سلام دوستان عزيز
. توجه: جديدن من PM فرومم را باز كردم، براي دوستاني كه ممكنه كار خصوصي يا سوال سريع در حد بله خير داشته باشند! ولي متاسفانه باز سوالاتي كه بيشتر مناسب هست در محيط فروم و در تاپيكهاي موجود يا جديد براي استفاده و اشتراك همه مطرح شود، در PM پرسيده مي شود! لطفن مطالب خصوصي كه جاي مطرح نمودنش در سطح فروم نيست يا سوالات فوري كوتاه خود را در PM ارسال نماييد و بقيه موارد را در جاي مناسب فروم مطرح نماييد و اگر دوست داشتيد و ميخواهيد بر من منت بگذاريد، لينك پست خود را براي من در PM ارسال نماييد. از همگي ممنونم و از جسارت پيش آمده عذر ميخواهم....
سوال مهم و جديد دوستان:
. آيا گزينهاي به جز ويروسياب Avira پيشنهاد ميكنيد؟
. بله! Avast و سپس AVG بسيار خوب و همانند Avira مجاني هستند. ولي اشتباه همه همين هست كه فقط ويروسياب نصب ميكنند بدون هيچ فايروالي در كنار آن يا نسخه Internet Security ويروسيابهاي فوق را نصب ميكنند كه همراه فايروال هست. در حالي كه فايروال همراه آنها اصلن به قدرت فايروالهايي كه در ادامه معرفي خواهم نمود نيست. (حداقل از سال 2004 تا كنون كه 2010 هست كه اينطور بوده!!!)
****** Anti Virus ******
. خوب! همانطور كه عرض كردم ويروسياب Avira و Avast و سپس AVG بسيار خوب هستند
ولي فقط و فقط نسخه ويروسيابيكي از سه محصول فوق را استفاده نماييد و نه نسخههاي Internet Security يا Premium يا ... آنها كه هم پولي هستند و هم در ادامه دليل آن را توضيح ميدهم. انتخاب از ميان يكي از آنها به عهده خودتان هست. هر 3 خوبند.
Anti Viruses download Links:o
. براي دنلود يكي از Anti Virusهاي فوق به سايتشان در لينكهاي زير برويد:
. توجه توجه توجه: هرگز فراموش نكنيد كه گزينه
Heuristic را تمامي ويروسيابهايي كه دنلود مينماييد را بايد خودتان دستي روشن يا High نماييد.(
اگر چنين گزينهاي در Option/Config برنامه وجود داشته باشد!) در مورد آويرا
قبلن اينجا توضيح دادهام.
دريافت Avira:
. براي دنلود نسخه مجاني فقط ويروسياب اين برنامه بايد به آدرس "
http://www.free-av.com*1" برويد. براي دنلود آخرين نسخه مجاني كه به نام
Avira AntiVir Personal - Free Antivirus هست برروي لينك دنلودش كليك نماييد.
*2
*1:
نبايد به آدرس www.avira.com برويد چون در اين آدرس كليه محصولات موجود هست و زمان دنلود نسخه مجاني باز به لينك free-av.com خواهيد رسيد.
*2:
لينك مستقيم ندادم چون هر از چندگاهي طراحي و آدسهاي سايت تغيير ميكند!
دريافت Avest:
. براي دنلود نسخه Free آن به اين آدرس رفته
http://www.avast.com/free-antivirus-download و از جدول موجود در آن فقط برروي دكمه Download زير ستون نسخه Free كليك كنيد.
دريافت AVG:
. براي دنلود نسخه Free Edition به لينك
http://free.avg.com/us-en/download رفته و فقط نسخه Free Edition را دنلود نماييد.
