• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
ای بابا دکتر جان تا چندماه پیش که پیش بینی روی 3000 بود الان شد 4500؟
i298960_ddd.gif
میترسم دو ماه دیگه بریم رو 5000 بالام جان
i298960_ddd.gif

ppro

Registered User
لایک‌ها
65
سقفی وجود نداره .... شاید آخر سال 10 تومن هم رد کنه ...روزی 5 درصد افزایش قیمت ... خیلی بیشتر از این صحبت هاست ...

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
4500 تقریب خوبی برای نرخ دلار آزاد در تاریخ 91/07/10 هست ! به این معنی نیست که دلار تا 4500 تومن بالا میره و متوقف میشه . اگه اینطوری پیش بریم فرضا دی ماه قیمت دلار بشه 4500 تومن اون موقع قیمت واقعی دلار چیزی بالاتر خواهد بود !

نه عزیز نرخ دقیقش رو توی یک پست بالاتر گفتم که بر اساس محاسبه به دست اومده . نرخ واقعی اینه کالا (ارز) 4609 تومن بنا بر شاخص تورم هر ماه به ماه قبلیش بدست اومده . سیاست تک نرخی کردن نرخ ارز یعنی تعیین قیمت شناور ارزی که هر روز متغیر هست . در ضمن دوستانی در تحلیل هاشون میگن دولت ارز نداره - کفگیر ته دیگ خوره - یا اینکه نیست بدن چه ارزی ؟ کوش کجاست . در واقع باید بگم که هیچ موقع و در هیچ شرایطی از زندگی خودتون ساده نگر نباشید و نه تحت تاثیر رسانه های دولتی ج.ا باشید نه بی بی سی و وی او ای . چرا ؟
تامین کننده ارزی کلیه این 33 سال در ایران تنها دولت بوده و همیشه هم داشته و من بعد این هم خواهد داشت . حالا سوال اینه که چرا الان در بازار مداخله نمیکنه تا قیمت ها رو ثابت کنه ؟ جواب خیلی ساده هست ! به این دلیل که میدونه هر چقدر در بازار ارز بریزه در این بازار فعلی تقاضا اون رو می بلعه و جزء ثبات کاذب هیچ چیز عایدش نخواهد شد . دقت کنید حتی نمی تونه بیاره پائین دلیل : اولا کل بازار ایران بازار تهران نیست گیریم در تهران دست به توضیع گسترده زد ولی با توجه به گستردگی خاک ایران بقیه شهرها رو چی کار می خواد بکنه ؟ طبق اصلاحیه ارزی اخیر که دیگه حتی دست خود بانک مرکزی رو هم بست جز 5 قلم کالای استراتژیک به هیچ کالایی دیگه ارز با نرخ مرجع تعلق نمیگیره پس تمامی تقاضای وارد کننده گان در بازار هست . بعد وقتی جز تهران و شهرهای بزرگ و گیریم تازه شهرهای بزرگ رو با تزریق ارز اشتباه کنیه باز چند نرخی شدن در بازارهای ارزی ایران پیش میاد و باز اوضاع بغرج تر میشه . سعی کنید ساده نباشید و سطحی نگر به هیچ عنوان نباشید هر مسئولی هم یه شانتاژ خبری اومد سریع توی فکر نرید اول جنس اظهار نظر رو بشناسید در بازار سرمایه دارید حرکت میکنید یعنی حرکت بر روی یک لبه نازک شمشیر پس : اول بند بازی رو یاد بگیرید در باره اون شانتاژ خبری طرح دوفوريتي ممنوعيت فروش آزاد ارز تابناک جدیدا شده مثل فالس نیوز یعنی نقل قول نمیکنه بلکه خبر ساز شده . پارسال نرخ دستوری که یادتون هست بانک مرکزی به بازار داد و واکنش صرافان که ؟ وبعدش که در اسفند ماه خودشون با سلام و صلوات گفتن صراف ها بیان که دیدید عوض اینکه نرخ بره بالاتر بلکه متعادل شد و پائین هم رفت چون تقاضا توی جای اصلی تامین شد . پس مطمئن باشید دوباره آزموده رو آزمودن خطا هست .

