• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی زمین و مسکن

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
تا خبر کاهشی میزاریم سر و کله دوستان پیدا میشه و تکذیب میکنن و قبول ندارن..جالب شده[emoji1]

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
همین رسانه ها چند ماه قبل که افزایش قیمت مسکن و خودرو و... میزدن قابل اعتماد بودن و دلالها بهش رجوع میکردن..الان که خبر کاهش میزنن دارن دروغ میگن و قابل اطمینان نیستن..عجب...
عزیز من نگفتم دروغ میگه،،،نه میگم دروغ میگه نه راست،،،،،،،،،گفتم باید خود شخص بره ببینه و مطمئن بشه،،،،،به کلام اینا هیچ اطمینانی نمیشه کرد،،،،،!!!

ایا املاکی محل قولنامه میزنه الان برات با 15 درصد افتی که داری میگی شما،،،،،؟؟،،،،،،باید پرسید و دید،،،،،

در کل به این رسانه ها اعتمادی نیست عزیز،،،فیک هستن،،،،،تو این رسانه ها گل و بلبل و سمبل هست ایران و ارامش مطلق حکم فرماست،،،،و همه چیز نزولی و کاهشی بوده و هست،،،،،و ارزانی موج میزنه،،،،

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
برای شما در پیت هستن..ولی وقتی همینا خبر افزایش میزنن معتبر میشن..میخوای چیزی بخری دلال میگه گرون شده برو ببین فلان سایت و کانال هم خبرشو زده..ولی موقعی که کاهش بزنن کلا از درجه اعتبار ساقط میشن..کلا دوست دارن فقط خبر افزایش ببینن.داستان جالبی شده
عزیز من که به شخصه تو عمرم یک ثانیه هم این فیک نیوز هارو نخوندم تو هیچ عرصه و بازاری البته،،،،،،،،از دلال ها خبر ندارم،،،،،،رسانه های داخلی همشون در پیت هستن،،،،،،

hexman

Registered User
لایک‌ها
772
فعلا تو این چند روز دلار میان نرخ 25 و 26 گیر افتاده ظاهرا توان بیشتر پایین آمدن فعلا نیست ولی مسلما خود بایدن بیاد روی کار یه ریزش دیگه میکنه و اگه برجام برقرار بشه ریزش مجدد و ثبات

signore

Registered User
لایک‌ها
636
قبل انتخابات می‌گفتید روزی که بایدن پیروز بشه دلار میشه ۱۰ تومن. بعد که بایدن پیروز شد گفتید نه ، اگه کالج انتخاباتی رسما اسم بایدن اعلام کنه دلار میاد پایین. کالج انتخاباتی هم رسما اعلام کرد اما خبری نشد. حالا میگید روزی که بیاد سر کار دلار میاد پایین ‌‌. باشه بازم صبر میکنیم به خاطر شما :D

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
تو کدوم پست و کی گفته دلار با انتخاب بایدن میشه ۱۰ تومن؟جایی که گفته رو ریپلای کن من ببینم
قبل انتخابات می‌گفتید روزی که بایدن پیروز بشه دلار میشه ۱۰ تومن. بعد که بایدن پیروز شد گفتید نه ، اگه کالج انتخاباتی رسما اسم بایدن اعلام کنه دلار میاد پایین. کالج انتخاباتی هم رسما اعلام کرد اما خبری نشد. حالا میگید روزی که بیاد سر کار دلار میاد پایین ‌‌. باشه بازم صبر میکنیم به خاطر شما :D

hexman

Registered User
لایک‌ها
772

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
داداش واقعا چی باعث شد که خیال کنی ما مثل شما وقت آزاد داریم و بیکاریم که بریم صد صفحه تاپیک ارز رو بالا پایین کنیم تا پست ملت رو پیدا کنیم و نقل قول کنیم؟! :D
منتظرم..اگر اون پستی که میگی گفتن دلار بعد بایدن میشه 10 تومن رو ریپلای نکنی بن میشی..باید ثابت کنی..نمیشه از رو هوا حرفی زد و بعد بگی وقت نمیکنم..منتظرم

hexman

Registered User
لایک‌ها
772
فقط صبر،،،،،صبر کن و خواهی دید در اینده چی میشه،،،،،،و اون موقع است که میشه خاری در چشم جیره خواران مجازی،،،،((بلا نسبت جیره خواران انجمن))،،،،،و تاسف باید خورد به حال جیره خواران که از یک امریکایی توقع دارن مشکلات کشورشون رو حل و فصل کنه،،،،،

