• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوالات متفرقه

abdolrahim1

Registered User
لایک‌ها
326
بینتون شبکه کار خبره! هم هست؟

===

1- نیت کنید.
2- درود بفرستید به روان ناپاک باعث بانی «اصلی!» بسته شدن گفتگوی آزاد و پاک شدن سایر بخش ها.
3- فایل ها رو سلکت کنید.
4- روشون کلیک راست و "اد تو آرکایو" رو انتخاب کنید.
5- تو پنجره ی باز شده برید به تب "فایلز".
6- گزینه ی "پوت ایچ فایل تو سپریت آرکایو" رو تیک بزنید.
7- اگه "وین رر" ندارید، مراحل بالا به دردتون نمیخوره!
8- موفق باشید

ممنون :)

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060

===

1- نیت کنید.
2- درود بفرستید به روان ناپاک باعث بانی «اصلی!» بسته شدن گفتگوی آزاد و پاک شدن سایر بخش ها.
3- فایل ها رو سلکت کنید.
8- موفق باشید
خ.پ شد

.:smr:.

Registered User
لایک‌ها
4,964
کسی رو میشناسید 5 م قرض بده با شرایطش ؟

پ.ن: فیس چوق برام بالا نمیاد چی کار کنم ؟ میخوام دوباره صفحه بسازم ولی نصفه نیمه بالا میاد و اون کد امنیتی بالا نمیاد برا شما هم اینجوریه ؟

Last edited:

abdolrahim1

Registered User
لایک‌ها
326

===

1- نیت کنید.
3- فایل ها رو سلکت کنید.
8- موفق باشید

اگه بخوام اسمشونو تغییر بدم چی
می خوام به ترتیب 1و2و3 بشه ولی اینطوری میشه
1 (1)
1 (2)
1 (3)

hkhafan

Registered User
لایک‌ها
1,341
اگه بخوام اسمشونو تغییر بدم چی
می خوام به ترتیب 1و2و3 بشه ولی اینطوری میشه
1 (1)
1 (2)
1 (3)

به صورت عادی در داخل ویندوز که فکر نکنم بشه!
ولی با یه سرچ ساده، برنامه های زیادی واسه این کار هست.
مثه: Download - Bulk Rename Utility

شاید اینترفیسشون پیچیده باشه ولی یه 5 دیقه باهاشون ور برید، دستتون میاد.

Epitome

Registered User
لایک‌ها
1,121
2 تا سوال . اولی معمولی دومی شاید عجیب باشه .
سوال اول اینکه من از کل سریال familyguy این 5 قسمت رو ندارم اگه کسی اطلاعی داره که چجوری میشه پیداشون کرد تو نت ممنون میشم .
فصل 9 قسمت 6 و 17 و فصل 10 قسمت های 3 و 10 و 16
سوال دوم اینکه من امروز تو کمدم یه کاغذ پیدا کردم که توش این 5 تا قسمت به همراه عنوان هر قسمت نوشته شده بود . دستخط خودمه . ولی یادم نمیاد کی نوشتمش. با توجه به این که تازه 2 ساله این سریالو نگاه میکنم عجیب نیست که یادم نمیاد ؟
فکر میکردم قسمتای جالبو نوشتم حالا به هر دلیلی . ولی چک کردم دیدم دقیقا همین قسمت هارو ندارم . خیلی هم عجیبه واقعا نمیدونستم ناقص دانلود کردم.
سلام فکر کنم از تورنت بتونید دانلود کنید ولی یه مقدار سخت میشه چون بعید میدونم سید چندانی داشته باشه
پیشنهاد میکنم خیلی خودتون رو به زحمت نندازید چون این سریال ها قسمت هاشون به هم مرتبط نیست و بعضا قسمتهایی دارند که ارزش دیدن هم ندارند. شاید این 5 قسمت شامل اون ها بشه!
البته علاقه و وسواس رو کاملا درک میکنم:happy:

botrakia

Registered User
لایک‌ها
72
فامیلی گای یه مدت از تلوزیون آخوندی پخش می شد درسته ؟

Epitome

Registered User
لایک‌ها
1,121
بله بیشتر وسواسم بخاطر اینه که میخوام رایت کنم از رو هارد پاک کنم فضا آزاد شه.
علاقه هم که دیگه از آواتار ملومه :D
بابت تورنت ممنون یه امتحانی میکنم ولی همچنان از سایتی با لینک های مستقیم یا حتی غیر مستقیم استقبال میشود .

