• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی زمین و مسکن

AMIR beIN SPORTS

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
لایک‌ها
2,511
به نظرتون الان ملک بخریم؟
یا هنوز صبر کنیم؟
من خودم شخصا اعتقادی ندارم ریزش عجیبی داشته باشه
اما مطمئنا تا سال آینده افزایش تدریجی داریم
حالا ممنون میشم دوستان هم نظرشون رو بگن
عزیز نظر منم همین هست،،،،،ریزش نخواهیم داشت،،،،،ولی شاید افزایش تدریجی رو داشته باشیم،،،،،

چون هنوز ترمز گران شدن اجناس و اقلام کشیده نشده،،،،،منم حدس میزنم افزایش قیمت مسکن هم خواهیم داشت قطعا به زودی،،،،ولی کم کم و تدریجی،،،،

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
اکثر بازارها تا بهمن ماه فعلا در رکود هستن..از مسکن بگیر تا خودرو و... اکثر خریدارها منتظرن تا وضعیت سیاسی کشور در ماههای آینده مشخص بشه بعد اقدام به خرید بکنند..
یا هنوز صبر کنیم؟

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

A2D3D

Registered User
لایک‌ها
617
اکثر بازارها تا بهمن ماه فعلا در رکود هستن..از مسکن بگیر تا خودرو و... اکثر خریدارها منتظرن تا وضعیت سیاسی کشور در ماههای آینده مشخص بشه بعد اقدام به خرید بکنند..

خب مگه قرار تغییر وضعیت سیاسی اثر خاصی بذاره؟
مثلا برجام چه تاثیری در کاهش قیمت ها گذاشت که اینبار بذاره؟
حالا با این اوصاف شما هم میگید دست نگه داریم؟

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
خب مگه قرار تغییر وضعیت سیاسی اثر خاصی بذاره؟
مثلا برجام چه تاثیری در کاهش قیمت ها گذاشت که اینبار بذاره؟
حالا با این اوصاف شما هم میگید دست نگه داریم؟
دوست عزیز بازار ما یک بازار کاملا روانی هست..با یک خبر میره با یک خبر میاد..اگر طبق چیزی که میگن آمریکا به برجام برگرده و مراودات مالی ما با دنیا بیشتر بشه قطعا کاهش قیمت ارز رو داریم..سایر بازارها هم اگر ارز ریزش کنه وارد فاز ریزش میشن..البته مسکن تاثیر پذیری کمتری نسبت به بازارهای دیگه داره..ولی در کل میتونه عاملی جهت رکود و کاهش قیمت بشه..همین الانم با کاهش قیمت ارز مقداری قیمت مسکن کاهش داشته که خبرشو دوستان گذاشتن..من باشم این یکی دو ماه هم صبر میکنم تا وضعیت و چشم انداز کلی مملکت مشخص بشه بعد اقدام میکنم..بازم با چند نفر دیگه مشورت کن و بعد تصمیم بگیر

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
یا هنوز صبر کنیم؟
به نظر میرسه از الان تا پایان سال زمان بسیار مناسبی برای خرید ملک هست. هرچند که کاهش قابل توجهی در قیمت ملک ندیدیم تا الان و به احتمال زیاد از اردیبهشت 1400 به بعد شاهد افزایش قیمت خواهیم بود.

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
مواردی:
  • مثل مالیات بر خونه خالی ( اثر کاهشی )
  • کسری شدید دولت و پول های بدون پشتوانه ( اثر افزایشی )
شرایط آینده بازارها رو طی سال آینده میتونه متفاوت با سال 93 تا 96 بکنه ...
نه کسری دولت های قبلی به اندازه دولت فعلی بوده و نه 93 تا 96 ، مالیات بر خونه خالی داشتیم ....
این دوتا یکم شرایط رو مبهم میکنه ولی اون چیزی که خودم فکر میکنم اینه واقعا افزایش شدیدی نداریم . بعد از این کاهشی که اتفاق افتاد ، رکود همراه با افزایشهای قیمت های جزئی و آروم خواهیم داشت . آروم که میگم یعنی جذابیت سفته بازی بازار ملک گرفته میشه و مصرف کننده ها یا سرمایه گذاران بلند مدتی توی بازار حضور دارن

