• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سنتوری

masoud908

Registered User
لایک‌ها
145
واقعا تاسف باید خورد براشون...
دیروز اخبار کانال 3 هم درباره حرف های این یارو وزیر ارشاد پخش کرد...
حیف که نمیشه........................

nikita-83

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
وقتی فیلمی مثل سنتوری که به زبان سینما میاد یکی از معضلات بزرگ جامعه رو به تصویر میکشه مجوز اکران نمیگیره،نتیجه اش این میشه که فیلم های دوزاری میان ماهها پرده ها رو اشغال می کنن و سینماها هر روز خلوت تر میشن. آقای صفار هرندی که گویا پارسال با خون بازی خیلی حال کردین، اینم یه خون بازیه دیگه است، منتها می تونست رکورد فروش رو برای سالها جابجا کنه اما شما اجازه ندادین! اجازه ندادین واقعیت های جامعه به سینما راه پیدا کنه. اگه سینما نخواد وقایع رو نشون بده، اگه تلویزیون نشون نده، پس کجا باید نشونش داد؟ حالا بیاین جلوی میلیونها سی دی که بین مردم داره دست بدست میشه رو بگیرین... بزرگترین اشتباه رو شما کردین و بیشترین ضرر رو تهیه کننده.
آقای مهر جویی عزیز، منم متاسفم از بلایی که سر فیلم شما اومد و ضرری که کردین اما زیاد ناراحت نباشین. سنتوری الان یه افسانه شده، افسانه ای که به جای چند سانس توی چند تا سینمای محدود، هر روز و هر ساعت داره توی خونه های میلیونها ایرانی بارها اکران میشه. اگه با اکران توی سینما تنها عده ای می رفتن فیلمو میدیدن( قبول کنین که همه دیدیم افرادی رو چه از خانواده سینما و چه خارج از اون که به انتظار بیرون اومدن سی دی میشینن و پا به سینما نمیذارن)، الان کمتر کسی هست که فیلم رو ندیده باشه یا مشتاق دیدنش نباشه.

sokOoooot

همکار بازنشسته
لایک‌ها
77
بعد از مدتها سر یه فیلمه ایرانی از ته دلم گریه کردم

بعد از مادر و فقر و فحشا هیچ وقت اینجوری گریه نکرده بودم

خیلی فیلمه زیبایی بود

masoud908

Registered User
لایک‌ها
145
پس از متهم شدن صاحبان فیلم به دست داشتن در قاچاق فیلم

تهیه کننده سنتوری از اتهام های وارده گله کرد

فراز فرازمند گفت: ما براي عرضه غير مجاز فيلم "سنتوري" اتهامي به كسي نمي‌زنيم و از آقايان مسئول هم مي‌خواهيم به ما اتهام نزنند.

تهيه‌كننده فيلم "سنتوري" درباره فيلم "سنتوري" افزود: وقتي وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي اعلام مي‌كند، «شواهد و قرايني در دست است كه براساس آن مي‌توان نقش عوامل فيلم «سنتوري» در توزيع قاچاق آن را مورد بررسي جدي قرار داد.» بايد پرسيد چگونه عوامل فيلم مي‌توانند مال خودشان را آتش بزنند؟! هيچ كس راضي نيست براي فيلمش چنين اتفاقي بيافتد و داريوش مهرجويي هم علاقه داشت مردم در اكران عمومي فيلمش را ببينند.

وي با بيان اين كه تا اين موضوع مشخص نشود نمي‌توان به كسي اتهام زد گفت: ما فيلم را تنها در دو جشنواره پوسان و ژاپن شركت داديم كه هيچ كدام زير نويس انگليسي نداشتند و ديالوگ ليست به آن‌ها داديم و همزمان به طريقه ليزر به ژاپني و كره‌يي ترجمه مي‌كردند و اين نسخه‌يي كه پخش شده است زيرنويس شده و بسيار هم غلط دارد.

وي درباره نمايش اين فيلم در روي شبكه اينترنت از طريق يكي از كشورهاي همسايه كه از سوي وزير فرهنگ و ارشاد، مطرح شده است اظهار داشت: اين وظيفه دولت است كه عاملان اين دزدي را پيدا كنند، مقابله با آن‌ها كار من نيست؛ دولت بايد حمايت كند تا اين سايت‌ها تعطيل شوند.

فرازمند با بيان اينكه "سنتوري" به ايران تعلق دارد و بايد از آن حمايت شود گفت: ما از روز اول خواهان اكران اين فيلم بوديم و معتقديم هنوز دير نشده است و اجازه دهند اين فيلم را روي پرده نشان بدهيم.

منبع خبر : ایسنا

l'avocat

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
27
منم این فیلمو دیدم ولی راستش زمانی که دیدمش هیچ اطلاعی از قاچاق بودنش نداشتم!فکر میکردم وقتی مجوز اکران ندادن بهش،عوامل فیلمم ،پخشش کردن بین مردم که ببینن!!! خوش خیالم شدیددد:happy:
بالاخره وقتی راجع به سنتوری داشتم با یکی حرف میزدم به شوخی گفت مگه شمام فیلم قاچاق میبینین؟! اونجا تازه دوزاریم جا افتاااد:eek:
بهر حال این خاطراتو تعریف کردم که بگم:منم تصمیم گرفتم پولو به حسابشون بریزم:rolleyes: (ما که هدایت شدیم انشاء ا... بقیه هم هدایت شن!!!!!!:cool:)

masoud908

Registered User
لایک‌ها
145
اقا مثه اینکه خبرای خوبی در راه است...

