کارت تلفن از کجا میشه گیر آورد؟ چرا نایاب شده؟ برای سربازی میخوام از کجا پیدا کنم؟
کارت تلفن؟کارت تلفن از کجا میشه گیر آورد؟ چرا نایاب شده؟ برای سربازی میخوام از کجا پیدا کنم؟
شما که پات از پاشنه در میاد باید از نیم بوت استفاده کنیمن یه کفش ورزشی (یا اسپرت) گرفتم که این شکلی هست:
مدلشم زده nike air force 1 هست. شکلش دقیقا مثل همین عکسی گذاشتم، با کمی تفاوت رنگ. به هرحال مشکلی که من دارم یا شاید مربوط به طبیعت این کفش ها باشه اینکه وقتی که میخوام قدم بردارم، قسمت پاشنه پا در حد خیلی خیلی کمی از جا بیرون در میاد. یعنی منظورم اینکه قسمت پاشنه ثابت سر جای خودش نمیمونه. فرض کنید شما بند کفش هاتون رو محکم نبستین و دارین قدم بر میدارین. یه چیزی این شکلی. اما نکته اینجاست که این کفش دقیقا اندازه هست و بند ها محکم بسته شده. شماره 43 برداشتم اگر میخواستم 42 انتخاب کنم یا جا نمیرفت یا پا رو داغون میکرد. من تا حالا کفش ورزشی نگرفته بودم و اینو برای پیاده روی انتخاب کردم و فروشنده گفت عادت میکنی! اما به نظر شما پاشنه پا نباید بدون حرکت و ثابت بمونه داحل کفش؟
سوال دیگه ای که دارم، در مورد اصل بودن کفش ها هست. من اینو 120 گرفتم (پاساژ کفش فروشی نزدیک بازار تهران) و فکر نمی کنم با 120 بشه کفش اصل نایکی خرید. اما کفش خوبی به نظر میرسه و میخوام بدونم که داستانش چیه.
پادگانی که ما تو آموزشی بودیم ، کارت شارژ میفروختن بجای کارت تلفن کد رو میزدی توی کیوسکه خطه ازاد میشدکارت تلفن از کجا میشه گیر آورد؟ چرا نایاب شده؟ برای سربازی میخوام از کجا پیدا کنم؟
هیچ راهی نداره که بگیریش مگه چندتا کفتر داشته باشی با یه کم دانه بعد اونوقت شاید بگیریشیه کفتر غریبه که لب بوم نشسته را چه جوری جذبش کنم؟
شماره اختصاصی داره اما بعید میدونم زنگ بخورهآیا تلفن عمومی هم مثل تلفن ثابت شماره اختصاصی دارن یا هر بار که با یک تلفن عمومی تماس بگیریم با شماره متفاوت تماس میگیره؟!
میدونم زنگ نمیخورن . من فقط میخوام با شماره مشخص خودش زنگ بزنم به جای دیگهشماره اختصاصی داره اما بعید میدونم زنگ بخوره
شماره های تلفن عمومی هم تو کرج تو هر منطقه با شماره 9*** شروع میشه
مثلا منطقه های مختلف 3339 یا 3279 یا 3259 یا 3359 یا هرچیزی دیگه تو منطقه
ساعت هایی که همچین بندی دارن چه جوری تنگش میکنن؟!
مشاهده پیوست 1038802
سلامبا سلام
دوستان می خوام قاب پنجره دو جداره رو سوراخ کنم ( جایی که شیشه نیست و فقط قاب فلزی قرار داره و نزدیک دیوار هست )
می خواستم بدونم اگر سوراخی به اندازه رد شدن دو سیم ایجاد کنم و دو سیم ازش رد کنم و با چسب آکواریوم اطراف سوراخ رو از هر دو طرف بپوشونم آیا عایق بودن پنجره در برابر صدا و سرما و گرما از بین میره یا خیر ؟
کلا با این کار فرقی در عایق بودنش ایجاد میشه یا خیر ؟
ممنون میشم اگر تجربه دارید بگید تا من و بقیه دوستان استفاده کنیم
ممنون از پاسختسلام
تا جایی که من میدونم فقط داخل شیشه های دوجداره گاز بی اثر پر شده و داخل خود پنجره چه قسمت فلزی چه پلاستیکی چیز خاصی نیست