• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوالات متفرقه

امین69

Registered User
لایک‌ها
359
تابش نور خورشید روی ماه به افق ما ارتباطی نداره . افق فقط تعیین میکنه که ماه در آسمانه یه منطقه حضور داشته باشه یا نه ( چه سطحش تاریک باشه چه هلال باشه چه قرص کامل )
برای مثال الان فرقی نمیکنه ما کجای کره ی زمین باشیم نیمه ی نزدیک به زمینِ ماه ( پـروکسـیمال ) کاملا تاریکه در حال حاضر و نیمه ی دیستال ماه کاملا روشنه .

مشکل دو تا شد من اصن تلوزیون نمیبینم . چه خارجی چه داخلی . وسیله ی قدیمی و نا کارآمدیه .

دیگه مشکل شماست عزیز

امین69

Registered User
لایک‌ها
359
دوستان همیشه در صحنه پرشین تولز :D ما را نیز از الطاف خود بهره مند سازید! :D

دوست من شما به سایت هر بانکی که دوست داری از نرم افزارش استفاده کنی مراجعه کن سپس برنامه رو دانلود کن و نصب ...

مطمعن هم هست بنده استفاده کردم , فقط شما باید شماره تلفن همراهتون + رمز دوم رو فعال کنید !

linkoln

Registered User
لایک‌ها
2,632
اصفهان که رفتیم نداشت...!

تهرانم که...

میخوام ببینم جایی میشناسید صد در صد داشته باشه؟ (کتابای تن تن یونیورسال)
- شیراز رو هم شنیدم از دوستی. حالا اگه انجام داشته باشه در اولین فرصت مشرف میشیم.

mostafa_1366

Registered User
لایک‌ها
3,692
چند دقیقه پیش یه ایمیل عجیب غریب برام اومد.فرستنده [email protected]
متن:
اعلام به کلیه کاربران و اعضا سایت قمار و شرط بندی Bwin90 (پیش بینی مسابقت فوتبال)
بر اساس اقدامات صورت گرفته توسط مراجع قضائی، تعداد 8 نفر از گردانندگان اصلی سایت شرط بندی و قمارBwin90 که به صورت غیرشرعی و غیرقانونی فعالیت داشته شناسایی ودستگیر شده اند و در حال حاضر پرونده این افراد در مراجع قضایی در حال رسیدگی می باشد.
در حال حاضر متهم ردیف اول این پرونده ومالک اصلی سایت (س.خ) از کشور متواری شده است و تحت تعقیب می باشد.همچنین بر اساس اعلام مراجع ذیربط کلیه اطلاعات اعضا وفعالان این سایت در اختیار نهادهای قضایی قرار گرفته و در حال بررسی می باشد.

کسی میدونه جریان چیه.؟

aliasghar29

Registered User
لایک‌ها
165
ส้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็
متن:
اعلام به کلیه کاربران و اعضا سایت قمار و شرط بندی Bwin90 (پیش بینی مسابقت فوتبال)
بر اساس اقدامات صورت گرفته توسط مراجع قضائی، تعداد 8 نفر از گردانندگان اصلی سایت شرط بندی و قمارBwin90 که به صورت غیرشرعی و غیرقانونی فعالیت داشته شناسایی ودستگیر شده اند و در حال حاضر پرونده این افراد در مراجع قضایی در حال رسیدگی می باشد.
در حال حاضر متهم ردیف اول این پرونده ومالک اصلی سایت (س.خ) از کشور متواری شده است و تحت تعقیب می باشد.همچنین بر اساس اعلام مراجع ذیربط کلیه اطلاعات اعضا وفعالان این سایت در اختیار نهادهای قضایی قرار گرفته و در حال بررسی می باشد.

کسی میدونه جریان چیه.؟

اسکول کردن

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
معمولا در این شرایط توی خبر رسانی هاشون اعلام میکنن..در غیر این صورت کشکه..
اگر گفتن لامز ندونستیم توی خبر رسانیمون بگیم.. شما بگو.. لطاف با ایمیل ارگان خودتون این اطلاع رسانی رو تایید کنید..

mostafa_1366

Registered User
لایک‌ها
3,692
معمولا در این شرایط توی خبر رسانی هاشون اعلام میکنن..در غیر این صورت کشکه..
اگر گفتن لامز ندونستیم توی خبر رسانیمون بگیم.. شما بگو.. لطاف با ایمیل ارگان خودتون این اطلاع رسانی رو تایید کنید..

درست یادم نمیاد ولی فکر کنم چند سال پیش با ایمیل اصلیم توی اون سایت ثبت نام کرده بودم.یه بارم بیشتر نرفتم تو سایتشون.

abdolrahim1

Registered User
لایک‌ها
326
متن:

کسی میدونه جریان چیه.؟

کسی میدونه چرا اجزه نمیدن برای پیش بینی فوتبال سایت بزنن؟ اما بیرون خیلی ها دفتر دارن کسی هم کاری به کارشون نداره!

-mey3am-

Registered User
لایک‌ها
2,939
کسی میدونه چرا اجزه نمیدن برای پیش بینی فوتبال سایت بزنن؟ اما بیرون خیلی ها دفتر دارن کسی هم کاری به کارشون نداره!