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
ای بابا دکتر جان تا چندماه پیش که پیش بینی روی 3000 بود الان شد 4500؟
i298960_ddd.gif
میترسم دو ماه دیگه بریم رو 5000 بالام جان
i298960_ddd.gif

من والا اگر دقت کرده باشی هیچ موقع قیمتی برای ارز پیش بینی نکرده و نمیکنم . چون اولا ارز مقوله ای کاملا دولتی در ایران هست و دوما بازار ایران همه چیز 1 شبه توش امکان داره . اون نرخ 4609 تومن گفتم محاسبه خودم برای قیمت ارز در 2 سال با توجه به شاخص تورم در هر ماه نسبت به ماه قبلش بوده . این قیمت پیش بینی قیمت ارز نیست به هیچ عنوان قیمت حقیقی ارز با توجه به شاخص تورم ماهیانه هست . بازم میگم اون پیش بینی من برای نرخ ارز نیست امروز بیکار بودم ماشین حساب هم بقله دستم بود بعد از روی شاخص آمار نرخ تورم از سال 88 تا الان رو محاسبه کردم .

سقفی وجود نداره .... شاید آخر سال 10 تومن هم رد کنه ...روزی 5 درصد افزایش قیمت ... خیلی بیشتر از این صحبت هاست ...

ساده نباش ;)

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
نه عزیز نرخ دقیقش رو توی یک پست بالاتر گفتم که بر اساس محاسبه به دست اومده . نرخ واقعی اینه کالا (ارز) 4609 تومن بنا بر شاخص تورم هر ماه به ماه قبلیش بدست اومده . سیاست تک نرخی کردن نرخ ارز یعنی تعیین قیمت شناور ارزی که هر روز متغیر هست . در ضمن دوستانی در تحلیل هاشون میگن دولت ارز نداره - کفگیر ته دیگ خوره - یا اینکه نیست بدن چه ارزی ؟ کوش کجاست . در واقع باید بگم که هیچ موقع و در هیچ شرایطی از زندگی خودتون ساده نگر نباشید و نه تحت تاثیر رسانه های دولتی ج.ا باشید نه بی بی سی و وی او ای . چرا ؟
منم چیزی خلاف این نگفتم . فقط گفتم 3-4 ماه دیگه اقتصاد ما ترکیده تر خواهد شد درامد نفتیه م کاهش خواهد یافت و قیمت دلار همینطوری بالا و بالا تر خواهد رفت . 4500 سقف همیشگی قیمت دلار نیست ! اگر مخالفی همین پست یادت باشه تا شب عید !

jalalse

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خب آقایون خواهشا یک نظر بدید حالا که به سقف خورده تا چقدر میاد پایی؟؟؟ تا چند روز میاد پایین؟؟؟ بازرا فردا به نظرتون چطوره؟؟؟؟؟؟

:questionm:questionm:questionm:questionm

helijoop

Registered User
لایک‌ها
969
منم چیزی خلاف این نگفتم . فقط گفتم 3-4 ماه دیگه اقتصاد ما ترکیده تر خواهد شد درامد نفتیه م کاهش خواهد یافت و قیمت دلار همینطوری بالا و بالا تر خواهد رفت . 4500 سقف همیشگی قیمت دلار نیست ! اگر مخالفی همین پست یادت باشه تا شب عید !

بشرطی که مثل پذیرش قطعنامه 598 نشه، چون هیچکس فکرشو نمی کرد این اتفاق بیافته ولی افتاد. الان هم همه از محو کردن 24 ساعته و هرگز ... صحبت میکنند ولی سیاست و بقا این چیزها حالیش نمیشه. به وقتش لازم باشه از مواضع عقب نشینی میشه ...اونوقت قیمت ارز بدلیل فروش راحتتر و بیشتر نفت اینچنین افسارگسیخته رشد نمیکنه.

pulp_152

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
119
دکتر جان دولت امسال سیاست انبساطی رو در پیش گرفت مانند هر سال ! با اینکه وضعیت معلوم بود و باید سیاست انقباضی رو د رپیش میگرفت اما اصرار کرد به نظری که بهش تحمیل شده و ......... باعث گردش بالای پول در کشور شد و نقدینگی هم که دیگه ........

همه اینها بدون تحریمها هم باعث رسیدن به جایی که الان هستیم میشد چه برسه به اینکه تحریم هم باشیم ... ارزش واقعی پول هم به هر نسبتی که در بیاریم با توجه به فروش نفت و در امدهایی که دولت از این منابع داره........ اصلا معقول نیست مبلغ 4600 در این کشور... اگر نقدینگی در کشور کم بشه و تولید قدرتمند ..میشه در نظر گرفت که روند حتی بدون برداشتن تحریم ها بهبود پیدا کنه ... اما با این نقدینگی بسیار زیاد در جامعه ... و نابودی تولید .. سرمایه های راکد همه به سمت دلار امده و دولت هم قطعا با کمبود ارز برای این نیاز مواجه شده . در نتیجه این روند تا زمانی که دولت به عنوان اصلی ترین عرضه کننده بازار ارز .. کمبود رو پوشش بده ادامه خواهد داشت .

