• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی زمین و مسکن

peugeot5

Registered User
لایک‌ها
731
اتفاقا یکی میخواست بفروشه ماشینشو گفت قیمتی که من خریدم با قیمت الان بازار 400 تومن فرق داره حتی اگه ماشینمو آتیش بزنم هیچوقت به این قیمت نمیفروشم
تنها در یه صورت میفروشه که لنگ بشه اونم اینقدر دلال هست بخره که به ما نمیرسه

mehrdad_seo

Registered User
لایک‌ها
187
تنها در یه صورت میفروشه که لنگ بشه اونم اینقدر دلال هست بخره که به ما نمیرسه
نگران نباش انشاالله به امید خدا حضرت امام بایدن ما را نجات میدهد ( و پس از تلاش های فراوان و درگیری با جیب کت ، خودکار خود را در جیب پشت شلوار میگذارد ...)

Mast forosh

Registered User
لایک‌ها
144
همین یه ماه که هی میگن بایدن اومد ارزون میشه و توافق میشه چند جا رو بررسی کردم و قیمت گرفتم زمینی که یه ماه پیش متری 1 میلیون بوده شده 3میلیون جایی که 3 بوده شده 7 جایی که 7 بوده شده 12
@s.david.s سید داود نظری نداری؟

مشتری کمه الان
بنگاهی تو کوچه اومد بهم گفت دنبال خونه نیستی بخری ? چنتا مورد دارم !!!!

درباره قیمت که گفتی دو حالت داره
یا قیمت رفته بالا
حتی دهات کوره ها کرج مثل (( کلاک )) ببین یه واحد آپارتمان از 800 میلیون شروع میشه

یا بنگاهی ها قیمت کم میگن از عمد
تا فروشنده بترسه زود بفروشه و خودشونم بز خری کنن

Last edited:

rezafarhang54

Registered User
لایک‌ها
214
دوستان الان خوبه مسکن مهر بخرم؟حدود دویست تومن نسبت به پاییز اومده پایین
چنتا پسند کردم ببینم دوربر 400 تومن..بنظرتون خوبه یا منتظر بمونم
من بشدت خونه نیاز دارم از طرفی میترسم ارزون شه

AMIR beIN SPORTS

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
لایک‌ها
2,511
عزیز ارزون بشه؟؟،،،،حرفایی میزنی عزیز،،،،،،دیگه تموم شد سیگنال سقوط،،،،دلار 25 رو رد کرده،،،،و با سرعت داره میره بالا،،،،،و سال بعد هم قطعا افزایشی باشه همه چیز باز،،،،به خاطر افزایش حقوق ها و یارانه،،،،،

بهترین فرصت خرید هست عزیز،،،،،،نه منزل،،،،بلکه همه چیز،،،،مثل ماشین و گوشی و وسایل این تیپی،،،،اگه شرایط جور هست حتما اقدام کنید،،،،باز تصمیم نهایی با خودتون هست،،،،،ولی میبینید که،،،،اوضاع خوب نیست اصلا،،،،و صعودی هست متاسفانه بازار ها،،،،،

rezafarhang54

Registered User
لایک‌ها
214
عزیز ارزون بشه؟؟،،،،حرفایی میزنی عزیز،،،،،،دیگه تموم شد سیگنال سقوط،،،،دلار 25 رو رد کرده،،،،و با سرعت داره میره بالا،،،،،و سال بعد هم قطعا افزایشی باشه همه چیز باز،،،،به خاطر افزایش حقوق ها و یارانه،،،،،

بهترین فرصت خرید هست عزیز،،،،،،نه منزل،،،،بلکه همه چیز،،،،مثل ماشین و گوشی و وسایل این تیپی،،،،اگه شرایط جور هست حتما اقدام کنید،،،،باز تصمیم نهایی با خودتون هست،،،،،ولی میبینید که،،،،اوضاع خوب نیست اصلا،،،،و صعودی هست متاسفانه بازار ها،،،،،
والا چی بگم این بازیای دلار ی ملتو گذاشته برزخ
من س چهار ماهه پیگیر خرید مسکنم و خداروشکر اون اوایل چیزی نگرفتم..این دلارم ک وضعش مشخص نمیکنه معلوم نیس برمیگرده 20 یا میره برا 30
اگ بیست بشه ضرر میکنم چون اون مسکنی ک میخوام تا سیصد هم راخت میاد پایین..بالا بره ک ازش پولم حفظ شده
من حقیقت شهر خودم ی مسکن مهر دارم ک اجاره دادم..کارمم جوری شده حتما باید نقل مکان کنم رشت حالا اجاره یا خرید
شنبه میخوام برم چنتا ببینم ولی خب دستم میلرزه برا خرید

