2630144892
Registered User
دوست عزیز موفقیت خودت به چن عامل بستگی داره که مهمترینش هدف که متاسفانه خیلی ساده تر بهش نگاه میشه بیشتر از طرف والدین والدین ما باید از همون بچگی استعدادای بچه ها بشناسن و براشون اهداف تعیین میکنن متاسفانه والدین ما از همون بچگی به بچه ها میکن مهندس و دکتر بشن که نتیجه عکس داره شما اول استعدادتو بشناس بعد برا خودت هدف تعیین کن اگه هدف تعیین نکنی تا چند سال هی دور خودت میچرخی و از زندگیت عقب میمونی من چون این شرایط تجربه کردم وهی دور خودم میچرخیدم دارم بهت برادرانه میگم نه شعاره نه چیز دیگه اگه چیزی نخوای نمیتونی بهش برسی اما در مورد شرایط رشته ها و شرایط اقتصادی و بازار کار از نظر منطقی اگه استعداد دارین رشته ریاضی برین با یکم تلاش به بهترین رشته میتونید برسید که از نظر من کشتی سازی و مهندسی دریا میتونه باشه که 6 ماه رو ابین و 6 ماه رو خاک و کشورهای مختلف هم سیر میکنید درامد بسیار عالی و سایر رشته ها که فقط باید رتبه خوبی بیارین رشته تجربی فقط دو رشته پزشکی و دارو سازی و دندان پزشکی بدرد میخوره و متاسفانه داوطلبای زیادی دارن که کارتون سخت میشه و بر میگرده به تلاشتون و هدفتون البته بیشتر داوطلبینش دختر هستن و رشته انسانی که زیاد تو ایران بهش پرداخته نمیشه و رشته های خوبی داره و اینده مناسب و نسبتا رشته اسونیه همچی به نگرش و هدف انسان بستگی داره