• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی زمین و مسکن

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
طبق قانون از ابتدای مدت اجاره ملک تا انتهای اون ، مستاجر ، مالک محسوب میشه و نه مالک و نه بقیه همسایه ها حق تبعیض یا گرفتن یکسری امکانات رو ندارن . ورود به خونه هم ، ورود به حریم خصوصی و ملک شخصی محسوب میشه
پس قانونا مستاجر میتونه بگه تا آخرین دقیقه از آخرین روز میتونم اجازه ورود ندم ، همونطوری که ملک میتونه از 1 دقیقه بعدش شروع به گرفتن جریمه عدم تخلیه بکنه
مالک اگه قصد اجاره مجدد یا فروش داره ، باید اجازه بده ، قرارداد مستاجر فعلی تموم بشه ، در غیر اینصورت هر اجازه ورود به ملک ، لطف مستاجره
هرچند که مالک میتونه موقع تخلیه اذیت بکنه

ممنونم بابت توضیحات

RoOozbeh

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
25
سلام . نظرتون در مورد مسکن مهر پرند چیه ؟
الان قیمتاش چجوریاس ؟

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
برای سرمایه گذاری خوبه ..هم در حال پیشرفته و هم متروش در حال اتمام و راه اندازی هست..
من خودم سال ۹۵ دو تا واحد خریدم..الان بالای ۱۰ برابر قیمتش شده..
با ۵۰۰ میشه یک واحد خوب دوخوابه تو جای مناسبش گیر آورد.
سلام . نظرتون در مورد مسکن مهر پرند چیه ؟
الان قیمتاش چجوریاس ؟

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

rezafarhang54

Registered User
لایک‌ها
214
طبق قانون از ابتدای مدت اجاره ملک تا انتهای اون ، مستاجر ، مالک محسوب میشه و نه مالک و نه بقیه همسایه ها حق تبعیض یا گرفتن یکسری امکانات رو ندارن . ورود به خونه هم ، ورود به حریم خصوصی و ملک شخصی محسوب میشه
پس قانونا مستاجر میتونه بگه تا آخرین دقیقه از آخرین روز میتونم اجازه ورود ندم ، همونطوری که مالک میتونه از 1 دقیقه بعدش شروع به گرفتن جریمه عدم تخلیه بکنه
مالک اگه قصد اجاره مجدد یا فروش داره ، باید اجازه بده ، قرارداد مستاجر فعلی تموم بشه ، در غیر اینصورت هر اجازه ورود به ملک ، لطف مستاجره
هرچند که مالک میتونه موقع تخلیه اذیت بکنه
سلام داوود عزیز
من دو هفته پیش ملکی گرفتم تو قولنامش قید شده پارکینگ بدون مزاحم داره..ب ظور اتفاقی با مدیر تعاونی سازندش صحبت کردم انگار فقط میخواد پارکینگ معمولی بهم بدن
در صورتی ک فروشندم قشنگ جای پارک ملکشم بهم نشون داد منم مشخصات پارکینگشو تو مبایعه نامه قید کردم تا در اینده مشکلی برام پیش نیاد
مشاور املاکی هم خودشو زیاد دخالت نمیده میگه فوقش برو جریمه ریالی بگیر ازش..ب فروشندم 4 روز وقت دادم تا زورشو بزنه
الان یک درصد اختمال بدیم ک پارکینگشو طبق قولنامه بهم ندن چیکارا میتونم بکنم؟غش در معاملس کاملا درسته؟

peugeot5

Registered User
لایک‌ها
731
برای سرمایه گذاری خوبه ..هم در حال پیشرفته و هم متروش در حال اتمام و راه اندازی هست..
من خودم سال ۹۵ دو تا واحد خریدم..الان بالای ۱۰ برابر قیمتش شده..
با ۵۰۰ میشه یک واحد خوب دوخوابه تو جای مناسبش گیر آورد.

