• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوالات متفرقه

parsa

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
102
دوستان سلام

یه کوچه بن بست تصور کنید که پارکینمگ منزل مسکونی شما انتهای آن باشد . کوچه تقریبا باریک هست به طوری که دو ماشین معمولی مثل 206 و پراید با احتیاط از کنار هم رد می شوند اما وقتی تو ماشین پهن تر مثل سمند باشه خیلی سخت تر و تقریبا نا ممکن باشد . بعد یکی از ساکنین این کوچه ماشین خودش رو کنار کوچه پارک کنه و باعث بشه نتونی عبور کنی یا تنت بلرزه که یه وقت نمالی در هنگام رد شدن . به کجا باید شکایت کرد؟ طرف هم زبون نفهمه و میگه دم خونمه می خوام پارک کنم

سلام. فکر کنم شهرداری منطقه. رفتی؟

Hamed_Au

کاربر فعال آپلود سنتر
کاربر فعال
لایک‌ها
78
دوستان سلام

یه کوچه بن بست تصور کنید که پارکینمگ منزل مسکونی شما انتهای آن باشد . کوچه تقریبا باریک هست به طوری که دو ماشین معمولی مثل 206 و پراید با احتیاط از کنار هم رد می شوند اما وقتی تو ماشین پهن تر مثل سمند باشه خیلی سخت تر و تقریبا نا ممکن باشد . بعد یکی از ساکنین این کوچه ماشین خودش رو کنار کوچه پارک کنه و باعث بشه نتونی عبور کنی یا تنت بلرزه که یه وقت نمالی در هنگام رد شدن . به کجا باید شکایت کرد؟ طرف هم زبون نفهمه و میگه دم خونمه می خوام پارک کنم

کاری نداره که!
ماشینو بزن پشت ماشینش، خودش میاد میگه غلط کردم .. خوردم دیگه نمیارمش تو کوچه :D
یا با تیغ بزن لاستیکشو پاره کن، مال منو بی خود تیغ زدن :jealous: حداقلش تو دلیل منطقی داری

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
دوستان سلام

یه پیکانی ماشین پوکیده ایی چیزی پیدا کن بمال بهش در برو بعد خودش حالیش میشه که نباید ماشینشو اونجا بزاره

یا

چند روز یه ماشین پوکیده قرض بگیر به یارو که سمندشو میزاره بگو ماشینتو اینجا نزار اگه رد شدم ماشینم خورد به ماشینت گردن خودته ها بعد بمال بهش

mohamad n

Registered User
لایک‌ها
592
دوستان ايشون دارن ميگن كه يارو همسايشون هست و اولا درعالم همسايگي ژانگولربازي جايي نداره و دوما طرف مقابل شايد هرلحظه به فكر انتقام گيري بيفته،ب اون يارو هم بايد حق بديم كه جلو خونه خودش پارك كنه ولي نه به قيمت آزار ديگر همسايه ها،اولين كار اينه كه همه همسايه ها جمع بشن و اين مشكلاتي كه براي ساكنين ايجاد كرده باهاش درميان بزارن يعني همسايه هاي ديگر را هم يه جوري نامحسوس برعليه اش متحد كنيد و ثانيا هم به همان صورت طوري كه وانمود كنيد مشكلي پيش نيامده خودش را درهمچين شرايطي قرار بدهيد. و اذيت كنيد مثلا به قول دوستمون ماشينتون را طوري پارك كنيد كه نتونه رد بشه بعدشم وانمود كنيد كه حواستون نبوده!،يادتون باشه هيچوقت به جان و مال همسايتون تعدي نكنيد پس بزني لاستيكشو پاره كني يا باهاش تصادف كني منتفيه

