به به عجب تاپيكي بزنيم خرابش كنيم :general711:
آقا تنها راه پولدار شدن اينه كه پول دربياري.
يعني كف كردي جمله رو؟![]()
به به عجب تاپيكي بزنيم خرابش كنيم :general711:
آقا تنها راه پولدار شدن اينه كه پول دربياري.
يعني كف كردي جمله رو؟![]()
پولدار شدن راه نداره دانش ميخواد به جواب پايينم توجه كن.28 صفحه تاپیک پر کردیم هنوز به یه نتیجه ی جامع نرسیدیدم و طبیعیش هم همینه چون راز پولدار شدن همیشه راز باقی خواهد ماند .
پولدار شدن راز نداره دانش مي خواد كه ما نداريم آقا همه مرد هستيم ديگه اميدوارم كسي ناراحت نشه ولي كسخليم طرف 200.000 بازديد داره اصن نه 50.000 بازديد داره حداقل ميتونه باهاش روزي 2 يا 3 ميليون دربياره چيكار ميكنه پاپ آپ ميزاره.یعنی کسی حاضر هست بیاد راه و روش پولدار شدنش رو بگه ؟!
من که بعید میدونم . . .
راهشو من تو پست سوم یا چهارم همین تاپیک {صفحه اول} گفتم یه نگاه بندازیعنی کسی حاضر هست بیاد راه و روش پولدار شدنش رو بگه ؟!
من که بعید میدونم . . .
با فكر(دانش) اونم كم!چطور میشه با صد هزار بازدید روزی 2 یا 3 میلیون درامد داشت؟
پولدار شدن راه نداره دانش ميخواد به جواب پايينم توجه كن.
دانش=راز پولدار شدن
خودم نميدونم ولي يكي از اساتيد دانشكده مي گفت سياست يه دانش پيچيده هستش.کاملا موافق نیستم ولی بعضی جاها باید سیاست به کار برد .
چطور و در چند سال بدون پشتیبانی کسی (مثلا خانواده)؟دوستان به خدا پولدار شدن روش خاصی نداره !
بخوای تو زمان کم به ثروت زیاد برسی روش های خاص داره که تحت هیچ شرایطی اون شخص نمیاد و اطلاعات رو در اختیارتون بذاره .
اگه پولدار شدن معمولی مد نظرتونه , یعنی خونه جای خوب تهران + ویلا + ماشین 100 تا 200 تومن + یه کار خوب , این رو مطمئن باشید که رسیدن بهش کار عجیبی نیست
بستگی داره به خودتون و شرایط اطرافتون , فرمول ریاضی نداره که بهش عدد بدیم بگیم شما در 10 سال دیگه 1 میلیارد داری!چطور و در چند سال بدون پشتیبانی کسی (مثلا خانواده)؟
چه دانشی مثلا؟پدر و مادر هر کاری که از دستشون براومده انجام دادند
نباید ازشون انتظاری داشت
بهتره دانشی کسب کنید و به درامد برسید, بزرگترین سرمایه دانشه
خوب شما که روشش رو بلدی و میدونی که میشه روزانه 2 تا سه میلیون درآورد خوب روشش رو بذاریدپولدار شدن راه نداره دانش ميخواد به جواب پايينم توجه كن.
پولدار شدن راز نداره دانش مي خواد كه ما نداريم آقا همه مرد هستيم ديگه اميدوارم كسي ناراحت نشه ولي كسخليم طرف 200.000 بازديد داره اصن نه 50.000 بازديد داره حداقل ميتونه باهاش روزي 2 يا 3 ميليون دربياره چيكار ميكنه پاپ آپ ميزاره.
چرا چون بلد نيست راهشو. :general502:
دانش=راز پولدار شدن