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk
با 250-300 میشه یه خوابه خرید؟
کف قیمتش چنده؟

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
سلام داوود عزیز
من دو هفته پیش ملکی گرفتم تو قولنامش قید شده پارکینگ بدون مزاحم داره..ب ظور اتفاقی با مدیر تعاونی سازندش صحبت کردم انگار فقط میخواد پارکینگ معمولی بهم بدن
در صورتی ک فروشندم قشنگ جای پارک ملکشم بهم نشون داد منم مشخصات پارکینگشو تو مبایعه نامه قید کردم تا در اینده مشکلی برام پیش نیاد
مشاور املاکی هم خودشو زیاد دخالت نمیده میگه فوقش برو جریمه ریالی بگیر ازش..ب فروشندم 4 روز وقت دادم تا زورشو بزنه
الان یک درصد اختمال بدیم ک پارکینگشو طبق قولنامه بهم ندن چیکارا میتونم بکنم؟غش در معاملس کاملا درسته؟
میتونی شکایت بکنی ولی دردسرهای خاص خودش رو داره
اینکه بخوای معامله رو فسخ بکنی خیلی داستان دار میشه ولی شدنیه
هرچیزی بر خلاف قرارداد قابل پیگیریه

A2D3D

Registered User
لایک‌ها
617
سلام داوود عزیز
پارکینگ مزاحم اصلا قانونی نیست از نظر شهرداری
اگر قید شده با پارکینگ میدن، موظف هستن یه پارکینگ آزاد و بدون مشکل بهتون بدن

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
با 250-300 میشه یه خوابه خرید؟
کف قیمتش چنده؟
آره احتمال زیاد بشه یک خوابه پیدا کرد..
کلی پروژه تو شهر پرند اجرا شده که با توجه به موقعیت و نوع پروژه قیمتاشون متفاوته..مثل کوزو و کیسون و .
اگرم خواستی از مسکن مهرش خرید کنی حتمن در شرکت عمران پرند منتقلش کن که خیالت راحت باشه.

rezafarhang54

Registered User
لایک‌ها
214
میتونی شکایت بکنی ولی دردسرهای خاص خودش رو داره
اینکه بخوای معامله رو فسخ بکنی خیلی داستان دار میشه ولی شدنیه
هرچیزی بر خلاف قرارداد قابل پیگیریه
والا چی بگم..طرفم گفته خیالت راحت درست میکنم
ملکیم ک گرفتم اگ پارکینگش جور نشه اصلا بدرد بخور نیست و کاملا برام دردسره..جوری ک اینو زودتر میفهمیدم اصلا نگاشم نمیکردم چ برسه برم پای معامله
تمام پولشم دادم طرف..اگ ی درصد احتمال بدیم جور نشه کارای فسخش حدودا چقدر طول میکشه؟

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
دوستان کسی اطلاع داره بهترین مناطق از نظر نزدیکی و قیمت به میرداماد کجاست که برای خرید خونه با حدودا متری 34-33 بشه اقدام کرد (چون خود جردن و میرداماد و اون سمت ها قیمت ها به شدت بالاست دنبال مناطق خوب که نسبتا نزدیک باشن یا رفت و آمد به اون مناطق راحت باشه هستم).
مثلا مجیدیه، شریعتی (خ معلم)، پلیس یا ...

Artificer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
سلام
دوستان برای زندگی کردن، آیا خرید یک آپارتمان 100 متری بصرفه تر درمیاد یا یا خرید یه زمین در نزدیکی همون آپارتمان و ساخت یه خونه همکف 100 متری ؟

danetey

Registered User
لایک‌ها
367
سلام
دوستان برای زندگی کردن، آیا خرید یک آپارتمان 100 متری بصرفه تر درمیاد یا یا خرید یه زمین در نزدیکی همون آپارتمان و ساخت یه خونه همکف 100 متری ؟
سلام.قیمت تقریبی ساخت هر متراژ رو تو محل سکونت با پرس‌وجو دربیارید میشه حدودن محاسبه کرد. مسئله و تفاوت اصلی زندگی در آپارتمان و خونه ویلاییه.
در مجموع بنظرم برای زندگی طولانی مدت ارزش هزینه بیشتر برای ساخت ویلایی کاملن به صرفه‌ست

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
سلام
مزایای خونه ویلایی که چندین برابر آپارتمان هست..ولی قطعا هم قیمت نیستن..با توجه به نقدینگی و قیمت هر دو مورد در منطقه ای که هستی تصمیم بگیر..اولویت رو بزار خونه ویلایی.

iranescence

Registered User
لایک‌ها
2,865
سلام

شما اصلا زمین رو با آپارتمان مقایسه نکن معلومه که زمین حکم سرمایه رو داره ولی آپارتمان کاهش قیمت داره