Sent from my iPhone using Tapatalk

iran.meshop

Registered User
لایک‌ها
55
ممنون از همه

مشکلی که هست اینه که ته این کوچه دو تا ساختمون هست که هر کدوم دو تا جای پارک داره . اونا ماشین هاشون پراید و 206 هست که چون کوچیکه رد میشن و برای همین خیلی مشکل جدی با ایشون نداشتن اما ماشین من پهن هست و سمند هم پهن هست برای همین رد نمیشه یا یه جورایی خیلی سخت رد میشه که تن و جون آدم میلرزه . برای همین این مشکل برای من ایجاد شده . خب من برم شهرداری منطقه کدوم بخش ؟

parsa

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
102
در هر شهرداری بخش هست برای رفع سد معبر. البته خب فکر نکنم به این راحتی ها کارت راه بیفته و اگر هم بخوان پیگیری کنن به هر حال با همسایه تون اختلاف پیدا می کنید. اما قاعدتا اگر به اونجا شکایت کنید، فکر کنم بی نتیجه نمونه. (ضمن اینکه باید بتونی ثابت کنی که ایشون سدمعبر کرده و...)

iran.meshop

Registered User
لایک‌ها
55
در هر شهرداری بخش هست برای رفع سد معبر. البته خب فکر نکنم به این راحتی ها کارت راه بیفته و اگر هم بخوان پیگیری کنن به هر حال با همسایه تون اختلاف پیدا می کنید. اما قاعدتا اگر به اونجا شکایت کنید، فکر کنم بی نتیجه نمونه. (ضمن اینکه باید بتونی ثابت کنی که ایشون سدمعبر کرده و...)

چطوری باید ثابت کنم؟ خب میان می بینن که ماشین پهن رد نمیشه دیگه . در هر صورت وقتی با زبون خوش بگم ماشین رو بر نداره باید کار به شکایت و اینا بکشه دیگه چاره ای نیست

parsa

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
102
من نمیدونم اصلا این کار بشه یا نه، اون واحد رفع سد معبر برای مواردی هست که مثلا یه مغازه دار قسمتی از پیاده رو را اشغال کرده باشه، و یا کسی مثلا کولر خونه رو طوری تو کوچه قرار داده باشه که برای عابرین ایجاد مزاحمت کنه، یا قسمتی از فضای عمومی کوچه و خیابون رو حصارکشی کنه برای خودش و... موارد مشابه. اما اینکه کسی ماشینش رو طوری پارک کنه که ماشین دیگه به سختی بتونه رد بشه، نمیدونم شامل سدمعبر بشه یا خیر.
به هر حال ضرر که نداره، یه سر بزن شهرداری منطقه و سوال کن، راهنمایی میکنن. اگر هم بخوان اقدام کنند شاید با مراجعه به محل و یا شهادت اون دو تا همسایه آخر کوچه، بهتر به نتیجه برسی. (گرچه شایدم اصلا به اینجاها نرسه)

iran.meshop

Registered User
لایک‌ها
55
یه سوال دیگه از دوستان عزیز

اگه یه خونه ای رو مالک بگه 57 متر هست و قولنامه هم انجام بدیم بعدش شک کنیم که کوچیک تره و متر کنیم ببینیم 43 متر هست حالا با احتساب دیوار ها یه چند متر بیشتر ولی اختلاف حداقل بالای 10 متر باشه و توی قولنامه 57 خورده باشه (به علت نوساز بودن سند موجود نبوده و بنگاه دار رو حساب حرف مالک عدد 57 متر رو درج کرده) آیا میشه شکایت کرد؟؟ به کجا؟

ASsASsiN_0033

Registered User
لایک‌ها
3
یه سوال دیگه از دوستان عزیز

اگه یه خونه ای رو مالک بگه 57 متر هست و قولنامه هم انجام بدیم بعدش شک کنیم که کوچیک تره و متر کنیم ببینیم 43 متر هست حالا با احتساب دیوار ها یه چند متر بیشتر ولی اختلاف حداقل بالای 10 متر باشه و توی قولنامه 57 خورده باشه (به علت نوساز بودن سند موجود نبوده و بنگاه دار رو حساب حرف مالک عدد 57 متر رو درج کرده) آیا میشه شکایت کرد؟؟ به کجا؟
قرار داد باطل عزیز نیاز به هیچ چیزی نداره داداش گلم

iran.meshop

Registered User
لایک‌ها
55
قرار داد باطل عزیز نیاز به هیچ چیزی نداره داداش گلم

خب الان مشکلی ندارم . فقط می خوام به عنوان یه آتو از صاحب خونه داشته باشم که اگه فردا مشکلی پیش اومد بتونم حالشو بگیرم . فقط می خوام بدونم در صورت شکایت من چه اتفاقی میفته ؟

