یه مدت دیگه مجبورم از پادگان و از خانواده فرار کنم, بنظرتون اجاره خونه 50 متری یا کوچکتر در یه منطقه عادی از شهر در ماه چنده؟!
یه مدت دیگه مجبورم از پادگان و از خانواده فرار کنم, بنظرتون اجاره خونه 50 متری یا کوچکتر در یه منطقه عادی از شهر در ماه چنده؟!
دوستان کسی اطلاع نداره؟؟دوستان میشه روی یک سیم کارت ایرانسل همزمان دوتا بسته اینترنتی فعال کرد؟
مثلا یه بسته ۵ گیگ هفته ای (از ۶ تا ۱۲ ظهر) برای دانلود و همزمان یه بسته یک گیگی روزانه برای نت گردی؟؟
دوستان کسی اطلاع نداره؟؟
sorry the page you are looking for isn't available
دوستان این گوشیهایی که درب پشتشون باز نمیشه و باتری قابل تعویض ندارن رو میشه دا به تعمیرات موبایلی ها تا باتریشو عوض کنن؟ اصلا چنین چیزی ممکنه؟
گوشی های htc رو چطور؟بستگی به گوشی داره , حتی برای آیفون رو هم میشه تعویض کرد
گوشی های htc رو چطور؟
تعمیرکارای معمولی تعویض میکنن؟
دوستان سلام
يه سوال يا درواقع درخواست يه راهنمايي داشتم
دنبال يه جنسي ميگشتم ك كسي نداشت بلاخره تو اگهيا يكيو پيدا كردم گفت من ميتونم تهيه كنم و اينا
از شهرمون پاشدم اومدم تهران دو سه جلسه بيرون يارو رو ديدم با ماشينش اومدم دنبال منو دوستم و خلاصه اشنا شديم باهاش و دعوت كرد خونشون ك ي خونه مجردي بود بنظرم!
قرار شد اين جنس رو ١٠ روز بعد تحويل بده و مبلغشم كلا ٧-٨ تومن ميشد
گفت برا پيش پرداخت ٥ تومن بده ك براش كارت ب كارت زدم
الان دو هفته گذشته از مهلتش ! (دركل ٣ هفته) و طرف جواب تلفنو نميده
من از طريق داداشش باهاش اشنا شدم با داداششم از طريق اگهي سايت ديوار ، يعني ب داداشش پيام دادم اون گفت ب داداشم بگو
چند نكته ؛
من خودم اهل شهرستانم و بخاطر اين كار اومدم تهران و الان حدود ٤٠ روزه تهرانم با اجاره و كرايه و شام و ناهارم تو اين مدت جدا از اون ٥ تومن ٦-٧ تومن ديگه هم خرجم شده و اينهمه وقتم هدر رفته و كلي از كارو زندگيم عقب افتادم
الان بخام شكايت كنم ايا دستم جايي بنده؟؟
و اينكه چجوري شكايت كنم كجا بايد برم تو تهران ؟؟ (شورا حل اختلاف يا دادسرا يا ... ) و ادرسشون كجاست الان شرق تهران اقامت دارم
اون طرف هم اسلامشهر اكبر اباد بود خونه اي ك رفتيم و ملاقاتامونم ي بار تهران و ديگه اسلامشهر
خواهشاهرچقد ميدونيد راهنمايي كنيد
Sent from my iPhone using Tapatalk