Brahms
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 83
- لایکها
- 31
mobile.ir
عرض کردم به دلار
mobile.ir
نهسلام
یه سوال برامی پیش اومده برای کار ملی هوشمند
من الان تاریخ انقضا کارتم دوسال دیگه هست-برای هوشمند ثبتن کردم و نوبت گیری هم کردم .
الان متوجه شدم که فقط به چند شرایط کارت جدید میدند.با این اوضاع من میتونم تعویض کنم؟ یا هزینه دود شد؟
???؟؟؟سلام
میخوام برم دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران شمال
آدرسش هم اینه:
بزرگراه شهيد بابايي روبروي دانشگاه امام حسين (ع) خروجي حكيميه خيابان شهيد صدوقي بلوار شهيد عباسپور
لطفاً بفرمایید با مترو چطور میتونم برم اونجا؟
سپهرسلام ،
والله دنبال یه اسم هنری میگردم ،
یه گرافیست ساده هستم ، طراحی ، خوشنویسی ... انجام میدم . میخوام یه وبلاگ واس خودم بزنم و گه گاهی مطلبی حرفه ای توش بزارم . دنبال یه اسم هنری هستم - اسم مستعار یا همچین چیزی ...
به عنوان امضام رو کارهام قرارش میدم تا همه منو با این نام بشناسن ، دوست دارم عامیانه باشه (برای یه کارگر یا مهندس تو یه سطح قابل درک باشه) ، ترجیها اصیل ایرانی ، بشه تا وقتی زنده ام استفادش کنم .
لطفا چند تا پیشنهاد بدید / گلادیاتور ... شرلوک و ... نمیخوام .:general707:
تشکرات میشه از شما
عرض سلام و ادب
دوستان نیاز به مشاوره داشتم.
از یک طریق امکان خرید اقساطی کولر گازی برای ما مهیا شده.
2 مدل در دسترس هست.
یکی کولر 32 (یا 30) هزار سامسونگ (که کمپرسورش رو دیدم خیلی بزرگ بود) . اینورتور هم نداره
یکی هم کولر 24 هزار ال جی که اینورتور داره
چون خرید اقساطی هست خب یک مقدار میره روی قیمت کولر
البته من به مساله قیمتش کاری ندارم.
برای مازندران این کولر رو میخوام. برای یک خونه 100 متری که 60 70 متر حال داره. طبقه اخر هست و خیلی گرم میشه. هوا هم بعضی روزها بسیار شرجی هست.
هر دو کولر حدود 5 تومن قیمتشون میشه (با حساب اقساط و غیره)
حالا به نظر شما کدوم مورد مناسب تره ؟ ایا ال جی 24 هزار برای یک فضای اینچنینی جواب میده یا نه ؟ و اینکه این اینورتور از نظر مالی و هزینه برق ایا تاثیر زیادی داره ؟
ممنون میشم راهنماییم کنید.