باید صبر کنیم///

komeil66

کاربر فعال فرهنگ و هنر
کاربر فعال
لایک‌ها
9
احتمال اكران نوروزي «سنتوري» وجود دارد
ده فيلم از جمله «زن دوم»، «مدل»، «هميشه پاي يك زن در ميان است» و «دايره زنگي» براي اكران نوروزي رقابت دارند
////بیخیال اولشو
f_crezymoadabm_044bfa2.gif

/
فيلم «سنتوري»(داريوش مهرجويي) نيز از جمله فيلم‌هايي بود كه گفته شده قرار بوده تا با تصميم اداره نظارت و ارزشيابي و پس از اعمال نظر جديد، در فهرست فيلم‌هاي نوروز 87 قرار گيرد كه با پخش سي‌دي‌هاي غيرمجاز فيلم، عملي شدن اين قضيه متوقف شده است و البته همچنان اين احتمال مي‌رود براي جلوگيري از ضرر هنگفت صاحب و پخش كننده فيلم، اين فيلم شانس اكران در نوروز 87 را داشته باشد.
به نظر مي‌رسد با توجه به تغيير آئين‌نامه شوراي صنفي نمايش و احتمال پنج گروه شدن سينماهاي اكران تهران، فيلم‌هاي نوروز 87، در آخرين هفته اسفند مشخص شود.

فارس

شخصا با این موضعی که ارشاد گرفته چشمم آب نمی خوره

shoppars

Registered User
لایک‌ها
0
من با وجود اینکه این فیلمو ندیدم و هرگز هم سی دیشو نمیبینم ولی میرم و پولو واریز میکنم. اگه ما از سینماگرانی مثله داریوش مهرجویی حمایت نکنیم آقای مسعود ده نمکی پا میشه میره فیلم میسازه! بعد هم فکر میکنه چه فیلمه خوبی ساخته باید 34 تا سیمرغ بلورین بهش بدن!!
خوب گفتی;)
مثلا فیلم مهمان مامان! از چه نظر برتر از این فیلم بود؟
و من به عنوان یک نفر که میخوام پول رو بریزم زیاد کاری به حروم و این حرفاش ندارم چون آره اگه از این جهت ها بخوای نگاه کنی هیچ فیلم خارجی نباید ببینی چون DVD فیلم برای سازنده بیشتر از 700 تومان میارزه! از این ویندوز دزدی هم logout شید که حرام است!
من اول برای تشکر از فیلم زیبا دوم برای نشون دادن قدر دانیم از عوامل فیلم به اون افراد کوچیکی که ایقدر به این فیلم گیر دادن تا این شکلی پخش شد سهم خودم رو میپردازم.

من چند سالی هست سينما نرفتم پول چقدر گفته واريز کنيم؟
بليط چنده الان؟

masoud908

Registered User
لایک‌ها
145
تو از طرف همه بریز یه صد هزار تومن بریز...ثواب داره
biggrininvert.gif

masoud908

Registered User
لایک‌ها
145
در گفت‌وگو با فارس؛

فرازمند: حاضريم نسخه DVD و پشت صحنه «سنتوري» را منتشر ‌كنيم

خبرگزاري فارس: تهيه كننده فيلم «سنتوري» با بيان اينكه هر كس اين فيلم را منتشر كرده، قصد داشته به دولت و فيلمساز همزمان ضربه بزند، اظهار داشت: براي مبارزه با موج قاچاق اين فيلم، حاضريم نسخه DVD و پشت صحنه «سنتوري» را منتشر ‌كنيم.

فرامرز فرازمند در گفت‌وگو با خبرنگار سينمايي فارس گفت: تا عصر ديروز (دوشنبه 6 اسفند) چيزي حدود 94 ميليون ريال توسط مردم به حساب مشترك من و داريوش مهرجويي توسط مردم ريخته شده است و البته اين رقم هنوز در شهرستان‌ها مشخص نشده و به دست ما نرسيده است.
وي در واكنش به انتشار برخي اخبار نسبت به مسدود شدن شماره حساب كمك به فيلم «سنتوري» گفت: مهرجويي از اين ايده استقبال كرد و به نظر او و من، اين همدلي سينمادوستان و سينماگران نسبت به فرهنگ را نشان مي‌دهد و ما به خاطر تمام زحمات‌شان از آنها قدرداني مي‌كنيم.
فرازمند به فارس گفت: ما هيچ مخالفتي با وجود اين شماره حساب نداريم و حرف‌هاي مطرح شده از قول ما واقعيت ندارد. البته بايد اين را هم بگويم اين يك حمايت مردمي از طرف مردم است و اينجا موضوع مهم، مبلغ و رقم واريز شده به اين حساب مهم نيست.
اين تهيه‌كننده سينما با اشاره به نام سايتي كه فيلم سنتوري را منتشر مي‌كند، گفت: اين سايت به اسم «ايران پرادا» تمام محصولات فرهنگي را بدون هيچ حق رايتي براي دانلود منتشر مي‌كند و تمامي فيلم‌هاي سينمايي و سريال‌هاي تلويزيوني روي اين سايت قابل كپي شدن است كه به نظرم بايد با دست‌اندركاران اين سايت و امثال آن برخورد شود كه تمامي فيلم‌هاي ايراني را بدون اجازه صاحبانشان در اختيار مردم قرار مي‌دهد.
وي ادامه داد: ما از ابتدا قرار نبود كه نام اين سايت را اعلام كنيم اما به اين نتيجه رسيديم كه براي پيگيري اين ماجرا آن را مطرح كنيم.
وي در ادامه گفت: متاسفانه به جز وجود CD، سايت‌هاي اينترنتي هم در خارج از كشور فيلم «سنتوري» را براي براي دانلود گذاشته‌اند كه اين ضربه بزرگ‌تري را به فيلم زده است و اميدوارم كه بخش حقوقي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي برعليه اين سايت‌ها شكايتي را تنظيم كند چون آنها تمام داشته‌هاي فرهنگي ايران را رسما به تاراج گذاشته‌اند.
فرازمند در پيشنهادي براي مبارزه با قاچاق «سنتوري» گفت: ما حتي اگر اين فيلم اكران نشود آمادگي داريم كه با موافقت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي نسخه كامل DVD فيلم را به همراه پشت صحنه «سنتوري» را منتشر كنيم تا بتوانيم با اين موج قاچاق فيلم مبارزه كنيم.
وي در پايان گفت: هر كس اين فيلم را منتشر كرده، قصد داشته به دولت و فيلمساز همزمان ضربه بزند و اميدوارم با كمك وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي بتوانيم با اين ضربه مقابله كنيم.

masoud908

Registered User
لایک‌ها
145
هاچ زنبور عسل يا سنتوري؛ مساله اين است

اگر فيلم "سنتوري" را نديده باشيد و خبر توقيف آن را بشنويد، به گمان قوي، گمان خواهيد برد كه در اين فيلم، جنايتي عظيم عليه جامعه يا **** سياسي آن نهفته است كه اكران آن، به چالش افتاده و سرانجام، پيش از آنكه بر پرده سينماها به نمايش درآيد، از بازار قاچاق سي دي سر در آورده است.

اما واقعيت، چيز ديگري است. "سنتوري" شايد شيطنت هايي نيز داشته باشد - كه مي توانست نداشته باشد - مثل عبا پوشيدن هنرپيشه اصلي فيلم كه اساسا نيازي بدان وجود نداشت، اما بازتابي است از "تلخي هاي واقعي جامعه" ولو آنكه گروهي اين واقعيت ها را انكار كنند يا آنكه بر اين باور باشند كه مهرجويي در فيلم خود، بيش از حد مبالغه كرده است.

جامعه امروزين ايران، برغم روشني هايي كه دارد- و اين فيلم از آنها كمتر سراغ مي گيرد- در بطن و ظاهر خود، از مصائبي رنج مي برد كه "سنتوري" به بازگو كردن آنها- ولو عريان و خشن- مي پردازد.

البته، اين گونه روايت كردن، در سينماي ما كه آثارش غالبا يا مدح و شعار است و يا بي خاصيت و بي محتوا، قطعا با چالش مواجه مي شود.
مروري بر آثار سينماي سالهاي گذشته و اخير، مويد اين مدعاست و در اين بين، تفاوتي ندارد كه خالق اثر كه باشد، از ابراهيم حاتمي كيا رزمنده ديروز و فيلمساز امروز گرفته تا داريوش مهرجويي روشنفكر.
مهم اين است كه "موج مرده" ساخته نشود و "سنتوري" نيز؛ فيلم كه نبايد حرف بزند، نبايد كه بتپد، نبايد كه انديشه اي را به تكاپو وادارد، نبايد كه تلنگر بزند، نبايد كه فرياد بكشد، نبايد كه ...؛ فيلم بايد فقط سرگرم كننده باشد و اي بسا بتواند تماشاگران را بخنداند ؛ چنين فيلم هايي، هرگز پشت تهيه كنندگانشان را نمي لرزانند كه مبادا توقيف شوند، مبادا سانسور شوند، مبادا حتي بعد از مجوز اكران، جلوي نمايشش را بگيرند، مبادا حتي در وسط نمايش، آن را از پرده پايين بكشند، مبادا ... .

واقعيت اين است كه مردم، به ويژه جوانان - افرادي مثل علي سنتوري و همسرش- هرگز زياده طلب نيستند ولي از جامعه و مديرانش انتظار دارند كه درك شان كنند و آنها را در چنبره خشك مقدس بازي ها فنا نسازند.

علي سنتوري، در خانواده اي بزرگ شده است بسيار متمول و در عين حال بسيار مذهبي.
مادر او، از آن "حاج خانم" هايي است كه منزل شان، محفل قرآن و جلسات ديني است ولي همين مادر مومنه، چنان عرصه را بر فرزندانش تنگ مي كند كه در نهايت فرزندش "علي" كه عاشق موسيقي است از آنجا رانده مي شود و جالب اينكه مادر در بيرون راندن فرزند، خود را مقصر نمي داند: "من فقط به او گفتم يا اين خانه يا آن سنتور!"

راستي مگر كم هستند افرادي كه از دين و ايمان بيزار شده اند فقط به دليل محدوديت ها و فشارهايي كه "دين ظاهران" به نام دين بر آنها تحميل كرده اند؟

"سنتوري" بي آنكه در دام شعار بيفتد، فريادي است عليه كساني كه دين را در تاروپود خود تنيده عقايد شخصي و اي بسا عقده هاي خويش جستجو و بدتر از آن بر ديگران تحميل مي كنند و حال آنكه دين واقعي، همانند همان آواي زيباي سنتور است كه در فضاي جان پراكنده مي شود و آن را نوازش مي كند.

سنتوري، حكايت جامعه اي است كه در آن شعر، موسيقي، عشق، معنويت، حركت و هنوز لبخند، جاري است و اين را مي توان در صميميت روحاني اي كه علي سنتوري و نامزدش را به عقد هم در مي آورد، به زيبايي و سادگي ديد ولي "خشك مقدس" هايي مثل مادر علي سنتوري و افرادي كه نوشدارو بعد مرگ سهراب مي آورند، مثل پدر علي سنتوري، همه چيز را خراب مي كنند هر چند كه در نهايت، هستند افرادي كه اهل درك و درد هستند مثل پزشك معالج علي سنتوري و اين، يعني اميد، هنوز زنده است، هر چند علي سنتوري، ماندن در آسايشگاه رواني را بر بازگشت به جامعه اي كه همه آنها ادعاي دين و سلامت دارند، ترجيح بدهد و چه پيام سهمگيني در اين بخش از ماجرا نهفته است!

"سنتوري" اينك در قتلگاه قاچاق سي دي، گرفتار آمده است و روز به روز نحيف تر و ضعيف تر مي شود. اي كاش پس از توقيف پرماجرا و "سانسور"ي كه معاون سينمايي ارشاد "پالايش"ش مي خواند، لااقل اجازه دهند سنتوري در ليست اكران نوروزي قرار گيرد تا هم پاسخي به قاچاقچيان فيلم داده شود و هم سنتوري پيش از اين آسيب نبيند.
گويا بسياري از آقايان ترجيح مي دهند ذائقه فرهنگي مردم به "هاچ رنبور عسل" و آثار بي خاصيت- كه وزير ارشاد آنها را "مباح" مي خواند- عادت كند تا آثاري كه حرفي، ولو تلخ، براي گفتن داشته باشند و اين خطر كمي براي انديشه هاي يك جامعه نيست.

