نام پزشکی/علمی که به بیماری غلظت خون میگن چی هست؟
یک وبسایت رادیویی که با کیفیت 64kb رادیو آنلاین پخش میکنه در مدت 1 ساعت حدودا چند مگ حجم از ترافیک کاربر کسر میکنه(چقدر کنتور اینترنت میندازه)؟ چند مِگ حدودا؟
مرسیفکر نکنم فهمیدنش سخت باشه. یک اهنگ تقریبا 5 دقیقه ای با کیفیت 128 حدودا 5 مگ حجم داره. پس نصفش میشه 2.5 مگ برای 5 دقیقه که ضربدر 12 میشه حدود 30 مگ. ولی راه دیگش اینه که یه نرم افزاری مثل du meter که ترافیک اینترنت رو ترک میکنه نصب کنی. بعد ببینی تو یه ساعت اون سایت چقدر مصرف کرده!:general504:
سیمش رو قطع کنراهی هست که بشه چراغ وبکم لپ تاب رو موقعی که فیلم میگیره. خاموش کرد؟
سیمش رو قطع کن
کیفت 64 با دیال آپ هم صداش میاد و حجمی مصرف نمیکنهیک وبسایتکه با کیفیت 64kb آنلاین پخش میکنه در مدت 1 ساعت حدودا چند مگ حجم از ترافیک کاربر کسر میکنه(چقدر کنتور اینترنت میندازه)؟ چند مِگ حدودا؟
من که قبلا گواهینامه گرفتم طرف 60 سالش بود 40 سال بدون گواهینامه رانندگی میکرد تازه اومده بود بگیره، بعضی ها میگیرن به شخمشون مثل تو با جزئیات دنبال مقرراتش نیستناین خاورهایی که پشتشون جرثقیل دارن. برای هدایت جرثقیلش هم گواهینامه جدا میخواد؟
من که قبلا گواهینامه گرفتم طرف 60 سالش بود 40 سال بدون گواهینامه رانندگی میکرد تازه اومده بود بگیره، بعضی ها میگیرن به شخمشون مثل تو با جزئیات دنبال مقرراتش نیستن
مسقیم برو راهنمایی رانندگی بپرس برای اطمینان از اینکه دست به سرت نکردن جواب زوری بدن بند و ماده قانون هم بپرس و برسی کنمن گواهینامه خاور یا همون پایه 2 رو دارم. منظورم خود کابین جرثقیل بود
بله. ولی اگر روزی اتفاقی بیافته طرف پول اون 40 سال+ 400 سال دیگه رو باید بذاره تا شاید شاکی اقایی کنه و رضایت بده.
چون دوست دارنچرا تو خونه ۴٠متری ال سی دی ۵٢ اینچی میذارن؟