عمو جون صحبتمون در مود اکنون است زمان حال.در ِاینده هزار اتفاق ممکنه بیفته

موضوع اینه که عده ای (دلالان که البته مشکلات مملکت طیف وسیعی از جامعه رو تبدیل به دلال کرده) روی آمدن ترامپ قمار کردن ورفتن سرمایه شون رو ریختن توی دلار و سکه حالا اکه نشده دارن جز جیگر میزنن..وگرنه دلشون به حال مملکت نسوخته از خداشون بود اصلا ترامپ بزنه مملکت رو نابود کنه دلار بشه 1 میلیون تومن فقط اینا سود کنن بقیه اش مهم نیست

مایی هم که سرمایه خاصی نداریم امیدواریم دلار بیاد پایین که بلکه معیشت مون آسان تر بشه ربطش به جیره خوار بودن من نمیدونم چیه

hexman

Registered User
لایک‌ها
772
عزیز فکر کردی من میلیارد سرمایه دارم و دلار و ماشین خریدم و احتکار کردم منتظرم بره بالا ؟؟،،،،و رو ترامپ قمار بستم ؟؟،،،،،این چه منطقی هست ؟؟

هر کسی یعنی منتظر ترامپ بوده رفته جنس انبار کرده و دلار و طلا خریده ؟؟،،،،،یعنی همه دلال بودن ؟؟،،،،،

من ده ها بار گفتم،،،،میخوای باور بکنی یا نکنی عزیز،،،،فقط یه سپرده ساده دارم تو بانک،،،،صندوق سرمایه گذاری البته،،،،،که متاسفانه اوایل مرداد فقط تو بورس مقداریش رو اوردم که نقرع داغ شدم و سریعا خارج شدم،،،همین،،،وگرنه متاسفانه از این چرخه عقب موندم و نتونستم هیچ کاری با پوله انجام بدم و شده پشکل در بانک متاسفانه،،،،،،فکر کردی من مولتی میلیاردر هستم و منتظرم دلار بشه 100 تومن ؟؟،،،،سخت در اشتباهی،،،،،حالا دوست داری باور بکن،،،یا نکن،،،،،مهم نیست،،،،

من از اول روی سخنم با شما نبود..شما همه پستها رو درست وحسابی نخونده و با عجله پاسخ میدی آخرش میشه این

در کل نه ما جیزه خواریم نه شما دلالی..دلار بیاد پایین به نفع همه هست یا نه؟

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
[emoji351] تایید طرح مالیات از خانه‌های خالی در شورای نگهبان

[emoji832] سخنگوی شورای نگهبان از تایید طرح مالیات از خانه‌های خالی در این شورا خبر داد.

Nima_20

Registered User
لایک‌ها
1,227
عزیز فکر کردی من میلیارد سرمایه دارم و دلار و ماشین خریدم و احتکار کردم منتظرم بره بالا ؟؟،،،،و رو ترامپ قمار بستم ؟؟،،،،،این چه منطقی هست ؟؟

هر کسی یعنی منتظر ترامپ بوده رفته جنس انبار کرده و دلار و طلا خریده ؟؟،،،،،یعنی همه دلال بودن ؟؟،،،،،

من ده ها بار گفتم،،،،میخوای باور بکنی یا نکنی عزیز،،،،فقط یه سپرده ساده دارم تو بانک،،،،صندوق سرمایه گذاری البته،،،،،که متاسفانه اوایل مرداد فقط تو بورس مقداریش رو اوردم به توصیه دوستان که نقرع داغ شدم و سریعا خارج شدم،،،همین،،،وگرنه متاسفانه از این چرخه عقب موندم و نتونستم هیچ کاری با پوله انجام بدم و شده پشکل در بانک متاسفانه،،،،،،فکر کردی من مولتی میلیاردر هستم و منتظرم دلار بشه 100 تومن ؟؟،،،،سخت در اشتباهی،،،،،حالا دوست داری باور بکن،،،یا نکن،،،،،مهم نیست،،،،

