دو تا شرکت قراره بتونن رو فیبر نوری سرویس بدن.ب ش ا ش به ایرانسل
آره 2 مگ تا 340 هم میره
یکیش شاتله اون یکیش ها وب؟
جدیدا شنیدم های وب زیاد مثل سابق خوب نیست! صحت داره عایا؟
دو تا شرکت قراره بتونن رو فیبر نوری سرویس بدن.ب ش ا ش به ایرانسل
آره 2 مگ تا 340 هم میره
از سابق خبر ندارم یک ماهه که گرفتمدو تا شرکت قراره بتونن رو فیبر نوری سرویس بدن.
یکیش شاتله اون یکیش ها وب؟
جدیدا شنیدم های وب زیاد مثل سابق خوب نیست! صحت داره عایا؟
خط تلفنتون فیبر که نیست؟از سابق خبر ندارم یک ماهه که گرفتم
نهخط تلفنتون فیبر که نیست؟
آقا سلام.نه
ولی مطمئن باش از ایرانسل خیلی بهتره
من برای حجم بالایی که میده های وب گرفتمآقا سلام.
هایوب منطقه ما رو پوشش نمیده متاسفانه. جایگزین مناسبی میتونید معرفی کنین که ما رو از شر این مخابرات خلاص کنه؟
متاسفانه یا خوشبختانه نفر اولی هستم که اینجا adsl گرفتم.من برای حجم بالایی که میده های وب گرفتم
بهترین راه اینه که از همسایه های خودتون بپرسید چون به موقعیت مکانی شما بستگی داره شرکتی که برای من خوبه ممکنه برای شما بی کیفیت باشه ولی مخابرات هر جا که باشه آشغاله
https://forum.persiantools.com/threads/مشاوره-برای-انتخاب-سرویس-دهنده-adsl-ا.83308/
نت رادیویی دیگه چیه؟متاسفانه یا خوشبختانه نفر اولی هستم که اینجا adsl گرفتم.
شهریک تازه ساز بوده و اکثرا نت رادیویی داشتیم.
رادیو رو جمع کردم adsl گرفتم.
و متاسفانه تجهیزات dslam ندارن اینجا هنوز ولی میزارن و 2مگ گرفتم تا درست شه.
راضیم ازش در حال حاضر
اذیتم نکرده فعلا
بنظرتون وقتی کسی پول کمی داره و میخواد مهاجرت کنه بره
پناهندگی تو صربستان برای ورود به احادیه اروپا بهتره؟ یا اقامت قانونی تو یه کشور کوچیک ضعیف مثل ارمنستان , لائوس , گرجستان , اکوادور و ..... ؟
سلام عزیز
من جواب های شما را جاهای مختلف میدم.
به صورت کلی اقامت قانونی بهتر از پناهندگیه، با اقامت قانونی شما مدت زمانی که برای انتظار اقامت صرف می کنین را هدفمند صرف می کنین برای همین توی مدت کوتاه تر پیرشفت می کنین.
بین کشور هایی که گفتین من از گرجستان اظلاع دارم. دولت گرجستان در حال توسعه کشور برای جذب توریست هست به همین دلیل به خارحی هایی که توانایی ورود سرمایه یا توانایی انجام کاری که به عمران کشور و شهری کمک میکنه تسهیلات خیلی خوبی میده. اگه تخصص خاصی دارین و یا کاری بلدین و یا اینکه میتونین با چند نفر دیگه که سرمایه گذاری کنن همراه بشین و توی گرجستان کاری که توانایی اداره اش را داشته باشین راه بندازین غیر از تسهیلاتی که توی این مدت استفاده می کنین در اخر هم اقامت می گیرین.
اگه راهی پیدا کردی به منم بگو :general503:
خب میخوای چی کار کنی؟! میگی رفیقت ثبت شرکت کرده پول هم نداره! مگه شرکت بدون پول هم میشه؟!!راه پیدا کردم خوب
خب میخوای چی کار کنی؟! میگی رفیقت ثبت شرکت کرده پول هم نداره! مگه شرکت بدون پول هم میشه؟!!
کاسب تحریم...قیمت Iran Air برای چی انقدر بالاست؟
از سر کنجکاوی از قیمت بلیط های هواپیما همینجوری در سایت علی بابا یه گشتی زدم. یه سوالی برام پیش اومد:
1. اول اینکه ما به عنوان ایرانی میتونیم از هواپیما های خارجی که مال ایرلاین های خارجی هست استفاده کنیم؟ چون در لیست پرواز ها ایرلاین Pegasus رو دیدم که مال ترکیه است.
2. دوم اینکه، من پرواز تهران-وین رو جستجو کردم و در لیست پرواز ها یه تفاوت قیمت بسیار زیاد وجود داشت. پرواز های Iran Air همگی قیمت بلیط (رفت برگشت) برای هر نفر حدود 7 میلیون بود و و پرواز های Pegasus حدود 2 میلیون. با ذکر این نکته که پرواز های Pegasus حدود 12 ساعت زمان میبره و مال Iran Air حدود 28 ساعت و در بعضی از پرواز ها 38 ساعت! قیمت Iran Air برای چی انقدر بالاست؟
مشاهده پیوست 1059078
3. نکته ی دیگه ای که برام خیلی غیر قابل فهم بود! توقف های طولانی مدت پرواز هست. مثلا پرواز های (به مقصد وین) Pegasus که یک توقف داره حدود 5 ساعته و برای Iran Air که دو توقف داره یه 16 ساعت و یک 14 ساعت! 30 ساعت توقف؟؟؟ کل پرواز خودش 4 ساعته و 30 ساعتش توقف هست. در این مدت مسافر باید چیکار کنه؟ چون که 16 ساعت که نمیشه تو فرودگاه منتظر موند...
مشاهده پیوست 1059079
شاید من چیزی رو اشتباه متوجه شدم!