الهه.آتش
Registered User
- نوشتهها
- 4,783
- لایکها
- 2,400
مرکز خاصی هست؟با چ تجربه ای؟
2 ماه قم بودم
دیگه مثل قبل نیست ک چادر برعکس بپوشند
مرکز خاصی هست؟با چ تجربه ای؟
2 ماه قم بودم
دیگه مثل قبل نیست ک چادر برعکس بپوشند
نمی دانممرکز خاصی هست؟
بازوی راستو خوب اومدی :دی ..ملت با این بازوی راست قم خیلی مستفیض شدن تاحالا.وقتی نام قم را میاورید باید بدانید نام چه عظمتی را بر زبان میاورید.
قم بازوی راست یاری کننده اسلام است.
تو هنوز زنده ای!!!!!!!!!!!!!وقتی نام قم را میاورید باید بدانید نام چه عظمتی را بر زبان میاورید.
قم مهد علم و پایتخت فرهنگی جهان اسلام است.
قم شهر جهاد و شهر بصيرت است.
قم بازوی راست یاری کننده اسلام است.
پسره ها!!!!!بنده دنبال پارتنر میگردم و میتونم شوهر موقت شما باشم و اگه تفاهم داشتیم و کیس مورد نظرم بودی حتی میتونم شوهر دائمتم باشم و تا اخر عمر پلی استیشن بزنیم
دوشواری نداره !پسره ها!!!!!
Sent from my C6903 using Tapatalk
بستگی داره اگه برای خودت میخوای اگه خانم باشی خیلی ها در خدمتت هستنچگونه میشه همسر موقت پیدا کرد چه برای زن چه برای مرد؟
کلا اطلاعات کامل میخوام برای خودم نیستبستگی داره اگه برای خودت میخوای اگه خانم باشی خیلی ها در خدمتت هستن
موتور که گواهینمامه نمیخواد . داداشم یه رفیق داشت موتورش نه سند داشت نه کارت نه خودش گواهینامه داشترفقا جز شهرک ازمایش کجا میشه گواهینامه موتور گرفت؟
یه سری اموزشگاه هستن فکر میکنم
کسی اطلاع داره؟
Sent from my Awesome LG P713
خب اگه بزنی به کسی یا بهت بزنن اونموقع لازم واسه بیمه و این مسایلموتور که گواهینمامه نمیخواد . داداشم یه رفیق داشت موتورش نه سند داشت نه کارت نه خودش گواهینامه داشت
بعد 7-8 سال یه بار پلیس نگهش داشت که اینم گاز داد رفت و پلیس هم مطمئنا نمیفته دنبال یه موتوری . چون با ماشین نمیتونه بگیرتش .
آها آره . اون قرمساق چندباری هم زده بود به چند نفر ولی اصن نگه هم نداشته بود . میگفت اگه برم خلافی بگیرم باید پول یه پرایدو بدم واسه جریمه هام .خب اگه بزنی به کسی یا بهت بزنن اونموقع لازم واسه بیمه و این مسایل
Sent from my Awesome LG P713
چ جالب منم ویندوز 8 داشتم اما pes2013 روش لود نمیکرد گیر میکردشاصن نخواستم. 7 نصب کردم