داداش کی میگه کاری به کارشون نداره؟ همه ی ایران میدونن که رشت معدن برگه های نظرسنجی هست. اینجا هم مامورا میان دکه ها و مراکز پخشی که تو سطح رشت هستن رو بازرسی میکنن
یه بار جلوی چشم خودم پیک برگه ی bwin ( همون که میاد برگه ها رو از دکه ها جمع میکنه و پول برنده ها رو میده ) رو گرفتن و بازداشتش کردن.
یه بارم خودم رفته بودم برگه بزنم یهو خبر دادن مامورا از چندتا خیابون پایینتر دارن برگه ها رو جمع میکنن. بعد من و صاحب دکه تو یه عملیات سرعتی تمام برگه ها رو جمع کردیم و من بردم اون دست خیابون پشت کوچه قایمش کردم:D اندازه ی یه کیسه ی زباله ی پر شده بود

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400

چون یک نوع قمار محسوب میشه و در اسلام و فقه شیعه درآمدی که بدون زحمت کشیدن بدست بیاد حرام هست دوست عزیز

unknown boy

Registered User
لایک‌ها
918
چون یک نوع قمار محسوب میشه و در اسلام و فقه شیعه درآمدی که بدون زحمت کشیدن بدست بیاد حرام هست دوست عزیز
البته حرمت اینکار به این علت نیست بلکه این نوع فعالیتها به ضرر اقتصاد فرد و جامعه هستش به همین علت حرام شده.

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
متن:

کسی میدونه جریان چیه.؟

دو تا مستند شوک - شرط بندی پخش شد . مجری با کارمندهاش (خانم بودن) مصاحبه کرد . خیلی اصرار داشتن کارشون قمار نیست :rolleyes:

مدیر اصلیش که احتمالا سعید خانزاده (صاحب حساب بانکی) هست حتما در رفته . چون می آوردن اعترافات پخش میکردن :goatee:

اینم بگم اینا قبلا مجوز و فتوای واقعی داشتن . مسئولین زحمتکش 10 سال بعد فهمیدن نباید مجوز میدادن :D

اگه مجوز نداشت آدرس سایتش رو پیراهن تیم دسته اولی نمی رفت .

این آدرس جدیدش هست . جوابیه داده به مستند صدا و سیما

aseman235.com

باشگاه خبرنگاران جوان باشگاه خبرنگاران مبلغ قمار اینترنتی است(مجله خبری شبکه یک 19:30 و اخبار شبکه دو 20:30)
FootballOnline.ir فوتبال آنلاین
ورود

ثبت نام نکردم ببینم چی هست . ولی این فرق میکنه جایزه رو خودش میده . پیش بینی رایگان هست

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,051
متن:

کسی میدونه جریان چیه.؟

6ماه حبس و جريمه نقدي براي شرط‌ بندي در فضاي مجازي

شرط ‌بندی از جمله تخلفاتی است که در قانون مجازات اسلامی دارای عنوان مجرمانه نیست اما براساس قانون مربوط به جرم قمار با متخلفين برخورد مي‌شود

افرادی که در برخی از سایت‌ها اقدام به پیش‌بینی نتایج مسابقات ورزشی کرده و در پی آن با برد و باخت مالی را به دست می‌آورند، مصداق شرط بندی و قمار بر آنها وارد است.

بنابراین افرادی که در این سایت‌ها به عنوان بازدید کننده در اعلام و پیش‌بینی نتایج مشارکت می‌کنند همانند مسئولان و مؤسسان این سایت‌ها، مجرم شناخته شده و محکوم خواهند شد

پ.ن:داداش خلاف کردی (ضد قانون عمل کردی) عین مرد تواونش رو میدی(حبس میکشی؛ مرد میشی ؛میایی بیرون) بچه های پی تی برات جشن گل ریزون میگیرن :lol:

linkoln

Registered User
لایک‌ها
2,632
اصفهان که رفتیم نداشت...!

تهرانم که...

میخوام ببینم جایی میشناسید صد در صد داشته باشه؟ (کتابای تن تن یونیورسال)
- شیراز رو هم شنیدم از دوستی. حالا اگه انجام داشته باشه در اولین فرصت مشرف میشیم.
؟؟؟؟؟؟؟؟؟

abdolrahim1

Registered User
لایک‌ها
326
200 تا فایل دارم هر کدومشو جدا می خوام زیپ کنم راهی هست سریع انجام بشه؟

hkhafan

Registered User
لایک‌ها
1,341
بینتون شبکه کار خبره! هم هست؟

===

200 تا فایل دارم هر کدومشو جدا می خوام زیپ کنم راهی هست سریع انجام بشه؟

1- نیت کنید.
2- درود بفرستید به روان ناپاک باعث بانی «اصلی!» بسته شدن گفتگوی آزاد و پاک شدن سایر بخش ها.
3- فایل ها رو سلکت کنید.
4- روشون کلیک راست و "اد تو آرکایو" رو انتخاب کنید.
5- تو پنجره ی باز شده برید به تب "فایلز".
6- گزینه ی "پوت ایچ فایل تو سپریت آرکایو" رو تیک بزنید.
7- اگه "وین رر" ندارید، مراحل بالا به دردتون نمیخوره!
8- موفق باشید

hkhafan

Registered User
لایک‌ها
1,341
جایی یا کسی رو می شناسید که وسایل و تجهیزات شبکه رو قرض/امانت/اجاره بده؟

برای تست کارکرد
برای 24 ساعت

بالا