ASsASsiN_0033

Registered User
لایک‌ها
3
خب الان مشکلی ندارم . فقط می خوام به عنوان یه آتو از صاحب خونه داشته باشم که اگه فردا مشکلی پیش اومد بتونم حالشو بگیرم . فقط می خوام بدونم در صورت شکایت من چه اتفاقی میفته ؟
آتو خلاف قانون اگه بخوای بعد شکایت کنی به دیلیل خاصی خودت مجرمی چون دیر این کارو کردی و اگه الان این کارو کنی شکایت و وکیل خوبی داشته باشی متری فلان قدر حساب کرده اون عدد در 57 متر میشه پولی که شما دادین ولی چون خونه 43 متر پولی که شما دادین واسه57 پس زیاد دادی دادگاه میگه که شما خونه رو می خوای یا نه اگه بگی اره متری فلان قدر که توی قرار داد اومده رو در 43 متر حساب می کنه بعد شما هم که زیاد دادین پس مقداری از پوله شما بر گشت می خوره(جواز کار اون فروشنده باطل میشه چون کلاه برداری کرده:D)

abdolrahim1

Registered User
لایک‌ها
326
اگر شرکت ثبت کنم مالیات چطور حساب میشه؟

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
دوستان من الان داشتم صفحه فیلترینگ رو برسی میکردم که به سایت پیکو فایل برخوردم.چون اینا خودشون معرفی کردن بنظرم خطری هست برای فایل های خاص! (بالای 18 رو نمیگم !!) بخاطر همین آپلود سنتری تو مایه های همین سایت پیکو فایل سراغ دارید؟ مخصوصا اگه پنل بده و مهمتر فیلتر نباشه
با تشکر

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
دوستان من الان داشتم صفحه فیلترینگ رو برسی میکردم که به سایت پیکو فایل برخوردم.چون اینا خودشون معرفی کردن بنظرم خطری هست برای فایل های خاص! (بالای 18 رو نمیگم !!) بخاطر همین آپلود سنتری تو مایه های همین سایت پیکو فایل سراغ دارید؟ مخصوصا اگه پنل بده و مهمتر فیلتر نباشه
با تشکر

سخت نگیر . هر کسی میتونه سایتشو اونجا ثبت کنه .

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
حالا سایت دیگه ای نیست؟ اگه نیست که مشکلی نیست چون از سایتش راضیم خداییش

برای چه منظوری و چه نوع فایلی میخوای ؟ نحوه دانلودش مهمه ؟

مدیافایر
پرشین گیگ
...

iran.meshop

Registered User
لایک‌ها
55
آتو خلاف قانون اگه بخوای بعد شکایت کنی به دیلیل خاصی خودت مجرمی چون دیر این کارو کردی و اگه الان این کارو کنی شکایت و وکیل خوبی داشته باشی متری فلان قدر حساب کرده اون عدد در 57 متر میشه پولی که شما دادین ولی چون خونه 43 متر پولی که شما دادین واسه57 پس زیاد دادی دادگاه میگه که شما خونه رو می خوای یا نه اگه بگی اره متری فلان قدر که توی قرار داد اومده رو در 43 متر حساب می کنه بعد شما هم که زیاد دادین پس مقداری از پوله شما بر گشت می خوره(جواز کار اون فروشنده باطل میشه چون کلاه برداری کرده:D)

ممنون از شما . برای شکایت به کجا باید مراجعه کنم؟ حتما باید وکیل بگیرم مگه همه چیز مشخص و واضح نیست؟ یه کارشناس بیاد خونه رو متر کنه با عددی که در قولنامه ذکر شده و بالای 10 متر اخلاف داره کاملا مشخص می کنه کلاهبرداری رو

Last edited:

amanz

Registered User
لایک‌ها
1,085
حالا سایت دیگه ای نیست؟ اگه نیست که مشکلی نیست چون از سایتش راضیم خداییش

توی این آپلودسنترهایی که کارکردم آپلود بوی بهترینه
20 گیگ فضای رایگان هم به کاربراش می ده
و مهمتر از همه آپلود از آدرس url داره

Sent from my LG-P768 using Tapatalk 2

بالا