به نظر من تاثیر خاصی ندارهممنون از پاسخت
همونجا رو سوراخ کنم بعد چسب آکواریوم بزنم عایقی اش از بی نمیره ؟
با چسب آکواریوم دور سیم رو بپوشونم یا چسب حرارتی ؟
به نظر من تاثیر خاصی ندارهممنون از پاسخت
همونجا رو سوراخ کنم بعد چسب آکواریوم بزنم عایقی اش از بی نمیره ؟
با چسب آکواریوم دور سیم رو بپوشونم یا چسب حرارتی ؟
تهران خوابگاه ۲ و ۴ و ۶ نفره سمت انقلاب ونکو جردن و لیعصر هست از ماهی ۲۵۰ هست ب بالامیخواستم واسه کار در شرکت کامپیوتری به تهران یا مشهد مهاجرت کنم. یک نفر هستم، مرد 27 ساله
نمیخواستم واسه اول کار خونه بگیرم، آپشن واسه اقامت ارزون چی هست؟ مثلا اتاق اجاره کردن و از این حرفا... چجوری پیدا کنم!
از من میشنوی از ویندوز دیفیندر خود ویندوز استفاده کن..این سایتایی که میان لایسنس Eset رو میذارن اگر استفاده کنیم مشکل امنیتی پیش میاد؟ یه جا نوشته بود برای سو استفاده شخصی این کارو انجام میدن! چه جوری؟ مگه آپدیت هاش از سرور خود Eset نیست؟
پیش پرداخت میخواد یا فقط کرایه هست ؟تهران خوابگاه ۲ و ۴ و ۶ نفره سمت انقلاب ونکو جردن و لیعصر هست از ماهی ۲۵۰ هست ب بالا
اجاره اتاق انفرادی هم ۶۰۰ بالا هس
دوستان عزیز آیا خیریه همت 110 معتبر هست و آن را تایید میکنید ؟
از کجا بدونم این پیامهایی که میده ساختگی نیست و پولها به نیازمندان میرسه؟
یا مثلاً بنیاد کودک یک سازمان معتبر هست یا نه؟
دوستان ما همیشه غرب تهران زندگی کردیم و اطلاعات کمی از شرق تهران داریم
احتمال داره که بخایم برای اولین بار طرفای تهرانپارس یک آپارتمان تهیه کنیم
تا کجاهای بخش شرقی تهرانپارس برای یک خانواده مناسب هست و محدوده خاک سفید و اینگونه مناطق حدودا کجاست
ممنون از شما
البته خاک سفید پایین اتوبان زین الدین هست و کاملا از حکیمیه جدا هست.ببینید تو هرکجای تهران که برید خانواده زندگی میکنه، اوباش و بی فرهنگ بودن چند نفر رو نمیشه به حساب کل منطقه گذاشت.(همه جا خوب بد داره)
حالا در مورد سوالتون بگم که هر چی بیشتر به سمت شرق بری محله ها بومی تر و کیفیت سازه ها پایین تر میره.
شرقی ترین، حکیمیه میشه که خیابان های خلوت و پهن خوبی داره و خاک سفید هم تو اون محدوده هستش.
وقتی از غرب به سمت شرق میری بین اتوبان امام علی و اتوبان باقری و منطقه شمالی اتوبان رسالت گزینه خوبی هستش.
من یه اکانت دارم فعلا بیکاره لینک مگنت رو بدین براتون مستقیم کنم.سایتی رو میشناسید که تورنت 5 گیگ رو به لینک مستقیم تبدیل کنه؟ بدون محدودیت سرعت. رایگان.
تا جایی که من میدونم پشم شیشه هستزمستون یه چیزی میکش به لوله آب دیگه یخ نمیبنده خیلی عایق خوبیه , اون چیز چیه؟ به حالت صاف میخوام برا لونه کفتر