• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرویس رپیدلیچ رایگان، بدون محدودیت همراه با اکانت Rapidshare و Hotfile

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
نه هنوز درست نشده! اینم عکس از IP فعلی من (البته سه رقم آخرش هر چند ساعت یه بار تغییر میکنه)

03489IMMuntitled4.PNG

04489IMMuntitled3.PNG

آقا تو را به خدا درستش کن حداقل من این فایلهام را که نصفه دانلود کردم دانلود کنم:( خیلی ممنون...

Last edited:

NAKOOT

Registered User
لایک‌ها
454
اسکریپت تورنت فلاکس نمیدونم قابلیت اینو داره که اپلود رو تنظیم کرد یا نه , ولی نشه هم در کل مثلا یه فیلم 700 مگابایتی ادم بخواد دانلود کنه نهایتا یک گیگ پهنای باند مصرف کنه.
من پیشنهاد میکنم این کارو راه بنداز , یعنی هرکسی یه یوزر و پسورد , بعد محدودیت هم داشته باشه , که کیفیت سرور پایین نیاد , خلاصه یه رپید لیچ و یه تورنت فلاکس , با فضای هارد مثلا تا چهار و نهایتا پنج گیگ و بندوید هم در حد معقول , ولی به نظرم نهایتا نود گیگ , بستگی به کشش سرورت داره و تعداد مشتری ها , یه اکانت چیز چیز ان هم میتونی باهاش بدی !! :D قیمت هم جوری باشه که رقابتی باشه , هزینه های سرور در بیاد یه سودی هم بکنی , ملت رو هم شادمان میکنی :D

الان همین رپید لیچی که ملت دارن استفاده می کنن یه سرور 1.3 ترابایتی داره با 1 ترابایت پهنای باند. باز هم از پهنای باند کم میاریم، بعید می دونم بتونه تورنت فلاکس رو ساپورت کنه.

دوستان حالا که فقط خودمون (ایرانی ها) می تونن از این سرویس استفاده کنن و سرور خلوت تر شده این سرویس رو به بقیه هم معرفی کنید. چون بازدید بالا باشه من مجبورم که کیفیت هم زیادتر کنم. :دی

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
الان همین رپید لیچی که ملت دارن استفاده می کنن یه سرور 1.3 ترابایتی داره با 1 ترابایت پهنای باند. باز هم از پهنای باند کم میاریم، بعید می دونم بتونه تورنت فلاکس رو ساپورت کنه.

دوستان حالا که فقط خودمون (ایرانی ها) می تونن از این سرویس استفاده کنن و سرور خلوت تر شده این سرویس رو به بقیه هم معرفی کنید. چون بازدید بالا باشه من مجبورم که کیفیت هم زیادتر کنم. :دی

نه دیگه برای این کار باید یه سرور دیگه بگیری , یا از وی پی اس شروع کنی بعد وقتی مشتری کم کم زیاد شد دیگه سرورش کنی , نهایتا از هر نفر چهار تومن بگیری .
حالا به نظرم با یه وی پی اس شروع کن این کارو اگه جواب داد دیگه یوقت دیدی رسید به چهار پنج تا سرور !!:D

NAKOOT

Registered User
لایک‌ها
454
نه هنوز درست نشده! اینم عکس از IP فعلی من (البته سه رقم آخرش هر چند ساعت یه بار تغییر میکنه)

02489IMMuntitled4.PNG

02489IMMuntitled3.PNG

آقا تو را به خدا درستش کن حداقل من این فایلهام را که نصفه دانلود کردم دانلود کنم:( خیلی ممنون...

