• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوالات متفرقه

2630144892

Registered User
لایک‌ها
90
دوست عزیز موفقیت خودت به چن عامل بستگی داره که مهمترینش هدف که متاسفانه خیلی ساده تر بهش نگاه میشه بیشتر از طرف والدین والدین ما باید از همون بچگی استعدادای بچه ها بشناسن و براشون اهداف تعیین میکنن متاسفانه والدین ما از همون بچگی به بچه ها میکن مهندس و دکتر بشن که نتیجه عکس داره شما اول استعدادتو بشناس بعد برا خودت هدف تعیین کن اگه هدف تعیین نکنی تا چند سال هی دور خودت میچرخی و از زندگیت عقب میمونی من چون این شرایط تجربه کردم وهی دور خودم میچرخیدم دارم بهت برادرانه میگم نه شعاره نه چیز دیگه اگه چیزی نخوای نمیتونی بهش برسی اما در مورد شرایط رشته ها و شرایط اقتصادی و بازار کار از نظر منطقی اگه استعداد دارین رشته ریاضی برین با یکم تلاش به بهترین رشته میتونید برسید که از نظر من کشتی سازی و مهندسی دریا میتونه باشه که 6 ماه رو ابین و 6 ماه رو خاک و کشورهای مختلف هم سیر میکنید درامد بسیار عالی و سایر رشته ها که فقط باید رتبه خوبی بیارین رشته تجربی فقط دو رشته پزشکی و دارو سازی و دندان پزشکی بدرد میخوره و متاسفانه داوطلبای زیادی دارن که کارتون سخت میشه و بر میگرده به تلاشتون و هدفتون البته بیشتر داوطلبینش دختر هستن و رشته انسانی که زیاد تو ایران بهش پرداخته نمیشه و رشته های خوبی داره و اینده مناسب و نسبتا رشته اسونیه همچی به نگرش و هدف انسان بستگی داره

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
دوست عزیز موفقیت خودت به چن عامل بستگی داره که مهمترینش هدف که متاسفانه خیلی ساده تر بهش نگاه میشه بیشتر از طرف والدین والدین ما باید از همون بچگی استعدادای بچه ها بشناسن و براشون اهداف تعیین میکنن متاسفانه والدین ما از همون بچگی به بچه ها میکن مهندس و دکتر بشن که نتیجه عکس داره شما اول استعدادتو بشناس بعد برا خودت هدف تعیین کن اگه هدف تعیین نکنی تا چند سال هی دور خودت میچرخی و از زندگیت عقب میمونی من چون این شرایط تجربه کردم وهی دور خودم میچرخیدم دارم بهت برادرانه میگم نه شعاره نه چیز دیگه اگه چیزی نخوای نمیتونی بهش برسی اما در مورد شرایط رشته ها و شرایط اقتصادی و بازار کار از نظر منطقی اگه استعداد دارین رشته ریاضی برین با یکم تلاش به بهترین رشته میتونید برسید که از نظر من کشتی سازی و مهندسی دریا میتونه باشه که 6 ماه رو ابین و 6 ماه رو خاک و کشورهای مختلف هم سیر میکنید درامد بسیار عالی و سایر رشته ها که فقط باید رتبه خوبی بیارین رشته تجربی فقط دو رشته پزشکی و دارو سازی و دندان پزشکی بدرد میخوره و متاسفانه داوطلبای زیادی دارن که کارتون سخت میشه و بر میگرده به تلاشتون و هدفتون البته بیشتر داوطلبینش دختر هستن و رشته انسانی که زیاد تو ایران بهش پرداخته نمیشه و رشته های خوبی داره و اینده مناسب و نسبتا رشته اسونیه همچی به نگرش و هدف انسان بستگی داره
میشه در مورد کشتی سازی و مهندسی دریا توضیح بدین؟ انگلیسیش چی میشه؟ خوبه یعنی؟

javad93

Registered User
لایک‌ها
758
خیلی ممنون.

شما مطمنید رشته های انسانی اینده ی مناسبی دارند؟
پس چرا همه میگند بری انسانی بیکار میمونی و درامد نداره و...:eek:

2630144892

Registered User
لایک‌ها
90
دوست عزیز بیکاری برا همه رشته ها هست چه دکترا چه مهندسی من رفیقم ارشد برق تو تهران میره حمالی متاسفانه تو ایران به مدرک و سطح علمی کسی توجه نمیکنن فقط پارت و پول و اینکه تقریبا چون کارای دولتی که برا مهمه کاملا اشغال شده مگه بخوان یه جایی احداث کنن که اونم فقط با پارتی ولی رته مهندسی مثلا وکالت میتونی دفتر بزنی حسابداری که ماشالله درامد مناسبی داره البته بیشتر انسانی ها حسابدارن و خیلی سخته باید کار دولتی در نظر نگیری ولی میتونی دفتر بزنی و... رشته های دیگم میتونی ادامه بدی استاد دانشگاه بشی که اونم ماشالله هر روز یه موسسه خصوصی میزنن و استاد کم دارن و خیلی کارای دیگه

