• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوالات متفرقه

2630144892

Registered User
لایک‌ها
90
اویل دید ببینی برا 2013 هست قشنگه یا اگه خیلی ترسناک میخوای کینه 1 و 2 من خودم اتفاقی کینه رو دیدم یادمه یه هفته نتونستم بخوابم

javad93

Registered User
لایک‌ها
758
سلام
من سال سوم دبیرستان هستم.میخوام شبانه غیر حضوری بخونم!یکی گفته اگه اینکارو بکنم 33% معدل که لازمه ی کنکوره حساب نمیشه!درسته؟

linkoln

Registered User
لایک‌ها
2,632
تایید میشه . در این فیلم جسی جین ، بازیگر معروف نقش آدم خواری رو داره که به بعضی از اعضای بدن آقایون علاقه ی خاصی نشون میده و با ولع خاصی میخورتشون . من که گورخیدم.

لینکی ازین فیلم هرچی گشتم پیدا نکردم..!

HAM!D

کاربر فعال vBulletin
لایک‌ها
734
مرسی بچه ها
VHj.gif
ایشالا اجرتون رو از عاقا بگیرین
1138.png

@خفن :

من پونزده سالم بود اون فیلم دیدم عمو
126fs3186991.gif

hkhafan

Registered User
لایک‌ها
1,341

unknown boy

Registered User
لایک‌ها
918
الان یکراست اومدم تو صفحه کنترل پنل خودم یک پیغام داد که نوشته بود تنظیمات DST یا شاید هم DTS شما بروزرسانی شد،این پیغام چیه؟ شما هم همچین پیغامی دریافت کردید؟

unknown boy

Registered User
لایک‌ها
918
الان یکراست اومدم تو صفحه کنترل پنل خودم یک پیغام داد که نوشته بود تنظیمات DST یا شاید هم DTS شما بروزرسانی شد،این پیغام چیه؟ شما هم همچین پیغامی دریافت کردید؟

فهمیدم،مربوط به تغییر ساعت هستش،از قسمت تنظیمات شخصی فهمیدم:
همچنین می توانید گزینه مربوط به تغییر ساعت فصلی DST را نسبت به محل سکونت خود مشخص نمایید.( تغییر ساعت شش ماهه اول سال)

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
دوستان چندتا سیم کارت ایرانسل دست دوم دارم به اسم خودم هستن چیپس جوری بفروشمون که بعدا برام مشکل ساز نشن از لحاظ قانونی/و عایا نمایندگی های ایرانسل خودشون میخرنشون؟

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
دوستان چندتا سیم کارت ایرانسل دست دوم دارم به اسم خودم هستن چیپس جوری بفروشمون که بعدا برام مشکل ساز نشن از لحاظ قانونی/و عایا نمایندگی های ایرانسل خودشون میخرنشون؟

به نام نزنی باهاش دستور قتل بدن شوما رو اعدام میکنن

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
سلام
من سال سوم دبیرستان هستم.میخوام شبانه غیر حضوری بخونم!یکی گفته اگه اینکارو بکنم 33% معدل که لازمه ی کنکوره حساب نمیشه!درسته؟

مگه نمیری سال چهارم؟ خوب عزبزم الان که تو مدرسه های عادی 2 روز پیش دانشگاهیا تعطیلن با جمعه میشه 3 روز در هفته! یعنی کلا 4 روز میری 3 روز تعطیله! اینجوری که به درست لطمه میزنی!
در مورد حرف اون بنده خدا چیزی نمیدونم ولی اگه قرار باشه مثل بقیه درس های نهایی رو بدی هیچ فرقی نمیکنید با هم!دقیقا قضیه کسایی هست که درس نهایی رو میفتن و دوباره میدن با بقیه یکی هستن و فرمول و درصد نداره!

Sent from my Xperia Neo V using Tapatalk 4 Beta

javad93

Registered User
لایک‌ها
758
مگه نمیری سال چهارم؟ خوب عزبزم الان که تو مدرسه های عادی 2 روز پیش دانشگاهیا تعطیلن با جمعه میشه 3 روز در هفته! یعنی کلا 4 روز میری 3 روز تعطیله! اینجوری که به درست لطمه میزنی!
در مورد حرف اون بنده خدا چیزی نمیدونم ولی اگه قرار باشه مثل بقیه درس های نهایی رو بدی هیچ فرقی نمیکنید با هم!دقیقا قضیه کسایی هست که درس نهایی رو میفتن و دوباره میدن با بقیه یکی هستن و فرمول و درصد نداره!

Sent from my Xperia Neo V using Tapatalk 4 Beta

ممنون
نه الان سال سوم هستم.

chargahi

Registered User
لایک‌ها
841
سلام

شما به جز آمار و تاریخ بقیه درساتون نهاییه و معدلی که تو کنکور (25%) تاثیر داره معدل کتبی نهایی شماست
حالا فرقی نمیکنه حضوری یا غیرحضوری چون اول و آخر امتحان همون امتحانه
پس نتیجه میگیریم حرف مفتی بیش نبوده
( البته رشته تجربی رو گفتم )