mehrdad_seo

Registered User
لایک‌ها
187
مسکن مهر کجا؟ 400 تومن چند متریه؟
ارزون که دیگه فکر نکنم بشه

پسره خوب

Registered User
لایک‌ها
2,160
اخه تا مردم پول نداشته باشن کی می تونه خونه بخره. کی میتونه دو سه میلیارد بده پوله یه واحد 80 متری؟

من یه میلیاردم پول داشته باشم نمیام برم خونه تو محله پایین تر بخرم. بعید میدونم کسی پولش تو محله خودشون نرسه بره پایین تر بخره. همونچا کرایه میکنه زندگی میکنه. مگه اینکه خونه داشته باشه و قصد سرمایه گذاری داشته باشه بره پایینتر بخره. وگرنه کسی به قصد سکونت باشه عمرا نمیره پایینتر از محلی که الان هست بره بخره و بره بشینه اونجا.

قیمت خونه پایین نمیاد ولی قدرت خرید مردم باید بره بالا. الکی هم به حرفه ملاکو بنگاهی گوش نکنید که خونه تکون خورده داره معامله میشه. والا تا سه چهار سال پیش تو فامیل یکی دو نفر تو سال خونه میخریدن ولی الان سه چهارساله هیچ خبری نیست.

تا قشر متوسط توان خریده خونه نداشته باشه بازار تکون نمیخوره. الان فقط کرایه داره میره بالا چون خریداری وجود نداره و همه مالکا زورشونو میزنن خونه رو بدن اجاره که خالی نمونه.

HALO

Registered User
لایک‌ها
293
اخه تا مردم پول نداشته باشن کی می تونه خونه بخره. کی میتونه دو سه میلیارد بده پوله یه واحد 80 متری؟

من یه میلیاردم پول داشته باشم نمیام برم خونه تو محله پایین تر بخرم. بعید میدونم کسی پولش تو محله خودشون نرسه بره پایین تر بخره. همونچا کرایه میکنه زندگی میکنه. مگه اینکه خونه داشته باشه و قصد سرمایه گذاری داشته باشه بره پایینتر بخره. وگرنه کسی به قصد سکونت باشه عمرا نمیره پایینتر از محلی که الان هست بره بخره و بره بشینه اونجا.

قیمت خونه پایین نمیاد ولی قدرت خرید مردم باید بره بالا. الکی هم به حرفه ملاکو بنگاهی گوش نکنید که خونه تکون خورده داره معامله میشه. والا تا سه چهار سال پیش تو فامیل یکی دو نفر تو سال خونه میخریدن ولی الان سه چهارساله هیچ خبری نیست.

تا قشر متوسط توان خریده خونه نداشته باشه بازار تکون نمیخوره. الان فقط کرایه داره میره بالا چون خریداری وجود نداره و همه مالکا زورشونو میزنن خونه رو بدن اجاره که خالی نمونه.
به نظر من خرید ملک توی محله پایین تر از کرایه تو محله بالاتر خیلی بهتره
کسی که پول خرید خونه تو محله پایینترو داره ولی تو محله بالا رفته کرایه کرده به نظرم اشتباه خیلی بزرگی کرده
۲-۳میلیارد الانم دیگه مثل قبل نیست که بگی فلان میلیاردره
الان یه ماشین چینی یه میلیارده،یه دنا(که تقریبا همون سمنده)تقریبا نیم میلیارده
و خیلیا هم هستن که این پول ها و بیشتر از اینو دارن
الان من همینجا اطلاع دارم راحت خونه ۳_۴ میلیاردی تو فاصله ی دو هفته ک برای فروش کذاشته شده فروش رفته
مسکن سرمایه کذاری مطمئنیه و نسبتا هم
نقد شوندگی راحتری داره