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
خوب به دعوت کمیل ، پست اول تردی که باز کرده بودم را اینجا کپی می کنم:

این مطلب قرار نبود که نوشته شود ، مناظره میان دو دیدگاه ، عامل زایش ش بود.:D

من - علی سنتوری رو دیدم ، به نامزدم هم دادم ببیند ، و همان طور که تصمیم داشتم ، هیچ برداشتی از آن را به او منتقل نکردم. اما یکی از دوستانش به محض اطلاع ، گفت : مزخرف تمام عیار!

پارسا - ببین ، همه فیلم رو تایید کردند. خیلی از بزرگان سینما ، فیلم رو چند نوبت دیده اند ( به دلیل حفظ بی نامی ، اسامی حذف شد). همه هم می گن از نظر فنی و از نظر مفهوم خیلی خوبه. کیمیایی رو لا اقل قبول دارم.

- چی بگم ، یا من نمی فهمم یا اونها خودشون رو به نفهمی زدن...

- راستی نسخه ای که تو دیدی ، 14 دقیقه بیشتر از جشنواره هست.

- در ضمن ، مفهوم چیزی نیست که یک نفر بتونه عمومی نظر بده که خوبه یا بده. بهترین فیلم های دنیا از نظر یک بیننده ممکنه بی مفهوم بیان.

- اون که آره ، مفهوم رو بی خیال . اما از نظر فنی خوب بوده ،تو داری با فیلم های خارجی از نظر فنی مقایسه ش می کنی.

- نه ، من اتفاقاً با فیلم های ایرانی که مقایسه ش کردم به این نتیجه رسیدم که...

- کدوم فیلم ایرانی از نظر فنی بهتر از این بوده؟

-من دارم با 4شنبه سوری ، شهر زیبا و لاک پشت ها پرواز می کنند مقایسه می کنم. سه فیلمی که گفتم ، از نظر فنی بسیار قوی بودند ، و در مقایسه با سنتوری ، بارها قوی تر نشان دادند.

- این فیلم تنها فیلم جشنواره بود که هم از نظر بییندگان وهم از نظر اهل هنر اوکی گرفت. تنها فیلم....

- چی بگم والا ، جز اینکه احتمالا ً فیلم بهتری نبوده...

- دیالوگ ها رو دیدی؟ توپوق زدنشون رو دیدی؟من می گم شمرده و شیک حرف زدن فیلم های دیگه توی این فیلم نبود. کاری که کامکار ها کرده بودند.
بازی های قوی رو دیدی
صحنه های به یاد ماندنی ، ( برای پیاده کردن مفهوم نبود)
دنی ، نشون دادن این چیز ها ، دو تا ... می خواست اندازه کله من .
4 شنبه سوری تک بود ، ولی کار خارق العاده انجام نداده بود.
شاید هنری ها ، چیزهایی راجع به فیلم می دونن که من و تو نمی دونیم ، اونها خیلی دوست ش داشتند.
من خوشم امد ، تو خوشت نیامد ، همین.

- عرض شو که...
اجازه بده که من اصلا در مورد بعد فنی فیلم اصلا حرف نزنم. بیا فکر کنیم جامپ کات ها ،محصول دوربین توی سینما بوده که مرتب از جلوش تماشاچی رد شده. فکر کنیم همه توپوق زدن ها از قصد بوده . فکر کنیم همه نماهای کلیشه ای گرفته شده ، وفاداری به سبک بوده . و بازی گردانی و صحنه چینی مزخرف ، کار شریفی نیای خنگ بوده و اشکال از مهر جویی نیست.

از از بعد نگاه و دیدگاهی که فیلم به مسئله ای که بهش پرداخته : اگر بخواهیم بزرگترین ضعف ش رو انتخاب کنیم ، و باور کن که کاری بسیار سخت ست ، چون انتخاب ها فراوان ست.:D
باید بگوییم : شعار زدگی
شروع شعار، مرگ شعور است.
این رو مهرجویی به خوبی تونسته نشون بده.
کارگردان های نسل جدید که توانسته اند به ذهن من نزدیک بشوند ، یا خود-بازنشستگی اختیار کرده اند ، یا ارشاد بازنشسته شون کرده.
سینما گرانی مثل مهرجویی و کیمیایی ، به دلیل نزدیکی شون به طیف چپ حاکمیت ، که از بخت بد ، امروز بیرون نشانده شده اند ، می بایست با واسطه لابی شون ، سعی در ساختن یک کار تک داشته باشند.قدر فرصت بدونند.
اگر این ها ( نسل قدیمی ) بخواهند به مفهوم خیانت ، چیزی که 4 شنبه سوری بهش پرداخت ، بپردازند ، مطمئن باش که اوضاع از سنتوری هم وخیم تر خواهد شد.
اینها باید رل باتجربه رو بازی کنند ، یعنی مثل بوی کافور عطر یاس ما رو جذب کنند ، باید از دریچه 10 شون دنیا رو به ما نشون بدهند.

- کیمیایی که گند زده ، رییس ، حکم ....
اما به نظرت ، سنتوری به عنوان یک فیلم ماندگار نخواهد بود؟

- نه به هیچ وجه ، خیالت راحت که ماندگار نخواهد شد. اصولا ً فیلمی که توسط ارشاد این طوری مثله بشه ، شانسی برای موندن نخواهد داشت. و این بزرگترین خیانت حاکمیت به هنر در 3 دهه اخیر بوده ،با این گند کاری هاشون ، به فیلم های زیر متوسط اعتبار می دن. ذایقه مردم رو تحت تاثیر قرار دادن.

