• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوالات متفرقه

mohamad elx

Registered User
لایک‌ها
2,808
درود

در تلگرام (نسخه ی desktop) من شماره که میدم برام پیامک نمیاد که بتونم وارد بشم
داداش اول باید نرم افزار بلو استکس رو نصب کنی بعد فایل apk تلگرام رو هم دانلود کنی .بعد که رو فایل apk کلیک میکنی نصب میشه .تو نرم افزار بلو استک شماره میدی و برات پیام میاد و فعال میشه .حالا خواستی تلگرام دستکتاپ رو فعال کنی کدش تو نرم افزار بلو استکس میاد

ramtinhm

Registered User
لایک‌ها
835
از این شکلات‌های ریز گرد که تو شیرینی ازش استفاده میکنن میخوام، انگلیسیش میشه chocolate chip . تو تهران کجا میتونم بخرم ؟

criss21

Registered User
لایک‌ها
40
باسلام به دوستان
قرار هست که در شهر ما پلیس فتا راه اندازی بشه و من فکر میکنم بتونم به عنوان نیروی بومی شهر توی این اداره استخدام بشم <

از اونجایی که اصلا از کار دولتی خوشم نمیاد ولی بخاطر اینکه میتونم سرکار به اینترنت و دسترسی داشته باشم < برنامه نویسی کنم و کارهای امنیتی رو پیش ببرم < فکر میکنم بتونم کارم رو دوست داشته باشم < که البته میتونم اضافه کار هم وایسم < مجرد هم هستم < مشکل زن و بچه هم ندارم :d
از دوستان هر تجربه ایی که دارند رو ممنون میشم در اختیارم بزارند < مزایا ؟ سختی کار ؟ بیمه ؟ امکانات رفاهی ؟
در ضمن این رو هم بگم با سن 24 سال هنوز خدمت نرفتم < و معافیت تحصیلی دارم <

mziper

Registered User
لایک‌ها
50
سیم کارت اعتباری ایرانسل رجیستر نشده اگه زنگ بزنیم چه پیغامی باید بده؟
من میخوام ازین سایتهای فروش سیمکارت بخرم یه مورد رو زنگ زدم میگه سیمکارت خاموشه.
بقیه شماره ها میگه وجود نداره یا همچین چیزی.

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
سلام دوستان.
من 3-4 روز پیش سیمکارت اعتباری رایتل خریدم و روی گوشی از اینترنتش استفاده میکنم.
خودش بعنوان هدیه 512 مگابایت بسته اغازین اینترنت بهم داد. این بسته اغازینش واسه تلگرام و وایبر و ... خیلی خوبه اما سرعتش تو پیج باز کردن داغونه.
حالا چندتا سوال داشتم ممنون میشم اگر جواب بدین.
1. واسه خرید بسته از طریق اینترنت یه اینترنت پایه ( سرعت 2 مگ ) معرفی کرده و یه اینترنت حرفه ای ( سرعت 4 مگ ). حالا ایا واقعا بین 2مگ و 4مگش فرق زیادیه ؟ و ایا هرکدوم از این بسته هاش ( چه 2مگ چه 4مگ ) سرعتشون از بسته اغازین بیشتره ؟

nasimparsi

Registered User
لایک‌ها
124
با درود

دوستان اگر یک زمین خاکی وجود داشته باشه به اندازه ی 17 * 7 متر و بخوایم توی اون یک زمین چند منظوره برای ورزش های گوناگون توش درست کنیم. روش کار چیه؟

یک واقعیت اینه که پول زیادی برای این کار وجود نداره
frown.gif
یعنی آشکار هست که زمین استاندارد و ... نمی تونیم ایجاد کنیم. ولی خب تا جای ممکن می خوایم به چنین چیزی نزدیک بشیم. برای نمونه این زمین رو می شد آسفالت کرد. ولی آسفالت گویا مشکلاتی داره که باید کنار گذاشته بشه. از جمله به دلیل سفت بودن در درازمدت گویا به زانو و .. آسیب می زنه / یا اینکه خب اگر روش به زمین بخوریم با مشکل زخمی شدن و .. برمی خوریم. و البته استهلاک توپ و کفش و .. زیاد می شه و تند تند باید عوض بشن

من چند جا شنیدم که خاک رُس یک گزینه ی خیلی خوب هست که توش تنیس و .. هم می شه بازی کرد. همچنین زمین چمن مصنوعی هم گویا وجود داره

حالا به نظرتون روند کار چیه؟

نیاز به زیرسازی با بتن و سیمان داره؟ این زیرسازی باید چه ویژگی هایی داشته باشه؟

روی این سیمان و بتن رو با چه پوششی انجام بدیم بهتره؟ رُس یا چمن مصنوعی یا...

