• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سلام روشهای پولدار شدن تو ایران بگین تا بقیم بتونن پولدار بشن

davodmg

Registered User
لایک‌ها
1,311
به به عجب تاپيكي بزنيم خرابش كنيم :general711:
آقا تنها راه پولدار شدن اينه كه پول دربياري.
يعني كف كردي جمله رو؟ :D
:D:Dاین تاپیک خیلی وقته خراب شده عاااقااا :general405:

amirsarab3

Registered User
لایک‌ها
328
28 صفحه تاپیک پر کردیم هنوز به یه نتیجه ی جامع نرسیدیدم و طبیعیش هم همینه چون راز پولدار شدن همیشه راز باقی خواهد ماند .

kiavash661

Registered User
لایک‌ها
534
یعنی کسی حاضر هست بیاد راه و روش پولدار شدنش رو بگه ؟!
من که بعید میدونم . . .

rezatak6

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
28 صفحه تاپیک پر کردیم هنوز به یه نتیجه ی جامع نرسیدیدم و طبیعیش هم همینه چون راز پولدار شدن همیشه راز باقی خواهد ماند .
پولدار شدن راه نداره دانش ميخواد به جواب پايينم توجه كن.
یعنی کسی حاضر هست بیاد راه و روش پولدار شدنش رو بگه ؟!
من که بعید میدونم . . .
پولدار شدن راز نداره دانش مي خواد كه ما نداريم آقا همه مرد هستيم ديگه اميدوارم كسي ناراحت نشه ولي كسخليم طرف 200.000 بازديد داره اصن نه 50.000 بازديد داره حداقل ميتونه باهاش روزي 2 يا 3 ميليون دربياره چيكار ميكنه پاپ آپ ميزاره.
چرا چون بلد نيست راهشو. :general502:
دانش=راز پولدار شدن

al2

Registered User
لایک‌ها
3,254

farhad17

Registered User
لایک‌ها
338
چطور میشه با صد هزار بازدید روزی 2 یا 3 میلیون درامد داشت؟

kasra03

Registered User
لایک‌ها
276
به نظر من بهترين راه پولدار شدن فكر نكردن به پول هست! كسي كه دنبال علاقه واقعيش بره و استعدادشو كشف كنه تا آخرش بره نهايتا هم از زندگيش لذت برده هم پولدار شده! وگرنه هر كاري به خاطر پول انجام دادن با هر روش ممكن ميشه همين وضع مملكتوم كه ميبينيم!

Sent from my iPhone using Tapatalk

rezatak6

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
کاملا موافق نیستم ولی بعضی جاها باید سیاست به کار برد .
خودم نميدونم ولي يكي از اساتيد دانشكده مي گفت سياست يه دانش پيچيده هستش.
كاش ميشد به يكي اعتماد كرد تا بشه دانش پولدار شدن رو باهاش به اشتراك گذاشت

davodmg

Registered User
لایک‌ها
1,311
دوستان به خدا پولدار شدن روش خاصی نداره !
بخوای تو زمان کم به ثروت زیاد برسی روش های خاص داره که تحت هیچ شرایطی اون شخص نمیاد و اطلاعات رو در اختیارتون بذاره .
اگه پولدار شدن معمولی مد نظرتونه , یعنی خونه جای خوب تهران + ویلا + ماشین 100 تا 200 تومن + یه کار خوب , این رو مطمئن باشید که رسیدن بهش کار عجیبی نیست

Bxyz

Registered User
لایک‌ها
49
دوستان به خدا پولدار شدن روش خاصی نداره !
بخوای تو زمان کم به ثروت زیاد برسی روش های خاص داره که تحت هیچ شرایطی اون شخص نمیاد و اطلاعات رو در اختیارتون بذاره .
اگه پولدار شدن معمولی مد نظرتونه , یعنی خونه جای خوب تهران + ویلا + ماشین 100 تا 200 تومن + یه کار خوب , این رو مطمئن باشید که رسیدن بهش کار عجیبی نیست
چطور و در چند سال بدون پشتیبانی کسی (مثلا خانواده)؟

davodmg

Registered User
لایک‌ها
1,311
چطور و در چند سال بدون پشتیبانی کسی (مثلا خانواده)؟
بستگی داره به خودتون و شرایط اطرافتون , فرمول ریاضی نداره که بهش عدد بدیم بگیم شما در 10 سال دیگه 1 میلیارد داری!
عواملی که تاثر گذاره : ( به ترتیب )
1-سرمایه
2-هوش
3-تخصص , مهارت و تجربه
منظورتون از حمایت دقیقا چیه ؟ زندگی با خانواده , ناهار و شام خونه پدر و مادر باشی , خودروی خانواده , سرمایه اولیه که خانواده بده , خرج تحصیل , هزینه های اولیه تفریح , شراکت با خانواده و ... . همه اینا حمایت محسوب میشه . از کوچیک تا بزرگ.
اما در جواب اینکه چطور میشه پولدار شد باید بگم " همون کاری که همه میکنن " داشتن درآمد اولیه , پس انداز , سرمایه گذاری اون پس انداز , گذشتن از تفریحات و اتلاف وقت با دوستان و ... .
پس جزئی باید سوال بکنید تا بقیه بتونن راهنمایی بکنن .

farhad17

Registered User
لایک‌ها
338
پدر و مادر هر کاری که از دستشون براومده انجام دادند
نباید ازشون انتظاری داشت
بهتره دانشی کسب کنید و به درامد برسید, بزرگترین سرمایه دانشه