- ولی من فکر می کنم ماندگار می شه.

- ببین ، امثال مهرجویی اصلا نمی فهمن که توی ذهن امثال من و تو چه می گذره. وقتی می خوان حرف شون رو در قالب سنتوری منتقل کنن ، می شه همین گندی که می بینی

- ببین ، تو از سینمای ایران انتظار بالایی داری ، کارای این ها رو با فینچر مقایسه نکن.

- نه اصلا ، من این ها رو از همین دیدگاه هم ، با فیلم های خارجی مقایسه نکردم.من قائده سینمای ایران رو می فهمم.
باسه همین امثال بهمن قبادی و اصغر فرهادی که در همین چهارچوب فیلم می سازن ، مورد ستایش من هستن.
اینها می فهمن که پیکر لاغر فرهنگی ما ، تاب تهور سینمای کره رو نداره ، یا پیشگامی در انتقاد دینی رو مثل ترکیه تاب نمی یاره.
برای همین از پایین تر شروع کرده اند. این هوشمندیه.

- قبول دارم ، ولی نه به این شدت

- و در مقابل ، امثال مهرجویی دست به انتحار می زنند: فکر می کنن برای پیشگام شدن ، باید ستاره فیلم شون دیوث و تخم سگ بگه. و در ضمن ،ازاینم شدید تره:D

- ببین در سینمای متفاوت ساز ، حجم دیالوگ ، رابطه معکوس با تخمین کارگردان از میزان شعور بیننده ش داره. هرچه کارگردان در دهان ستاره هاش بیشتر دیالوگ می چپانه ، می خواهد تاکید کنه : نکنه من بیننده نفهم ، ساده ترین مسایل رو اگر به صورت سمعی منتقل نشن ، نگیرم. در این زمینه ، 4 شنبه سوری یک کار موفق هست .در جهت مخالف ، مهرجویی فکر می کنه برای نشون دادن علاقه امروزین یک دختر و پسر به هم ، احتیاج به تکیه کلام آبکی :"عاشقتم" هست ( این تکیه کلام دزدیه ، بدون شک ، فقط یادم نمی یاد از کجا). ستاره های مهرجویی به قدری پرحرف هستن ، که در دیدن DVD ادم احساس می کنه commentary روشن هست.:cool:

البته در کنار انتقاد فیلم ، باید بگم 3-4 دقیقه از فیلم ارزش دیدن رو داشت ها. صحنه مجلس مذهبی مادر و نقشی که بازی کرد عالی بود. کی بود اصلا ً کیفیت فیلم اجازه نداد بشناسم ش

- رویا تیموریان ، زن واقعی مسعود رایگان ( در فیلم هم زن و شوهرن)

- چه قدر به هم می یان. چون بهترین بازی های این طوفان فلاکت ، مال همین دو نفر بود:happy:

( این جای بحث ربطی به موضوع نداشت)

من : صحنه دوم هم ، صحنه جمع و جور کردن خانه پسر توسط پدر هست. خوب و طبیعی از آب در امده.

باز من : ببین ، اوج حماقت در این فیلم ، این بود که به همه مسایل دید غیر منطقی داشت ، نمی گم غیر علمی ، که نگی هنر علم نیست ( که هست )
مثلا جناب مهرجویی می خواد بگه دلیل اعتیاد سنتوری و ایضا خیلی های دیگه ، اوضاع نابسامان مملکت هست.
این طوری ، حکومتی که سراپاش حماقت هست رو از مهم ترین اتهام ش ، تبرئه می کنه.
یکی نیست از خودش بپرسه ، هلند و سوئد ، که این همه خوش بخت هستن ، چطور معتاد دارن؟
یعنی به عقل مهرجویی نرسیده ؟ اطرافیان ش چطور؟ هنرمندان چطور؟

در ضمن ، مهرجویی ، به اعتیاد ، در بهترین حالت ، به عنوان یک بیماری نگاه می کنه.که طرف رو می برن دکتر خوب می شه.این دروغه. اعتیاد ، یکی از نواقص وجود بشره ، که ابعاد اجتماعی زیادی داره.ولی بیماری نیست ، اگر این طور باشه ، در کشوری که 6 میلیون ش مریض اند ، کی سلامته؟
این کار مهرجویی ، دخالت در مهندسی اجتماع هست که نشون داده کمترین دانشی بهش نداره.
هنرمند ها در همه جای دنیا ، معتادند.هیچ ربطی به سیستم حکومتی نداره.جرم این حکومت هم معتاد کردن هنرمند ها نیست ، خیلی سنگین تره.
مهرجویی گفته یک چیزی بگیم مردم خوششون بیاد ، بهترین راه رو در هوچی گری و انداختن همه تقصیر های ناشی از یک مسئله اجتماعی ( اعتیاد ) به گردن رسواترین در دید مردم ( حاکمیت) دیده.
نمی خواهم حاکمیت رو تبرئه کنم. ولی کاری که مهرجویی کرده ، مثل کشتن فاحشه های بلژیکی بود ، بعد از آزاد سازی بلژیک از دست آلمان نازی ؛ به جرم ارتباط داشتن با افسر های نازی. اون ها ، برای یک لقمه نون حلال ، سرویس درخواست شده توسط نازی ها ( بخوانید سنتوری ها ) رو در اختیارشون می ذاشتن.

- من فیلم رو این قدر مشکل نگرفتم ...

- ولی من فیلم رو خیلی آسون گرفتم ، تازه این طوری شد...:happy:

------------------------------------------------

خوب ، خوشحال می شوم که در این بحث که احتمالا ً می تونه خیلی هم مهیج بشه شرکت کنید.و لازم می بینم که یک توضیح کوچک بدهم ، اعتیاد ، بزه و امثال این را برای فهم شان، باید از بار مفهومی تهی کرد . به عبارت دیگر ، مثلا در پزشکی ، برای فهم ابعاد اجتماعی اعتیاد ، می بایست تمام خصومت هایی که با افراد معتاد دارید را کنار بگذارید ، و به راه حلی که لزوماً ریشه کنی اعتیاد نیست ( تجربه 10هزار سال زندگی انسان این را نشان داده) فکر کنید.

