• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
سعادت جان بحث گير دادن نيست .
بحث سر فردي است كه خودشو خيلي چيز فرض كرده و ملتو خيلي چيز تر !!!
ايشون نمونه ي بارز يك كارشناس بي منطق هستش كه گزيده هاي تيتر و اخبار اقتصادي و سياسي رو ميچسبونه گل همديگه و به
اسم اطلاع رساني مياد تو انجمن پراكنده ميكنه .
ايشون معلوم نيست كلكسيونر اسكناس هاي فرسوده است ! يا كارشناسا مور مالي ! يا ساپلاير يا ... و قس علي هذا .
همين امثال ايشون بودن و هستن كه با بن كردن و انداختن بيرون يه سري افراد خودشون رو جايگزين ميكنن تا مضعملات ذهن
پريشان خودشون رو به خورد مردم تشنه به اطلاعات بدن .

حالا ميخواد در لباس دكتر موذني باشه يا مهدي بسيجي يا هرچي !
حالا باز ميريم قاطي بن شدگان .
باي

دوست عزیز 100 تا تیکه انداختین هر چی خواستین بار من کردید بنده به شما چیزی نگفتم . بنده نه خودم چیز فرض کردم و نه ملت رو آقا من کجا تیتر خبری رو به هم چسبودنم بارها توی پستام گفتم از خبر گذاری نقل قول نکنید نمونش هم همین سوئیفت دیشب هم بحث شد تمامی منابعی که گذاشتم از وب سایت رسمی اتحادیه اروپا و سند های رسمی و عمومی اوم بوده یه مقدار فرهنگ داشته باشید و وقتی دارید پستی میزنید حتی جهت احترام خودتون هم در انجمن با کلمات بازی نکنید .

درضمن تاپیکی که درباره سرمایه گذاری روی اسکناس ایران زدم رو نخونید و دوباره دارید با کلمات بازی میکنید . یک بار گفتم رشته تحصیلی چی بوده و کجا کار کرده . 2- شغل اصلیم رو هم گفتم . با کلمات لطفا بازی نکنید در ضمن اون یوزر سکه بخر در باره آی پی دقیقا همین حرف شما رو زد در انجمن وی بالتین فقط مدیران می تونن کسی رو بن کنن و یا به آپی آدرس ها دسترسی داشته باشن در ضمن بنده پرشینانی ذهن خودتون دارید چون وقتی نتیجه یه قضیه مشخص شده دارید باز پست نا مربوط میدید . در ضمن لطف کنید ساندیس رو دست من ندید ! ممنون شما آزاد هستید در انجمن هر جور دلتون میخواد موضوع رو تحلیل کنید . به قول شما ذهن پریشان من یک بار موقعی که دلار 1300 بود گفتم نخرید بابت کار خودم که چون بنده مدت زمانی که دلار دستم هست به 2 روز هم نمیرسه که دقیقا هم توضیخ دادن بعد یک هفته 1260 شد و الان اون 1 دونه پست من رو چماق کردید ! نه شما و نه هیچ کاربر دیگه ای ندیده که من در انجمن بیام بگم ارز بخرید و یا بفروشید و همین طور این هم درباره سکه !

لطفا سر سنگینی و احترام خودتون بمونید و در لفافه نه توهین کنید و نه متلک بگید . در ضمن طبق گفته قبلی خودتون خواهشن فحشی رو وسط انجمن پرت نکنید . لطفا بار آخر باشه که داریم این جوری جواب هم رو میدیم . :happy: با تشکر از کمالات شما .

shayan_island

Registered User
لایک‌ها
218
سعادت جان بحث گير دادن نيست .
بحث سر فردي است كه خودشو خيلي چيز فرض كرده و ملتو خيلي چيز تر !!!
ايشون نمونه ي بارز يك كارشناس بي منطق هستش كه گزيده هاي تيتر و اخبار اقتصادي و سياسي رو ميچسبونه گل همديگه و به
اسم اطلاع رساني مياد تو انجمن پراكنده ميكنه .
ايشون معلوم نيست كلكسيونر اسكناس هاي فرسوده است ! يا كارشناسا مور مالي ! يا ساپلاير يا ... و قس علي هذا .
همين امثال ايشون بودن و هستن كه با بن كردن و انداختن بيرون يه سري افراد خودشون رو جايگزين ميكنن تا مضعملات ذهن
پريشان خودشون رو به خورد مردم تشنه به اطلاعات بدن .

حالا ميخواد در لباس دكتر موذني باشه يا مهدي بسيجي يا هرچي !
حالا باز ميريم قاطي بن شدگان .
باي

دوست گرامی..بنده در این حوزه تجربه فعالیت نداشته و ندارم و فقط به عنوان یک کاربر عادی معمولا مطالب این تاپیک رو هر روز مطالعه میکنم..علیرغم اینکه شاید دیدگاه اجتماعی و سیاسی بنده با آقای دکتر موذنی کاملا متفاوت باشه اما به جرات میتونم بگم فارغ از مسایل دیگه مطالب و راهنمایی اشون رو بسیار مفید میدونم..صادقانه چند نفر رو میشناسید که حتی بخش کوچکی از دانسته هاشون رو در یک تاپیک عمومی به اشتراک بگذارند(http://forum.persiantools.com/t243018.html)..دوست عزیز اختلاف نظر و دیدگاه در هر مساله ای طبیعی است و غیر قابل اجتناب..و اصولا همین اختلاف نظر و نقدهاست که باعث پیشرفت مییشه..اما بشرطی که احترام متقابل حفظ بشه.خواهشا طوری رفتار کنید که امثال من(بیسواد) هم بتونیم از نقدها و نظرات همگی شما دوستان در کنار هم استفاده کنیم...از همه دوستان خصوصا آقای دکتر موذنی کمال تشکر و سپاس رو دارم. موفق باشید
پ.ن:ساندیسی ام نکنید که سهم من از این دوران آب خنک بوده.

poole21

Registered User
لایک‌ها
47
منم به نوبه خودم از اقای موذنی کمال تشکر رو دارم دوستان میدونید مشکل ما جهان سومیها و به خصوص ما ایرانیها چیه همه چی رو با تعصب میبینیم ...نباید فناتیک برخورد کرد ...صحبتها رو بخونید در کنارش نتیجه گیری کنیدو...بازخوردش رو مشاهده کنید زود نتیجه گیری نکنید..منو تو در کنار هم میتونیم ما باشیم پس بیاد اطلاعاتمون رو با هم به اشتراک بذاریم..کم به هم انگ ساندیس خور مزدور....ببندید
پ.ن:من همه نوشته هام کاملا مشخصه که وابسته به چه خط فکری هستم لطفا به من هم ساندیس خور نگین:D

mohenh

Registered User
لایک‌ها
73
فکر کنم دوستان این بحث رو ادامه ندهند بهتره!‌ مقصود اینه که به حقیقت برسیم ولی خوب لجبازی ها (نمی گم اهداف دیگه) نمی گذارند!

برسیم به بررسی اخبار.

آزاد شدن نرخ ارز یک دلیل دیگست برای سرمایه گزاری در ارزهای متداول دنیا. به نظر من با توجه به اینکه طلا در حال حاضر یک مقدار متلاطم هست و دلار هم قدرت خودش رو نشون داده که می تونی ۲۱۰۰ رو هم راحت بزنه گزینه بدی به نظر نمیاد. من خودم ۵ هزار تا امروز با ۱۸۸۵ خریدم که تا الان شده ۱۹۰۰. این رو اینجا می نویسم تا بعدا باز بهش مراجعه کنم.

یک مدت اونقدر همه رو ترسونده بودند. قوه قضائیه اومده بود گفته بود حکم اعدام می دهیم (زندگی با جون آدمها چقدر راحته) و همه صرافی ها ترسیده بودند ... شدید!

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
جناب drdexter خواهشا به توهین هایی که از طرف معدودی بهتون انجام میشه رو به دل نگیرید و بحثاتون رو بفرمایید.

mohenh

Registered User
لایک‌ها
73
جناب drdexter خواهشا به توهین هایی که از طرف معدودی بهتون انجام میشه رو به دل نگیرید و بحثاتون رو بفرمایید.