ممنون می شم اگر راهنمایی کنید

persianm

Registered User
لایک‌ها
199
برای انتقال سرباز از یه پادگان به پادگان دیگه کجا باید پست بدم؟
یکی هست (پایه خدمتی مرداد 94) میخواد از شهیدبهشتی اصفهان انتقالی بگیره برای دستغیب جهرم

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
دوستان گرفتن گواهینامه بدون پایان خدمت تصویب شد؟

mojtabamo

Registered User
لایک‌ها
7

789456123

Registered User
لایک‌ها
334
سلام
یه سوال
پدرم چند روز پیش رفته برای تعویض کارت پایان خدمت ولی کارت اصلی رو هم نداشته تا کد ملیشو تو +10 زدن گفتن که شناسنامتون توضیح داره درخواست فرستادم تهران یه هفته زمان میبره تا جواب بدن
گفت سه شنبه بیاد پدرم گت عجله دارم گفت دوشنبه بیا
به نظرتون درخواست واقعا طول میکشه؟یا اینکه مثلا کار یکساعته بود و یه جورایی پیچوند؟

handynasty

Registered User
لایک‌ها
364
با درود

دوستان اگر یک زمین خاکی وجود داشته باشه به اندازه ی 17 * 7 متر و بخوایم توی اون یک زمین چند منظوره برای ورزش های گوناگون توش درست کنیم. روش کار چیه؟

یک واقعیت اینه که پول زیادی برای این کار وجود نداره
frown.gif
یعنی آشکار هست که زمین استاندارد و ... نمی تونیم ایجاد کنیم. ولی خب تا جای ممکن می خوایم به چنین چیزی نزدیک بشیم. برای نمونه این زمین رو می شد آسفالت کرد. ولی آسفالت گویا مشکلاتی داره که باید کنار گذاشته بشه. از جمله به دلیل سفت بودن در درازمدت گویا به زانو و .. آسیب می زنه / یا اینکه خب اگر روش به زمین بخوریم با مشکل زخمی شدن و .. برمی خوریم. و البته استهلاک توپ و کفش و .. زیاد می شه و تند تند باید عوض بشن

من چند جا شنیدم که خاک رُس یک گزینه ی خیلی خوب هست که توش تنیس و .. هم می شه بازی کرد. همچنین زمین چمن مصنوعی هم گویا وجود داره

حالا به نظرتون روند کار چیه؟

نیاز به زیرسازی با بتن و سیمان داره؟ این زیرسازی باید چه ویژگی هایی داشته باشه؟

روی این سیمان و بتن رو با چه پوششی انجام بدیم بهتره؟ رُس یا چمن مصنوعی یا...

ممنون می شم اگر راهنمایی کنید
زیرسازی خاصی نمیخواد ولی حتما باید قبلش خاک رو با کامپگتور بکوبید که فشرده بشه. البته باید همراه با آبپاشی باشه. بعدش یه لایه ده سانتی بتن "مِگر" بریزید. در واقع بتن با درصد سیمان کم هست برای زیرسازی. زیر فونداسیون همه ساختمانها هم یه لایه ده سانتی بتن مگر ریخته میشه واسه ایجاد سطحی صاف و جلوگیری از نشست سازه.

handynasty

Registered User
لایک‌ها
364
باسلام به دوستان
قرار هست که در شهر ما پلیس فتا راه اندازی بشه و من فکر میکنم بتونم به عنوان نیروی بومی شهر توی این اداره استخدام بشم <

از اونجایی که اصلا از کار دولتی خوشم نمیاد ولی بخاطر اینکه میتونم سرکار به اینترنت و دسترسی داشته باشم < برنامه نویسی کنم و کارهای امنیتی رو پیش ببرم < فکر میکنم بتونم کارم رو دوست داشته باشم < که البته میتونم اضافه کار هم وایسم < مجرد هم هستم < مشکل زن و بچه هم ندارم :d
از دوستان هر تجربه ایی که دارند رو ممنون میشم در اختیارم بزارند < مزایا ؟ سختی کار ؟ بیمه ؟ امکانات رفاهی ؟
البته اینترنت خیلی جاهای دیگه هم قابل دسترسیه.

Doctor Splinter

Registered User
لایک‌ها
703
باسلام به دوستان

دوره آموزشی ناجا برای درجه داری 9 ماه هستش برای افسری دقیق نمی دونم!
ولی اول آموزش که مباحث عمومی هست مثل **** جمع و بشین پاشو و بدو بایست و نگهبانی و سایر چیزها شامل فتا هم میشه!
ضمن این که مراحلی مثل گزینش عقیدتی و حفاظت اطلاعات و تست ورزش و عدم اعتیاد و تخقیقات محلی هم باید انجام بشه،حقوقش نسبتا خوبه با توجه به شرایط فعلی و بیمه و بازنشستگی هم داره!مرخصی هم طبق قانون کار:rolleyes:
ساعت کاری اسمش اداریه ولی خیلی روزها شما بعد از ظهر ها هم باید سر خدمت بیای و در مواردی که آماده باش هم باشه از شما مثل سایر نیروها استفاده میشه بدون توجه به رسته و تخصص:general609:
در روزهای تعطیل هم اکثرا آماده باش بر قراره:general210:

HITBOY

Registered User
لایک‌ها
132
سلام دوستان
راهی هست بشه مدرک لیسانس تهیه کرد؟
(اگر سراغ دارید pm بدید)
ممنون

Brahms

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
31
سلام . منبع فروش فلش در تهران کجاست ؟ جایی فلش های متنوع و قیمت عادلانه داشته باشه

بالا