فکر نکنم.قسمت قابل پخش در صدا سیما زیاد نداره توش .
میشه بگبد کدوم قسمتاش رو ندارید
من الان دارم تورنت رو نگاه میکنم میبینم که سید خوبی هم داره به راحتی میتونید دانلود کنید

Epitome

Registered User
لایک‌ها
1,121
ایناست کلش :
فصل 9 قسمت 6 و 17 و فصل 10 قسمت های 3 و 10 و 16

شما از چه برنامه ای استفاده میکنی ؟ من الان میکروتورنت نصب کردم جستجوش فیلتره :|
متاسفانه اپیزود ها بصورت تکی اصلا سید نداره
اما فصل کامل تعداد سیدش بالاست که فکر کنم بشه موقع دانلود کردن یه فصل فقط اپیزود هایی که میخای رو دانلود کنی

Epitome

Registered User
لایک‌ها
1,121
همه اون 5 تارو دانلود کردم .
ولی متاسفانه این اپیزود اصلا موجود نیست : S09E17
هرچی دانلود میکنم اشتباها این عنوان دانلود میشه : The Big Bang Theory
در حالی که این اسم مربوط به یه اپیزود قبلتر یعنی S09E16 هست و اپیزودی که من میخوام عنوانش Foreign Affairs" هستش.
اینو یه امتحانی بکن
http://kickass.to/family-guy-season-9-ep-17-foreign-affairs-t5488803.html

linkoln

Registered User
لایک‌ها
2,632
اصفهان که رفتیم نداشت...!

تهرانم که...

میخوام ببینم جایی میشناسید صد در صد داشته باشه؟ (کتابای تن تن یونیورسال)
- شیراز رو هم شنیدم از دوستی. حالا اگه انجام داشته باشه در اولین فرصت مشرف میشیم.

:rolleyes:....

arman98

Registered User
لایک‌ها
50
مهم:
دوستان همانطور که من در این انجمن تاپیک فروش شارژ داشتم ، متاسفانه یکی از خریداران از حساب دزدی ( رمز دومش را داشته ) به حساب بنده مبلغی واریز کرده و از من شارژ خریداری کرده ، حالا از پلیس فتا به کلانتری نامه اومده که فردی از یه حساب بدون اجازه به حساب خودش پول انتقال داده ، یعنی فکر می کنن که من رمز دوم کسی رو داشتم و از اون حساب به حساب خودم پول انتقال دادم، به نظرتون آیا توی دادگاه می تونم ثابت کنم که من با شخصی که اطلاعاتشم دارم خرید و فروش کردم و هیچ اطلاعی از حساب شاکی ندارم. ؟ ، جالب اینجاست که آدرس محل کار شاکی با خریدار شارژ هر دو، یکی هستش

A Z A D

Registered User
لایک‌ها
576
مهم:
دوستان همانطور که من در این انجمن تاپیک فروش شارژ داشتم ، متاسفانه یکی از خریداران از حساب دزدی ( رمز دومش را داشته ) به حساب بنده مبلغی واریز کرده و از من شارژ خریداری کرده ، حالا از پلیس فتا به کلانتری نامه اومده که فردی از یه حساب بدون اجازه به حساب خودش پول انتقال داده ، یعنی فکر می کنن که من رمز دوم کسی رو داشتم و از اون حساب به حساب خودم پول انتقال دادم، به نظرتون آیا توی دادگاه می تونم ثابت کنم که من با شخصی که اطلاعاتشم دارم خرید و فروش کردم و هیچ اطلاعی از حساب شاکی ندارم. ؟ ، جالب اینجاست که آدرس محل کار شاکی با خریدار شارژ هر دو، یکی هستش

اگر پ.خ هاش رو موقع خرید شارژ دارید میشه ثابت کرد... در ضمن شارژ های ایرانسل رو هم میشه پیداکرد که روی چه خطی شارژ شده...

iran.meshop

Registered User
لایک‌ها
55
دوستان سلام

یه کوچه بن بست تصور کنید که پارکینمگ منزل مسکونی شما انتهای آن باشد . کوچه تقریبا باریک هست به طوری که دو ماشین معمولی مثل 206 و پراید با احتیاط از کنار هم رد می شوند اما وقتی تو ماشین پهن تر مثل سمند باشه خیلی سخت تر و تقریبا نا ممکن باشد . بعد یکی از ساکنین این کوچه ماشین خودش رو کنار کوچه پارک کنه و باعث بشه نتونی عبور کنی یا تنت بلرزه که یه وقت نمالی در هنگام رد شدن . به کجا باید شکایت کرد؟ طرف هم زبون نفهمه و میگه دم خونمه می خوام پارک کنم

parsa

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
102
مهم:

اگر پ.خ هاش رو موقع خرید شارژ دارید میشه ثابت کرد... در ضمن شارژ های ایرانسل رو هم میشه پیداکرد که روی چه خطی شارژ شده...

ضمن نکته مهمی که دوستمون گفت، شما به پلیس فتا بگو: مگه من گوشام درازه که از کارت دزدی به حساب خودم پول انتقال بدم؟
(البته ببخشیدها، یه وقت حمل بر جسارت نشه، منظورم اینه که به پلیس فتا اینو بگی)

...جالب اینجاست که آدرس محل کار شاکی با خریدار شارژ هر دو، یکی هستش

شاید طرف از کارت همسرش یواشکی خرید کرده. یا بچه ها از کارت والدینشون

--------------

و ضمنا ، یعنی واقعا طرف برای پول یه شارژ رفته شکایت؟ یا اینکه برداشت های دیگه ای هم از کارتش انجام شده؟ و قاعدتا همین هست. اونوقت برداشت های دیگه به کجا واریز شده؟

Last edited:
بالا