6 درجه زیر صفر
آقا کسی نام اصلی سریال دکتر بلیس که سال 1380 پخش شد رو نمیدونه؟؟؟؟؟؟:general306:
تو گوگل گشتم اصلا"همچین چیزی وجود ندارهدکو جان dr beleys
منظورتون سریال سیلاس هست؟ همون پسری که سوار اسب میشد و فلوت میزد. فکر کنم چند وقت پیش شبکه نمایش داشت پخشش میکرد.آقا کسی نام اصلی فیلم سینمایی مورچه ها و یه سریال کودکانه به نام سلیا که دهه 70 پخش میشدن رو میدونه؟؟
مصطفی جون سیلاسو که همه میشناسن منظورم یه سریالی بود که راجع به یه دختره کم سن و سال پولدار اروپایی بودمنظورتون سریال سیلاس هست؟ همون پسری که سوار اسب میشد و فلوت میزد. فکر کنم چند وقت پیش شبکه نمایش داشت پخشش میکرد.
http://www.imdb.com/title/tt0081929/
مشاهده پیوست 874097
اون سریال فوق العاده بود . دختره خیلی شیطون و با نمک بود . دوبلورش هم مریم شیرازد بود طبق معمولمصطفی جون سیلاسو که همه میشناسن منظورم یه سریالی بود که راجع به یه دختره کم سن و سال پولدار اروپایی بود
عرض ادب و درود به همه ی عزیزان
دو روزه دنبال یک فیلم با نام Wolf of Wall Street 720p هستم یا نیست یا نصفشو سانسور کردن !
سرعت نت بنده 128 هست میترسم بعد این همه هزینه و وقت فیلم نصفه و نیمه بیاد دستم !
اگر کسی لینک دانلود نسخه کامل رو داره با جزئیات لطف کنه اینجا برام ارسال کنه . بجاش منم براش یک بنر رایگان میزنم :general406: