• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوالات متفرقه

Brahms

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
31
سلام . کسی میتونه حدس بزنه هدف از انجمن هایی مثل نازی سنتر و امثال اون واقعا چی هست و چرا یه عده کثیری از ایرانی ها اینقدر قربان صدقه یه مرد مرده میرن ؟ حتی به نظامی های درجه بالا حکومت نازی هم احترام میزارن ! این حرکات برنامه ریزی شده س یا خودجوشه ؟

ehsanservat

Registered User
لایک‌ها
2,507
سلام . کسی میتونه حدس بزنه هدف از انجمن هایی مثل نازی سنتر و امثال اون واقعا چی هست و چرا یه عده کثیری از ایرانی ها اینقدر قربان صدقه یه مرد مرده میرن ؟ حتی به نظامی های درجه بالا حکومت نازی هم احترام میزارن ! این حرکات برنامه ریزی شده س یا خودجوشه ؟

خیلی چیزا باعث این روند علاقه مندی و پشتیبانی گرایانه میشه , میشه به چند مورد اشاره کرد از موارد خیلی زیاد
1- ریشه ها نژادی یکی بودن هر دو آریایی
البته امروزه ثابت شده ایتالیایی ها بیشترین تشابهت ژنتیکی رو با ایرانی ها دارن
2- بقول پدرم هر آدمی یه سری اخلاقا خوب و بد داره , وقتی همه از یه فردی یا چیزی بد بگن بعد ها خوبی ها و واقعیت هایی از اون طرف شنیده بشه , مردم به اون فرد یا چیز تمایل پیدا میکنن
3- تاریخ ثابت کرده هیتلر و آلمانی ها فقط خوبی در حق ایرانی ها کردن از ساخت و ساز و ....... , اما بریتانیا و شوروی به ایران حمله کردن و فجایع پشت بندش
4- بقول دوستی هیلتر و نازیسم هر چی بود چه خوب چه بد فقط به جنگ علیه استعمارگرا پرداخت
5- تو یکی از خاطرات هیتلر خونده بودم نوشته : انقدر مردم کشورم را تحت فشار گذاشتن که 98 درصد مردم کشورم بیکارن , ار به مردمم بگم سیب زمینی بکارند حتی اگر روی بالاکن ها خانه خود هم سیب زیمنی بکارند بازم مردمم از گشنگی میکارند و ........
6- و............

اگر وقایع تاریخی به صورت حقیقی و کاملشو بخونی , باورات خیلی عوض میشه

درباره حرکات برنامه ریزی شده باید بگم 95 درصد خود جوشه , و 5 درصد برنامه ریزی شده اس

Brahms

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
31
به نظر من اون کسی که باعث شده کلی آدم بی گناه تو جنگ جهانی کشته بشن مقصر تره .
حالا چه هیتلر باشه چه کس دیگه . البته منم واقعا نمیتونم قضاوت کنم . از یه طرف یه گروهی هیتلر رو به چشم یه ماشین آدم کشی میشناسن و به قضیه اون اردوگاه های نازی و عکس هایی فجیعی که ازش منتشر شده اشاره میکنن و در طرف مقابل یک گروه هم سعی بر بی گناه نشون دادن **** نازی دارند . و آدم نمیدونه چی رو باور کنه .

ehsanservat

Registered User
لایک‌ها
2,507
حالا چه هیتلر باشه چه کس دیگه . البته منم واقعا نمیتونم قضاوت کنم . از یه طرف یه گروهی هیتلر رو به چشم یه ماشین آدم کشی میشناسن و به قضیه اون اردوگاه های نازی و عکس هایی فجیعی که ازش منتشر شده اشاره میکنن و در طرف مقابل یک گروه هم سعی بر بی گناه نشون دادن **** نازی دارند . و آدم نمیدونه چی رو باور کنه .

اون زمان گشور ها نصف الان بودن و حتی کشور ها کوچیک مستعمره داشتن , جنگ جهانی دوم باعث شد خیلی از مردم و کشور ها مستقل بشن و زیر یوق بعضی ظالم ها نباشن
فکر کن یه زمانی مغول ها به ایران حمله کردن کشتو تجاوز کردنو غارت کردن سپس حکومت تشکیل دادن و حاکم ایران شدن , بعد از مدتی نیرو ها دولتی و نظامی از بعضی ایرانی ها شکل گرفت اما حاکم یه بیگانه
حالا یه عده بلند شدن و قیام کردن و جنگیدن تا سرزمینشونو پس بگیرن تا آبرو حیثیت و ........ پس بگیرن , کار اشتباهی کردن؟ -- تو جنگ حلوا پخش نمیکنن
درباره تحریک ها مرزی لهستان نسبت به آلمان کمی مطالعه کنید

به باور کردن نیست شما یا هر ی دیگه باید بدون پیش قضاوت با تحقیق , بررسی , تحلیل و تصمیم گیری درباره مسائل پیش بره , خود تصمیم گیری باید هم احساسی هم عقلانی هر دو در کنار هم باشه و یه تصمیم درست گرفت

استفاده از کلمه **** یعنی بدون فکر کردن گارد گرفتنن , حقایق زیادی هست گفته نشده
همین کوره ها آدم سوزی , امروزه چندین دانشمند بزرگ ثابت کردن که اتاق گاز کشنده نبودن تنها نقش از بین بردن بیماری هایی مثل طاعون و ...... داشتن , هر داشنمندی که اینو ثابت کرده الان تو زندانه
یا در اول جنگ جهانی دوم شوروی با آلمان بود حتی در طی یک نقشه شوروی خودشون با متفقین نشون داد چندین هزار سرباز لهستانی رو همراهی کرد که به جنگ آلمان برن و در مکانی تمام سرباز ها لهستانی رو قتل عام کرد , بعد ها که آمریکا وارد جنگ شد شوروی خودشو عقب کشید و ضد آلمان شد و به مسابقه متحدین پیوست و .........

