mohamad021
Registered User
- نوشتهها
- 245
- لایکها
- 159
بسیار بسیار شغل سختیهآقا من عاشق این شغلم نه به خاطر در آمدش کلا حال میکنم ولی کو سرمایه ساخت
منم دوست دارم ولی گاهی اوقات به سرم میزنه برم سراغ یه کار دیگه
بسیار بسیار شغل سختیهآقا من عاشق این شغلم نه به خاطر در آمدش کلا حال میکنم ولی کو سرمایه ساخت
چقدر مد نظرشه؟؟من الان می خوام تو بالاشهر اهواز برای کسی بسازم . خودشم از دور دستی بر آتش داره و خریدهای عمده مثل بتن و آهن را خودش انجام میده و من فقط پیگیری ها و نظارت بر اجرا را برعهده دارم و خودشم گه گاه سر میزنه . به صورت درصدی و پیمان مدیریت حاضر به کار نشد و گفت حقوق بگیری برام کار کن و حقوق بالایی هم مد نظرش نیست . خودمم خیلی شوق انجام کارو دارم و تجربه خوبیه برام ولی سختی و مشغله این کارم زیاده .نمی دونم ماهی چقدر بگیرم که نه سیخ بسوزه نه کباب؟
بسیار بسیار شغل سختیه
منم دوست دارم ولی گاهی اوقات به سرم میزنه برم سراغ یه کار دیگه
این دوستمون خیلی زرنگنمن دو سالی تو شرکت های پیمانکاری تو کار اجرای سازه های بتنی و مدتی هم کارمند دفترفنی بودم . همینطور یکسالی در مسکن مهر سرپرست کارگاه بودم البته ساختمان ها سنتی ساز بودند . و دو تا چهار واحده هم برای خودم ساختم . از چند و چون اسکلت بتنی هم آگاهم ولی خودم به شخصه سرپرستی نکردم .
میگه 1 تومن + بیمه
نه ، منظورم به سختی کارهمحمد جان خودتم که میگی : به سرت میزنه ! اشتباه نکن داداشی از این شاخه به اون شاخه پریدن کار منطقی نیست
شما یه نهال درخت بیدم جایی بکاری بعد از یه مدت کلفت میشه
اصلا کار آسون تو دنیا نداریم
امیدوارم بیش از پیش موفق باشی
ساختمون کناری ما صاحبش همین کار رو کرد .داد به پیمانکار اون هم 40 ملیون گرفت .دو سال پیش که ارزش پول زیاد بود .کلی هم ازش قاپیت.اما اون از مجوز پروانه تا اخرش بود شما رو نمیدونم .من دو سالی تو شرکت های پیمانکاری تو کار اجرای سازه های بتنی و مدتی هم کارمند دفترفنی بودم . همینطور یکسالی در مسکن مهر سرپرست کارگاه بودم البته ساختمان ها سنتی ساز بودند . و دو تا چهار واحده هم برای خودم ساختم . از چند و چون اسکلت بتنی هم آگاهم ولی خودم به شخصه سرپرستی نکردم .
میگه 1 تومن + بیمه
1-اگه با اجرا آشنایی کامل ندارید بهتره که از یه مهندس عمران یا معمار با تجربه و خوب که کارهاشودید به عنوان مشاور استفاده کنید. بیشترین دستمزدی که ممکنه برای مشاوره طلب کنن 2 تا 3 درصد هزینه های اجراهستش که اونم اگه مهندس خوبی باشه در طول پروژه چند برابرش را در جیبتون نگه میداره. (مشاور بهترین راه را به شما نشون می ده شما انجامش میدید.)زمین 240 متره، و می خوام دوازده واحدش کنم ن تراکم نداره خودم مجریم تجربه ساخت ساز ندارم، ولی تجربه خرید و فروش دارم! بازار پردیس هم بازار نسبتا فعالی هستش.
فرستاده شده از ME173Xِ من با Tapatalk
نمی دونم عاشق چیش شدی ...آقا من عاشق این شغلم نه به خاطر در آمدش کلا حال میکنم ولی کو سرمایه ساخت
اصل قضیه اینه که تمام ساختمان ها باید علاوه بر ناظر معماری سازه مکانیک و برق یک نفر مهندس اجرا معماری یا عمران داشته باشه که کلیه مسئولیت کیفی اجرا را به عهده می گیره... که البته هزینه ای به مراتب بالاتراز نظارت داره چون تمام ظرفیت اشتغال مهندس اجرا در طول پروژه مسدود میشه. این یعنی اینکه دیگه هر کسی نمی تونه خودش بنا عمله بیاره پای زمین و شروع به ساخت کنه .دوست من میشه راجعب به مهندس اجرا یه توضیح بدی .
الان بخوای ساخت و ساز کنی باید مثل نظارت هزینه مهندس اجرا رو هم جدا بدی ؟؟ بعد اون چیکار میکنه ؟! هزینش چقدره .
من شنیدم الان ساختن متری 800 میریزه درسته ؟!
ما هم یه 500 متری 10 واحد سال دیگه شروع میکنیم .
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
من دو سالی تو شرکت های پیمانکاری تو کار اجرای سازه های بتنی و مدتی هم کارمند دفترفنی بودم . همینطور یکسالی در مسکن مهر سرپرست کارگاه بودم البته ساختمان ها سنتی ساز بودند . و دو تا چهار واحده هم برای خودم ساختم . از چند و چون اسکلت بتنی هم آگاهم ولی خودم به شخصه سرپرستی نکردم .
میگه 1 تومن + بیمه
سرمایه ی قبلی و از کجا آوردید ؟دوست عزیز اصلا خوندی من چی نوشتم ؟ اونو با سرمایه خودم و شریک ساختم. الان می خوام برای کسی دیگه بسازم و حقوق ماهی یک تومن را پیشنهاد داده ، وگرنه با یک تومن دو متر هم ساخته نمیشه
Sent from my XL10 300S using Tapatalk
به شما چه ارتباطی داره ؟
Sent from my XL10 300S using Tapatalk