• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سلام روشهای پولدار شدن تو ایران بگین تا بقیم بتونن پولدار بشن

2640144892

Registered User
لایک‌ها
244
پذا ما نمیتونیم چیزی تولید کنیم؟همش به نظر من بخاطر چین نیست مثلا کمتر تولیدی هست که پوشاک با کیفیت تولید کنه در ساخت مبل از نظر کیفیت خوب هستیم من میخوام یه چیزی تولید کنم :general503:
تولیدی چیز خوبیه و حس غرور به ادم میده و در کنارش چنتا جوون هم استخدام و ...
ولی تو ایران عین خودکشی میمونه چون همه چیز حتی ساده ترین وسایل وارداتی هست بخشیش به خاطر سیاست بده بستان که دوستان دارن!!بخشیش به خاطر اروزن و دردسر کمتر و..
به هر حال هدف دوستانی بیکاری جوونا اعتی اد جوونا و .. هست

Rascal

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,151
پذا ما نمیتونیم چیزی تولید کنیم؟همش به نظر من بخاطر چین نیست مثلا کمتر تولیدی هست که پوشاک با کیفیت تولید کنه در ساخت مبل از نظر کیفیت خوب هستیم من میخوام یه چیزی تولید کنم :general503:
قبلا میگفتن تولید زحمت داره ولی خیر و برکت و سود هم داره
الان تولید ذلت داره ! سود و خیرو برکت و هیچی هم نداره متاسفانه
همه چیز وارداتی شده ، نمی شه جنس با کیفیت تولید کرد ، نمیصرفه
خر تولیدد کننده بیچاره رو همون روز اول میگیرن و هزار اداره از مالیات و بهداشت و بیمه ، برق ، شهرداری و اب . گاز و... میریزن سرش... اخرشم چیزی اگه موند باید بده به کارگر و نزول خور بابت نقد کردن چک ها و بانک بابت عقب افتادن اقساطو... تهشم فقط بدهی میمونه برای خودش
مگر اینکه رابطه داشته باشه با بالا سری ها و جنسش رو سوبله بتونه بندازه به مردم یا فلان ارگان و...
:general107: بیخیال دل من یکی که بدجوری پره ... چند سالی هست تعطیلش کردیم گزاشتیم بانک و یموقه ها دلالی میکنیم:general208:

afshin5

Registered User
لایک‌ها
1,548
قبلا میگفتن تولید زحمت داره ولی خیر و برکت و سود هم داره
الان تولید ذلت داره ! سود و خیرو برکت و هیچی هم نداره متاسفانه
خر تولیدد کننده بیچاره رو همون روز اول میگیرن و هزار اداره از مالیات و بهداشت و بیمه ، برق ، شهرداری و اب . گاز و... میریزن سرش... اخرشم چیزی اگه موند باید بده به کارگر و نزول خور بابت نقد کردن چک ها و بانک بابت عقب افتادن اقساطو... تهشم فقط بدهی میمونه برای خودش
مگر اینکه رابطه داشته باشه با بالا سری ها و جنسش رو سوبله بتونه بندازه به مردم یا فلان ارگان و...
:general107: بیخیال دل من یکی که بدجوری پره ... چند سالی هست تعطیلش کردیم گزاشتیم بانک و یموقه ها دلالی میکنیم:general208:
با ااین حال تو این بازار کساد افرادی میشناسم که با تولید برخی محصولات سود خوبی بدست آوردن منم هرچی فکر میکنم چطوری مثل اونا بشم هیچ نتیجه ای نمیگیرم چون خیلی هاشون هم تخصص دارند و یا حداق پرو هستند که ما هیچ کدوم نداریم :general712:

ali56543

Registered User
لایک‌ها
542
اونطور هم نیست که تولیدی اصلا نصرفه بستگی ب تولید و شرایطش داره الان مواد غذایی که ماو شما میخوریم تولید کجاست؟امروز یکی از دوستان شماره تولید های کفش تو ولیعصر ,وصفنارد و فلاح رو داشت زنگ زد ازشون قیمت گرفت آدرس مغازشون هم بازار بزرگ بود پس اینا چطور با این حجم بالای واردات پوشاک دارن کار میکنن؟این مبل هایی که منو شما روش میشینیم تولیدیش از کجاست مگه معدنش یافت آباد نیست مگه اکثرشون تو کارگاه های داخلی تولید نمیشه ؟ و ی عالمه مثال دیگه دلیل نمیشه حجم واردات زیاد شده تولیدات داخل همشون بخوابن من در زمینه الکترونیک اصلا باهات بحث نمی کنم چون همش وارداتیه ولی زمینه تولید هم کم نداریم اینقد منفی نباش