تو گوگل درباره مدارک به دست اومده از همکاری هیتلر با یهودی ها سرچ کن

جنگ علیه استعمار گر ها بود
از قدیم گفتن برای آزادی باید جنگید و خون داد , آزادی بدون خون دادن به وجود نمیاد

به وطن خودت نگاه کن , آیا نیرو نظامی از آلمان ها وارد ایران شد؟ و .............. اتفاقا آلمان با استعمار گر هایی مثل انگلیس وارد جنگ شد که همین انگلیس به وطنمون تجاوز کرد
همینطور شوروی و قبل از اون تزار ها

stc91

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
52
سلام دوستان لطفا راهنمایی کنید.
یک نفر به من فحش ناسزا گفت و من او را زدم دعوا زدو خورد شد.
الان من بخواهم از اون شکایت کنم برای او دادگاه چه حکمی میدهد؟

signall

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3,742
سلام .بنده لوله مسی در سایز های مختلف تیاز دارم کجا میشه تهیه کرد و قیمت حدودی چنده؟

Brahms

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
31
من هر موقع گوشی رو به لپ تاپ برای انتقال فایل وصل می کنم , گوشی شارژ میشه و شنیدم شارژ شدن توسط دستگاه ها باعث آسیب به باتری میشه . برای شارژ نشدن گوشی در این مواقع چکار باید کرد ؟ (Nokia 808)

Brahms

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
31
1. یه جایی تو تهران میتونین معرفی کنید که عطر و ادکلن اصل بفروشن و مورد اطمینان باشن ؟
2. یه عطر زنانه خوب برند تا حدود 40 هزار تومان سراغ دارید که رایحه خوبی هم داشته باشن ؟
3.چند وقت طول میکشه عطر ها فاسد بشن ؟ یعنی مثلا یه عطر بعد 5-6 سال قابل استفاده است یا ؟

ehsanservat

Registered User
لایک‌ها
2,507
دوستان پدرم میخواد عوارض خودرو سالانه خودرو رو پرداخت کنه
چه مدارکی لازم داره؟ آیا من میتونم برم بجا پدرم و مدارک تحویل بدم؟ چقدر هزینه داره؟
پنجشنبه هستن؟

Brahms

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
31
دارندگان حساب ملی, کسی هست که تو یکی دو روز اخیر پیامک ترانکش براش ارسال نشده باشه ؟

behhnamm

Registered User
لایک‌ها
544
بورس لوازم آهنگری مثل سندان و پتک و اینها در تهران کجاست؟ میخوام قدیمی و جنس خوب باشه

Brahms

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
31
من یه مشکلی با یاهو پیدا کردم . هیچ کدوم از گزینه ها قابل کلیک نیستن و هر بار مثلا روی پوشه های Inbox و Sent و ... کلیک میکنم یه ستون Search Mail و Search Web باز میشه و فقط با حالت Basic Mode میشه با ایمیل کار کرد. کسی این مشکل رو داشته ؟

Capture2long.JPG

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
با مرورگر دیگه ای تست کنید دوست عزیز

sanja

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
265
شما اول ببین شنیده هات و دیده هات درباره ی آلمان چه قبل از پیروزی حزب نازی(بله حزب نازی با روشی قانونی بالا اومد) و چه در زمانه پیروزی و حکومت حزب نازی چه اندازه هست، اون وقت ببین باید چی رو باور کنی و چی رو باور نکنی!
مثلا ببین آیا چیزی در باره معاهده به اصطلاح صلح ورسای می دونی؟
یا مثلا درباره حمله انگستان به شهر درسدن چیزی می دونی؟
همه هیتلر رو جنایتکار می شناسن و تصویر مخوفی ازش ارائه می کنند اما هیچ کس از ملکه انگلستان و جناب وینستون چرچیل بد نمی گه به خاطر زنده زنده سوزاندن مردم شهر "درسدن" در آتش
یا برای بمباران شهر های هیروشیما و ناکازاکی و کشتار 220 هزار نفر کسی هری ترومن رئیس جمهور آمریکا رو ملامت نمی کنه و همه چسبیدن از لنگ هیتلر!

نازی سنتر پاسخی به نیاز به دانایی درباره وقایع جنگ جهانی دوم هست، اون هم خارج از قاب کشور های متفق و پیروز...

Brahms

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
31
کسایی که با سامانه 780 کار کردن تا حالا مشکلی باهاش نداشتن؟

Brahms

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
31
میشه لینک یه سایتی رو بدید که قیمت به روز گوشی هارو به دلار داشته باشه ؟ میخوام بدونم قیمت های آیفون در حال حاضر چقدره

بالا