کجای قم ؟سفر به قم
کجای قم ؟سفر به قم
اونجای قمکجای قم ؟
ممنون برادر ، بنده به دلیل مشکل مالی توانایی ازدواج ندارم و باید بدونم کجای قم هستاونجای قم
خواهش میکنم اخوی،شما به "اونجای قم" تشریف ببرید،اونجا افرادی هستن که راهنمایی های لازمه رو انجام میدنممنون برادر ، بنده به دلیل مشکل مالی توانایی ازدواج ندارم و باید بدونم کجای قم هست
ممنون برادر، الان رو نقشه دارم می بینمخواهش میکنم اخوی،شما به "اونجای قم" تشریف ببرید،اونجا افرادی هستن که راهنمایی های لازمه رو انجام میدن
سايفون هم گويا از کار افتادهکر یو از کار افتاده؟
جایگزین چیزی مونده؟سايفون هم گويا از کار افتاده
Sent from my SGPT12 using Tapatalk
براى pc نميدونمجایگزین چیزی مونده؟
کریو کار میکنه سرعتش پایینهکر یو از کار افتاده؟
واسه من وصل میشه اما چیزی رو باز نمیکنهکریو کار میکنه سرعتش پایینه
آقا راهی نیست سرعت این T O R بهترش کنیم؟سرعتش خیلی شخمیه
نه جدا چجوری؟سفر به قم
شوما مشکل مالی داری می تونی بری بانک بزنی و بری خونه مردم دزدی.ممنون برادر ، بنده به دلیل مشکل مالی توانایی ازدواج ندارم و باید بدونم کجای قم هست
خواهری که قصد ازداوج موقت دارند کافیست خود را به نزدیکترین حاج اقای دارای شرایط معرفی نمایند برادری هم که قصد ازدواج موقت دارند کافیست خود را به نزدیکترین دیوار برسانند باشد که رستگار گردیم :دیچگونه میشه همسر موقت پیدا کرد چه برای زن چه برای مرد؟
خداییش جدی پرسیدم اسپم رو بذارید کنار خواهشنخواهری که قصد ازداوج موقت دارند کافیست خود را به نزدیکترین حاج اقای دارای شرایط معرفی نمایند برادری هم که قصد ازدواج موقت دارند کافیست خود را به نزدیکترین دیوار برسانند باشد که رستگار گردیم :دی
فکر نکنم برای یه ترنس، زن/شوهر پیدا بشه.خداییش جدی پرسیدم اسپم رو بذارید کنار خواهشن
با چ تجربه ای؟سفر به قم
شما که قصدت ی و ن دادن هست،برو سر خیابون واسا،افراد کاربلدی هستن که فرق پسرای معمولی(از نظر جنسی) با شادمغزایی عین تو رو می فهمن(مثل من)،اونا سوارت میکنن و تو هم به مقصود خودت میرسینه جدا چجوری؟
بنده دنبال پارتنر میگردم و میتونم شوهر موقت شما باشم و اگه تفاهم داشتیم و کیس مورد نظرم بودی حتی میتونم شوهر دائمتم باشم و تا اخر عمر پلی استیشن بزنیمچگونه میشه همسر موقت پیدا کرد چه برای زن چه برای مرد؟