Bxyz

Registered User
لایک‌ها
49
پدر و مادر هر کاری که از دستشون براومده انجام دادند
نباید ازشون انتظاری داشت
بهتره دانشی کسب کنید و به درامد برسید, بزرگترین سرمایه دانشه
چه دانشی مثلا؟

amiretc

Registered User
لایک‌ها
56
دوستانی که در زمنیه نفت و گاز پتروشیمی کالاهای صنعتی از شیر آلات و لوله الکتروموتور هر قطعه خارجی صنعتی حتی تحریمی دوست آشنا یا کارفرماشون استعلام یا خریدی دارن میتونتیم باهم بصورت مشارکتی کارکنیم سودش نصف نصف سرمایه هم از من
حتی پروژه پیمانکاریم باشه میتونم بهتون قیمت بدم

alinonor

Registered User
لایک‌ها
389
پولدار شدن راه نداره دانش ميخواد به جواب پايينم توجه كن.

پولدار شدن راز نداره دانش مي خواد كه ما نداريم آقا همه مرد هستيم ديگه اميدوارم كسي ناراحت نشه ولي كسخليم طرف 200.000 بازديد داره اصن نه 50.000 بازديد داره حداقل ميتونه باهاش روزي 2 يا 3 ميليون دربياره چيكار ميكنه پاپ آپ ميزاره.
چرا چون بلد نيست راهشو. :general502:
دانش=راز پولدار شدن
خوب شما که روشش رو بلدی و میدونی که میشه روزانه 2 تا سه میلیون درآورد خوب روشش رو بذارید
باتشکر

http2iran

Registered User
لایک‌ها
1,772
با سلام دوستان
من چند مدت تحقیق کردم و شیوه کسانی که موفق بودند رو آنالیز کردم هم قدیمی ها هم جدید ..
اول اخلاق : چیزی که این روزا جامعه تشنه آن هستش هر کس خوش اخلاق تر خوش برخورد تر دوستانش بیشتر بقول دوستمون ارتباطات وقتی دوستان (بدرد بخور) بیشتری دور برت جمع کنی موفقیتت بیشتر میشه این ها میشن بالهای تو .

دوم هدف و ایده خلاقانه :
باید برنامه منطقی داشته باشی میخوای در چه کاری موفق بشی و آیا موفقیت در این کار شما رو به پولدار شدن میرسونه ؟ راهش چیه راحل های موفقیت آمیز که دیگران رفتن به انجام برسونی . ( تاکید میکنم شانس وجود ندارد فقط اگر عملکرد درستی داشته باشی درصد موفقیتت بیشتر میشه ) من یک جمله برای خودم دارم با چشم باز حرکت کن ! در خصوص ایده این روزا باید گشت دید تو این شهر من کمبود چه چیزهایی احساس میشه ؟ بلمثال یک عمده فروشی میوه .
تلاش و پشتکار : باید اینو درک کنی سهم هیچ کس رو هیچ جا نذاشتن میگم نخونش درکش کن باید با زحمت و تلاش پله به پله از موفقیت های کوجک به موفقیت های بزرگ رسید .
و در آخر این شما هستید که فرد موفقی هستید . پس بجای نشستن و حرص خوردن بیاییم با خودمون رقابت کنیم هر روز عملکردمون رو تو نت یا کار بیرون بهتر از دیروز کنیم بعداز مدتی میبینیم از افرادی که برای خودمون یک بت موفقیت ساخته بودیم رد شدیم .
درخصوص مردم : به کسی اعتماد میکنن که همیشه عملگرا باشه حرفی که زد بدونن حتمآ انجامش میده اونوقت میشه اعتبار ، یه مغازه تو شهر ماست سال 83 فروش سیدی نرم افزار کامپیوتر و بازی داشت به مرور تحقیقات هم تایپ میکرد بخاطر کاردرستیش الان نه سیدی داره نه بازی فروشی ! الان چیزی که داره فقط و فقط اعتبار داره ه با اون اعتبارش ماهی درآمد 4 ای 6 تومن از فروش قطعات کامپیوتر عایدش میشه . اخلاقش 20 وقتی میری تو مغازش جلوت بلند میشه با یک سلام و احوال پرسی گرم .

davodmg

Registered User
لایک‌ها
1,311
آقا سنگ کاری ساختمون
چیزی که الآن جلو چشمه
1,000,190,000 ریال واسه یه اکیپ 3 نفره که گاهی اوقات 4 نفر میشدن که کار بین 4 تا 5 ماه جمع شده . دستمزد سنگ کار یه ساختمون . ساختمون های معمولی نصف این مقداره و با زمانی دود 3 تا 4 ماه .

khunires

مدیربخش کاروسرمایه *فروشنده معتبر
لایک‌ها
4,947
فضای مجازی برای 98.5% مردم ایران حالت فضای تفریحی داری تا اقتصادی!
پس کسی که درآمد خیلی خوبی داشته باشه که قابل قبول باشه برای عقل همه توی فضای مجازی اصلا حضور نداره!
کسایی که هستند هم 1.5% تشکیل میدن که دنبال کسب درآمد هستند و اصلا علاقه ایی ندارن راهشونو نشون بدن! برای همینه فضای مجازی ایران پیشرفت چندانی برای همه عموم مردم نداره!

درمورد کار خارج از فضای مجازی هم که کاملا مشخصه،برای کسب درآمد معقولانه با درامد ماهانه از 1 تا 5 تومان هم باید سرمایه اولیه از 5 تا 500 میلیون تومان داشته باشید! غیر اون همه مشاغل کارگری محسوب میشه حتی اگر کارمند یک شرکت باشید درواقع کارگر شرکت خصوصی محسوب میشید!

بالا