من برای سال دیگه دارم خودم رو آماده میکنم .
دقیقا مشخص کردی کجا می خوای بری؟
من بین اندونزی و مالزی یکی رو انتخاب می کنم
من برای سال دیگه دارم خودم رو آماده میکنم .
آخ گفتی !
کاشکی همه دنیا سرپایینی بود...
سرپایینی خیلی رویاییه ! یه جاهایی تو مسیر که می اومدم و نای نفس کشیدن هم نداشتم و بعد میرسیدم به سرپایینی اصلا یه جون تازه ای میگرفتم !
یهو خستگیم از بین میرفت و جون میگرفتم ! واقعا لحظات لذت بخشی بود...
ارهبه نظر شما سفر خارج از کشور هم میشه رفت ؟
مثلا تو 15 روز عید 92
ملالی نیستبرادر مالزی که گرم و شرجیه ! آدم میپکه اونجا !
تقریبا 13 روزی که ترکیه بودم نزدیک 1 تومان خرجم شدبرادر گنوم و برادر آلفردو
سفر های شما چقدر هزینه برد ؟ هزینه نهایی !
به بهیعنی با دوچرخه میخای بری مالزی؟
ارادت مندم جناب عباسي
آقا ما خاك زير پاتيم داداش !
چه اسمايلي هاي شيكي !
خيلي ارادت داريم !!!
چاکریم رفقا
بیا چند نفری جمع بشیم این عید رو آروم آروم بریم چندتا جای خوش آب و هوا و چند روزی اینطوری مسافرت کنیم...
بیخیال شو !
حرف ایشون و طزشون تایید میشه...چاکریم رفقا
میگما، برادر نوم، شما این همه هزینه میکنید با دوچرخه اونجا میگردید کلی خسته میشید، بنظرم آدم سفرهای خوش جاده داخلی رو با دوچرخه بره، و خارج رو بزاره با تور و این جور حرفا بره که خوش بگذره...
وجود خود دوچرخه بعضی جاها یه مانع بزرگ حساب میشه واسه آدم !
هر جا بخوایی بری مجبوری از مسیر دوچرخه رو بری و زیاد نمیتونی از دوچرخت هم دور بشی ! تازه کی میخواد هواسش به بار و بندیل باشه ؟!
بیا چند نفری جمع بشیم این عید رو آروم آروم بریم چندتا جای خوش آب و هوا و چند روزی اینطوری مسافرت کنیم...
خارج از کشور داستان داره... دردسر داره...
بیخیال شو !
چاکریم رفقا
میگما، برادر نوم، شما این همه هزینه میکنید با دوچرخه اونجا میگردید کلی خسته میشید، بنظرم آدم سفرهای خوش جاده داخلی رو با دوچرخه بره، و خارج رو بزاره با تور و این جور حرفا بره که خوش بگذره...
وجود خود دوچرخه بعضی جاها یه مانع بزرگ حساب میشه واسه آدم !
هر جا بخوایی بری مجبوری از مسیر دوچرخه رو بری و زیاد نمیتونی از دوچرخت هم دور بشی ! تازه کی میخواد هواسش به بار و بندیل باشه ؟!
خارج از کشور داستان داره... دردسر داره...
بیخیال شو !
سلام،
آقا اگه تست دوپینگ ندارید منم برای سفر با دوچرخه ثبت نام می کنم.![]()
بریم تا مالزی خداییش اونجا ظهر که نمیشه رکاب بزنی شب هم امنیت نداره فکر نمی کنم بشه مثل ایران بیرون خوابید ولی اگه برنامه رو سمت آذربایجان یا ارمنستان بذارید شدیداً پایه ام.
چیزهایی که فارغ از مقصد بالاترین اولویت ها رو برای سفر گروهی دارند به نظرم اینها هستند:
1. یه مدیر گروه حسابی و کاربلد که به مسیر آشنا باشه و شمِّ مدیریتی داشته باشه. یه شخصیت کاریزماتیک که همه حرفش رو قبول داشته باشند.
2. قرار داشتن اعضای گروه در یک سطح برابر از نظر توانایی جسمی و روحی. جسمی از نظر نداشتن بیماریهای خاص تا مسائلی ساده مثل دندان درد که وسط راه ممکنه مشکل ساز بشه. روحی هم از نظر داشتن تحمل شرایط دور از خانه، خستگی و ... .
3. نداشتن سوء پیشینه اعم از کفتر بازی و ... که با چک کردن پستهای فرد در pt قابل تشخیص هست.
4. سن و سطح تحصیلات همه نزدیک به هم باشه چون یک جور هماهنگی رو از نظر فرهنگی بین اعضای گروه ایجاد می کنه.
یه خورده جدی تر برنامه ریزی کنید که اگر قطعی شد من تمرین رو شروع کنم. الان دو کیلومتر رکاب میزنم هِن و هِن ام درمیاد. باید یه چند ماهی تمرین کنم تا برسم به سطح قابل قبول.
دادا از چه مسیری رفتی همش خاکی بود یا با کشتی رفتی؟با سلام مجدد خدمت همه دوستان
راستش من دیگه به مسیر های داخلی فکر نمی کنم
خیالتون تخت باشه هر جا بریم از ایران امن تره
تو این سفری که به ترکیه داشتم مهم ترین مشکلی که فکر می کردم داشته باشم نداشتن همراه بود
با خودم می گفتم حالا دوچرخه رو قفل می کنم خورجین رو چکار کنم
وقتی دیدم امنیتش خوبه اگر خرید یا سرویس بهداشتی می خواستم برم با خیال راحت دوچرخه رو قفل می کردم و می رفتم
فقط پول و دوربین هام رو با خودم بر می داشتم
یه توریست مخصوصا سایکل توریست باید امادگی همه چیز (سرما-گرما-افتاب زدگی-سرقت و ..... ) رو داشته باشه و اگر بخواد از این مسایل دور باشه که با تور میره دیگه
با اجازتون 2 تا عکس میزارم
![]()
![]()
خوب دوستان
ساخت و تدوین مستند هم به پایان رسید و فردا صبح میخوام بدم به یکی از دوبلرهای خوب کشورمون تا کار دوبلش رو انجام بده...
زبانی که توی مستند صحبت شده، انگلیسی هست...
بعد که دوبله شد، لینکش رو میذارم تو پست اول تا دوستان علاقه مند، دانلود کنند...
چاکرتیم داش ممد
بابا ماکه فییییلتر شکن نداریم که !
نگران نباش، بهت قول میدم دوبلرش از خودم قشنگتر صحبت کنه !
حالا کارش که تموم شد برات میارم میبینی...
کارو دادم دست کاردون، طرف پزشکه ولی تو کار دوبله هم هست، مثل اصفهانی که پزشکه و خوانندگی هم میکنه ! دی
فقط یکم سرش شلوغه و طول میکشه...