در کل ما هم دنبال معیشت بهتر هستیم عزیز،،شکی توش نیست،،،باور کن 90 درصد کردم همینطوری هستن و میخوان،،،،،ولی امید داری شما واقعا ؟؟،،،با وجود این مسئولین و سوابق گذشته،،،،،ایا میشه امید داشت؟؟
از پست ها و فشار وارده مشخصه دلار نداری :)
روزی صد بار تو فروم بگی دلار نداری من هر صد بارشو باور میکنم

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
مهر گزارش می‌دهد؛

راستی آزمایی ادعای کاهش قیمت مسکن/ کدام مناطق تهران نرخ نزولی شد؟

راستی آزمایی ادعای کاهش قیمت مسکن/ کدام مناطق تهران نرخ نزولی شد؟

در حالی که برخی مقامات ارشد وزارت شهرسازی اواخر آبان،ادعای کاهش قیمت مسکن را مطرح می کردند، بررسی ها نشان می دهد این ادعا تنها در چند منطقه تهران صحت دارد و میانگین قیمت‌ها افزایش داشته است.
به گزارش خبرنگار مهر، اگرچه مسئولان وزارت راه و شهرسازی و اتحادیه املاک اواخر ابان ماه از کاهش قیمت مسکن خبر داده بودند اما بررسی امار رسمی منتشر شده نشان می‌دهد کاهش قیمت فقط در معدودی از مناطق تهران رقم خورده و میانگین قیمت‌ها همچنان با افزایش همراه بوده است؛ ضمن اینکه این کاهش قیمت نیز عمدتاً ناشی از افت شدید تعداد معاملات و کاهش انتظارات تورمی، ناشی از افت قیمت ارز، بوده و نمی‌توان این کاهش قیمت را به اثرگذاری سیاست‌های دولت در حوزه مسکن نسبت داد.
وزیر راه (۲۰ آبان): قیمت مسکن نزولی است
وزیر راه و شهرسازی ۲۰ آبان ماه در حاشیه مراسم الحاق ۱۲۲ دستگاه ناوگان تولید داخل به شبکه ریلی در جمع خبرنگاران درباره تأثیر کاهش قیمت ارز بر قیمت مسکن، بیان کرد: از سال ۹۷ تا کنون قیمت مسکن نظیر سایر کالاها متأثر از تحولات ارزی افزایش یافت و با ریزش قیمت ارز و طلا، باید قیمت‌هایی که با ارز افزایش قیمت داشته‌اند، برگردند اما متأسفانه چسبندگی قیمتی هم وجود دارد.
وی تأکید کرد: همان طور که قیمت خودرو با کاهش قیمت ارز برگشت، باید دیگر قیمت‌ها هم که بی دلیل بالا رفته بودند و متأثر از عرضه و تقاضا نبودند، برگردد؛ اخبار و رویدادهایی را مشاهده می‌کنیم که حاکی از آن است که قیمت مسکن روند نزولی را طی می‌کند.
رئیس اتحادیه املاک: قیمت مسکن افت ۱۵ درصدی داشت
پس از این اظهار نظر وزیر راه و شهرسازی، مصطفی قلی خسروی رئیس اتحادیه مشاوران املاک نیز ۲۷ آبان ماه در گفت وگو با شبکه خبر از کاهش ۱۰ تا ۱۵ درصدی قیمت مسکن در پایتخت خبر داده بود.
وی گفته بود: در روزهای اخیر شاهدیم که قیمت‌های پیشنهادی ملک، بین ۱۰ تا ۱۵ درصد کاهش یافته و انتظار افت بیشتر هم دور از ذهن نیست.
رد ادعای کاهش شدید قیمت مسکن با آمار اعلامی بانک مرکزی
با این حال انتشار گزارش بازار مسکن در آبان ماه امسال از سوی بانک مرکزی که منبع آن، سامانه املاک و مستغلات وابسته به اتحادیه مشاوران املاک بوده، چندان با این ادعا همسو نیست.(جزئیات گزارش بانک مرکزی)
بر اساس این گزارش، متوسط قیمت هر متر مربع واحد مسکونی در تهران، ۲۷ میلیون و ۱۹۳ هزار و ۱۰۰ تومان بود ولی در مهر ماه امسال، ۲۶ میلیون و ۷۲۰ هزار تومان بود که سبب شد این شاخص با رشد ۱.۸ درصدی همراه شود.
ضمن اینکه متوسط قیمت هر متر مربع واحد مسکونی در آبان ماه سال گذشته، ۱۲ میلیون و ۴۶۳ هزار و ۷۰۰ تومان بود که با این حساب، قیمت‌ها در آبان ماه امسال نسبت به آبان پارسال رشد ۱۱۸.۲ درصدی داشته است.