2630144892

Registered User
لایک‌ها
90
میشه در مورد کشتی سازی و مهندسی دریا توضیح بدین؟ انگلیسیش چی میشه؟ خوبه یعنی؟

اطلاعات خاصی ندارم چند سال پیش که داشتم انتخاب رشته میکردم استادم یه چیزیایی میگفتن مثلا حقوق و شرایط عالی البته باید رتبت هم عالی باشه زیر 400 ریاضی و دو سه تا دانشگاه قبول میکرد ولی بورسیه حساب میشدی در حد دانشگاه نفت و بهتر حقوق هم دلاری

javad93

Registered User
لایک‌ها
758
دوست عزیز بیکاری برا همه رشته ها هست چه دکترا چه مهندسی من رفیقم ارشد برق تو تهران میره حمالی متاسفانه تو ایران به مدرک و سطح علمی کسی توجه نمیکنن فقط پارت و پول و اینکه تقریبا چون کارای دولتی که برا مهمه کاملا اشغال شده مگه بخوان یه جایی احداث کنن که اونم فقط با پارتی ولی رته مهندسی مثلا وکالت میتونی دفتر بزنی حسابداری که ماشالله درامد مناسبی داره البته بیشتر انسانی ها حسابدارن و خیلی سخته باید کار دولتی در نظر نگیری ولی میتونی دفتر بزنی و... رشته های دیگم میتونی ادامه بدی استاد دانشگاه بشی که اونم ماشالله هر روز یه موسسه خصوصی میزنن و استاد کم دارن و خیلی کارای دیگه

خوب حالا شما حساب کن پارتی داشته باشم.ولی یه لیسانس اقتصاد راحت تر کار پیدا میکنه یا یه لیسانس برق و...؟

2630144892

Registered User
لایک‌ها
90
شما اگه پارتی داشته باشی اگه لیسانستونم هم اگه حمالی هم باشه میتونید راحت برین تو بهترین بخش اداره درسته سطح مدرک مهندسی بیشتره ولی متاسفانه شما اکثر مهندس هارو ببینید بیشتر تو قسمت هایی هستن کهع ربطی به مدرکشون نداره میتونم بعدشم این ازمون هایی که برای استخدام میدن 90 درصد از قبل انتخاب شدن 8 درصم مثه شما پارتی داشتن 2 درصدشونم شانس داشتن

javad93

Registered User
لایک‌ها
758
شما الان بین اقتصاد و برق داری تصمیم میگیری که یکی انسانیه و کاملا تئوریک و اونیکی ریاضی فیزیک و کاملا عملی .
یه علاقه ای از خودت نشون بده . به رشته نمیتونی فکر کنی حداقل به ریاضی انسانی بودنش فکر کن و الان تصمیم بگیر.
الان هر کس بهتون رشته ای پر درامد رو پیشنهاد بده که هنوز اشباع نشده هم باز تا شما بری کنکور بدی و قبول شی و بخونیش اشباع شده.
پس حداقل برو سراغ علاقه ات که 5 سال دیگه اگه درامد نداشتی رشتتو دوست داشته باشی که بتونی خودت یه شغل ازش دراری .

زبان هم اگه تهران هستید من میتونم تدریس کنم . 3 نفری بیاید نفری 10 تومن برا 1/5 ساعت . 1 جلسه هم رایگان تو کف تدریس بمونید :D

خوب من نمیتونم تصمیم بگیرم!من تک پسرم!خانواده دوستدارند مهندس بشم:(:(:(
حالا که هیچکدوم در امد ندارند بزار لااقل پدر-مادرم راضی باشند:(
والله موندم چی کنم!

javad93

Registered User
لایک‌ها
758
شما اگه پارتی داشته باشی اگه لیسانستونم هم اگه حمالی هم باشه میتونید راحت برین تو بهترین بخش اداره درسته سطح مدرک مهندسی بیشتره ولی متاسفانه شما اکثر مهندس هارو ببینید بیشتر تو قسمت هایی هستن کهع ربطی به مدرکشون نداره میتونم بعدشم این ازمون هایی که برای استخدام میدن 90 درصد از قبل انتخاب شدن 8 درصم مثه شما پارتی داشتن 2 درصدشونم شانس داشتن