ali56543

Registered User
لایک‌ها
542
با ااین حال تو این بازار کساد افرادی میشناسم که با تولید برخی محصولات سود خوبی بدست آوردن منم هرچی فکر میکنم چطوری مثل اونا بشم هیچ نتیجه ای نمیگیرم چون خیلی هاشون هم تخصص دارند و یا حداق پرو هستند که ما هیچ کدوم نداریم :general712:
تنها چیزی که اونا و افراد موفق دارن جرئته از کم شروع کردن ,ب کم قانع بودن کارشون رو دوست داشتند . زود درجا نزدن

asresalamati

Registered User
لایک‌ها
206
از تولید کننده ک حمایت نمیشه
بدبختی اینه که اقتصاد قفل کرده
ما ک ورشکست شدیم

_Love_Coder_

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
128
از تولید کننده ک حمایت نمیشه
بدبختی اینه که اقتصاد قفل کرده
ما ک ورشکست شدیم
شما کارتون چی بود که ورشکست شدید ؟
به نظر خودتون دلیلش چی بوده ؟

Sent from my XT1562 using Tapatalk

asresalamati

Registered User
لایک‌ها
206
شما کارتون چی بود که ورشکست شدید ؟
به نظر خودتون دلیلش چی بوده ؟

Sent from my XT1562 using Tapatalk

تولید داروها گیاهی و عرقیات گیاهی

دلیل ورشکست شدن : خریداران محصولات چکهاشون نقد نشد !

Mostafa360

Registered User
لایک‌ها
102
کل تایپیک رو خوندم!!!
یکی از شغلای پر درآمد دست فروشیه! مخصوصا برای کسایی که سرمایه و مغازه ندارن و از صفر میخوان شروع کنن
ولی مشکل اینجاست که خیلی ها حاضر به دست فروشی نیستن مثل خودم
تو شهرهای بزرگ و توریستی درآمد خوبی داره
طرف یه قالب یخ میخره با چهارتا رانی و آب معدنی میاره تو خیابون چندبرابر قیمت میفروشه

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
کل تایپیک رو خوندم!!!
یکی از شغلای پر درآمد دست فروشیه! مخصوصا برای کسایی که سرمایه و مغازه ندارن و از صفر میخوان شروع کنن
ولی مشکل اینجاست که خیلی ها حاضر به دست فروشی نیستن مثل خودم
تو شهرهای بزرگ و توریستی درآمد خوبی داره
طرف یه قالب یخ میخره با چهارتا رانی و آب معدنی میاره تو خیابون چندبرابر قیمت میفروشه

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

نمونه میگم حالا اسمش دستفروشی نباشه
مکان های تفریحی هست که گردشگر زیاد داره و دور اطرافش تا چند کیلومتر مغازه نیست آدمایی هستن یه 4 دیواری درست کردن آب معدنی رو مثال میدن 4 تومن ... سود خوبی هم میکنن کسی هم نیست که کاری بهشون داشته باشه ...

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
تولید داروها گیاهی و عرقیات گیاهی

دلیل ورشکست شدن : خریداران محصولات چکهاشون نقد نشد !
متاسفانه تو حوزه کاری ما ک تولید مصالح ساختمانی گچ ایناست هم این مشکلات شدیدا هست
کارخونه های مشابه که درشون بسته شده
چک هام ک اصلا پاس نمیشن ینی الان ارزش ی کاغذ سفیذ داره
اینجوری ادامه پیدا کنه خیلی جالب میشه دیگ نمیدونم مردم چجوری قراره شکمشون سیر کنن وقتی نه تولید داریم نه صنعت گردشگری اب هم ک نداریم کشاورزیم بیخیال
همش هم دروغ میگن این همه اشتغال زایی شده حتی اگر راست هم باشه ک دروغش دراومده از اونور چندین برابر بیکار شدن
فقط صحنه سازی میکنن وگرنه ذره ای حمایت از تولیدی ها نمیکنن
تمام ارگان ها دنبال پول کندن از تولیدی ها هستن کثیفترینشون تامین اجتماعی ک بگه سر ادم برام بیار باید ببری دادگاه اینام فایده نداره از اخر باید ی چیزی اضافم بدی