شاد باشید

komeil66

کاربر فعال فرهنگ و هنر
کاربر فعال
لایک‌ها
9
من اینو خوندم
اول اینو می گم الکی هی فحش دادی به فیلم
bored.gif

بازی خوب رادان رو نادیده می گیری ...
f_beuahghm_54b118b.gif

بعضی از نماد هاو نشانه های فیلم رو درک نکردی
2753.gif

از همه مهمتر اصلا به شکل یک داستان نگاه نمی کنی به فیلم بلکه اونو تنها یک بیانیه سیاسی احمقانه از مهرجویی می دونی
bored.gif

فعلا همین
157fs837411.gif

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
من اینو خوندم
اول اینو می گم الکی هی فحش دادی به فیلم
bored.gif

بازی خوب رادان رو نادیده می گیری ...
f_beuahghm_54b118b.gif

بعضی از نماد هاو نشانه های فیلم رو درک نکردی
2753.gif

از همه مهمتر اصلا به شکل یک داستان نگاه نمی کنی به فیلم بلکه اونو تنها یک بیانیه سیاسی احمقانه از مهرجویی می دونی
bored.gif

فعلا همین
157fs837411.gif

احساس می کنم شما این رو نخوندید:D

من ابداً به فیلم فحش ندادم. به کارگردان ش چیزی که مستحق ش بوده رو نسبت دادم.
بازی رادان به استناد جشنواره فجر "خوب" بوده؟ همان طور که نوشتم ، برداشت من این بود که تنها 2 نفری که واقعا بازی کردند ، پدر و مادر کاراکتر سنتوری بوده اند. نچسب ترین جنبه کار رادان ، در آوردن ادای آدم مست ست ، مزخرف ترین وجه کارش ، نا توانی تقلید سنتور زنی ست. چیزی که در بعضی جاها ، به قدری توی چشم می آید که من جای همه شان خجالت می کشیدم.
یک مقدار از این رمز و راز هایی که می فرمایید رو می شه برای ما باز کنید ، لابد چشم بصیرت می خواهد:happy:
تقصیر من نیست که مدام ستاره های مهرجویی توی فیلم شعار می دهند. مطمئن باشید هیچ کسی به سینما نمی رود یا پشت تلویزیون نمی نشیند که بیانیه سیاسی بشنود ، این کار را صدای امریکا صبح تا شب می کند. مردم می روند تا روایت یک کارگردان باسابقه را از یک داستان ببینند ، وقتی متوجه می شوند که تو زرد از آب در آمده ، شاکی می شوند دیگر.:p فیلمی تا به این حد نازل ، جز یک بیانیه احمقانه سیاسی نامی دیگر ندارد. لابد ما خبر نداریم و این فیلمنامه اقتباسی از زندگی یکی از ستارگان موسیقی معاصر است؟ ایرادی ندارد اگر کارگردان فکر می کند دلیل افتادن آتش به خرمن هنر مملکت ، اعتیاد هنرمندان ست ( البته چیزی از کوته بینی کارگردان کم نمی کند) ولی ژانر فیلم از داستانی به تخیلی عوض خواهد شد.و الا از هلن تا شادمهر عقیلی ، تا کوچه بازی ترین شان ، اسی ، همگی به جای فرو رفتن تا گردن در اعتیاد ، رفته اند آن ور آب و به مرحمت کلتکس و آونگ ، دارند لقمه حلال کسب می کنند. کیوسک هم کارش مجوز نگرفت ، ولی بدل به یکی از موفق ترین گروه های هنری ایران شده اند . گواهش تور دایمی ست که می گذارند و استقبال مردمی آزاد.

امیدوارم که مسئولیت داشته باشید و جاهایی که ظاهرا ً از دید من پنهان مانده از این فیلم به دید شما برجسته را برای من هم پر رنگ کنید.
موفق باشید

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1

بازی رادان به استناد جشنواره فجر "خوب" بوده؟ همان طور که نوشتم ، برداشت من این بود که تنها 2 نفری که واقعا بازی کردند ، پدر و مادر کاراکتر سنتوری بوده اند. نچسب ترین جنبه کار رادان ، در آوردن ادای آدم مست ست ، مزخرف ترین وجه کارش ، نا توانی تقلید سنتور زنی ست. چیزی که در بعضی جاها ، به قدری توی چشم می آید که من جای همه شان خجالت می کشیدم.
یک مقدار از این رمز و راز هایی که می فرمایید رو می شه برای ما باز کنید ، لابد چشم بصیرت می خواهد:happy:
تقصیر من نیست که مدام ستاره های مهرجویی توی فیلم شعار می دهند. مطمئن باشید هیچ کسی به سینما نمی رود یا پشت تلویزیون نمی نشیند که بیانیه سیاسی بشنود ، این کار را صدای امریکا صبح تا شب می کند. مردم می روند تا روایت یک کارگردان باسابقه را از یک داستان ببینند ، وقتی متوجه می شوند که تو زرد از آب در آمده ، شاکی می شوند دیگر.:p فیلمی تا به این حد نازل ، جز یک بیانیه احمقانه سیاسی نامی دیگر ندارد. لابد ما خبر نداریم و این فیلمنامه اقتباسی از زندگی یکی از ستارگان موسیقی معاصر است؟ ایرادی ندارد اگر کارگردان فکر می کند دلیل افتادن آتش به خرمن هنر مملکت ، اعتیاد هنرمندان ست ( البته چیزی از کوته بینی کارگردان کم نمی کند) ولی ژانر فیلم از داستانی به تخیلی عوض خواهد شد.و الا از هلن تا شادمهر عقیلی ، تا کوچه بازی ترین شان ، اسی ، همگی به جای فرو رفتن تا گردن در اعتیاد ، رفته اند آن ور آب و به مرحمت کلتکس و آونگ ، دارند لقمه حلال کسب می کنند. کیوسک هم کارش مجوز نگرفت ، ولی بدل به یکی از موفق ترین گروه های هنری ایران شده اند . گواهش تور دایمی ست که می گذارند و استقبال مردمی آزاد.