خیالت راحت از بابت فایل هات، من شده یه لیچ اختصاصی بهت می دم تا دانلودشون نیمه کاره نمونه :دی
الان رنج آی پیت رو وارد کردم، یه چک دیگه بکن.
اون 3 رقم آخر هم چقدر بالا پایین می شه؟ تا چه عددی Max ؟

Profession@l

همکار بازنشسته
لایک‌ها
317
عزیز پست صفحه قبل من رو دیدی؟

NAKOOT

Registered User
لایک‌ها
454
عزیز پست صفحه قبل من رو دیدی؟

آقا شرمنده یه دفعه شلوغ شد.
راستش من تاحالا پلاگینی روی رپیدلیچ نصب نکردم.
چون از نظر پشتیبانی صفر هستش این اسکریپت! من خودم نیازهایی که دارم رو دادم بنویسن.
مدیریتش هم وقتی روی هاستت میاری بالا بار اول ازت می پرسه که مثلاً چقدر حجم رو دایرکت کنه یا جه مدت پاک کنه.
از بعدش باید بری توی فولدر کانفیک از اونجا دستی ادیت کنی.

Profession@l

همکار بازنشسته
لایک‌ها
317
آقا شرمنده یه دفعه شلوغ شد.
راستش من تاحالا پلاگینی روی رپیدلیچ نصب نکردم.
چون از نظر پشتیبانی صفر هستش این اسکریپت! من خودم نیازهایی که دارم رو دادم بنویسن.
مدیریتش هم وقتی روی هاستت میاری بالا بار اول ازت می پرسه که مثلاً چقدر حجم رو دایرکت کنه یا جه مدت پاک کنه.
از بعدش باید بری توی فولدر کانفیک از اونجا دستی ادیت کنی.

خواهش می کنم.
بله درسته کاستی هایی داره که باید رفع بشه. با این حال سایت خوبی دارید موفق باشید چون خیلی ها به این سرویس نیاز دارند.:)

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
خیالت راحت از بابت فایل هات، من شده یه لیچ اختصاصی بهت می دم تا دانلودشون نیمه کاره نمونه :دی
الان رنج آی پیت رو وارد کردم، یه چک دیگه بکن.
اون 3 رقم آخر هم چقدر بالا پایین می شه؟ تا چه عددی Max ؟

الان حل شد

درضمن رنج IP ام هم از 220 تا 190 متغیر هست...

من این سایت را میذارم تو امضام تا به دوستان دیگه هم معرفی بشه...

Last edited:

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
بخش VIP یا همون پریمیوم با سیستم جدید که بالا بیاد ایشالا راه می افته و امکاناتش نسبت به هزینه ای که براش تعیین شده هیچ محسوب می شه!
منتظریم!

NAKOOT

Registered User
لایک‌ها
454

الان حل شد

درضمن رنج IP ام هم از 120 تا 190 متغیر هست...

من این سایت را میذارم تو امضام تا به دوستان دیگه هم معرفی بشه...

خب خدا رو شکر که حل شد.
ممنون برای امضا
s187.gif

حتماً.
یه سری امکانات که باید باشه بصورت عادی توی VIP مثل حجم بیشتر و اکانت های پریمیوم بیشتر و 24 ساعته و این چیزا که هیچ اونا هستش، اما اگر پیشنهادی دارید یا امکان خاصی رو به فکرتون می رسه که برای بخش VIP اضافه کنم و نیاز دارید بهش خوشحال می شم بهم بگید که یه جمع بندی از چیزهایی که لازم هستش رو بدونم و برنامه ریزی کنم براش.
مخلصیم
rose3.gif

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
خب خدا رو شکر که حل شد.
ممنون برای امضا
s187.gif

حتماً.
یه سری امکانات که باید باشه بصورت عادی توی VIP مثل حجم بیشتر و اکانت های پریمیوم بیشتر و 24 ساعته و این چیزا که هیچ اونا هستش، اما اگر پیشنهادی دارید یا امکان خاصی رو به فکرتون می رسه که برای بخش VIP اضافه کنم و نیاز دارید بهش خوشحال می شم بهم بگید که یه جمع بندی از چیزهایی که لازم هستش رو بدونم و برنامه ریزی کنم براش.
مخلصیم
rose3.gif
حقیقتش چیره خاصی که نه، همین الانش هم همه‎چیز عالیه، از این جهت پرمیوم خوبه که هم کیفیت سرور بالا بمونه هم هزینه ای که شما میکنی (حداقل قسمتیش) جبران بشه...
ارادت!
rose3.gif

