دکستر شخصیتی داره که تمایل به کشتن درونش وجود داره.دکستر چطوریه؟ انگیزه ش از قتل فقط برقراریه عدالته یا اخلاق خون آشامی هم داره؟ چندش نباشه مثلسکوت بره ها:general309:
فیلم خوبی بود قدیما تلوریون سالی 5-6 بار میذاشت. اسمش مردی به نام هیرو بود منتها تلوزیون بعضی وقتا که میخواد فیلم تکراری پخش کنه واسه اینکه زیاد تابلو نشه اسم فیلم رو عوض میکنه.سلام به همه دوستان
آقا من یک فیلم چینی رو تقریباً 7 سال پیش از تلوزیون دیدم اون موقع تلویزیون اسم فیلم رو زده بود ( راز بزرگ چین ) اما هرچی الان به این اسم سرچ میزنم هیچی یافت نمیشه !!
فیلم درمورد یک روش مبارزه و شمشیرزنی بود که توی مغز یک استاد چینی بود و شخصیت منفی داستان هم این راز رو میخواست اما استاده گفته تنها زمانی میدم که بتونی من رو شکست بدی !
یارو هم نمیتونه استاده رو شکست بده ولی تو مبارزه آخر شکست میده ولی استاده راز رو نمیده بهش و چون از شکست داره میمیره راز رو از مغز خودش انتقال میده به مغز یک آدم معمولی بعد دیگه شخصیت منفی راه میوفته این یارو رو پیدا کنه و راز رو بگیره حتی چشمای خودش رو شخصیت منفی کور میکنه تا قدرت تمرکزش بالاتر بره بعد طرف رو تو آمریکا پیدا میکنه بعد مبارزشون میکشه به روی مجسمه آزادی توی نیویورک و .....
هرکس اسم فارسی و یا انگلسیش رو میدونه بگه دانلود کنم مرسی
جیسون یا جونیور؟؟با عرض سلام دنبال یه فیلمی میگردم که دهه 80 پخش شد و موضوعش در باره یه پسر شیطون به نام جیسون بود
خاله ریزه!آقا کسی میدونه این عکس مال چه کارتونیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این سریال رو خیلی دوست داشتم اگه درست یادم باشه اسمش "ردپای دوست" بود.آقا یه سریالی بود که قدیما میداد که آقای فخرالدین صدیق شریف نقش یه معلم شهید و داشت و دانش آموزاش داشتن دفترچه خاطراتشو تکمیل میکردن کسی میدونه اسمش چی بود؟
کارگردان گفته چند سال آینده!عزیزان کسی اطلاعی از آغاز فیلمبرداری مجموعه دوم وارکرفت نداره ! یکش که فعلا روی پرده است
یک چیزایی تو ذهنمه ولی فکر نکنم المانی بوداآقا یه فیلم آلمانی بود که شبکه 3 اواخر دهه 70 نشون داده بود به نام انتقام متقابل یک پدر که پسر یه آقایی رو دزدیده بودن و باهاش بدرفتاری میکردن و این آقا هم پسر آدم ربا رو دزدیده بود کسی نمیدونه اسمش چی بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