توی اون تاپیک میاید می گید چرا مطالب بی ربط می زنید باز اینجا خودتون حرفی غیرمرتبط می زنید؟

من یکی که با هیچکس خصومتی ندارم ولی از اخبار گزینشی و غیر حقیقی خوشم نمیاد و اگر نکته ای بیان می کنم یا زیر سوال می برم با دلیل و مدرکند.

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
توی اون تاپیک میاید می گید چرا مطالب بی ربط می زنید باز اینجا خودتون حرفی غیرمرتبط می زنید؟

من یکی که با هیچکس خصومتی ندارم ولی از اخبار گزینشی و غیر حقیقی خوشم نمیاد و اگر نکته ای بیان می کنم یا زیر سوال می برم با دلیل و مدرکند.
اولا به شما نگفتم دوما این تاپیک با حضور افرادی مثلdrdexter هست که ارزش بیشتری پیدا می کنه پس واهش برای توجه نکردن به بعضی از پست ها به این کاربر عین ربط به تاپیک هست

mohenh

Registered User
لایک‌ها
73
اولا به شما نگفتم دوما این تاپیک با حضور افرادی مثلdrdexter هست که ارزش بیشتری پیدا می کنه پس واهش برای توجه نکردن به بعضی از پست ها به این کاربر عین ربط به تاپیک هست

اولا
شما حرمت خودتون رو نگه دارید طوری حرف نزنید که با یک لات سر کوچه حرف می زنید ... اینجا فرومه هر کسی می تونه جواب پیغامتون رو بده!

دوما
چرا توی تاپیک گفتید
اینجا پ خ داره بفرمایید هر چی می خواید بگید بگید ... مثل اون تاپیک و anony کردید که چی بشه ... موضوع آف تاپیک می زنید که چی بگید؟

mohenh

Registered User
لایک‌ها
73
قیمت ۱۹۰۵ نشون میدن مزنداکس ... کسی قیمت دیگه ای نداره؟

glofin

Registered User
لایک‌ها
202
قيمت همين حوالي 1905 هست .
سايت مظنه قيمتاش رو خوب چنج ميكنه .

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
وایی اگه الان 15 روز مونده به عید بود و این اخبار می رسید خدا میدونه قیمت دلار تا کجا ها بالا میرفت.
دوشنبه تاثیر اصلیش مشخص میشه.

mohenh

Registered User
لایک‌ها
73
من اول سورس حرفی که می زنم رو بگم مال بلومبرگه ... بعضی ها مثل مهدی قبولش دارند اما شاید به مذاق خیلی ها خوش نیاد:

‘Swift’ Iran Cutoff, Indonesian Mining, BTA Bank: Compliance - Businessweek

In January, U.S. lawmakers proposed legislation targeting Swift and its board, whose chairman is Yawar Shah of Citigroup Inc. (C) and deputy chairman is Stephan Zimmermann of UBS AG (UBSN), if it continued to provide services to sanctioned Iranian banks.

فعالیت برای انداختن بیرون ایران از سویفت از ژانویه شروع شد (۲ ماه پیش) و فشار از طرف آمریکا شروع شد که متوجه شد یاور شاه از موسسه مالی سی تی گروپ (از بزرگترین بانک های آمریکا) چرمن سویفت هست و معاونش هم توی آمریکا رئیس یکی از شرکت هاست (کلا به نظر میاد آمریکایی ها ادارش می کنند).

Swift said the EU-sanctioned Iranian financial institutions have been notified of the disconnection. Swift said it complies with all applicable sanctions regulations of the multiple jurisdictions in which it operates.