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Last edited:

http2iran

Registered User
لایک‌ها
1,772
یه چندتا چشمه از ثروت رو میگم :
ثروتمند شدن بیشتر به فکر شما بستگی دارد اگر ذهنی فقیر داشته باشید مشکل محیط شما نیست مشکل ذهنیت کوچکی هستش که باعث میشه فرصت ها ، پیشنهادها برای کسب درآمد به شما رو نکنه شانس وجود ندارد ما با واکنش خودمون نسبت به دنیا شانس خود را بوجود می آوریم یه چندتا جمله میدونم تابحال زیاد شنیدین جهان مانند آینه عمل میکنه تو به دنیا هرچی بدی چندین برابر اون فرکانسی که فرستادی بر میگرده به خودت . به بیان دیگه فکر کنید تو یه دشت وسیع قرار دارید بعد بی نهایت داره بارون میاد اگه شما یه شیشه اب معدنی بزارید زیر بارون به همون اندازه آب درش جمع میشه باید ظرف رو بزرگتر کنیم .
اگه تو محیط اطراف نگاه کنیم اکثر مردم سوار ماشین های 20-30 ملیونی به بالا هستن پس این نشونه اینه که پول اینقدر زیاده که میشه به بالاتر از این میزان هم رسید ..
یکی از این راحل ها دوست عزیزمون آقا Mostafa360 گفتن به همین راحتی باید بگردید و یه ایده پول ساز پیدا کنید
چون ما تو اون مدار نیستیم اصلآ همچین چیزهایی نمیبینیم چون جامعه ، رسانه ها ، فکر ما رو مسموم کردن ذهن ما مثل آهنربا میمونه به هرچی توجه کنید به اون سمت کشیده می شوید برید زندگینامه افراد ثروتمند ( داخلی ) (خارجی ) ( محیط زندگی) (شهرتون) رو بخونید ببینید یه سری تفکرات مشترک بین همشون هستش شما این اشتراک ها رو استفاده کنید و با خوندن یا صحبت با این افراد ذهنتون به این باور میرسه بله میشه و ایده های جدید به سراغتون میاد ..
از هنری فرود سوال کردن اگر تمام ثروتت رو ازت بگیرن آیا دوباره میتونی ثروتمند شوی ؟ گفت : بله یکی از نیاز های بشر را پیدا می کنم آن را برطرف می کنم دوباره ثروتمند می شودم !
4-4-2017 6-47-45 PM.jpg

برای همینه که ما پیشرفت نمیکنیم این فضای مجازی این رسانه ها اینقدر ذهن ما رو شستشو دادن که ثروتمند شدن یه گناه جلوه میدن ! تو اکثر فیلم ها اگر توجه کنید فرد پولداره همیشه انسانی کثیف نشون داده میشه ..
روزتون خوش .

asresalamati

Registered User
لایک‌ها
206
متاسفانه تو حوزه کاری ما ک تولید مصالح ساختمانی گچ ایناست هم این مشکلات شدیدا هست
کارخونه های مشابه که درشون بسته شده
چک هام ک اصلا پاس نمیشن ینی الان ارزش ی کاغذ سفیذ داره
اینجوری ادامه پیدا کنه خیلی جالب میشه دیگ نمیدونم مردم چجوری قراره شکمشون سیر کنن وقتی نه تولید داریم نه صنعت گردشگری اب هم ک نداریم کشاورزیم بیخیال
همش هم دروغ میگن این همه اشتغال زایی شده حتی اگر راست هم باشه ک دروغش دراومده از اونور چندین برابر بیکار شدن
فقط صحنه سازی میکنن وگرنه ذره ای حمایت از تولیدی ها نمیکنن
تمام ارگان ها دنبال پول کندن از تولیدی ها هستن کثیفترینشون تامین اجتماعی ک بگه سر ادم برام بیار باید ببری دادگاه اینام فایده نداره از اخر باید ی چیزی اضافم بدی

