• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

mahs

Registered User
لایک‌ها
74
اگر کسی فکر کنه با این افزایش حجم نقدینگی، توسعه نیافتگی و افزایش جمعیت، امکان حتی ثابت ماندن قیمت ها وجود داره فقط خودش رو گول زده
بحث کاهش یا افزایش نرخها فقط برای کوتاه مدت است وگرنه روند کلی همیشه شیب مثبت دارد و همیشه چیزی که گرون شده دیگه ارزون نشده

Sent from my SONY Xperia P

Hell-Golden

Registered User
لایک‌ها
463
به طبع نقد شوندگی دلار بهتر از سکه هست و اگر حفظ سرمایه و خروج از کشور مد نظر باشد دلار بهتره!! چون هم همه جای دنیا ارز معتبر هست در ضمن طلای ایران چون خلوصش پایین تره خارج از کشور سخته فروشش( سکه منظورم هست) همینطور خروج طلا از کشور

اگر بحث حفظ سرمایه در داخل باشه الان سکه با احتساب دلار حباب منفی داره و پا به پای دلار نیومده مطمئنا در اینده این حباب پر خواهد شد!! در ضمن اگر توافق هایی با غرب حاصل بشه سقوط ازاد دلار بیشتر از طلا خواهد بود چون طلا از تکیه گاه دیگری به نام انس کمک میگیره!!

در ثانی اگر محرک اقتصادی اعمال بشه(امریکا) انس صعود خواهد داشت!!

البته همه اینا یه پیشنهاد هست و بازار ایران انچنان قابل پیش بینی نیست ولی تبدیل سرمایه راکد به دلار و سکه بهتر از نگهداری ریال پهن می باشد!! و تا حدودی تورم کمر شکن را جبران خواهد کرد و از سقوط ازاد قدرت مالی مردم جلوگیری خواهد کرد!!

عیار سکه 22 هست.به نظرتون خلوصش پایینه؟
ضمنا جالبه بدونید تو کشورهای غربی درصد عیار طلاهای مورد استفاده در جواهر سازی خیلی پایین تر از 18 عیار مورد استفاده در ایرانه.چه برسه به سکه با عیار 22!

mahs

Registered User
لایک‌ها
74
ضمنا جالبه بدونید تو کشورهای غربی درصد عیار طلاهای مورد استفاده در جواهر سازی خیلی پایین تر از 18 عیار مورد استفاده در ایرانه.چه برسه به سکه با عیار 22!

آخه ما ایرانی ها اعتقاد داریم، مرغ همسایه غازه :confused:

Sent from my SONY Xperia P

NovinVisa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
طلا در بازارهای جهانی همچنان با رشد رو به رو شده و تا زمانی که طلا پایین نیاد نمیتوان انتظار افت دلار رو داشته باشیم در صورتی که در بازار جهانی هر دو عکس هم هستند

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
به نظر من تو این یکی 2 هفته تغییر آنچنانی نخواهد داشت

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
کمی صبر کنید نتیجه اجلاس بیاد!

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
[h=1]رشد قیمت دلار کی متوقف می شود؟[/h][h=2]هرچند به نظر می رسد سیاستهای در پیش گرفته شده از سوی دولت جهش نرخ ارز را مهار کرده ولی مانع افزایش قیمت نشده است.[/h][h=4]علی پاکزاد: در حالی که بانک مرکزی عنوان می کند کمبود ارز در کشور وجود ندارد، نرخ ارز دوباره سیر صعودی به خود گرفته و دوباره در حال نزدیک شدن به مرزهای 2200 تومان است.
متوسط قیمت هر دلاردر پنج ماهه نخست امسال به 1864 تومان رسیده است در حالی که این رقم در سال گذشته 1362 تومان بوده است.
چه دلیل منطقی می تواند رشد قیمت دلار و دیگر ارزها را توجیه کند؟
شرایط اقتصادی در کشور طی سال جاری تحت عوامل مختلفی قرار داشته است، تورم رکودی حاصل از بی انضباطی مالی دولت در چند سال اخیر همچنان دامن گیر تولید است، نرخ رشد بورس به تبع همین وضعیت نزولی بوده و اگر شاخص به زیر 20هزار واحد نزول نکرده ناشی از تلاش های صورت گرفته در جهت خلق انگیزه برای حضور در بورس بوده است، به طور مثال فروش اوراق تبعی که به نوعی سود تضمین شده برای صاحبان سهم ها ایجاد می کند و لی در مقابل با بلوکه کردن سهام در نهایت حجم مبادلات بازار را کاهش می دهد و البته باید در نظر گرفت که این راه حل مقطعی می تواند در بلندمدت فلسفه وجودی بورس را از بین ببرد و البته به معنی مشروعیت بخشیدن به تجارت پول نیز هست.
به هر شکل می توان گفت فضاهای مولد و حتی نزدیک به بخش واقعی اقتصاد در یک حالت تعلیق به سر می برند و در چنین شرایطی متاسفانه شاهد رشد بی رویه در فضای پولی و نقدینگی در کشور هستیم.
رسیدن حجم نقدینگی به حدود 374 هزار میلیارد تومان، خبر خوبی نیست به همین دلیل هم بانک مرکزی حاضر به انعکاس گزارش های رسمی در این زمینه نبوده است.
با مراجعه به تحلیل احمد توکلی در مورد دلایل رشد نقدینگی به کشور می توانیم به خوبی دلیل عدم آرامش در بازار ارز را دریابیم.
IMAGE634815946803160092.jpg
در بهار امسال شاهد افزایش سرعت گردش پول و رشد 7 درصدی نقدینگی هستیم، طی سه ماه معادل 80 هزار میلیارد تومان به حجم نقدینگی اضافه شده، این پول به کدام سمت می رود؟
در شرایطی که بازار مسکن به عنوان کم ریسک ترین بازار سرمایه در رکود معاملات به سر می برد، به طور حتم برای کسانی که دوست دارند دارایی قابل حمل خود را افزایش دهند، بازار سکه و ارز به عنوان نقدی ترین بازارها بهترین گزینه است، یکی از نکاتی که رئیس کل بانک مرکزی به آن اشاره کرده فروش ارز توسط بانک مرکزی به اندازه واردات است، با این حساب می توان گفت بخش عمده ای از ارز حاصل از واردات نه به صورت نقدی و نه به صورت کالا به کشور باز نمی گردد و این هم به کمبود عرضه در بازار منجر شده است، هرچند افزایش درآمدهای نقتی در سالهای اخر تا حد زیادی این کمبود را پوشانده است.
بنابراین می توان گفت، نرخ ارز و نقدینگی دو سوی یک مدار بسته هستند که برای شکستن آن هیچ راهی به جز تنش زدایی و مبازره با عوامل رکودی در فضای مولد اقتصاد نداریم، یعنی در یک کلام اجرای واقعی شعار سال «حمایت از تولید ملی».
[/h]

