• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوالات متفرقه

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
مرسی...
ولی خیلی ناراحت شدم. بهترین دوستم رو دارم سر هیچی از دست می دم! خیلی سخته یه چیزی رو آدم به دست بیاره بعد از دست بده. بغض گلوم رو گرفت...
اگه از قتل بدتره چرا ولش کردن؟ به خدا اصلا توهینی نکرده بود تو پیجای سیـاسی می گشت اینا دستشون به اون کسایی که با آی دی فیک میان نمی رسه اینا رو می گیرن...منم وقتی شنیدم گفت آخرین دفاعیات احساس بدی بهم دست داد...معمولا وقتی کسی رو می خوان اعدام کنن می گن بیا آخرین دفاعت رو بکن. یعنی امکان نداره فردا مختومه کنن پرونده اش رو؟ آخه این ندامت نامه اش رو نوشته و گفته مفسد فی الارض نیستم و توبه کردم و از این حرفا! اگه ببرنش حبس هم خیلی بده! ضمنا طرف الان دانشجوئه و داره درس می خونه!

آخرین دفاعیات رو وقتی میگن که میخوان نظر نهایی رو بدن،ربطی به اعدام نداره
کلا تو این تیپ موارد که بهت گفتم نمیشه هیچ نظر قطعی داد،خیلی به سلیقه قاضی مربوط میشه،چون این تیپ جرایم خیلی دامنشون بازه و قاضیه که نقش اساسی تو تصمیم گیری نهایی داره
اما همون وکیل خوب خیلی نقش داره و به دوستت بگو از گفتن گ..ه وردمو غلط کردمو اظهار ندامت،هیچ اباعی نداشته باشه !
اول وکیل وب،دوم اظهار ندامت

Sent from my SHW-M380W using Tapatalk 2

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
نمیخوام تو دلت رو خالی کنم،اما تو این ماجرای توهین به مقدسات که پسط میاد هرچیزی ممکنه و اصولا نمیشه کار خاصی کرد
فقط اگر دستشون میرسه بگو یه وکیل قدر بگیرن تا بلکه با قاضی یه رابطی چیزی بزن و ماجرا رو ردیف بکنن
توهین به مقدسات،محاربه،اقدام علیه امنیت ملی،توهین به ****،ریاست جمهوری،ساب النبی.این اتهاما به هرکی بخوره خیلی دردسرسازه
بعضی وقتا از اتهام قتلم بدتره !

خداییش این که قرمز کردم جزء مقدساته ؟ :blink: رئیس جمهور قبلی لایق هر چیزی که فکرشو بکنی بود حاظرم رو در رو هم بهش بگم

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
خداییش این که قرمز کردم جزء مقدساته ؟ :blink: رئیس جمهور قبلی لایق هر چیزی که فکرشو بکنی بود حاظرم رو در رو هم بهش بگم

توهین به مقدسات یه عنوان مجرمانه جداس
توهین به ریاست جمهوریم جدا
مموتی الانم مقام بالایی داره،حواستون باشه چی میگید در موردش :-D

Tidus

Registered User
لایک‌ها
11,628
آقا یعنی اصلا یه درصدم ممکن نیست تبرئه شه نره حبس؟ اعصابم خرد شد...آخه چند سال حبس بیوفته چه سودی به حالش داره؟
راستی وکیل هم نداره! یه دادیار بوده بهش گفته توبه نامه بنویس اونم نوشته! خب الان دفاعیات دیگه چه کوفتیه وقتی طرف به گ. خوردن افتاده؟

2630144892

Registered User
لایک‌ها
90
راستش من یادمه زمان انتخابات زیاد سربه سر برادران بسیجی میذاشتیم و بیشتر شوخی ها هم با بیت ***** بود البته توهین به کسی نکردم ولی حرفام معنی دار بود اونم تو سایت کلوب البته خدارو شکر کاری باهام نداشتن حالا ببیین چی گفته که اومدن سراغش

armin_

Registered User
لایک‌ها
27
کسی می دونه اگه بخوام دیپلم ریاضی رو به دیپلم فنی رشته کامپیوتر تغییر بدم چیکار باید کنم و چه درس های رو باید بخونم؟؟؟

الان باید برم خدمت با دیپلم ریاضی من می خواستم اگر بشه دیپلم رو در حال خدمت به دیپلم فنی تغییر بدم و درس های که باید بخونم رو به صورت داوطب ازاد پاس کنم و همین که از خدمت برگشتم کنکور فنی بدم برم دانشگاه ایا شدنی هست؟

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
آقا یعنی اصلا یه درصدم ممکن نیست تبرئه شه نره حبس؟ اعصابم خرد شد...آخه چند سال حبس بیوفته چه سودی به حالش داره؟
راستی وکیل هم نداره! یه دادیار بوده بهش گفته توبه نامه بنویس اونم نوشته! خب الان دفاعیات دیگه چه کوفتیه وقتی طرف به گ. خوردن افتاده؟
چرا امکانش هست که تبرعه بشه
خیلی باحاله ! برا همچین مشکلی وکیل نگرفته ؟؟
پس حقشه که محکوم بشه واقعا !