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
سلام از دوستانی که اطلاع دارند خواهشا به دقت به سوال زیر پاسخ بدن :
قرار هست که من هفته دیگه برم ترکیه و از اونجا هم اگه کار ویزای انگلیسم درست شد مستقیم برم...حالا دارم هر چی وسایل که لازمه میبرم چون اونجا میمونم دیگه :دی
میخواستم ببینم در انگیس و ترکیه چه دارو هایی غیرمجازه؟ چون من دارم دارو از استامینوفن کدئین گرفته تا مکمل و آنتی بیوتیک و ... میبرم.حالا میخواستم ببینم مشکلی پیش بیاد اگه مقدار دارو زیاد باشه؟ همچنین باید 7-8 بسته والپروات سدیم (این دارو باید تجویز بشه و برای صرع و میگرن و .. استفاده میشه) ببرم میخواستم ببینم مشکی پیش نمیاداین همه ببرم؟ باید چیکار کنم ؟ واقعا موندم:wacko:
با تشکر از شما دوست عزیز:blush:

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
شما به جز آمار و تاریخ بقیه درساتون نهاییه و معدلی که تو کنکور (25%) تاثیر داره معدل کتبی نهایی شماست
حالا فرقی نمیکنه حضوری یا غیرحضوری چون اول و آخر امتحان همون امتحانه
پس نتیجه میگیریم حرف مفتی بیش نبوده
( البته رشته تجربی رو گفتم )
کاملا تایید میشه و برای هر رشته یکسانه

Tidus

Registered User
لایک‌ها
11,628
یکی از دوستای من به جرم توهین به مقدسات 2 ماه و نیم زندان بوده و طی یه سال و اندی کلی بدبختی کشیده. حالا به ایشون که الان با سند بیرونه گفتن تا چهارشنبه بیا آخرین دفاعیاتت رو بکن، جالب اینجاست ایشون ندامت نامه هم نوشته و معلوم نیست می خوان چیکارش کنن...ضمنا این بنده خدا اصلا توهین به مقدسات نکرده و تو پیج های سیـاسی فیس بوک با مشخصات خودش می گشته! (اگر می کرد ولش نمی کردن اصلا!)
خواهشا یکی منو از نگرانی نجات بده و بگه می خوان براش حبس ببرن یا نه. قضیه جدیه.

Tidus

Registered User
لایک‌ها
11,628
آقا تو رو خدا جواب بدید دیگه واقعا دوستم رو نمی بینم...مغزم نمی کشه کجا بپرسم...

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
یکی از دوستای من به جرم توهین به مقدسات 2 ماه و نیم زندان بوده و طی یه سال و اندی کلی بدبختی کشیده. حالا به ایشون که الان با سند بیرونه گفتن تا چهارشنبه بیا آخرین دفاعیاتت رو بکن، جالب اینجاست ایشون ندامت نامه هم نوشته و معلوم نیست می خوان چیکارش کنن...ضمنا این بنده خدا اصلا توهین به مقدسات نکرده و تو پیج های سیـاسی فیس بوک با مشخصات خودش می گشته! (اگر می کرد ولش نمی کردن اصلا!)
خواهشا یکی منو از نگرانی نجات بده و بگه می خوان براش حبس ببرن یا نه. قضیه جدیه.

نمیخوام تو دلت رو خالی کنم،اما تو این ماجرای توهین به مقدسات که پسط میاد هرچیزی ممکنه و اصولا نمیشه کار خاصی کرد
فقط اگر دستشون میرسه بگو یه وکیل قدر بگیرن تا بلکه با قاضی یه رابطی چیزی بزن و ماجرا رو ردیف بکنن
توهین به مقدسات،محاربه،اقدام علیه امنیت ملی،توهین به ****،ریاست جمهوری،ساب النبی.این اتهاما به هرکی بخوره خیلی دردسرسازه
بعضی وقتا از اتهام قتلم بدتره !

Sent from my SHW-M380W using Tapatalk 2

Tidus

Registered User
لایک‌ها
11,628
نمیخوام تو دلت رو خالی کنم،اما تو این ماجرای توهین به مقدسات که پسط میاد هرچیزی ممکنه و اصولا نمیشه کار خاصی کرد
فقط اگر دستشون میرسه بگو یه وکیل قدر بگیرن تا بلکه با قاضی یه رابطی چیزی بزن و ماجرا رو ردیف بکنن
توهین به مقدسات،محاربه،اقدام علیه امنیت ملی،توهین به ****،ریاست جمهوری،ساب النبی.این اتهاما به هرکی بخوره خیلی دردسرسازه
بعضی وقتا از اتهام قتلم بدتره !

Sent from my SHW-M380W using Tapatalk 2

مرسی...
ولی خیلی ناراحت شدم. بهترین دوستم رو دارم سر هیچی از دست می دم! خیلی سخته یه چیزی رو آدم به دست بیاره بعد از دست بده. بغض گلوم رو گرفت...
اگه از قتل بدتره چرا ولش کردن؟ به خدا اصلا توهینی نکرده بود تو پیجای سیـاسی می گشت اینا دستشون به اون کسایی که با آی دی فیک میان نمی رسه اینا رو می گیرن...منم وقتی شنیدم گفت آخرین دفاعیات احساس بدی بهم دست داد...معمولا وقتی کسی رو می خوان اعدام کنن می گن بیا آخرین دفاعت رو بکن. یعنی امکان نداره فردا مختومه کنن پرونده اش رو؟ آخه این ندامت نامه اش رو نوشته و گفته مفسد فی الارض نیستم و توبه کردم و از این حرفا! اگه ببرنش حبس هم خیلی بده! ضمنا طرف الان دانشجوئه و داره درس می خونه!

بالا