2630144892
Registered User
اویل دید ببینی برا 2013 هست قشنگه یا اگه خیلی ترسناک میخوای کینه 1 و 2 من خودم اتفاقی کینه رو دیدم یادمه یه هفته نتونستم بخوابم
تایید میشه . در این فیلم جسی جین ، بازیگر معروف نقش آدم خواری رو داره که به بعضی از اعضای بدن آقایون علاقه ی خاصی نشون میده و با ولع خاصی میخورتشون . من که گورخیدم.
لینکی ازین فیلم هرچی گشتم پیدا نکردم..!
....نقش آدم خواری رو داره که به بعضی از اعضای بدن آقایون علاقه ی خاصی نشون میده و با ولع خاصی میخورتشون . من که گورخیدم.
@خفن :
من پونزده سالم بود اون فیلم دیدم عمو
الان یکراست اومدم تو صفحه کنترل پنل خودم یک پیغام داد که نوشته بود تنظیمات DST یا شاید هم DTS شما بروزرسانی شد،این پیغام چیه؟ شما هم همچین پیغامی دریافت کردید؟
همچنین می توانید گزینه مربوط به تغییر ساعت فصلی DST را نسبت به محل سکونت خود مشخص نمایید.( تغییر ساعت شش ماهه اول سال)
دوستان چندتا سیم کارت ایرانسل دست دوم دارم به اسم خودم هستن چیپس جوری بفروشمون که بعدا برام مشکل ساز نشن از لحاظ قانونی/و عایا نمایندگی های ایرانسل خودشون میخرنشون؟
سلام
من سال سوم دبیرستان هستم.میخوام شبانه غیر حضوری بخونم!یکی گفته اگه اینکارو بکنم 33% معدل که لازمه ی کنکوره حساب نمیشه!درسته؟
فیلم ترسناک دزدان دریایی پیشنهاد میشه
جزو فیلمای کلاسیک این ژانر هستش!
مگه نمیری سال چهارم؟ خوب عزبزم الان که تو مدرسه های عادی 2 روز پیش دانشگاهیا تعطیلن با جمعه میشه 3 روز در هفته! یعنی کلا 4 روز میری 3 روز تعطیله! اینجوری که به درست لطمه میزنی!
در مورد حرف اون بنده خدا چیزی نمیدونم ولی اگه قرار باشه مثل بقیه درس های نهایی رو بدی هیچ فرقی نمیکنید با هم!دقیقا قضیه کسایی هست که درس نهایی رو میفتن و دوباره میدن با بقیه یکی هستن و فرمول و درصد نداره!
Sent from my Xperia Neo V using Tapatalk 4 Beta
سلام
من سال سوم دبیرستان هستم.میخوام شبانه غیر حضوری بخونم!یکی گفته اگه اینکارو بکنم 33% معدل که لازمه ی کنکوره حساب نمیشه!درسته؟
کاملا تایید میشه و برای هر رشته یکسانهشما به جز آمار و تاریخ بقیه درساتون نهاییه و معدلی که تو کنکور (25%) تاثیر داره معدل کتبی نهایی شماست
حالا فرقی نمیکنه حضوری یا غیرحضوری چون اول و آخر امتحان همون امتحانه
پس نتیجه میگیریم حرف مفتی بیش نبوده
( البته رشته تجربی رو گفتم )
یکی از دوستای من به جرم توهین به مقدسات 2 ماه و نیم زندان بوده و طی یه سال و اندی کلی بدبختی کشیده. حالا به ایشون که الان با سند بیرونه گفتن تا چهارشنبه بیا آخرین دفاعیاتت رو بکن، جالب اینجاست ایشون ندامت نامه هم نوشته و معلوم نیست می خوان چیکارش کنن...ضمنا این بنده خدا اصلا توهین به مقدسات نکرده و تو پیج های سیـاسی فیس بوک با مشخصات خودش می گشته! (اگر می کرد ولش نمی کردن اصلا!)
خواهشا یکی منو از نگرانی نجات بده و بگه می خوان براش حبس ببرن یا نه. قضیه جدیه.
نمیخوام تو دلت رو خالی کنم،اما تو این ماجرای توهین به مقدسات که پسط میاد هرچیزی ممکنه و اصولا نمیشه کار خاصی کرد
فقط اگر دستشون میرسه بگو یه وکیل قدر بگیرن تا بلکه با قاضی یه رابطی چیزی بزن و ماجرا رو ردیف بکنن
توهین به مقدسات،محاربه،اقدام علیه امنیت ملی،توهین به ****،ریاست جمهوری،ساب النبی.این اتهاما به هرکی بخوره خیلی دردسرسازه
بعضی وقتا از اتهام قتلم بدتره !
Sent from my SHW-M380W using Tapatalk 2