میتونی رانندگی کنیدوستان من تازه دارم برای گواهینامه پایه 3 اقدام میکنم آیا زمانی که امتحان تو شهری رو قبول شدم میتونم پشت ماشین بشینم یا فقط باید گواهینامه داشته باشم؟ چون شنیدم رسید وجهه گواهینامه رو نداره ولی از طرفی هم وقتی قبول بشی میری تو سیستم انگشتتم که اسکن شده عکستم هست یعنی افسر بزنه پیدات میکنه حالا چجوریاست قضیه؟
Sent from my C6903 using Tapatalk
پایه 3 یا همون ب1 که 1 سال محدودیت داری و واسه اوله کارایی مث ماها هست...میتونی رانندگی کنی
حالا پایه سه واسه چیه؟
یکی از فک و فامیل نمیدونم پایه چند گرفته بود با رسید مینی بوس می روند
گواهی نامه موتور باید پارتی داشته باشی!رفقا جز شهرک ازمایش کجا میشه گواهینامه موتور گرفت؟
یه سری اموزشگاه هستن فکر میکنم
کسی اطلاع داره؟
Sent from my Awesome LG P713
بچه ها کسی آدرس نمایندگی ساعت اسپریت در تهران داره؟
شما هر جا تونستي تاپيك باز كن !چرا باز نمیشه تاپیک باز کرد؟ یه سوال خیلی وقته ذهنمو درگیر کرده میخواستم تاپیک بزنم براش ولی دوباره بستن
این بچه بازیا چیه که درمیارین؟
قسمت پزشکی و سلامت هستچرا باز نمیشه تاپیک باز کرد؟ یه سوال خیلی وقته ذهنمو درگیر کرده میخواستم تاپیک بزنم براش ولی دوباره بستن
این بچه بازیا چیه که درمیارین؟
خب وقتی مربوط به سبکه زندگیه چه طوری برم جاهای دیگه تاپیک باز کنم؟شما هر جا تونستي تاپيك باز كن !
خب وقتی مربوط به سبکه زندگیه چه طوری برم جاهای دیگه تاپیک باز کنم؟
1.ضمانت باکره بودن
زبان كي خوبه ؟
گارانتي دارند !!!!!
اصلا همینجا میپرسم :|اگر واجب هست ، همکارش گفته به من پیام بدید براتون تاپیک رو ردیف می کنم
یا کاربرای فعال می تونن تاپیک بزنن ، برو سراغ اونا و التماس کن
اين سوال رو بايد ميزدي تو سرمايه و كار و ...اصلا همینجا میپرسم :|
اقا کلاه گذاشتن درسته یا کلاه برداشتن؟ کدومش مشکل داره؟ طرف میگه این یارو سرم کلاه کذاشت! بعد اونی که کلاه گذاشته رو کلاه بردار صدا میزنن! :|
اصلا همینجا میپرسم :|
اقا کلاه گذاشتن درسته یا کلاه برداشتن؟ کدومش مشکل داره؟ طرف میگه این یارو سرم کلاه کذاشت! بعد اونی که کلاه گذاشته رو کلاه بردار صدا میزنن! :|
باحال بود یاد اون حرفه افتادم:اصلا همینجا میپرسم :|
اصلا همینجا میپرسم :|
بهترین آنتی ویروس مجانی با قابلیت آپدیت دستی کدومه؟
آویرا رو چطوری باید آپدیت دستی شو گیر آورد؟