به به،،،،،چه ریزش های زیبایی،،،،خدا کنه ادامه دار باشه فقط با قدرت،،،،،،،،
حداقل وقتی خبری میذاریم یه قسمتش رو فقط نذاریم،،،،کامل بذاریم و با منبع،،،،!!!
دوست عزیز قبل اینکه خبرو میگذاشتی لااقل تاریخش رو میخوندی..رفتی خبر 20 روز پیش رو گذاشتی..قیمتهای 20 روز قبل بازار مسکن و خودرو با قیمت روز الان تفاوت کرده..بیشتر ریزش قیمت تو این دو سه هفته بوده..احساس میکنم شما هم دستی در کار داری و از کاهش قیمتها خیلی ناراحتی..الانم مطمئنم میای میگی من نه دلار دارم و نه مسکن..ولی بعدش میری خبر قدیمی میزاری که نشون بده کاهشی نداشتیم

Last edited:

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
دوستان خبر میزارید..لطفا به روز باشه و از جای معتبر..مثل خبر این دوستمون نباشه که میره خبر قدیمی پیدا میکنه میزاره اینجا..واقعا من متوجه رفتار بعضی از دوستان نمیشم..عجیب دارن خودشونو در مقابل خبرهای کاهش قیمت اذیت میکنن

091209130914

Registered User
لایک‌ها
1,920

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
یک درصد کاهش. یعنی مثلاً یه آپارتمان که متری 35 میلیون قیمت داشته الان باید انتظار داشته باشیم که قیمتش حدوداً متری 34.650 میلیون شده باشه!

Mast forosh

Registered User
لایک‌ها
144
یک درصد کاهش. یعنی مثلاً یه آپارتمان که متری 35 میلیون قیمت داشته الان باید انتظار داشته باشیم که قیمتش حدوداً متری 34.650 میلیون شده باشه!

یعنی ملکی مثلا اول سال ۹۷ متری ۵ میلیون بوده
بعد خروج ترامپ از برجام و تورم اون زمان ، تورم امسال که از برج ۳ اینا یهو شروع شد
شدن متری ۴۰ میلیون به فرض
الان میگن کاهشی شد ، تو بگو متری ۱ میلیونم کم بشه
۵ میلیون کجا ، ۳۹ میلیون کجا

کاهش قیمت واقعی نداریم
خودم رفتم کنسول پلی استیشن ۴ بخرم
بهم گفتن ۸ میلیون و ۹۰۰ هزار تومن

یادمه ۱.۰۵۰ هزار تومن بود یک میلیون و پنجاه هزار تومن

AMIR beIN SPORTS

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
لایک‌ها
2,511
یعنی ملکی مثلا اول سال ۹۷ متری ۵ میلیون بوده
بعد خروج ترامپ از برجام و تورم اون زمان ، تورم امسال که از برج ۳ اینا یهو شروع شد
شدن متری ۴۰ میلیون به فرض
الان میگن کاهشی شد ، تو بگو متری ۱ میلیونم کم بشه
۵ میلیون کجا ، ۳۹ میلیون کجا

کاهش قیمت واقعی نداریم
خودم رفتم کنسول پلی استیشن ۴ بخرم
بهم گفتن ۸ میلیون و ۹۰۰ هزار تومن

یادمه ۱.۰۵۰ هزار تومن بود یک میلیون و پنجاه هزار تومن
تایید میشه گرامی
دقیقا این توضیح درست هست،،،،،به شدت بالا میبرن بعدش مقدار اندک و بسیار ناچیز پایین میاد میشه کاهش!!!!!!

من هم دقیقا روی یک مدل گوشی فوکوس بودم،،،،از وقتی دلار پایین اومده،،،،این حدود 700 تومن هم گرونتر شده !!!!! خیلی خیلی عجیبه !

A2D3D

Registered User
لایک‌ها
617
به نظرتون الان ملک بخریم؟
یا هنوز صبر کنیم؟
من خودم شخصا اعتقادی ندارم ریزش عجیبی داشته باشه
اما مطمئنا تا سال آینده افزایش تدریجی داریم
حالا ممنون میشم دوستان هم نظرشون رو بگن

بالا