 سال اخیر که من زنده هستمبه این بلبشویی نبوده هیچوقت. چه فرقی داره که دلار 16 تومن باشه، وقتی قیمت اجناس با دلار 30 تومنی حساب مبشه. الان تقریبا همه ماشین های خارجی با احتساب گمرک با قیمت دلار بالای 50 هزار تومن دارن فروخته میشن. حداقل باید واردات ماشین و تجهیزات و ماشین آلات صنعتی دست دوم رو آزاد میکردن. نمیشه که وزودی مملکت رو بست، قحطی میاد
یه گوشی قبل نوروز با دلار ۱۶۶۰۰ تومنی قیمتش تو اوج گرونی از ۳۱۵۰ رسید به ۳۴۵۰ گفتیم چقدر گرون شد ، کاش خریده بودیم. بعد از تعطیلات دلار تا ۱۵۷۰۰ اومد پایین (۹۰۰ تومن کاهش) اما اون گوشی قیمتش شد ۴۵۵۰ و تکون نخورد و گفتیم کاش همون ۳۴۵۰ که بود خریده بودیم. دیروز دلار دوباره وارد کانال ۱۶ شد و همون گوشی ۱۰۰ تومن دیگه افزایش قیمت خورد.
همونطور که گفتید این اجناس در سال جدید داره با دلار بالای ۲۰ تومن حساب میشه و من واقعا دلیلش رو متوجه نمیشم.
باز خوبه از 3150 شده 4550 !یه گوشی قبل نوروز با دلار ۱۶۶۰۰ تومنی قیمتش تو اوج گرونی از ۳۱۵۰ رسید به ۳۴۵۰ گفتیم چقدر گرون شد ، کاش خریده بودیم. بعد از تعطیلات دلار تا ۱۵۷۰۰ اومد پایین (۹۰۰ تومن کاهش) اما اون گوشی قیمتش شد ۴۵۵۰ و تکون نخورد و گفتیم کاش همون ۳۴۵۰ که بود خریده بودیم. دیروز دلار دوباره وارد کانال ۱۶ شد و همون گوشی ۱۰۰ تومن دیگه افزایش قیمت خورد.
همونطور که گفتید این اجناس در سال جدید داره با دلار بالای ۲۰ تومن حساب میشه و من واقعا دلیلش رو متوجه نمیشم.
باز خوبه از 3150 شده 4550 !
قیمت کنسول دو برابر شده !
ایکس باکس تو اسفند 2 تومن بود الان دقیقا 4 تومنه ! دسته ایکس باکس تو اسفند 600 بود الان شده 1600 ! ( از دو برابر هم بیشتر )
حتی با پول خودمون بخوایم چیزی از خارج سفارش بدیم، نمی زارن؟یه عده این وسط به خاطر کرونا دارن سوء استفاده میکنن. دولت هم متاسفانه هیچ کاری نمیکنه. دولت به جای بستن واردات، باید واردات بدون انتقال ارز رو آزاد کنه، از طرف دیگه روی صرافی ها نظارت کنه که کسی با ارز صرافی، جنس غیر ضروری وارد نکنه
پ.ن: البته اگر اینقدر عقل داشته باشن که چیز ضروری و غیر ضروری رو تشخیص بدن
یه مدتی که کلا ثبت سفارش بدون انتقال ارز( یعنی با پول خودمون) ممنوع بود. الان هم برای خیلی از کالاها همچنان ممنوعهحتی با پول خودمون بخوایم چیزی از خارج سفارش بدیم، نمی زارن؟