Hamid-Net

Registered User
لایک‌ها
48
دکتر رفته مسافرت ؟؟؟
چرا نیستش ؟!

Sent from my iPhone 4s using Tapatalk

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
چرا همه کارشناس ها اینجا سکوت کردند کسی پیش بینی درستی نمیکنه!!!

silva14

Registered User
لایک‌ها
454
احتمال میدایم به دلیل اجلاس دولت دخالت کنه و ارز رو برا چند روز هم شده بیاره پایین

اگه تزریق وجود داشته باشه هم بازار داره مقاومت میکنه!!!

کسی از بازار قیمت داره؟؟

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
احتمال میدایم به دلیل اجلاس دولت دخالت کنه و ارز رو برا چند روز هم شده بیاره پایین

اگه تزریق وجود داشته باشه هم بازار داره مقاومت میکنه!!!

کسی از بازار قیمت داره؟؟

قیمت که بدتر شده بالاتر هم رفته

elmonex

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
195
چرا همه کارشناس ها اینجا سکوت کردند کسی پیش بینی درستی نمیکنه!!!

دوست من،
فکر نمیکنم کسی در انجمن ادعای کارشناس بودن و نظر کارشناسی را داشته باشد .
چون شرایط هرکس مختص خودش است .
مثلا من با توجه به بودجه ای که دارم با توجه به میزان سود مورد نظرم و دیگر شرایط
شاید پیشبینی که می کنم برای خودم درست و سودآور باشد اما برای فرد دیگری
با شرایط متفاوت خیر .

به همین خاطر از نظر من هرکسی برای خودش بهترین کارشناس است ولی برای دیگران شاید نه .

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388

سکه هایی که بانک های مرکزی دنیا -کانادا و انگلیس و اینا- میزنن اکثرا طلای خالصه - 999.9- . راست میگه ایشون ، سکه ایران رو تو خارج راحت نمیخرن. چون هم عیارش پایینه و هم شناخته شده نیست

طلای زینتی قضیش فرق میکنه

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
سایت مثقال قیمت ها امروز اپدیت نکرده درسته؟؟؟صرافی ها کلن بسته هستند کسی خبر داره؟؟برای مسافرت احتیاج به دلار دارم کسی میدونه هفته بعد چی میشه!!!

elmonex

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
195
پروازهای به مقصد خارج که فعلا شدیدا با اختلال روبرو شده خاطر حجم ورودی های خارجی عدم تعهد .
برای یک پرواز ساده باید از 4 ساعت قبل در فرودگاه حاضر شوید و صف های طولانی را به جون بخرید .
{ طبق گفته ی دولت این نشست و هزاران مدعوی آن دلارهای بسیاری را با خود به ایران آورده اند ! اگه این حرف درست باشه
یعنی یه مقدار دلار و ارز به خزانه دولت واریز میشه و جبران ریالهایی که برای ساخت و ساز این اجلاس صرف شده را بشود }
برای قیمت دلار اگه برای مسافرت می خواهید چون حجم زیادی رو نمی تونید خارج کنید به نظر من توفیری نداره که 100 تومان بالاتر یا پایین تر .
اگر هم ارز مرجع می تونید جور کنید که باز هم قیمت ثابت است و میزان آن پایین .

