• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوالات متفرقه

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
حالا همینورشو موندیم:eek:بزار رشتم معلوم بشه:D
کلا از من بپرسی هیچی تو ایران خوب نیست!!!! یعنی همون پزشکی هم کلی بیکار داریم تازه بنده خداها جر میخورن تا دکتر میشن.از طرح گرفته تا ووو
باید خودت بدونی علاقت رو چیاست بعد اینجا بریزیم رو هم یه جمع بندی کنیم.اینطوری که نمیشه یه جا میگی برنامه نویسی یه جا دیگه .... ...
ولی کلا به اینجا خیلی پایبند نباش اونی که میخواد تا 100 سال :)دی) دیگه زنده باشه تویی تویی که باید پول در بیاری (همیشه سایه بزرگترت بالا سرت نیست البته ایشالا که سالیان سال باشه)پس زیاد ناز نکن که خارج نمیخوای بری چون اونا هم دنبالت نیستن فعلا:lol: خودم نفهمیدم چی گفتم:D

javad93

Registered User
لایک‌ها
758
کلا از من بپرسی هیچی تو ایران خوب نیست!!!! یعنی همون پزشکی هم کلی بیکار داریم تازه بنده خداها جر میخورن تا دکتر میشن.از طرح گرفته تا ووو
باید خودت بدونی علاقت رو چیاست بعد اینجا بریزیم رو هم یه جمع بندی کنیم.اینطوری که نمیشه یه جا میگی برنامه نویسی یه جا دیگه .... ...
ولی کلا به اینجا خیلی پایبند نباش اونی که میخواد تا 100 سال :)دی) دیگه زنده باشه تویی تویی که باید پول در بیاری (همیشه سایه بزرگترت بالا سرت نیست البته ایشالا که سالیان سال باشه)پس زیاد ناز نکن که خارج نمیخوای بری چون اونا هم دنبالت نیستن فعلا:lol: خودم نفهمیدم چی گفتم:D

ممنون از راهنمایی.
خودم نمیدونم چی علاقه دارم:(چی کنم بنظرت؟

javad93

Registered User
لایک‌ها
758
توضیحش سخته . ولی تجربی نرو .
انسانی هم خوبه اونو چرا نمیری ؟ اگه شانست بزنه وکیل شی که حرف نداره نشی هم کلی رشته مدیریت و ... داره که تقریبا همشون خوبن .

اقتصاد و فلسفه علاقه دارم...
ولی پول توشون نیست که:(

بیشتر کار های بی دردسر و پشت میز نشینی با مزایای خوب توی ریاضیه:(

Soroush-S

Registered User
لایک‌ها
523
ممنون
چی هست؟بیشتر توضیح میدید؟یعنی چی همه چی داره؟
مگه برای مخابراط وارتباطات و...نیست؟
من خودم همینو خوندم
همه چی داره . الکترونیک . کامپیوتر . مخابرات . 2 واحد اقتصادم داره:D برو حالشو ببر

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
تجربی خوب نیست مگه هدفت پزشکی و داروسازی باشه.بنظر من برو سمت انسانی => مدیریت.تهش میری دکترا میخونی مدیر بانک میشی یا ...
کامپیوتر و عمران هم اینجا سمتشون نرو که هر دانشگاهی داره میگیره خیلی دست زیاده و کارم اصلا نیست.مثلا عمران برای کسایی که از قدیم تو کارن پروژه های زیاد و گنده ای دارن خوبه وگرنه برای دانشچو های الان نمیرزه.برق هم همینطور چرته به حرف معلما گوش نکن آدم میشناسم فوق لیسانس برق داره لباس فروشی زده:wacko:
ولی برای خارج عمران خوبه کلا جزوه بهترین رشته هاست تو دنیا هر جا بری میخوانت.اگه میخوای خارج بری علاقه داری روش فک کن.