پس اگه کسی مصرف کننده هستش قیمت ملک خوبه ، عجله هم لازم نیست که از 3 ماه آینده بترسید ! با آرامش و سر فرصت جابجایی انجام بدید . اگر هم سرمایه گذار هستید احتمالا میتونید تخفیف های خوبی بگیرید و قدرت بیشتری نسبت به فروشنده داشته باشید ولی این رو هم گوشه ذهنتون داشته باشید که رکود امسال مثل 93 تا 96 نخواهد بود و احتمالا با شیب ملایمی قیمت ها به صورت پیوسته بالا میره
قاعدتا توی بازه زمانی تا حداکثر 2 سال آینده میشه تخفیف خوب از فروشنده گرفت به خاطر اینکه قدرت خریداران کم شده ولی بعد از این 2 سال کم کم قدرت خریداران میتونه احیا بشه و قدرت چونه زنی خریدار کاهش پیدا بکنه

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
ساخت مسکن در تهران چقدر تمام می شود؟

با توجه به آمارهای به دست آمده از میانگین مساحت زمین، مساحت واحد و آخرین هزینه ها، ساخت یک واحد 88 متری در تهران یک میلیارد ... [emoji3596]

https://www.iranjib.ir/shownews/79155//t [emoji118][emoji118]

[emoji723] @iranjib_ir

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
ساخت مسکن در تهران چقدر تمام می شود؟

با توجه به آمارهای به دست آمده از میانگین مساحت زمین، مساحت واحد و آخرین هزینه ها، ساخت یک واحد 88 متری در تهران یک میلیارد ... [emoji3596]

https://www.iranjib.ir/shownews/79155//t [emoji118][emoji118]

[emoji723] @iranjib_ir

تقریبا متری 11 میلیون و 400 هزار تومن حساب کرده:rolleyes:
به نظر من خیلی زیاده . اگه متریال درجه یک و برند استفاده نشه و یعنی چیزی مثل 90% املاک ساخته شده در تهران باشه ، حداکثر متری 7 یا 8 اینطورا در میاد . به شرطی که طرف کارش ساخت و ساز باشه . تقریبا 40% صرف فونداسیون و سقف و ستون ها میشه و 60% صرف نازک کاری و متریال داخلی . متری 7 یا 8 تومن یعنی واحد 100% تکمیل و نظافت شده کلید آماده !
تازه اگه بخوان از سر و تهش هم بزنن ( بدون اینکه از کیفیت ساخت و مقاومت سازه زده بشه ! ) که یکی دو سه تومن میتونن پایین بکشن که خوب این مدل ساخت ها بیشتر مناطق ضعیف وجود داره
اگر هم بخوان متریال اضافی و خاص بکار ببرن از متری 7 یا 8 تومن بالاتر میره و این مدل ساخت ها همون 10% هستش که مناطق به شدت قوی ، اجرا میشه . توی این مدل ساخت عملا محدودیتی نداریم و سازنده میتونی متری 200 میلیون هم خرج بکنه :p

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
رییس اتحادیه املاک: فروشندگان مسکن متری ۱۰ میلیون تخفیف می‌دهند، کسی نمی‌خرد!

رییس اتحادیه مشاوران املاک:
[emoji843] هم‌اکنون فروشندگان مسکن چند برابر خریداران هستند.
[emoji843] نرخ‌های پیشنهادی در بعضی مناطق بیش از ۱۰ میلیون تومان در هر متر مربع کاهش یافته و خریدار نیست.
[emoji843] می‌بینیم که عده ای بساز و بفروش عنوان می‌کنند نرخ‌ها پایین نیامده؛ معلوم است که این‌ها نفع دارند.
[emoji843] این اشتباه است؛ بگذاریم کسانی که خانه ندارند مقداری نفس بکشند.
[emoji843] متاسفانه در کشور ما بعضی افراد دوست دارند قیمت خودرو و خانه‌شان بالا برود اما در نظر نمی‌گیرند که تورم به سود هیچکس نیست.

BourseNews

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
تقریبا متری 11 میلیون و 400 هزار تومن حساب کرده:rolleyes:
به نظر من خیلی زیاده . اگه متریال درجه یک و برند استفاده نشه و یعنی چیزی مثل 90% املاک ساخته شده در تهران باشه ، حداکثر متری 7 یا 8 اینطورا در میاد . به شرطی که طرف کارش ساخت و ساز باشه . تقریبا 40% صرف فونداسیون و سقف و ستون ها میشه و 60% صرف نازک کاری و متریال داخلی . متری 7 یا 8 تومن یعنی واحد 100% تکمیل و نظافت شده کلید آماده !
تازه اگه بخوان از سر و تهش هم بزنن ( بدون اینکه از کیفیت ساخت و مقاومت سازه زده بشه ! ) که یکی دو سه تومن میتونن پایین بکشن که خوب این مدل ساخت ها بیشتر مناطق ضعیف وجود داره
اگر هم بخوان متریال اضافی و خاص بکار ببرن از متری 7 یا 8 تومن بالاتر میره و این مدل ساخت ها همون 10% هستش که مناطق به شدت قوی ، اجرا میشه . توی این مدل ساخت عملا محدودیتی نداریم و سازنده میتونی متری 200 میلیون هم خرج بکنه :p
درسته..یکم زیاد گفته..من خودم درگیر ساخت یک اسکلت بتنی بودم..تقریبا متری 8 تومن دراومد..با تمام امکانات البته