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
دوست عزیز SherlockHolmes گرامی

سعی کنید از لحاظ سیاسی وقتی دارید تحلیل میکنید خطوط قرمز و برادرهایی که دارن 24 ساعته تالارهایی از دسته رو رصد میکنند در نظر بگیرید

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
دکتر جان دولت امسال سیاست انبساطی رو در پیش گرفت مانند هر سال ! با اینکه وضعیت معلوم بود و باید سیاست انقباضی رو د رپیش میگرفت اما اصرار کرد به نظری که بهش تحمیل شده و ......... باعث گردش بالای پول در کشور شد و نقدینگی هم که دیگه ........

همه اینها بدون تحریمها هم باعث رسیدن به جایی که الان هستیم میشد چه برسه به اینکه تحریم هم باشیم ... ارزش واقعی پول هم به هر نسبتی که در بیاریم با توجه به فروش نفت و در امدهایی که دولت از این منابع داره........ اصلا معقول نیست مبلغ 4600 در این کشور... اگر نقدینگی در کشور کم بشه و تولید قدرتمند ..میشه در نظر گرفت که روند حتی بدون برداشتن تحریم ها بهبود پیدا کنه ... اما با این نقدینگی بسیار زیاد در جامعه ... و نابودی تولید .. سرمایه های راکد همه به سمت دلار امده و دولت هم قطعا با کمبود ارز برای این نیاز مواجه شده . در نتیجه این روند تا زمانی که دولت به عنوان اصلی ترین عرضه کننده بازار ارز .. کمبود رو پوشش بده ادامه خواهد داشت .

فاکتور تولید رو گرامی از توی تحلیل هاتون بیارید فرایندی که خیلی وقت هست در ایران از بین رفته اونم به خاطر سیاست های غلط . الان خودرو سازی هم بخاطر لابی قوی سیاسی که داره سرپا مونده چون دولت داره با گرفتن مالیات های وحشتناک از ماشین های خارجی و چند برابر کردن قیمت های ماشین خارجی از تابوت های سرگردان تولید داخل حمایت میکنه خودرو سازان در ایران با تکنولژی دهه 80 اروپا کار میکنند .

یه دوست دیگه در مورد اقتصاد ایران گفت درباره واژگونی و ورشکست شدنش . واقعا متاسف هستم که هنوز همچین پست هایی رو میبینیم بازم میگم ساده نباشید و سطحی فکر نکنید یکی از دوستان Bene همین چند دقیقه پیش رابطه ارزش پول ملی با نفت رو گذاشت دقت کردین روش ؟

moneyist

Registered User
لایک‌ها
24
اون بر اساس محاسبه تورم در 2 سال اخیر بعد از نوسان ها بدست اومده حدس و کمان نیست رقم اصلی 4609 تومن هست ;) .

من نگفتم حدس و گمان زدی، معلومه که حساب کردی. عدد 4609 خیلی خیلی عالیه و باید بگم الحق که دکتر هستی. وقتی تک نرخی شد این پستت رو کوت کن تا همه کف کنن. من محاسبه کردم عدد 4740 به دست اومد.:happy:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
درسته قیمت واقعی دلار رقم بالایی هست. 4500 یا بالاتره اما این شوک قیمتی ایجاد شده اساس جامعه از همه نظر رو ریخته بهم ...

بازار بی ثبات شده. خیلی از فروشنده ها جنس نمیفروشن. تولید کننده هایی که هنوز زنده موندن با خطر نابودی مواجه هستند و خیلی مشکلات دیگه

من حسم اینه که اینها به قول معروف با غربیها کنار میان سر مسائل و مشکلات هسته ای. چون ایران نفت نتونه بفروشه هیچ کاری نمیتونه بکنه. تولید داخل 100% بومی هم نداریم چون مواد اولیه یا ماشین الات اکثر صنایعمون وارداتی هست.

امکانش هست ایران قدمی رو به جلو برداره مثلا استپ کردن بخشی از فعالیت های هسته ای کشور تا کشورهای غربی هم یک قدم بردارند. به صحبت های اخیر رئیس جمهور در سازمان ملل هم دقت کنید خیلی متفاوت از دفعات قبلیش حرف زده و حتی صحبت از تعامل کرده که خیلی از نمایندگان داخل کشور بهش انتقاد کردن.