امیدوارم که مسئولیت داشته باشید و جاهایی که ظاهرا ً از دید من پنهان مانده از این فیلم به دید شما برجسته را برای من هم پر رنگ کنید.
موفق باشید

من فقط به عنوان یک بیننده میگم نه منتقد حرفه ای سینما
راستش به نظرم هیچ کدوم از حرفاتون یه این فیلم نمیاد! بیانیه سیاسی؟ خب توی ایران هر چیزی رو نشون بدن یه جوری سیاسی هست ولی از نظر من این فیلم داستان یک خواننده و مشکلاتی هست که بوجود اومد و کنترل زندگیش که از دستش در رفت و همزمان مشکلات سر راهش رو هم نشون داده...
رادان واقعا خوب بازی میکرد هم خوانندگی هم سنتور زدنی که شما میگی,موقعی که ساخت فیلم تازه تمام شد یادم نیست مصاحبه کی بود ولی یادم میاد که گفته بودن بهرام رادان کلاس مقدماتی سنتور رو بخاطر این فیلم رفته,گذشته از اون مهم اینه که حالت و حرکاتش برای من بیننده کاملا خوب و طبیعی بود مگه نه؟ حالا شما شاید استاد سنتور هستید و میتونید ایرادی ازش بگیرید وگرنه اینجوری که شما میگید ما چیز توی چشمی ندیدیم!
از نظر من بازی رادان توی این فیلم فوق العاده بود بازی موقع اعتیادش و حالت های یک آدم معتاد اوج هنرش,اگه معتاد این شکلی رو از نزدیک دیده باشید بازی بهرام رادان واقعا طبیعی و بی نظیر بود.
حرف هایی که آخر هم گفتید فقط میشه درباره فیلمی زد که از طرف مردم اینهمه ازش استقبال نشه!

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
من فقط به عنوان یک بیننده میگم نه منتقد حرفه ای سینما
راستش به نظرم هیچ کدوم از حرفاتون یه این فیلم نمیاد! بیانیه سیاسی؟ خب توی ایران هر چیزی رو نشون بدن یه جوری سیاسی هست ولی از نظر من این فیلم داستان یک خواننده و مشکلاتی هست که بوجود اومد و کنترل زندگیش که از دستش در رفت و همزمان مشکلات سر راهش رو هم نشون داده...
رادان واقعا خوب بازی میکرد هم خوانندگی هم سنتور زدنی که شما میگی,موقعی که ساخت فیلم تازه تمام شد یادم نیست مصاحبه کی بود ولی یادم میاد که گفته بودن بهرام رادان کلاس مقدماتی سنتور رو بخاطر این فیلم رفته,گذشته از اون مهم اینه که حالت و حرکاتش برای من بیننده کاملا خوب و طبیعی بود مگه نه؟ حالا شما شاید استاد سنتور هستید و میتونید ایرادی ازش بگیرید وگرنه اینجوری که شما میگید ما چیز توی چشمی ندیدیم!
از نظر من بازی رادان توی این فیلم فوق العاده بود بازی موقع اعتیادش و حالت های یک آدم معتاد اوج هنرش,اگه معتاد این شکلی رو از نزدیک دیده باشید بازی بهرام رادان واقعا طبیعی و بی نظیر بود.
حرف هایی که آخر هم گفتید فقط میشه درباره فیلمی زد که از طرف مردم اینهمه ازش استقبال نشه!

تشکر از شما بابت نظرتون.

عرض شود که ، توی ایران بسیاری از چیز ها سیاسی نیست ، قبول دارم که معمولا ً محدوده سیاست رو اون قدر وسیع تعریف کردن که هرجا پایتان را بگذارید ، روی دم سیاست می رود. اما مثل اینکه هیچ کسی با دقت نوشته من را نخواند ، من نوشتم کاری که مهرجویی کرده ، حمله فعالانه به **** هست ، به این امید که با فریاد کشیدن بر سر رسواترین ( حاکمیت ) کسی جرات نکنه به منطق خنده دارش خرده بگیره.

خوب خوشحال هستم که حال بدی که به من از دیدن بازی رقت بار رادان دست داد ، شما را آزار نداد ، اما برای اینکه بفهمید کسی نمی تواند رل باز کند لزوما ً نیاز به استادی در سنتور نیست.
دوست گرامی ، بنده به اقتضای شغلم ، بیش از 1000معتاد دیده ام ، در همه طبقات اجتماع و تقریبا در همه رده های سنی که کودک به حساب نمی آیند. بنابراین ، حدس می زنم که بتوانم ظاهر معتادی که به قول شما " تقصیر خودش نبوده که معتاد شده و "مشکل" ش رو سعی می شه نشون بده" برای شما تعریف کنم. رادان در نقش معتاد همانقدر قانع کننده بود که گلزار در نقش شوهر عاشق.

کدام حرف ها ، اگر لطف کنید کمی روشن تر بنویسید ممنون می شوم ، چون فکر نمی کنم بی اهمیت ترین انتقاد ها را هم بشود به دلیل استقبال عمومی مردمی که 3 دهه ست فیلم "آزاد ساخته شده و سانسور نشده " ندیده اند مطرح نکرد.

شاد باشید

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263
امروز و پس از وارد شدن 5 ميليارد خسارت

در اقدام اخير حدود 4 تا 5 ميليارد تومان به تهيه‌كننده و صاحب فيلم "سنتوري" خسارت مالي وارد شده است.