الان که در Recycle Bin **** هست

هرکی بیکار میشه میفرستنش اونجا :|

عامو مجمع تشخیص ریسایکل بینه ؟؟ :O

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
سرم به بیزنس گرمه از سیاست عقب موندم اقا هوا سیاست رو داشته باشین تا سرم خلوت شه :دی

2630144892

Registered User
لایک‌ها
90
دوستان یه سوال چرا هر وقت از یه سایت بازدید میکنم بهد چن ساعت ایمیل تبلیغاتی اون سایت برام میاد بدون اینکه ثبت نام کنم و سوال دوم کسی میدونه این شماره کجاس 02182230001 باهام تماس میگیره منتها چون رو سایلنته متوجه نمیشم بعدش که میخوام تماس بگیرم هیچ بوقی نمیده از یکی از بچه ها که پرسیدم گفتش شماره تلفن دفتر نماینده ***** در امور دانشگاهاس حالا اگر درس باشه بامن چی کار دارن مارو چه به بیت ***** الان دوهفته میشه که تماس میگیره فک کنم تماس هشتمش باشه دوستان اگه میدونن راهنمایی کنن فک کنم اقا طلبیده مارو

2630144892

Registered User
لایک‌ها
90
باهوش خان میگم از طرف نهاد نماینده ***** در امور دانششگاه خواسته بعدشم برادران نینجای .... هم شمارشون نمیافته که

linkoln

Registered User
لایک‌ها
2,632
دنبال یه راهی هستم بتونم مشخصات یکی رو از رو شوماره موبایلش گیر بیارم.

mmad68

Registered User
لایک‌ها
83
میگم اقایون
اون خطهای که رو موی سر میکشن با تیغ .
بهش چی میگن؟
مثل این

post-1348844280-romav.jpg

کسی میدونه؟
میخوام تو نت سرچ بزنم
ممنون

Tidus

Registered User
لایک‌ها
11,628
دوستان نظری ندارن ؟؟؟؟

از جای خطری باشه تا جواب ندید بی خیالتون نمی شن، یعنی ثانیه ای یه بار زنگ می زنن...ضمنا اکثر به خونه زنگ می زنن نه گوشی. وقتی اسم و فامیل شما رو بدونن یعنی تلفن ثابت تون رو هم درآوردن و دیگه لزومی نداره زنگ بزنن به موبایل.
شما هم زیاد نگران نباش فکر نکنم کسی بیاد سایت کلوپ که فیـلتر نیست رو هم رصد کنه. آدم فروشا تو فیـسبوک، فرندفید و سایر شبکه های اجتماعی فیـلتر شده می گردن.
نماینده ... تو دانشگاه هم کاری از دستش برنمیاد، خیلی حاد شد ریش بذارید با لباس بدون یقه برید پیشش بگید اشتباه شده.
البته فکر نکنم اصلا نماینده ... بهتون زنگ زده باشه...
دنبال یه راهی هستم بتونم مشخصات یکی رو از رو شوماره موبایلش گیر بیارم.

چرا که نشه. داشتن آشنا تو یه نهاد امنیتی.
====
دوستان فردا دادگاه دوستم هست براش دعا کنید...

2630144892

Registered User
لایک‌ها
90
ممنون عزیز بی خیال شده بودم از هرجاس بده زنگ بزنه این شماره ربطی به برادران نینجا ... امام زمان که ریگیم دستگیر کردن نداشت فقط کنجکاو شدم بدونم شماره کجاس دوستمون زنگ زده بود و هرچیزیکه گفته بودن سیو کرده بودن گفت شما با دفتر نماینده اقا در امور دانشگاه تماس گرفتین که اگه اقارو میخواین شماره 1 اگه مموتی رو میخواین شماره 2 رو بزنید اگه روحانی مچکرمو میخواین شماره
3 بزنید خلاصش نمیدونم با من چیکار دارن اخه نکنه دانشجو نخبه شدیم و خبر نداریم در ضمن برادران نینجا هم با موبایل تماس نمیگیرن سه صوته امار درمیارن و بعدش سربه نیستت میکنن

javad93

Registered User
لایک‌ها
758
نمیتونم رشتمو انخاب کنم!پارسال تجربی!امسال ریاضی!اصلا نمیدونم چی برم!به چیزی علاقه ندارم:blink:!

بالا