• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی زمین و مسکن

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,430
: )) برم کمک های مردمی جمع کنم که به حول قوه الهی یه مسجد بزنم : ))

به عنوان یک مزیت بهش نگاه کنید :D
سال های خیلی دور در کرج یک تابلو سبز رنگ گنبدی شکل نصب شده بود محل احداث حسینیه فلانی های مقیم کرج . ساخت این طولانی شد و چند سالی طول کشید
خلاصه بعد از اینکه ساخته شد دیدیم یک مجتمع بزرگ هست که در پارکینگ یه 100 متر جا رو در نظر گرفتن برای حسینیه و تمام طبقات بالا رو مسکونی کردن

پ ن : قبول درگاه حق انشاالله15.gif

danetey

Registered User
لایک‌ها
367
خب با پیگیری‌هایی که انجام شد دوستان بهم گفتن این یه مشکل روتینه، برای کسایی که ممکنه یه روز اینجارو یخونن،
باید از شهرداری یه نامه عدم نیاز بگیرم ببرم فرمانداری و با چندتا امضا و فرم ، کاربری رو برگردونم به مسکونی
خلاصه برم اقدام کنم ببینم چندتن سنگ‌ باید از جلو پام بردارم: ))

MH MD

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
26,125
دوستان توی کرج منطقه باغستان غربی رو چطور میبینید برای خرید ؟ تقاضا براش خیلی بالا رفته این یک سال اخیر . گویا اتوبان همت هم قراره رد بشه از اونجا امسال و تاثیر گذاشته . همه هم دارن نوساز میسازن اونجا

rezafarhang54

Registered User
لایک‌ها
214
اگ بخوایم از فروش ملکی ک داریم موردی در جای دیگ بخریم .کی دستبکار بشیم؟
(فقط نقل مکان ملک منظورمه و هیچ سودی درنظر ندارم)

sajad419

Registered User
لایک‌ها
74
دوستان میخوام نزدیک منطقه 10 و 11 ملک بخرم به نظرتون الان موقع خریده؟

keivanpro

Registered User
لایک‌ها
173
سلام

ما یک ملک قولنامه ای خریدیم می خواستم بدونم چطوری می تونیم از شهرداری از این ملک استعلام بگیریم؟ ( ملک یک آپارتمان نوسازه که هنوز سندش نیامده)

karbar20

Registered User
لایک‌ها
414
به نظرتون برای خرید آپارتمان الان موقعیت مناسبیه یا صبر کنیم چند ماه بعد اقدام کنیم؟

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
سلام

ما یک ملک قولنامه ای خریدیم می خواستم بدونم چطوری می تونیم از شهرداری از این ملک استعلام بگیریم؟ ( ملک یک آپارتمان نوسازه که هنوز سندش نیامده)
چون هنوز تفکیک نشده و سند صادر نشده شهرداری استعلامی نمیده.سند اصلی اش هم که به نام کس دیگه اس و به شما نمیدن/

فقط با پیدا کردن شماره پرونده کامپیوتری مربوط به جواز میتونید برید شهرداری یا این دفاتر خدمات شهرداری و با یکم شیتیل با همون شماره پرونده کامپیوتری میتونید تمام زیر و بم ملک رو تا جایی که تو سیستم ثبت شده ببینید همین / ولی مثلا اداره ثبت به شما جوابی نمیده

microlab pro

Registered User
لایک‌ها
387
دوستان من یه واحد آپارتمان دارم که دو سال دست مستاجر بوده و امسال میخوام خودم ساکن بشم
ظاهرا بخاطر بالا رفتن کرایه خونه ها نمیتونه به این راحتی خونه ای با این شرایط پیدا کنه و به شرایط پایین تر هم قانع نیست
با توجه به این قانون شرایط کرونایی که میگن صاحب خونه نمیتونه امسال مستاجر رو جواب کنه امکانش هست که نتونم خونه رو ازش بگیرم ؟
چون به نظر میاد قصد اذیت کردن داره و داستان خواهیم داشت

A2D3D

Registered User
لایک‌ها
617
دوستان من یه واحد آپارتمان دارم که دو سال دست مستاجر بوده و امسال میخوام خودم ساکن بشم
ظاهرا بخاطر بالا رفتن کرایه خونه ها نمیتونه به این راحتی خونه ای با این شرایط پیدا کنه و به شرایط پایین تر هم قانع نیست
با توجه به این قانون شرایط کرونایی که میگن صاحب خونه نمیتونه امسال مستاجر رو جواب کنه امکانش هست که نتونم خونه رو ازش بگیرم ؟
اگر ثابت کنید که خودتون میخواید استفاده کنید باید تخلیه کنن
برای این موضوع باید برید شورای حل اختلاف