این هفته بدترین موقع برای سفر خارج کشور است .

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
پروازهای به مقصد خارج که فعلا شدیدا با اختلال روبرو شده خاطر حجم ورودی های خارجی عدم تعهد .
برای یک پرواز ساده باید از 4 ساعت قبل در فرودگاه حاضر شوید و صف های طولانی را به جون بخرید .
{ طبق گفته ی دولت این نشست و هزاران مدعوی آن دلارهای بسیاری را با خود به ایران آورده اند ! اگه این حرف درست باشه
یعنی یه مقدار دلار و ارز به خزانه دولت واریز میشه و جبران ریالهایی که برای ساخت و ساز این اجلاس صرف شده را بشود }
برای قیمت دلار اگه برای مسافرت می خواهید چون حجم زیادی رو نمی تونید خارج کنید به نظر من توفیری نداره که 100 تومان بالاتر یا پایین تر .
اگر هم ارز مرجع می تونید جور کنید که باز هم قیمت ثابت است و میزان آن پایین .

این هفته بدترین موقع برای سفر خارج کشور است .

این هفته که نه اواخر شهریور میرم منتها میخوام بدونم شاریط چطور میشه

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
دکتر رفته مسافرت ؟؟؟
چرا نیستش ؟!

Sent from my iPhone 4s using Tapatalk

بله دقیقا 2 روز قبل از تعطیلات هم رفتم :دی چون میدونم چی میشه . تمامی تهران یک پارچه میشه ایست و بازرسی یاد دهه 60 مزخرف .

تعطیلی به این خوبی چرا نره.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

دقیقا . فی الواقع نه تنها تعطیلات چون دوست ندارم هیچ موقع مناظر مزخرف دهه 60 رو دوباره نظاره گر باشم .

بعد از اجلاس هم از نظر من هیچ اتفاقی نمیوفته . ارز بی دلیل پائین نمیاد باید دلیل اقتصادی داشته باشه اگر بخواهید روی فاکتور های سیساسی حساب باز کنید فقط افت مقطعی دارن که بهترین زمان برای سود هست و گرنه این کم شدن بی دلیل اقتصادی ضربه ای مهلک برای تجار هست . چون بی دلیل اقتصادی ارز میاد قیمتش پائین و تاجر بعدا در فروش جنش متضرر میشه که اگر عقل داشته باشه از اصل دوره کومون استفاده میکنه . بگزریم حالا باید این دوره رو شرح بدیم . :lol: . بازار ول شده حالا این کار از روی قصد باشه یا نباشه باز هم از نظر من اتفاقی برای بازار نمی افته . ببینید دنبال ارزون شدن نباشید بارها گفتن . اگر فک میکنید ارزون بشه باید دنبال یک دلیل محکم اقتصادی بگردید اگر یه موقع درصد تورم میومد پائین بله خود این یه محرک بسیار بالا بود . اگر توافق سیاسی + یک قرار داد تجاری بزرگ بود باز هم بلی دقیقا . در ضمن این جنبش غیر متعد ها از لحاظ حقوقی یک سازمان نیست پس اینو مد نظر قرار بدید . اکثر اعضای این جنش اقتصاد های ضعیف دنیا هستن . دنبال دلیلی باشید ملموس .

به شخصه در هر افتی مقداری خرید میکنم و این کار رو پله ای انجام میدم به هیچ عنوان بارها گفتم تا آخر عمر دولت هیچ گونه اعتقادی در کنترل اوضاع موجود ندارم و 90% احتمال بدتر شدن این اوضاع رو میدم تا جایی هم اعتقاد دارم قیمت دلار میره بالا که قیمت کنونی 2194 تومن میشه خواب و ارزو . این نظر من هست

elmonex

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
195
جناب موذنی پس با این شرایط از دید شما :
من بخشی از درآمدم رو که ماهیانه نیاز ندارم و به عنوان پس انداز بهش نگاه میکنم آیا
دلار اسکناس بخرم و به قولی پله به پله و نگهداری کنم ؟
یا اینکه در طرح صندوق بازنشستگی که در تاپیک جداگانه شرح دادید شرکت کنم و روی این موضوع برنامه بریزم ؟

damavandieh

Registered User
لایک‌ها
18
مشاهده پیوست 195440

توماس جردن، رییس قدرتمند بانک مرکزی سویس

در پی برنامه ریزی و مدیریت توانمند رییس بانک ملی سویس( که معادل مدیر بانک مرکزی ماست) دخائر ارزی سویس به 380 بیلیون دلار افزایش یاقت!! اما مشکل این است که این آقا الان نمی داند این پول را چطوری باید خرج کند!!

the Swiss National Bank is keeping reserves in cash after its policy to cap the franc swelled currency holdings by 50 percent in the four months through June to a record 365 billion francs ($380 billion)

بالا