من قبول دارم نرخ واقعی دلار 4500 یا 5 تومن باشه اما احتمالش زیاده که با این شرایط فعلی اگه به اون نقطه برسه اساس کشور زیر و رو بشه. همین الانش صفحات حوادث رو بخوانید میبینید که امار دزدی و زورگیری و حتی طلاق ها به نسبت سال قبل افزایش قابل توجهی پیدا کرده و این اصلا برای یک جامعه خوب نیست. (میشه گفت وضعیت خیلی سخت هست)

helijoop

Registered User
لایک‌ها
969
درسته قیمت واقعی دلار رقم بالایی هست. 4500 یا بالاتره اما این شوک قیمتی ایجاد شده اساس جامعه از همه نظر رو ریخته بهم ...

بازار بی ثبات شده. خیلی از فروشنده ها جنس نمیفروشن. تولید کننده هایی که هنوز زنده موندن با خطر نابودی مواجه هستند و خیلی مشکلات دیگه

من حسم اینه که اینها به قول معروف با غربیها کنار میان سر مسائل و مشکلات هسته ای. چون ایران نفت نتونه بفروشه هیچ کاری نمیتونه بکنه. تولید داخل 100% بومی هم نداریم چون مواد اولیه یا ماشین الات اکثر صنایعمون وارداتی هست.

امکانش هست ایران قدمی رو به جلو برداره مثلا استپ کردن بخشی از فعالیت های هسته ای کشور تا کشورهای غربی هم یک قدم بردارند. به صحبت های اخیر رئیس جمهور در سازمان ملل هم دقت کنید خیلی متفاوت از دفعات قبلیش حرف زده و حتی صحبت از تعامل کرده که خیلی از نمایندگان داخل کشور بهش انتقاد کردن.

من قبول دارم نرخ واقعی دلار 4500 یا 5 تومن باشه اما احتمالش زیاده که با این شرایط فعلی اگه به اون نقطه برسه اساس کشور زیر و رو بشه. همین الانش صفحات حوادث رو بخوانید میبینید که امار دزدی و زورگیری و حتی طلاق ها به نسبت سال قبل افزایش قابل توجهی پیدا کرده و این اصلا برای یک جامعه خوب نیست. (میشه گفت وضعیت خیلی سخت هست)

بروجردی: رابطه با آمریکا خط قرمز است/ باید از رئیس جمهور پرسید چرا اینگونه رفتار می کند

محسن رضايي: در مرحله جدید رویارویی با غرب هستيم/ حمله شود، دندان هاي اسرائيل را خرد مي‌كنيم

انتقاد یک مقام قضایی از اظهارات رئیس جمهور - Tabnak.IR | تابناك

pulp_152

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
119
فاکتور تولید رو گرامی از توی تحلیل هاتون بیارید فرایندی که خیلی وقت هست در ایران از بین رفته اونم به خاطر سیاست های غلط . الان خودرو سازی هم بخاطر لابی قوی سیاسی که داره سرپا مونده چون دولت داره با گرفتن مالیات های وحشتناک از ماشین های خارجی و چند برابر کردن قیمت های ماشین خارجی از تابوت های سرگردان تولید داخل حمایت میکنه خودرو سازان در ایران با تکنولژی دهه 80 اروپا کار میکنند .

یه دوست دیگه در مورد اقتصاد ایران گفت درباره واژگونی و ورشکست شدنش . واقعا متاسف هستم که هنوز همچین پست هایی رو میبینیم بازم میگم ساده نباشید و سطحی فکر نکنید یکی از دوستان Bene همین چند دقیقه پیش رابطه ارزش پول ملی با نفت رو گذاشت دقت کردین روش ؟

در مورد تولید باید عرض کنم حتی خودرو سازی با اون همه لابی قدرتمند هم در خطر تعطیلیست ! ...

ایران خودرو تولیدش در روز به رکورد 50 خودرو هم رسیده .. و از همین تعداد هم بعضی ها به بازار عرضه نمیشن بخاطر معیوب بودن قطعات و ....

من پست bene رو پیدا نکردم .. اگر بزارید ممنون میشم تا ببینم دقیقا چی گفتند ...

اما مطمئن باشید اقتصاد با کسی شوخی نداره (به قول شما میگه به درک.) و سادگی نیست ! ... اگر این سادگی هست که اقتصاد میگه ... پس اون شخصی که فکر میکنه دولت خودش عمدا این قیمت رو بوجود اورده و قیمت از این بالاتر نخواهد رفت اسم اون رو چی بزارم؟ خوش باور؟ شاید خوش دل.

------

همین الان 6:40 دقیقه دلار 3020 تومان.

بالا