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,430

تا حد امکان از طریق گفت و گو و سازش حلش کنید
ما یه مستاجری رو کرایه اسباب کشی و دادیم و یه ماه اجاره هم بخشیدیم تونستیم بلندش کنیم
همان طور که خودتون اشاره کردید اجاره و پیش 2 برابر شده و خونه پیدا کردن راحت نیست و همه درگیر این موضوع شدن

Fifa2018

Registered User
لایک‌ها
4,314
شما اگه تونستی اثبات کنی خودت میخای ساکن شی دادگاه ( فارغ از شرایط کرونایی) حکم تخلیه صادر می‌کنه

Fifa2018

Registered User
لایک‌ها
4,314
داستان یه بنده خدایی رو بگم بد نیست برای کسب تجربه
اطراف کرج (سهلیه و سرخاب و ...) ویلاسازی خلاف توی زمین های کشاورزی رونق گرفته و این چند ساله خیلی ها ساختن
این دوست ما میره قیمت میگیره میبینه مثلا داخل روستا زمین متری 1 تومن هست، بعد میاد میبینه بحر خیابان اصلی متری 600 تومن میده با خودش فکر میکنه که این که خیلی بهتر هست این همه خاکی هم نمیخواد بریم تا برسیم به ملکمون، همین ورودی شهر هست ...
میره زمین رو میخره و میاد شروع کنه ساختن میان جلوشو میگیرن
پیگیری میکنه که بابا همه عالم و آدم ساختن منو چیکار دارین بهش میگن اونها داخل هستند شما بحر اصلی هستید و توی چشم هستید شما بسازی از همه جا به ما گیر میدن
حالا این دوست ما مونده و زمین خالی رو دستش که هیچکس هم نمیخره
خلاصه حواستون باشه خلاف ساختن هم جا و مکان خودش رو داره و همه جا جواب نمیده
کی جلوشو گرفته؟
ولی اینکه از فلان نهاد یا سازمان بگه اونجا خلاف ساختن مشکلی نداره اینجا سر خ اصلی مشکل داره کمی غیر واقعی و غیر قابل باوره ....
باید ببینی اصل ماجرا چیه

Fifa2018

Registered User
لایک‌ها
4,314
جدا ؟ یعنی کار اگه به اونجا بکشه با شکایت نمیشه کاری کرد ؟؟ باید زد اون کانال ؟
چرا بابا میشه ...
شما شکایت کن و توی دادخواست بنویس خودم می‌خوام ساکن بشم , حکم تخلیه صادر میکنن

nicabzar

Registered User
لایک‌ها
153
کسی خونه تو دریاچه چیتگر گرفته میخوام بدونم دسترسیش ، امنیتش و قیمتاش چطوریه

rezafarhang54

Registered User
لایک‌ها
214
برنامه دولت جدید برای پایان رکود مسکن هم رونمایی شد
"عزیزانی ک حوصله خواندن ندارن خلاصه میکنم.."هیچ برنامه ای درکار نیست
امروز یقین رسیدم اون یک میلیون درسال فقط شعار بوده
تا اخر سال چهارمم فقط حرف اون یک میلیونو میزنن فقط برا این برنامه دارن

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
الان هزینه های بازسازی چقدر شده؟ در حد بازسازی کف و رنگ زدنو سرویس بهداشتی و کابینت عوض کردن؟

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
الان هزینه های بازسازی چقدر شده؟ در حد بازسازی کف و رنگ زدنو سرویس بهداشتی و کابینت عوض کردن؟
اخه باید ببینی چی میخوای...کف میشه سرامیک یا سنگ یا پارکت....رنگ هم بستگی به انصاف نقاشه داره دیگه ولی در نظر بگیر 3 برابر 2 سال پیش حدودا......سرویس بهداشتی هم باز مثلا شیرالات ایرانی/خارجی . همین طور کابینت هم خیلی قیمتها مختلف هست/

ولی در کل مثلا اگر یک کاری با 10 میلیون مثلا 3 سال قبل انجام میشده شما حدود 30 تومن در نظر بگیر/

morimr

Registered User
لایک‌ها
392
کلا کسی جا براش مهم نبود فقط خواست تضمینی ی زمین بگیره و بسازه و بلافاصله بعد از ساخته شدنش یه سود خوب و تپل تو لحظه بکنه بتونه بفروشه رو من حساب کنه
بدون یک ریال دریافتی صفر تا صدشو هستم اخرش سهمم رو میگیرم
چه تضمینی ؟
و بیشتر توضیح میدی که چیه و ...

بالا