سویفت گفته تمام موسسات مالی که قرار است قطع شوند بهشون اخطار داده شده. سویفت همچنین گفته که تمام قوانین و تحریم هایی که در محدوده فعالیتش تصویب شده را اعمال می کند!

glofin

Registered User
لایک‌ها
202
اين خيزش تو بازار داخلي يه جور پيشدستي برا خيزش فرداست ( كه بازارهاي مالي باز ميشه ) .
يعني قيمت واقعي امروز حوالي 1905 است و الان دارن قيمتا رو برا هماهنگي با فردا يكم بالاتر اعلام ميكنند .
بهبود وضع اقتصادي امريكا توي دو ماه اخير و رشد 2 درصديش در هفته ي مالي گذشته + گرم تر شدن كمپين هاي
انتخابي امريكا = تعديل قدرت دلار و افزايش قيمتش در مقايسه با ساير ارزها كه البته تاثيرش رو روي بازار داخل ايران هم
به طبع ميذاره .
( هرچند قيمت حوالجات ، اكسچنج كردن هاي مبالغ بالا ، و دلارهاي الكترونيك بالاتر از اين قيمتهاست . هميشه 5 - 7 درصد
گرون تر حساب ميشه ) .

mohenh

Registered User
لایک‌ها
73
من گیج شدم ...

از یک طرف ارانیکو بالاخره قیمت داد ۱۹۱۰ بعد مظنه زده ۱۹۰۳ ولی صرافی تلفنی قیمت دیگه ای میده!
یکی می گه چه خبره؟

glofin

Registered User
لایک‌ها
202
من گیج شدم ...

از یک طرف ارانیکو بالاخره قیمت داد ۱۹۱۰ بعد مظنه زده ۱۹۰۳ ولی صرافی تلفنی قیمت دیگه ای میده!
یکی می گه چه خبره؟

زياد به 10 - 20 تومان اين ور اون ور بودن قيمت كاري نداشته باش مگه اينكه سفارش بالاي 20 هزار دلار داشته باشي .
وگرنه اين تفاوت قيمت ها تو هر صنفي هست .
الان كه ظهر شده و اوج سفارشات و پرداخت ها ( پس قيمت ثانيه اي بالاپايين ميشه ) و تا يه سايتي بياد قيمت بزنه
طول ميكشه ( مظنه معمولا 20 دقيقه تا 40 دقيقه آپديتش گاهي طول ميكشه ) . ارانيكو هم تا منابع خبريش بهش قيمت
رو برسونن كه بازار ده تا چرخ ديگه خورده .
اين نوسانات صبح و ظهر تا قبل بسته شدن بانك ها وجود داره و معمولا عضر و شب كه ديگه بانك ها بسته هستن و امكان
جابجايي مبالغ ريال بصورت بالا وجود ندار ( براي خريد دلار ) اون موقع قيمتا كمتر نوسان داره .

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
من اول سورس حرفی که می زنم رو بگم مال بلومبرگه ... بعضی ها مثل مهدی قبولش دارند اما شاید به مذاق خیلی ها خوش نیاد:

‘Swift’ Iran Cutoff, Indonesian Mining, BTA Bank: Compliance - Businessweek

فعالیت برای انداختن بیرون ایران از سویفت از ژانویه شروع شد (۲ ماه پیش) و فشار از طرف آمریکا شروع شد که متوجه شد یاور شاه از موسسه مالی سی تی گروپ (از بزرگترین بانک های آمریکا) چرمن سویفت هست و معاونش هم توی آمریکا رئیس یکی از شرکت هاست (کلا به نظر میاد آمریکایی ها ادارش می کنند).

سویفت گفته تمام موسسات مالی که قرار است قطع شوند بهشون اخطار داده شده. سویفت همچنین گفته که تمام قوانین و تحریم هایی که در محدوده فعالیتش تصویب شده را اعمال می کند!

بلومبرگ شخصیت اقتصادی مهمی محسوب میشه
خیلی هم از اتفاقات پیش آمده تعجب نمی کنم... یه بیچاره ای چند ماه پیش گفت شعب ابی طالب!!!!!!!! گفتن این نظریه جریان انحرافی است :D

من همون موقع فهمیدم که چه چیزی پیش روی ماست.بالاخره وقتش رسیده که همه با همه ظرفیتشون وارد عمل بشن
‭BBC ‮فارسی‬ - ‮ايران‬ - ‮احمدی‌نژاد: به لحظه برخورد نهایی نزدیک می‌شویم‬
"عبرت نیوز"رسانه مستقل آنلاین ایرانیان

glofin

Registered User
لایک‌ها
202
خوب دوستان ،
پيام بازرگاني مهدي هم اومد و زيرنويس شد .

ادامه ي مطلب رو بريد .

بالا