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
سایت شما آدرس دیگه ای نداره؟ سرویس دهنده من سایت شما را بسته:blink: فکر کنم ترافیک از سایت شما بالا بوده برا همین بستنش! خدا لعنتشون کنه:D این که میگم ISP بسته مطمئنم چون با *** ارور 403 را میده یعنی سایت بخوبی بالا میاد با دایل آپ هم امتحان کردم سایت بالا میاد اما سرویس دهنده کلاهبردار ما از دیروز سایت را بسته. چند تا فایل را هم که دیروز کامل نشده بود با *** کامل کردم... بهرحال سایت شما این چند روز کار ما رو راه انداخت، خیلی ممنون

Paniaco

Registered User
لایک‌ها
5
آقا منم از سایتتون استفاده می کنم دمتون گرم، انشاالله دوام داشته باشه، ولی نمی دونم بعضی وقتها قاطی پاتی می کنه دیگه هر چی لینک بش میدم دانلود نمی کنه! همش خطا میده، یا مثلا میگه نمی تونه از اکانت پریموم استفاده، بعضی وقتها هم عادی دانلود میکنه!

NAKOOT

Registered User
لایک‌ها
454
سایت شما آدرس دیگه ای نداره؟ سرویس دهنده من سایت شما را بسته:blink: فکر کنم ترافیک از سایت شما بالا بوده برا همین بستنش! خدا لعنتشون کنه:D این که میگم ISP بسته مطمئنم چون با *** ارور 403 را میده یعنی سایت بخوبی بالا میاد با دایل آپ هم امتحان کردم سایت بالا میاد اما سرویس دهنده کلاهبردار ما از دیروز سایت را بسته. چند تا فایل را هم که دیروز کامل نشده بود با *** کامل کردم... بهرحال سایت شما این چند روز کار ما رو راه انداخت، خیلی ممنون

یه آدرس دیگه داره روی یه سرور دیگه هستش که لیچر اختصاصی خودم هستش و بقیه دسترسی ندارن بهش
crazy.gif

اسم ISP چی هستش بریم دعوا؟ :دی
می خوای اگه آی پی *** ای که استفاده می کنی ثابت هستش بده به من اضافش کنم به لیست که بتونی دانلود کنی چیز ISP هم بسوزه
905.gif

آقا منم از سایتتون استفاده می کنم دمتون گرم، انشاالله دوام داشته باشه، ولی نمی دونم بعضی وقتها قاطی پاتی می کنه دیگه هر چی لینک بش میدم دانلود نمی کنه! همش خطا میده، یا مثلا میگه نمی تونه از اکانت پریموم استفاده، بعضی وقتها هم عادی دانلود میکنه!

مخلصیم
ببین اکانت های Rapidshare ترافیک روزانه محدودی دارن، حدود 5 گیگ، در حال حاضر چند اکانت توی این سرویس دارن کار می کنن، گاهی می شه که ترافیک تموم می شه برای همین ارور می ده. اینطور موقع ها صبر کنید چند ساعت بعدش اکانت جدید اضافه می کنم.

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
یه آدرس دیگه داره روی یه سرور دیگه هستش که لیچر اختصاصی خودم هستش و بقیه دسترسی ندارن بهش
crazy.gif

می خوای اگه آی پی *** ای که استفاده می کنی ثابت هستش بده به من اضافش کنم به لیست که بتونی دانلود کنی چیز ISP هم بسوزه
905.gif

خیلی ممنون اما من از *** برای دانلود استفاده نمیکنم چون سرعت پایین میاد و کلا دردسر داره. فعلا هم بصورت موقتی دارم از سرور اختصاصی دوستم استفاده میکنم هر چند دیگه دانلود آنچنانی هم ندارم...