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
یکی از مشتریان ما چند میلیارد کلاهبرداری کرد ! شاکیان زیادی داشت! بعد از شکایت و کلی رفت و امد به تهران پرونده توسط قوه قضاییه مختومه شد!الان اقا کلاهبرداره دار جایی دیگه کلاهبرداری میکنه!:cool:یادمه یه از ماموران نیروی انتظامی درخواست 25 میلیون پول کرد که دست اقا کلاهبرداره رو تو دستمون بزاره! من بهش گفتم شما کلاهبرداره رو پیدا کن نصف پول کلاهبرداری رو تقدیم شما میکنم ! تو این گیر و دار این مردک هم میخواست ما رو تیغ بزنه ! :general211:

lebas-omdeh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
54
ماهم سالها قبل در صنعت ساختمان فعال بودیم و اوضاع بهم ریخت . بعدش تصمیم گرفتیم روی محصولاتی کار کنیم که نیاز روزانه مردم باشه ، بهترینش خوراک و پوشاک بود بنظرمون ، خوراک دردسرهای خاص خودش مثل تازه بودن و تاریخ انقضا و ... رو داره و پوشاک هم دردسرهای خودش رو داشت . اما ما پوشاک رو انتخاب کردیم و روی پخش لباس های ارزان و متنوع متمرکز شدیم .
از یه مغازه کوچیک ارزون فروشی شروع کردیم و خوب جواب داد و ادامه دادیم تا الان که هم تولید داریم هم پخش .
به خیلی از دوستان و مغازه ها تو شهرهای مختلف هم مشاوره دادیم برای راه اندازی - هم براشون تامین جنس کردیم و تقریبا میتونم بگم بیش از 90% موفق بودن .
هنوزم مغازه های تک نرخی فروشی لباس که مثلا فقط 2 تا قیمت 15 تومن و 20 تومنی تو مغازه دارن شلوغ هستن و خوب میفروشن . البته این بحث برای لباس زنانه و بچه گانه هست .
با توجه به وضعیت بازار و رکود و تحریمها و ... بنظر من هنوز هم بهترین سود رو محصولاتی دارن که روزانه مورد نیاز مردم هستن و قیمتشونم ارزون باشه که همه اقشار بتونن بخرن . دست توی این جور چیزها زیاد شده اما همیشه مشتری دارن . مواردی مثل خوراک - پوشاک - لوازم بهداشتی ( دستمال کاغذی - تیغ - مسواک و ... ) - لوازم شوینده و ...
من خیلی سراغ دارم افرادی که توی خونشون مزون ارزون قیمت زدن یا فروش فصلی میزارن و سود خوبی هم دارن - کسایی که دارن تو خونه با زدن چندتا کانال تو تلگرام میفروشن - چند تا هم پخش کننده دستمال کاغذی و لوازم بهداشتی دیدم که طرف میره از تولید کننده یا بنکدار میخره و با موتورش میبره و پخش میکنه و از سودشم راضی هست و ...
فعلا با شرایط بازار ایران این موارد به ذهنم رسید . خوشحالم که از تجربه دوستان دیگه هم در تاپیک استفاده میکنم .

به امید روزهای پر رونق برای تمامی ایرانیان

hexman

Registered User
لایک‌ها
772
هنوزم مغازه های تک نرخی فروشی لباس که مثلا فقط 2 تا قیمت 15 تومن و 20 تومنی تو مغازه دارن شلوغ هستن و خوب میفروشن . البته این بحث برای لباس زنانه و بچه گانه هست .

برام جالبه بدونم اینایی که لباس میارن 15 تومن برا خودشون چند تموم شده؟

lebas-omdeh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
54
برام جالبه بدونم اینایی که لباس میارن 15 تومن برا خودشون چند تموم شده؟

مغازه های ارزون فروشی ، 2 راه برای تامین جنس دارن ، یکی اینکه خودشون تولید کننده باشن و دوم اینکه خریدهاشون بصورت عمده و تعداد بالا باشه که بتونن تخفیف خوبی بگیرن .
افرادی که تازه میخوان کار رو راه بندازن - مغازه بزنن یا مزون و فروش خانگی یا دستفروشی و ... - بهترین کار براشون این هست که از پخش کننده ها بخرن . پخش کننده ها خودشون بصورت عمده تولید میکنن یا از تولیدی ها با تخفیف میخرن و بین مشتریای خودشون با تنوع رنگ و ... پخش می کنن .

فقط در موقع خرید حواستون به اعتبار پخش کننده و نوع گارانتی که روی خرابی لباس و دوخت و ... میده باشه .