واقعا وضع اینطوریه:eek:
مبالغه نمیکنید؟یعنی یه مهندس خوب دانشگاه سراسری نمیتونه کار پیدا کنه:eek:

sgwp

Registered User
لایک‌ها
585
خوب حالا شما حساب کن پارتی داشته باشم.ولی یه لیسانس اقتصاد راحت تر کار پیدا میکنه یا یه لیسانس برق و...؟

لیسانس اقتصاد که کار پیدا نمیکنه. همونطور که دوستمون گفتن یکسری از رشته های انسانی بخصوص حسابداری همیشه بازار کار براش هست چون مستقیما" با کسب و کار در ارتباطه و کسب و کار هم چه کوچک و چه بزرگ همیشه هست.
مدیریت هم بد نیست همه گرایشهاش اما باید به فکر ادامه تحصیل تا مدارج بالا باشی وگرنه با لیسانس مدیریت نهایتا" همون کار حسابدرای گیر بیاری
رشته های مهندسی درسته که پردرآمد هستند اما در جاهای خاص مثل پروژه ها و شرکتهای دولتی یا پروژه های بزرگ بخش خصوصی وگرنه توی شرکتهای کوچیک و درپیت یه مهندس از یه حسابدار هم کمتر میگیره تازه کار اصلی خودش رو هم انجام نمیده.

2630144892

Registered User
لایک‌ها
90
عدر خواهی میکنم نمیخوام تو دلتو خالی کنم من دکترای رشته مهندسی میشناسم بیکار هستن و تو موسسه درجه 3 اموزش میدن در صورتی که تا اینجا رسیده خوندل خورده و خیلی تلاش کردن البته این شرایط فقط و فقط در ایران هست خارج از کشور یه تکنسین درجه 3 بیشتر از یه مهندس ایرانی ارزش داره مهم علاقه و خواست شماست چون دراینده به مشکل برمیخورین اگه به چیزی علاقه ندارید نرید هرکسی توان و استعدادی داره و شرایطی همه ارمان هارو ول کنید به حقایق بچسبین اگه به بترین رشته دنیا هم علاقه دارین همون رشته رو انتخاب کنین چون تجربه نشون داده فرد خیلی موفق تر میشه نمونش من اصلا از مهندسی خوشم نمیاد ولی چون در اینده پول هست توش دارم ادامه میدم

2630144892

Registered User
لایک‌ها
90
لیسانس اقتصاد که کار پیدا نمیکنه. همونطور که دوستمون گفتن یکسری از رشته های انسانی بخصوص حسابداری همیشه بازار کار براش هست چون مستقیما" با کسب و کار در ارتباطه و کسب و کار هم چه کوچک و چه بزرگ همیشه هست.
مدیریت هم بد نیست همه گرایشهاش اما باید به فکر ادامه تحصیل تا مدارج بالا باشی وگرنه با لیسانس مدیریت نهایتا" همون کار حسابدرای گیر بیاری
رشته های مهندسی درسته که پردرآمد هستند اما در جاهای خاص مثل پروژه ها و شرکتهای دولتی یا پروژه های بزرگ بخش خصوصی وگرنه توی شرکتهای کوچیک و درپیت یه مهندس از یه حسابدار هم کمتر میگیره تازه کار اصلی خودش رو هم انجام نمیده.

دوست عزیز رشته حسابداری و مدیریت رشته عالی هست ولی به قول دوستمون شما برو تو یه جمعیت شلوغ یه سنگ بنداز خورد به هر کسی ازش بپرسی رشتت چیه سریع بر میگرده میگه حسابداری ... اوضاعی شده برا خودش

javad93

Registered User
لایک‌ها
758
عدر خواهی میکنم نمیخوام تو دلتو خالی کنم من دکترای رشته مهندسی میشناسم بیکار هستن و تو موسسه درجه 3 اموزش میدن در صورتی که تا اینجا رسیده خوندل خورده و خیلی تلاش کردن البته این شرایط فقط و فقط در ایران هست خارج از کشور یه تکنسین درجه 3 بیشتر از یه مهندس ایرانی ارزش داره مهم علاقه و خواست شماست چون دراینده به مشکل برمیخورین اگه به چیزی علاقه ندارید نرید هرکسی توان و استعدادی داره و شرایطی همه ارمان هارو ول کنید به حقایق بچسبین اگه به بترین رشته دنیا هم علاقه دارین همون رشته رو انتخاب کنین چون تجربه نشون داده فرد خیلی موفق تر میشه نمونش من اصلا از مهندسی خوشم نمیاد ولی چون در اینده پول هست توش دارم ادامه میدم
جسارتا حرفاتون تناقض نداره؟

2630144892

Registered User
لایک‌ها
90
خیر بحث اول شرایط جامعه هست بحث دوم تلاش بنده که شاید بتونم یه کار دولتی پیدا کنم ولی میدونم شرایط سخته تهش اینه که یه دفتر مهندسی میزنیم یا با بچه های دیگه یه موسسه و یه شرکتی برپا میکنیم نمونش تو امضام هست

abdolrahim1

Registered User
لایک‌ها
326
یکی که انگلیسی بلده راهنمایی کنه
ضد یخ anti freeze felix تو سایت های ایرانی نبود
به انگلیسی که سرچ زدم عکس و توضیحاتش هست اما ننوشته مال کدوم کشور و کدوم شرکته!