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
دوستان
اگه قصد خرید دارید ، بخرید
با این دید که " کسی نداره و خونه گرون نمیشه " ، از خرید منصرف نشید
مطمئن باشید خیلیا هستن که ارقام میلیاردی دارن
اونی که سرمایه داره ، درآمدش با تورم بالا رفته . یعنی اگه دو سال قبل ، سالی 2 میلیارد تومن سود میکرد ، الان سالی 6 میلیارد الی 8 میلیارد سود میکنه
فقط قشر حقوق بگیر قدرت خریدشون پایین مونده که با رکود ( با شرط ثبات دلار ) ، خودش رو یکم بالا میکشه
ولی در هر صورت ، چه الان چه ده سال قبل هیچکسی نمیتونست با حقوق کارمندی خونه بخره !
خونه تا جایی که یادم میاد هیچوقت این مدلی نبوده که خریدار ، 2 یا 3 سال پس انداز بکنه و با یدونه وام عادی بخره ...
همیشه شخص باید پس اندازی رو داشته باشه . حالا خونه ، خودرو ، طلا ، سهام و ...
اون شخصی که 206 داشته و تا 2 سال قبل 50 تومن بودش ، الان 250 تومن شده
اونی که یدونه هیوندا داشته و 200 خریده ، الان 2 میلیارد شده
شخصی هم که ملکی رو داشته ، گرون شده ، حالا میفروشه ، یه وام میگیره ، یکمم پس انداز قطعا داره و خونش رو جدید میکنه

اینکه ملکی رو با این قیمت ها بخرید و حالا یکمم پایین بره یا یکی دو سال راکد باشه ، خیلی بهتر از اینه یهو صب پاشی ببینی دلار 30 رو رد کرده و ملک هم بالا کشیده
با پول 80 متر الان 85 متر بخری خوبه ولی اینم درنظر بگیر که اونقدر لب مرز هستیم که ممکنه چند ماه دیگه با همین پول نتونی حتی 60 متری بخری :(

ملک هم با حرف مالک ها ، سازنده ها ، دلال ها ، مشاوراملاک ها تا اینجا نیومده
با کاهش ارزش پول یا توسعه محلی به اینجا رسیده
بازم خود دانید

خرید در اوج ( ملک ، سهام ، دلار ، طلا ، ... ) به اندازه نخریدن در کف ( اگه داشته باشی و نخری ) بده

iranescence

Registered User
لایک‌ها
2,865
اصلا بر فرض هم دلار بیاد پایین یا همین رنج 20 تا 30 نوسان کنه
قیمت ملک بعضی محله‌های تهران رو مستثنی در نظر بگیریم که ساعتی با قیمت دلار نوسان میکنه
بعضی محله‌ها هستن که از ابتدای سال 97 که دلار 5 تومن بوده تا تا الان که 25 تومن هست افزایش 5 برابری رو نداشتن! نه فقط تهران کلی شهرستان‌‌های دیگه
پس اصلا سعی نکنید با خرید ملک نوسان‌های 3 یا 6 ماهه بگیرید سریع بخرید!

peugeot5

Registered User
لایک‌ها
731
دوستان
اگه قصد خرید دارید ، بخرید
با این دید که " کسی نداره و خونه گرون نمیشه " ، از خرید منصرف نشید
مطمئن باشید خیلیا هستن که ارقام میلیاردی دارن
اونی که سرمایه داره ، درآمدش با تورم بالا رفته . یعنی اگه دو سال قبل ، سالی 2 میلیارد تومن سود میکرد ، الان سالی 6 میلیارد الی 8 میلیارد سود میکنه
فقط قشر حقوق بگیر قدرت خریدشون پایین مونده که با رکود ( با شرط ثبات دلار ) ، خودش رو یکم بالا میکشه
ولی در هر صورت ، چه الان چه ده سال قبل هیچکسی نمیتونست با حقوق کارمندی خونه بخره !
خونه تا جایی که یادم میاد هیچوقت این مدلی نبوده که خریدار ، 2 یا 3 سال پس انداز بکنه و با یدونه وام عادی بخره ...
همیشه شخص باید پس اندازی رو داشته باشه . حالا خونه ، خودرو ، طلا ، سهام و ...
اون شخصی که 206 داشته و تا 2 سال قبل 50 تومن بودش ، الان 250 تومن شده
اونی که یدونه هیوندا داشته و 200 خریده ، الان 2 میلیارد شده
شخصی هم که ملکی رو داشته ، گرون شده ، حالا میفروشه ، یه وام میگیره ، یکمم پس انداز قطعا داره و خونش رو جدید میکنه

