روش دوم یعنی استفاده از اینورتر کلار رد میشهبا درود
دوستان من می خواستم برای یک استخر کوچک ذخیره آب که عمقش نزدیک به 2 متر هست و انتقال آب استخر به منبع آب در ارتفاع 2 متری ( جمعا 5 متر ) اقدام به خرید یک پمپ آب بکنم
بنده می خواستم هفته ای یک بار این منبع رو برای آبیاری درختان پر کنم. گنجایش منبع آب 1500 لیتر هست یعنی در هفته نزدیک به 1500 لیتر آب باید از استخر کشیده بشه به منبع
امروز برای خرید پمپ آب اقدام کردم دو گزینه بمن معرفی شد که موندم کدوم رو تهیه کنم
1- یک پمپ آب 2 زمانه که گویا با روغن و بنزین کار می کنه و 1.5 اینچ هست و وزن سبکی داره و قیمت رو نزدیک به 450 دادن
2- یک پمپ آب 4 زمانه 2 اینچی که کمی بزرگ تر هست و گویا قوی تر هست و ... و با بزنین کار می کنه و قیمت رو نزدیک به 600 دادن به من
می خواستم بدونم تفاوت اینها چیه و آیا بهتر نیست که حالا که در حال خرید هستم اون گزینه ی دوم رو بخرم؟ آیا این پول 150 هزار تومان رو بدن بهتر نیست؟
روش دیگه هم خرید اینورتر هست. من این اینورتر ماشین 200 وات رو دیدم قبلا که اگر بتونه با برق ماشین کف کش رو راه اندازی کنه کار ساده تر هست. نزدیک به 1500 وات خروجی می ده ولی موندم که آمپر و شدت جریانی که می ده کافیه یا نه
چون هیچ اینورتری نیست که بتونه یه پمپ رو برای مدت طولانی روشن نگه داره
در مورد انتخاب پمپ شما چی برات مهمه؟
اگه دبی بیشتر برات مهمه گزینه 2 بهتره
البته در خرید پمپ باید دقت بشه هد آب چقدره
یعنی هم دبی رو در نظر میگیری هم هد آب رو
در مورد نوع موتور مورد استفاده در ساخت پمپ باید بگم که موتور های دو زمانه خیلی وقته منسوخ شدن به خاطر خرابی های زیاد و اینکه باید همیشه سوختش چرب باشه و آلودگی زیادی تولید میکنه
اما توان موتور های دوزمانه در حجم ثابت سیلندر تقریبا دو برابر موتور های چهارزمانه هست به خاطر اینکه در هر رفت و برگشت یکبار عمل احتراق انجام میشه اما در موتورهای چهارزمانه در هر دو عمل رفت و برگشت یکبار احتراق انجام میشه