Masoud1363
Registered User
- نوشتهها
- 95
- لایکها
- 17
برای چرب کردن کفش چرمی (برای سالم موندنش) چیه؟
واکس یا دنبه یا روغن مایع گیاهی؟
واکس یا دنبه یا روغن مایع گیاهی؟
یه سوال دیگه از دوستان عزیز
اگه یه خونه ای رو مالک بگه 57 متر هست و قولنامه هم انجام بدیم بعدش شک کنیم که کوچیک تره و متر کنیم ببینیم 43 متر هست حالا با احتساب دیوار ها یه چند متر بیشتر ولی اختلاف حداقل بالای 10 متر باشه و توی قولنامه 57 خورده باشه (به علت نوساز بودن سند موجود نبوده و بنگاه دار رو حساب حرف مالک عدد 57 متر رو درج کرده) آیا میشه شکایت کرد؟؟ به کجا؟
نه نیازی نیست عزیز به وکیل ولی اما طرف مقابل وکیل داشته باشه می تونه قانون دور بزنه بهتر ادم یک ویکل درست حسابی داشته باشه که طرف مقابل دستش بسته باشه عزیز.ولی خودتم می تونی انجام بدیممنون از شما . برای شکایت به کجا باید مراجعه کنم؟ حتما باید وکیل بگیرم مگه همه چیز مشخص و واضح نیست؟ یه کارشناس بیاد خونه رو متر کنه با عددی که در قولنامه ذکر شده و بالای 10 متر اخلاف داره کاملا مشخص می کنه کلاهبرداری رو
ازش بپرس.از کجا میشه فهمید که کسی شب قبل عرق خورده یا نه؟
ظهر که میبینمش
حالت مردو مک چشم بعد از 48 ساعت یه حلت اولی بر می گرده.از کجا میشه فهمید که کسی شب قبل عرق خورده یا نه؟
ظهر که میبینمش
حالت مردو مک چشم بعد از 48 ساعت یه حلت اولی بر می گرده.
کوچیک میشه عزیزمردمک بزرگ میشه بعد عرق خوردن؟
Sent from my Xperia Neo V using Tapatalk 2
اها مرسیکوچیک میشه عزیز
چرا گاهی اوقات بعضی صفحات این فروم شیلتره؟؟ و باید چندبار reload زد تا صفحه بالا بیاد؟؟!!
من پرژک سیر استفاده می کنم و راضی هستم.دوستان میشه بفرمایید بهترین شامپویی که درحال حاضر تو ایران پیدا میشه چی هست؟
اوه اونو که نگو یه بار زدم تا موقعی که موهام خیس بود خوب بود ولی بعدش تا چند روز احساس میکردم سبزی پلاسیده رو سرم کاشتنمن پرژک سیر استفاده می کنم و راضی هستم.
قبلا کندلوس استفاده می کردم اما دیگه پیداش نکردم.
دوستان میشه بفرمایید بهترین شامپویی که درحال حاضر تو ایران پیدا میشه چی هست؟
دوستان میشه بفرمایید بهترین شامپویی که درحال حاضر تو ایران پیدا میشه چی هست؟
داروگر خمره ای زردا
ممنونوالا تا اونجایی که من میدونم هیچی! یعنی بهتر بخام بگم ، از چندتا دکتر شنیدم که این شامپو هایی که با هزاران اب و تاب تبلیغ میکنن هیچ اثر خاص و متمایزی ندارن و همه یه پخن!
خودم هم چندتا شامپو استفاده کردم به نظرم هم همینطوریه یعنی فرق زیادی نمیکنن با هم
شامپوی جینسیگ...عسل...clear ....cinere یا.... البته این نظر من بود و ممکنه درست نباشه