drdexter
مدیر بازنشسته
- نوشتهها
- 4,171
- لایکها
- 3,550
سعادت جان بحث گير دادن نيست .
بحث سر فردي است كه خودشو خيلي چيز فرض كرده و ملتو خيلي چيز تر !!!
ايشون نمونه ي بارز يك كارشناس بي منطق هستش كه گزيده هاي تيتر و اخبار اقتصادي و سياسي رو ميچسبونه گل همديگه و به
اسم اطلاع رساني مياد تو انجمن پراكنده ميكنه .
ايشون معلوم نيست كلكسيونر اسكناس هاي فرسوده است ! يا كارشناسا مور مالي ! يا ساپلاير يا ... و قس علي هذا .
همين امثال ايشون بودن و هستن كه با بن كردن و انداختن بيرون يه سري افراد خودشون رو جايگزين ميكنن تا مضعملات ذهن
پريشان خودشون رو به خورد مردم تشنه به اطلاعات بدن .
حالا ميخواد در لباس دكتر موذني باشه يا مهدي بسيجي يا هرچي !
حالا باز ميريم قاطي بن شدگان .
باي
دوست عزیز 100 تا تیکه انداختین هر چی خواستین بار من کردید بنده به شما چیزی نگفتم . بنده نه خودم چیز فرض کردم و نه ملت رو آقا من کجا تیتر خبری رو به هم چسبودنم بارها توی پستام گفتم از خبر گذاری نقل قول نکنید نمونش هم همین سوئیفت دیشب هم بحث شد تمامی منابعی که گذاشتم از وب سایت رسمی اتحادیه اروپا و سند های رسمی و عمومی اوم بوده یه مقدار فرهنگ داشته باشید و وقتی دارید پستی میزنید حتی جهت احترام خودتون هم در انجمن با کلمات بازی نکنید .
درضمن تاپیکی که درباره سرمایه گذاری روی اسکناس ایران زدم رو نخونید و دوباره دارید با کلمات بازی میکنید . یک بار گفتم رشته تحصیلی چی بوده و کجا کار کرده . 2- شغل اصلیم رو هم گفتم . با کلمات لطفا بازی نکنید در ضمن اون یوزر سکه بخر در باره آی پی دقیقا همین حرف شما رو زد در انجمن وی بالتین فقط مدیران می تونن کسی رو بن کنن و یا به آپی آدرس ها دسترسی داشته باشن در ضمن بنده پرشینانی ذهن خودتون دارید چون وقتی نتیجه یه قضیه مشخص شده دارید باز پست نا مربوط میدید . در ضمن لطف کنید ساندیس رو دست من ندید ! ممنون شما آزاد هستید در انجمن هر جور دلتون میخواد موضوع رو تحلیل کنید . به قول شما ذهن پریشان من یک بار موقعی که دلار 1300 بود گفتم نخرید بابت کار خودم که چون بنده مدت زمانی که دلار دستم هست به 2 روز هم نمیرسه که دقیقا هم توضیخ دادن بعد یک هفته 1260 شد و الان اون 1 دونه پست من رو چماق کردید ! نه شما و نه هیچ کاربر دیگه ای ندیده که من در انجمن بیام بگم ارز بخرید و یا بفروشید و همین طور این هم درباره سکه !
لطفا سر سنگینی و احترام خودتون بمونید و در لفافه نه توهین کنید و نه متلک بگید . در ضمن طبق گفته قبلی خودتون خواهشن فحشی رو وسط انجمن پرت نکنید . لطفا بار آخر باشه که داریم این جوری جواب هم رو میدیم . :happy: با تشکر از کمالات شما .