موفق باشید

http2iran

Registered User
لایک‌ها
1,772
مغازه های ارزون فروشی ، 2 راه برای تامین جنس دارن ، یکی اینکه خودشون تولید کننده باشن و دوم اینکه خریدهاشون بصورت عمده و تعداد بالا باشه که بتونن تخفیف خوبی بگیرن .
افرادی که تازه میخوان کار رو راه بندازن - مغازه بزنن یا مزون و فروش خانگی یا دستفروشی و ... - بهترین کار براشون این هست که از پخش کننده ها بخرن . پخش کننده ها خودشون بصورت عمده تولید میکنن یا از تولیدی ها با تخفیف میخرن و بین مشتریای خودشون با تنوع رنگ و ... پخش می کنن .

فقط در موقع خرید حواستون به اعتبار پخش کننده و نوع گارانتی که روی خرابی لباس و دوخت و ... میده باشه .

موفق باشید
شما بوی امید و موفقیت میدین :general711: درود بر شما لذت بردم /.

saam2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
143
تولید در ایران سود زیادی داری اون هایی هم که میگن نمیصرفه دو حالت داره یا بلد نیستن یا نمیخان دست زیاد بشه
به عنوان مثال من قبلا حسابدار بودم تو تولیدی های لباس و کفش مثلا همین زیرپوش های مردانه که قیمتشون بین 10 تا 15 هزار تومن هست برای تولید کننده فقط 2 هزار تومن درمیاد
یا کفشی که تولید میشه و 150 هزار تومان مغازه ها میفروشن تولیدش با جنس چرم 30 هزار تومان در میاد هر جفتش, تولید کننده 70 هزار تومان فاکتور میکنه و بنکدار هم 20 تومن میکشه روش و مغازه دار هم حداقل 150 هزار میده دست مشتری

lebas-omdeh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
54
ممنون از پاسختون در این حالت معمولا چقد درمیاد براشون؟
به خیلی چیزها بستگی داره ، نمیشه حدودی گفت چقدر سود داره یا چقدر درمیاد ، اما هرکی این مدل مغازه و یا مزون رو راه اندازی کرده از سودش راضی بوده و معمولا تعداد شعبه هاش رو در طی چند سال افزایش داده . در حالت عادی در یک مغازه با پاخور عادی ، روزی بین 60 تا 80 دست فروش میره و در فروش هایی مثل شب عید ، راحت روزی 550 دست فروش میره - در مراکزی از شهر که پاخور دارن فروش شب عید بالای 2000 دست در روز میرسه .

**کلا در کارهایی که کالاهای پر مصرف رو میفروشن ، مثل خوراک - پوشاک - مواد آرایشی و بهداشتی و ...- سود کم هست اما فروش زیاد و سود اصلی رو در تعداد فروش دارین ***

جمعیت ایران کم نیست ، 80 میلیون نفر که نصفشم خانومها باشن که بازار هدف ما میشن ، خرید کردن لباس خانم ها هم که معروف هست ، پس هرچقدر بتونید متنوع تر و با قیمت مناسب تر ارائه بدین فروشتون بالاتر میره و خود مشتریان تبلیغ کننده شما به بقیه میشن .
از لباس خانمها خوش فروش تر لباس بچه گانه هست ، پدر و مادر از خوراک خودشون میزنن اما برای بچه کم نمیزارن و چه بهتر که ما بتونیم با تولید ایرانی و با قیمتی پایین کاری کنیم که همه پدر و مادر ها بتونن برای بچه هاشون لباسهای قشنگ با قیمت پایین بخرن .

بازم اگه اطلاعات بیشتری میخواین ، تشریف بیارین دفترمون تو جمهوری هستم ، اونجا هم بهتون نمونه ها رو نشون بدم هم روی هر نمونه قیمت و ... رو توضیح بدم . من برخلاف خیلی از افراد هیچ مشکلی با گفتن فوت کوزه گری کارم به دوستان و افراد مختلف ندارم و هیچ نگرانی بابت زیاد شدن دست و ... ندارم . روزی همه دست خداست و چه بهتر که بتونیم تجربیاتمون ور در اختیار هم قرار بدیم که کل جامعه پیشرفت بکنه .

اینا تجربیات من در پوشاک هست و قطعا در خوراک و لوازم بهداشتی و ... دوستانی که فعالیت دارن میتونن بهتر راهنمایی کنن و ماهم استفاده کنیم .

بالا