اینکه ملکی رو با این قیمت ها بخرید و حالا یکمم پایین بره یا یکی دو سال راکد باشه ، خیلی بهتر از اینه یهو صب پاشی ببینی دلار 30 رو رد کرده و ملک هم بالا کشیده
با پول 80 متر الان 85 متر بخری خوبه ولی اینم درنظر بگیر که اونقدر لب مرز هستیم که ممکنه چند ماه دیگه با همین پول نتونی حتی 60 متری بخری :(

ملک هم با حرف مالک ها ، سازنده ها ، دلال ها ، مشاوراملاک ها تا اینجا نیومده
با کاهش ارزش پول یا توسعه محلی به اینجا رسیده
بازم خود دانید

خرید در اوج ( ملک ، سهام ، دلار ، طلا ، ... ) به اندازه نخریدن در کف ( اگه داشته باشی و نخری ) بده
سید بیشتر مردم به قول خودت جیمبیلی میمبیلی ان هر چی بهشون بگی باز میگن مردم قدرت ندارن.قدرت خرید مردم شخم کسی هم نیست.بازار به این چیزا توجه نمیکنه
یه چیزی هست به اسم تورم.هر کی نخرید و گفت این قیمت گرونه یا ارزون میشه یا این محله به درد نمیخوره چند سال بعد دیگه تو همون محله به درد نخور حتی کرایه هم نمیتونه بکنه

farzadsadeghi5

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
280
از هفته ی آینده از اول اسفند
قیمت ها متعادل و عرضه زیاد میشه

ببینید :
قیمت تقریبن ده درصد میاد پایین
عرضه زیاد میشود
بازار بشدت راکد تا مهر آینده

farzadsadeghi5

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
280

بخری بد نیست
حتی میتونی صبر بدی یکم دیگه ارزون بشه ولی بخری هم بد نیست. بازار مسکن فعلن همینه
گول اون ترفندهای به اصطلاح خودشونم نخور

HALO

Registered User
لایک‌ها
293

ببینید :
عرضه زیاد میشود
از چه لحاظی میگید که از اول اسفند عرضه زیاد میشه و قیمت ها کم میشه؟

buyer

Registered User
لایک‌ها
37
با توجه به ابر تورمی که سال آینده خواهیم داشت هر کسی بتونه ملک مورد نظرش را بخره و به نظر بنده و شواهد موجود در چند روز آینده بازار افزایشی خواهد شد

AMIR beIN SPORTS

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
لایک‌ها
2,511
از چه لحاظی میگید که از اول اسفند عرضه زیاد میشه و قیمت ها کم میشه؟
عزیز فعلا که همه ی شواهد از صعود قیمت ها خبر میده،،،،،قیمت ارز گویا هست که خودش تاثیر مستقیم داره روی ملک حتی،،،،،

کاش به حرف این دوستمون بود و کاهشی میشد،،،از این کاهشی ها خیلی شنیدیم در این بخش تو دو سه ماه گذشته،،،،اخرش چی شد؟؟،،،دلار 26 رو رد کرده،،،،و مسکن هم علی رغم حرف های کاهشی که گفتن ارزون که نشده،،،،حتی بعضی مناطق صعود هم داشته تا الان،،،،و سال بعد هم کم کم مشخص میشه وضعیتش

mehrdad_seo

Registered User
لایک‌ها
187

ببینید :
عرضه زیاد میشود
چرا؟ چیشده مگه؟ اتفاقی افتاده؟

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
برآوردهای جدید از نسبت متوسط قیمت مسکن به درآمد سالانه خانوارها در پایتخت نشان می‌دهد تهرانی‌ها با احتساب نرخ فعلی پس‌انداز و در صورت رشد یکسان قیمت و درآمد ۱۰۹ سال طول می‌کشد تا بتوانند صاحب‌خانه شوند

بالا