آقایون ببخشید
میتونم بپرسم چه طوری حساب کردن که تهیه کننده این فیلم 5 میلیارد تومن خسارت دیده
فرمول محاسبشون رو کسی میدونه چه طوریه ؟

komeil66

کاربر فعال فرهنگ و هنر
کاربر فعال
لایک‌ها
9

موفق باشید
در مورد بازی رادان که آشیموتو گفت...
یعنی تو سینمای ایران بازی از این بهتر دیده بودی توی این چند سال ؟
AddEmoticons0051.gif

به نظر من وخیلی های دیگه از این بهترم مگه می شد کسی این نقش رو بازی کنه

اگر کارگردان فکر می کند دلیل افتادن آتش به خرمن هنر مملکت ، اعتیاد هنرمندان ست..

این برداشت شماست (که خیلی سطحی و کوته بینانه است) نه لزوما منظور کارگردان ...
AddEmoticons0054.gif

سنتوری داستان خودش را داره یعنی همونی که می بینی ! لازم نیست قرینه ی واقعی داشته باشه .
f_mehraboonkhm_7faa009.gif

فعلا همین ...

aurora

Registered User
لایک‌ها
6
تشکر از شما بابت نظرتون.

عرض شود که ، توی ایران بسیاری از چیز ها سیاسی نیست ، قبول دارم که معمولا ً محدوده سیاست رو اون قدر وسیع تعریف کردن که هرجا پایتان را بگذارید ، روی دم سیاست می رود. اما مثل اینکه هیچ کسی با دقت نوشته من را نخواند ، من نوشتم کاری که مهرجویی کرده ، حمله فعالانه به **** هست ، به این امید که با فریاد کشیدن بر سر رسواترین ( حاکمیت ) کسی جرات نکنه به منطق خنده دارش خرده بگیره.

خوب خوشحال هستم که حال بدی که به من از دیدن بازی رقت بار رادان دست داد ، شما را آزار نداد ، اما برای اینکه بفهمید کسی نمی تواند رل باز کند لزوما ً نیاز به استادی در سنتور نیست.

دوست گرامی ، بنده به اقتضای شغلم ، بیش از 1000معتاد دیده ام ، در همه طبقات اجتماع و تقریبا در همه رده های سنی که کودک به حساب نمی آیند. بنابراین ، حدس می زنم که بتوانم ظاهر معتادی که به قول شما " تقصیر خودش نبوده که معتاد شده و "مشکل" ش رو سعی می شه نشون بده" برای شما تعریف کنم. رادان در نقش معتاد همانقدر قانع کننده بود که گلزار در نقش شوهر عاشق.

1- یعنی توی سنتوری "حمله فعالانه به **** " خیلی واضح تر و جدی تر مطرح شده یا توی فیلمی مثل مارمولک؟؟ ولی اون فیلم هم مجوز گرفته و پخش شده و هم جایزه گرفت... ولی کلا من منظورت رو از " منطق خنده دارش خرده بگیره" نمیفهمم.

2- این موردی که گفتی که رادان نمیتواند رل بازی کند واقعا نامردیست. حداقل توی این رلی که بازی کرد نمیشه حرف آورد...ادای موقع سنتور زدنش محشر بود... یعنی من که تا قبل از این فیلم سنتور رو فقط از دور دیده بودم که هیچ ولی دوستی که خودش سنتور زن بود وقتی بگه توی سنتور زدن علی حرف نمیشه آورد واقعا باید یه معنایی بده مگه نه؟ میخواین باور کنین یا نکنین ولی هرکسی که از سینما در آمده بود یا بقیه داشت میگفت که رادان واقعا هنرمنده چون اینجور سنتور زدن کار هر کسی نیست ( یعنی در این حد باورش شده بود) یا اینکه نمیتونست باور کنه و از بقیه میپرسیدن که واقعا سنتور زدن کار رادان بوده یا نه.

3- این آخری واقعا دیگه انده نامردیه! واقعا! حالا شما معتاد دورت زیاده دلیل نمیشه که بگی اینجوری معتاد شدن نمیشه!

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
تشکر از شما بابت نظرتون.

کدام حرف ها ، اگر لطف کنید کمی روشن تر بنویسید ممنون می شوم ، چون فکر نمی کنم بی اهمیت ترین انتقاد ها را هم بشود به دلیل استقبال عمومی مردمی که 3 دهه ست فیلم "آزاد ساخته شده و سانسور نشده " ندیده اند مطرح نکرد.

شاد باشید

سنتور زدن رو برای این گفته بودم که شما گفته بودید بد بودنش توی چشم هست...
اتفاقا من هم با پزشکی فیلم رو دیدم که مثل شما؟؟ بخاطر کارش به قول شما شاید بیش از 1000 معتاد دیده بود, از قسمت هایی از فیلم که من خوشم میومد تعریفی نکرد ولی به قسمت اعتیاد که رسید حتی اون هم شروع کرد به تعریف کردن.
کلا اگه منظور شما فقط خراب کردن نیست و دارید مقایسه انجام میدید مقایسه بازی رادان با گلزار خیلی مسخره است!
از نظر شما مردم سه دهه هست که فیلم این مدلی ندیدن و فیلم غیر سانسوری پخش شده که جذاب هست, ولی نظر هر کس رو که بپرسی برعکس اینکه اول راجع به سیاست و هدفی از فیلم که شما میگی صحبت کنه و به قول شما گول کارگردان رو خورده باشه! راجع به زیبایی فیلم و بازی درخشان بازیگر ها بخصوص بهرام رادان صحبت میکنه, حالا اینکه شما داری تمام فیلم رو مخفی کردن زیر سایه اعتراض میبینی دیگه...
شما اولین نفری هستی که دیدم از بازی رادان توی این فیلم بدت اومده و اینقدری نا مناسب دیدی که هنر بازیگری ایشون رو با یکی مثل گلزار که از نظر من اصلا بازیگر نیست مقایسه میکنی, نمیدونم چطور شاید هم فیلم از گلزار ندیدی؟!!

بالا