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
خیلی خیلی ممنون
غیر حضوری بخونم بنظرتون مشکلی نداره؟(البته کلاس خصوصی میرم ها!)
هدفت چیه از غیر حضوری؟ میشه به منم بگی؟ میخوای تو وقتت صرفه جویی بشه دقیق چیه!؟

javad93

Registered User
لایک‌ها
758
هدفت چیه از غیر حضوری؟ میشه به منم بگی؟ میخوای تو وقتت صرفه جویی بشه دقیق چیه!؟

هدفم اینه که وقت ازادمو رو خیلی چیزای دیگه بزارم!بلاخاره تو این بلاد با علم و مدرسه نمیشه انچنان به جایی رسید(هم از نظر علمی:graduated!هم مالی:cool:!)
وگرنه بحث بخور و بخواب نیست!اکثر روز ها حداکثر ساعت 6-7 صبح بیدار میشم:)

javad93

Registered User
لایک‌ها
758
تجربی خوب نیست مگه هدفت پزشکی و داروسازی باشه.بنظر من برو سمت انسانی => مدیریت.تهش میری دکترا میخونی مدیر بانک میشی یا ...
کامپیوتر و عمران هم اینجا سمتشون نرو که هر دانشگاهی داره میگیره خیلی دست زیاده و کارم اصلا نیست.مثلا عمران برای کسایی که از قدیم تو کارن پروژه های زیاد و گنده ای دارن خوبه وگرنه برای دانشچو های الان نمیرزه.برق هم همینطور چرته به حرف معلما گوش نکن آدم میشناسم فوق لیسانس برق داره لباس فروشی زده:wacko:
ولی برای خارج عمران خوبه کلا جزوه بهترین رشته هاست تو دنیا هر جا بری میخوانت.اگه میخوای خارج بری علاقه داری روش فک کن.

بازم ممنونم بابت راهنمایی.
نفت میگند خیلی خوبه:Dاگه بشه قبول شد...ولی بازم علاقه ی خاصی به چیزی ندارم...
اقتصاد چطوره؟بازار کار داره؟

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
بازم ممنونم بابت راهنمایی.
نفت میگند خیلی خوبه:Dاگه بشه قبول شد...ولی بازم علاقه ی خاصی به چیزی ندارم...
اقتصاد چطوره؟بازار کار داره؟
خواهش میکنم
اقتصاد چیه بابا مملکت ما اقتصاد نداره اصلا :دی نفت هم خیلی خوبه البته در خارج میگم حقوقش از عمرانم بیشتره ولی باید به دنبال علاقتم باشی البته الان که فک نکنم مهندس نفتی بخوان چون نفتی فروش نمیره ولی در کل نفتم خوبه بستگی به علاقت داره

Sent from my Xperia Neo V using Tapatalk 4 Beta

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
هدفم اینه که وقت ازادمو رو خیلی چیزای دیگه بزارم!بلاخاره تو این بلاد با علم و مدرسه نمیشه انچنان به جایی رسید(هم از نظر علمی:graduated!هم مالی:cool:!)
وگرنه بحث بخور و بخواب نیست!اکثر روز ها حداکثر ساعت 6-7 صبح بیدار میشم:)

یعنی الان مدرسه نمیری دیگه؟ بعد میتونی بگی خصوصی چقدر میگیرن ازت؟

javad93

Registered User
لایک‌ها
758
یعنی الان مدرسه نمیری دیگه؟ بعد میتونی بگی خصوصی چقدر میگیرن ازت؟

اره!دارم سعیمو میکنم غیر حضوری بخونم...

خصوصی کلاس های 4-3 نفره میرم هر 1/30ساعت بین 10-12 تومن!
ولی تکی 30ت میگیرند حداقل.
تو کلاس ما اکثرا سر کلاس مسخره بازی در میارند بعد میرند کلاس خصوصی:eek:

Last edited:

armin_

Registered User
لایک‌ها
27
کسی می دونه این شرایط تطبیق واحد چطوری هستش ؟؟؟قوانینش چیه؟؟؟

دیپلم ریاضی چند تا درسش مونده باشه چطور می تونه تطبیق واحد بگیره تا بش دیپلم بدن؟؟؟؟؟؟

بالا