peymaniran
Registered User
- نوشتهها
- 203
- لایکها
- 152
سلام رفقا، این ورق ها بورسش کجاست تو تهران ؟
داروی لاغری بدون ورزش اگه خواستی دارمبرای کاهش وزن بدون نیاز به فشار به بدن ( بدون نیاز به وزنه و پرس زدن و ...... ) چی خوبه؟
میگن کرومیوم محصول 21 سنتری خوبه - نظر شما چیه؟
داروی لاغری بدون ورزش اگه خواستی دارم
فرقی نداره فقط همراشون قند و شکر به هیچ وجه نخوربرای اینکه وزن افزایش پیدا نکنه و بدن بی حال نباشه چای رو توصیه می کنید یا قهوه؟
چه درسی چه رشته ای؟! دکتر و مهندس و... هم درس خوندن و شدن ماشین پولسازی ولی بقیه رشته ها نه، چه درس و رشته ای و در چه شرایطی خیلی مهمهباسلام
دوستان شاید این تاپیک جاش اینجا نباشه به بزرگی خودتون ببخشید
کم کم داریم نزدیک به سال تحصیلی نزدیک می شیم و یه سوال مغز مو درگیر خودش کرده
از دوستان ویمستر یه کمک می خوام در این سوال یه مقدار راهنمایی کنن..
بنده قصد راه اندازی یه سایت خوب دارم وبا ایده جدید دارم و می ترسم که درگیر سایت شم درس کلا فراموش کنم نمی دونم برم برنامه نویسی وب رو به طور حرفه ای یاد بگیرم یا برم دور ور وبمستری یا کلا قید سایت وبمستری بزنم بچسبم به درس خواهشا راهنمایی کنید.
{رشته تحصیلی ام کامپیوتر هستش}
سپاس..
هر کسی رو میشناسم که وب رو گذاشته کنار بعد یه مدت پشیمون شده شما در کنار وب کار های دیگت رو هم انجام بدهباسلام
بنده قصد راه اندازی یه سایت خوب دارم وبا ایده جدید دارم و می ترسم که درگیر سایت شم درس کلا فراموش کنم نمی دونم برم برنامه نویسی وب رو به طور حرفه ای یاد بگیرم یا برم دور ور وبمستری یا کلا قید سایت وبمستری بزنم بچسبم به درس خواهشا راهنمایی کنید.
سپاس..
اقلام زیر میخوام روی اینترنت پیدا کنم، کسی لینک داره بزاره؟؟
خودکار آبی بانوک 0/5
خودکار آبی فیروزه نوک 0/5
خودکار مشکی نوک 0/5
خودکار قرمز 0/5
خودکار صورتی 0/5
مداد فشاری 0/7
پاککن مشکی
لاک غلط گیر
ماژیک با نوک تخت آبی مشکی
جلد خوب برای کتابها
جامدادی دانشجویی
دفتر کلاسور
دفتر 60برگ انگلیسی
برچسب باربی
کاغذ چسبی برای نوشتن نوت
8تا پوشه دکمه دار
ورق A4 خط دار
وسایل خط کشی
دوستان نظر شما در مورد این برچسب اصالت کالا که روی کالاهای خارجی میزنن چی هست؟ من شامپو هد اند شولدز حجم دهنده خریدم و کدش رو پیامک کردم و گفت این فرآورده تقلبیه. ولی استفاده کردم و اتفاقا نتیجه خوبی داد. موهای من که نسبتا بلند هست نرم و خوش حالت شد. البته من مدت ها پیش از مدل مرکبات شولدرز هم استفاده کردم و اونم تجربه بدی نبود. مثلا یه بار خمیر دندان سیگنال خریدم و کدش رو زدم اطلاعات محصول رو داد یعنی مثلا اصله. بعدا دوباره یکی دیگه گرفتم کد اونو فرستادم گفت تقلبیه. در حالی حداقل رنگ و بوی هر دو محصول عین همدیگه بود.
شنیدم که میگن به این برچسب ها نمیشه اعتماد کرد. کلا نمیدونم به حرف کی باید اعتماد کرد.
رفتم نداشتبامیلو داره
داداش خودت داری میگی رشته ام کامپیوتر هست. حالا میخوای کامپیوتر رو ول کنی بچسبی به کامپیوتر :general210:باسلام
سپاس..