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
تمام پولشم دادم طرف..اگ ی درصد احتمال بدیم جور نشه کارای فسخش حدودا چقدر طول میکشه؟
نمیدونم
تاحالا فسخ نداشتم
با وکیل مشورت بکنید بهتره ( اگه تصمیمتون جدیه )

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
سلام
معمولا قیمت ملک کلنگی یا زمین حدودا 1.5 تا 2 برابر قیمت آپارتمان نوساز همون منطقه هستش
پس شما فقط برای خرید زمین 100 متری باید به اندازه 150 الی 200 متر پول بدید ...
هزینه ساخت هم میانگین متری 8 تومن بهش اضافه میشه

به صرفه نیست و به دلیل همون به صرفه نبودنه که آپارتمان سازی میکنن تا قیمت هر متر بنا ، کاهش پیدا بکنه

rezafarhang54

Registered User
لایک‌ها
214
والا چی بگم..طرفم گفته خیالت راحت درست میکنم
ملکیم ک گرفتم اگ پارکینگش جور نشه اصلا بدرد بخور نیست و کاملا برام دردسره..جوری ک اینو زودتر میفهمیدم اصلا نگاشم نمیکردم چ برسه برم پای معامله
فروشنده میگ خودت با تعاونی صحبت کن و راضی شون کن
لعنت ب هرچی ادم دروغگو و بدسیرت

rezafarhang54

Registered User
لایک‌ها
214
نمیدونم
تاحالا فسخ نداشتم
با وکیل مشورت بکنید بهتره ( اگه تصمیمتون جدیه )
ب مشاور املاکی گفتم ب طرف بگه اینجور پیش بره میرم برا فسخ..طرفم پیام فرستاده من پولو تبدیل ب خونه کردم دارم زندگی میکنم توش و این چیزا خیلی طولانی و دردسر سازه
تجربه تلخی شد این معامله..ولی من حتما با ی مشاور حقوقی صحبت میکنم..مرسی از رهنماییات برادر عزیزم

rezafarhang54

Registered User
لایک‌ها
214
پارکینگ مزاحم اصلا قانونی نیست از نظر شهرداری
اگر قید شده با پارکینگ میدن، موظف هستن یه پارکینگ آزاد و بدون مشکل بهتون بدن
داره ولی مثل مزاحمت رایج نیست ک ب کار میبرن..من براتون توضیح میدم
ضلع جنوبی ساختمون ایراد پارکینگاش اینن ک طرف باید ساختمونو دوربزته تا برسه..مخصوصا ک اگ پارکینگای مشرفش پر باشن ک از ی جای تنگ باید رد کنه ماشینو
دو طرف مشرف ساختمون هم تو پارکینگاش فاصله ماشینا خیلی کمله احتمال مالیدن همسایه ها خیلی بالاس
اما اون پارکینگی ک ب من فروخت ک میشه تو شمالی کاملا تکی و بزرگتر از بقیه بود..نزدیک ترین جا ب کوچه ورودیشم بود..بدون هیچ دردسری
حالا هم میگ خودت پیگیری کن ..برو با تعاونی صحبت کن و خرشون کن تا بهت بدنش..اگرم ی درصد بهت ندادن اون ساختمون پارکینگاش اصلا مشکل ندارن و بهت ی چیزی میرسه

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
داره ولی مثل مزاحمت رایج نیست ک ب کار میبرن..من براتون توضیح میدم
ضلع جنوبی ساختمون ایراد پارکینگاش اینن ک طرف باید ساختمونو دوربزته تا برسه..مخصوصا ک اگ پارکینگای مشرفش پر باشن ک از ی جای تنگ باید رد کنه ماشینو
دو طرف مشرف ساختمون هم تو پارکینگاش فاصله ماشینا خیلی کمله احتمال مالیدن همسایه ها خیلی بالاس
اما اون پارکینگی ک ب من فروخت ک میشه تو شمالی کاملا تکی و بزرگتر از بقیه بود..نزدیک ترین جا ب کوچه ورودیشم بود..بدون هیچ دردسری
حالا هم میگ خودت پیگیری کن ..برو با تعاونی صحبت کن و خرشون کن تا بهت بدنش..اگرم ی درصد بهت ندادن اون ساختمون پارکینگاش اصلا مشکل ندارن و بهت ی چیزی میرسه
شما موقع خرید مگه سند رو مشاهده نکردید یعنی روی سند نزده پارکینگو؟

بالا