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
دوست عزیز جواد جان نگاه کن . الان شما اگر اشتباه نکرده باشم هنوز می خواهی رشته انتخاب بکنی درسته
اول باید ببینی تو درس های حفظی بهتر هستی یا تو درس های تحلیلی
اگر واقعا تو درس های تحلیلی خوبی بیا رشته ی ریاضی . اگر نیستی برو تجربی یا انسانی
در مورد رشته ی ریاضی فقط باید بهت بگویم چون رشته ی مادر هست
خیلی از رشته های دیگر را دارد
مثلا مدیریت بازر گانی و حسابداری و غیره به نظرم می شود از ریاضی رفت
بعدم باید هدف داشته باشی. نمی شود با حرف بنده یا دوستان یک رشته را انتخاب بکنی و بروی جلو
چون مطمئن باش کم می اوری چرا چون علاقه نداشتی
نگاه کن اگر در مورد درامد هم بخواهی برایت بگویم
نگاه کن هر رشته ی را که فکرش بکنی درامد زیاد توش هست
ولی باید واقعا در کاری که انتخاب می کنی خبره باشی و نامی تو سرا در بیاری
و همیشه به روز و اپدیت باشی
ولی اگر بخواهی فقط مدرک بگیری و بشینی پشت میز و یک حقوق بخور و نمیر نباید دیگه زیاد سخت بگیری
باید تلاش بکنی و به هدفت برسی
توصیه می کنم امسال زیاد بخونی و اونم با کیفیت تا یک رتبه خوب بیاری

spiderman2007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
146
دوستان در صورتی که لپ تاپی دزدیده بشه و شماره سریالش رو نداشته باشیم چجوری میشه پیگیری و ردیابیش کرد؟
کلا چه راهی هست که پیدا بشه؟
تو مشهد جای خاصی هست که لپ تاپ های دزدی رو بفروشن؟
لپ تاپ یکی از دوستام رو دزدیدن (کلا خونه شون رو دزد زده) کلی فایل شخصی و پروژه داشته روش ، الان زندگیش رو هواس بیچاره
راهی واسه پیدا کردن بقیه وسایل و دزد خونه اگه هست بگین لطفا + هرچی راهنمایی میتونین کنین
کلی پول و طلا + دوربین و لپ تاپ و ... همه رو بردن تو چند ساعتی که خونه نبودن :( پلیس زورش میاد انگشت نگاری کنه!
کل خانواده الان در شرایط خیلی بدی به سر میبرن
تو رو خدا کمک کنین

2630144892

Registered User
لایک‌ها
90
دوستان در صورتی که لپ تاپی دزدیده بشه و شماره سریالش رو نداشته باشیم چجوری میشه پیگیری و ردیابیش کرد؟
کلا چه راهی هست که پیدا بشه؟
تو مشهد جای خاصی هست که لپ تاپ های دزدی رو بفروشن؟
لپ تاپ یکی از دوستام رو دزدیدن (کلا خونه شون رو دزد زده) کلی فایل شخصی و پروژه داشته روش ، الان زندگیش رو هواس بیچاره
راهی واسه پیدا کردن بقیه وسایل و دزد خونه اگه هست بگین لطفا + هرچی راهنمایی میتونین کنین
کلی پول و طلا + دوربین و لپ تاپ و ... همه رو بردن تو چند ساعتی که خونه نبودن :( پلیس زورش میاد انگشت نگاری کنه!

کل خانواده الان در شرایط خیلی بدی به سر میبرن
تو رو خدا کمک کنین

دوست عزیز اگه تو لب تاپتون نرم افزار دراپ باکس دارید خیلی راحت میکنید ردیابی کنید در غیر این صورت وقت و هزینتون تلف می کنید پیدا کردن لب تاپ کار سختیه ولی امیدتون از دست ندین برید به کلانتری محلتون شکایت کنید انشالله پیدا میشه

2630144892

Registered User
لایک‌ها
90
دوستان چطور میتونم تو پی تی نام کاربریمو عوض کنم انگار راهی نیست؟؟؟؟؟؟؟

بالا