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
این که گفته متری 10 تومن تخفیف میدن و کسی نمیخره درست گفته. من خودم تخفیف بیشتر از اینم دیدم. مثلاً واحد 350 متری تو فرشته - چناران قیمت گذاشه بود متری 108 تومن اما الان میگه اگه تسویه سریع باشه طرف حاضره متری 95 بده که خودش میشه متری 13 میلیون تخفیف!

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
این که گفته متری 10 تومن تخفیف میدن و کسی نمیخره درست گفته. من خودم تخفیف بیشتر از اینم دیدم. مثلاً واحد 350 متری تو فرشته - چناران قیمت گذاشه بود متری 108 تومن اما الان میگه اگه تسویه سریع باشه طرف حاضره متری 95 بده که خودش میشه متری 13 میلیون تخفیف!
10 درصد تخفیف روی 30 میلیارد معامله؟ خدا عمرش بده :|

masoudrejae

Registered User
لایک‌ها
191
خدایشش این خبرای چرت رانزارید
ده میلیون کاهش قیمت که مینویسید
چند نفر خونه متری صد میلیون میتونن بخرن
الان همین مشهد متوسط خونه متری پانزده تا بیست میلیونه یکی این خبر را بخونه فکر میکنه خونه متری بیست میلیون شده متری ده میلیون
بعد میره می بینه خونه همون متری بیست میلیون شده 19.800
اونم نهایت اش

AMIR beIN SPORTS

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
لایک‌ها
2,511
خدایشش این خبرای چرت رانزارید
ده میلیون کاهش قیمت که مینویسید
چند نفر خونه متری صد میلیون میتونن بخرن
الان همین مشهد متوسط خونه متری پانزده تا بیست میلیونه یکی این خبر را بخونه فکر میکنه خونه متری بیست میلیون شده متری ده میلیون
بعد میره می بینه خونه همون متری بیست میلیون شده 19.800
اونم نهایت اش
ما هم عزیز گفتیم اینجا همش،،،،،ولی کسی گوش نمیداد
متری ده میلیون میبرن بالا و بردن از قبل،،،،بعد الان یک میلیون ارزون میشه،،،،میشه ارزانی و مفت شدن خونه،،،،،!!!! این چه ریزشی هست ؟؟،،،،،،،،،،

یا مثلا گوشی 3 میلیونی شده،،،،الان 6700 شده قیمتش،،،،،بعدش میشه 6 میلیون باید خوشحال بشیم،،،؟؟!!!!!

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
دوستان دوباره شروع نکنید و نظم تایپیک رو بهم نزنید..اگر اعتراضی دارید به خبر؛برید به سایتهایی که خبرو زدن اعتراض کنید.اینجا فقط خبر جهت اطلاع رسانی و در راستای موضوع تایپیک قرار داده میشه.

rezafarhang54

Registered User
لایک‌ها
214
دوستان سال بعد وضع خرید مسکن بهتر میشه؟
حبابشو تا سال بعد میتونن کنفیکون کنن؟

091209130914

Registered User
لایک‌ها
1,920

AMIR beIN SPORTS

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
لایک‌ها
2,511
چیزی به نام حباب نداریم ما،،،،،،همه چیز واقعی هست قیمت هاشون،،،،،،،،،

حبابی اگه،،،،اگه،،،،، باشه باید برای همه چیز بگیم نه فقط مسکن،،،،همه ی اقلام و وسایل حباب دارن،،،،،!!!!!

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,233
چیزی به نام حباب نداریم ما،،،،،،همه چیز واقعی هست قیمت هاشون،،،،،،،،،

حبابی اگه،،،،اگه،،،،، باشه باید برای همه چیز بگیم نه فقط مسکن،،،،همه ی اقلام و وسایل حباب دارن،،،،،!!!!!
تنها چیزی که از اول تا الان حباب نداشته
زمین و ملک بوده ، بخصوص زمین چون استهلاک نداره
تا حالا ندیدم ریالی ارزونتر بشن!

بالا