اسم ISP چی هستش بریم دعوا؟ :دی

بیخیال رفیق:D اینها برای رپیدشیر و فورشیرد هم محدودیت گذاشتن چه برسه به سایتهای متفرقه:lol:​

doomhammer65ir

Registered User
لایک‌ها
159
سپاس از خدمات دهی.
پیشنهاد درباره ی بخش کاربران ویژه : اینکه من با سرعت 128Kbبا کاربری با سرعت 1Mb برای شما تفاوتی ندارم ؟ یعنی اینکه باید هر دو آبونمانی برابر بپردازیم ؟

NAKOOT

Registered User
لایک‌ها
454
سپاس از خدمات دهی.
پیشنهاد درباره ی بخش کاربران ویژه : اینکه من با سرعت 128Kbبا کاربری با سرعت 1Mb برای شما تفاوتی ندارم ؟ یعنی اینکه باید هر دو آبونمانی برابر بپردازیم ؟
خواهش می کنم
s187.gif

اینکه بشه تشخیص داد چه کسی چه سرعتی داره اینترنتش واقعاً امکان پذیر نیست.
کسی که 1MB داره حتماً از اکانت استفاده می کنه و سراغ این سرویس نمیاد.
به هر حال Maximum قیمتی که من در نظر گرفتم برای این سرویس هزینه ای هستش که واقعاً به چشم نمیاد و در مقابل خدماتی که داده می شه هیچ هستش. حتی شاید هزینه اکانت ها و فضایی که ارائه می شه هم در نیاد!
احتمال داره بصورت حجمی و با قیمت های متفاوت VIP ارائه بشه.
همه چی با بالا اومدن سرویس جدید مشخص می شه و انشالا همه راضی خواهند بود.

راستی برای حمایت از این سرویس هم ممنون می شم روی لینک اسپانسر که بالای سایت هستش کلیک کنید و اگر هاست و خدمات تحت وب می خواید از این گروه تهیه کنید. فکر می کنم گروهی که بتونه از پس این سرویس با این حجم ترنسفر اطلاعات بر بیاد، حتماً خدمات خوبی رو می تونه به شما ارائه کنه.

Pixelweb

Registered User
لایک‌ها
80
اومدم برای اولین بار از سرویستون استفاده کنم. سه تا فایل 100 مگی داشتم دانلود میکردم. هر کدوم حدودای 90 درصد که رسید سرویس قطع شد . عجب شانسی داریم.

rickykaka

Registered User
لایک‌ها
4
آقا عجب ضایع شدم.500 کیلو بایت مونده بود دانلود تموم شه قات زد.pause کردم اومدم start رو بزنم کار از کار گذشت.

فضای میزبانی شما به حالت تعلیق در آمده است

به هرحال دستت درد نکنه.این چند وقت خیلی حال دادی.با این گندی که به همه سایت ها زدند این سایت شما کار ما رو خیلی راه انداخت.امیدوارم این مشکل هم حل بشه.
خیلی ممنون :)

NAKOOT

Registered User
لایک‌ها
454
اومدم برای اولین بار از سرویستون استفاده کنم. سه تا فایل 100 مگی داشتم دانلود میکردم. هر کدوم حدودای 90 درصد که رسید سرویس قطع شد . عجب شانسی داریم.

آقا عجب ضایع شدم.500 کیلو بایت مونده بود دانلود تموم شه قات زد.pause کردم اومدم start رو بزنم کار از کار گذشت.

فضای میزبانی شما به حالت تعلیق در آمده است

به هرحال دستت درد نکنه.این چند وقت خیلی حال دادی.با این گندی که به همه سایت ها زدند این سایت شما کار ما رو خیلی راه انداخت.امیدوارم این مشکل هم حل بشه.
خیلی ممنون :)

سرویس ok هستش ها!
127fs4573872.gif

مثل بنز داره کار می کنه!
چه اروری داد؟

بالا