****** Firewall ******
. خوب! اگر اشتباه نكنم از سال 2003 يا 2004 اين تفكر شكل گرفت كه فايروال نبايد فقط يك برنامه ضد هك باشد! يعني بايد داراي توانايي هاي جديدي همانند مراقبت از فايلهاي اصلي ويندوز، از فايلهاي خودش، از برنامههايي كه اجرا ميشوند، از تغييراتي كه ممكن يك برنامه در حال اجرا در مكانهاي مهم سيستم عامل يا برنامههاي ديگه ايجاد نمايد و ................ فكر كنم از سالهاي 2004~2005 بود كه با اين سايت"
http://www.matousec.com/projects/proactive-security-challenge" گم نام و به ظاهر سر كاري آشنا شدم. ولي وقتي تستها و توضيحاتش را مطالعه نمودم و با نمونه تستهاي خودم و تجاربم مقايسه نمودم پي به درست بودن ادعاهايش بردم. اين سايت فقط و فقط به شكل كاملن تخصصي توانايي فايروالها را ميسنجد و كاري به نام و آوازه كمپانيها ندارد. توضيحات كامل اين سايت را بارها در همين تاپيك و تاپيك مرجع مين تاپيك و جاهاي ديگر دادهام. در كل نتايج اين سايت براي من 99% ملاك هست و 1 درصد ديگه براي انتخاب از بين 5 يا 6 فايروال اول پيشنهادي اين سايت، بر اساس نظر شخصي و تجربه تستهاي خودم، كنار ميگذارم!
. من 2 برنامه به ترتيب معرفي ميكنم كه توضيحات شون در لينكشون هست:
Outpost Firewall Pro و
Comodo . اين 2 برنامه را من تست نمودهام، هر كدام را براي مدت طولاني روي سيستم داشتهام و نسبت به بقيه فايروالهاي همواره اين 2 خيلي ثبات بيشتري در قرار گيري در رتبه Excellent جدول نتيجه تست فايروالهاي سايت فوق داشتهاند.
Anti Viruses download Links:o
دريافت Outpost Firewall Pro:
. متاسفانه اين برنامه مجاني نيست ولي براي يك ماه ميتوانيد نسخه پولي آن را بدون پرداخت هزينهاي چك نماييد. براي دريافت نسخه 30 روزه آن به اين لينك رفته "
http://www.agnitum.com/products/outpost/download.php" و برروي دكمه نسخه 64 يا 32 بيتي آن بر اساس نوع OS خود كليك نماييد.
دريافت Comodo:
. اين برنامه مجاني هست ولي نسخه فايروال آن به
زور!! به همراه ويروسيابش هست. پس از دنلود برنامه از اين آدرس "
http://www.comodo.com/home/internet-security/firewall.php" و در هنگام نصب حتمن فراموش نكنيد
كه ويروسياب آن را نصب نكنيد.
****** Anti-Spyware ******
. من با درست استفاده كردن از توانايي Program Guard برنامههاي Outpost و Comodo چندين سالي هست كه هيچ نوع مشكلي با اسپايور نداشتهام!! فراموش نكنيد
آخرش اين شما هستيد كه بايد با آشنايي و درست استفاده نمودن از برنامههاي امنيتي سيستمتان، مانع آلوده شدت آن شويد وگرنه هزاران برنامه امنيتي + نا آگاهي كاربر = آب در هاون كوبيدن!!!!
. به نظر من هنوز بهترين برنامههاي Anti-Spywrae بايد هنوز Spyware Doctor باشد!! اين برنامه مجاني نيست و من هم مدتهاي زيادي هست چون مشكل Spyware نداشتم تستي نكردم و مطالعهاي در مورد آن نداشتم!
يك تجربه جديد:: براي مدت 3 ماه هست كه من هنگام دسترسي به اينترنت فقط فايروال Outpost-ام را اجرا ميكنم و ويروسياب Avira كاملن بسته(
*1) هست و هيچ مشكلي هم تا كنون از لحاظ آلودگي يا .... پيش نيامده! فقط اگر فايلي را دنلود نمايم قبل از اجراي آن ابتدا Avira را فعال ميكنم و پس از اسكن آن را اجرا ميكنم.
*1: همانطور كه مطلع هستيد نميتوان از ويروسياب Exit كرد! اين هم كاملن طبيعي و منطقي هست و حتا نميشه آن را End Task نمود! پس من چيكار كردم؟! من سرويسهايش را manual و فايل اجرايش را از استارتاپ ويندوز برداشتهام و هر زمان كه نيز باشه آن را وسط كار ويندوز اجرا نمايم، به كمك برنامه كوچكي كه نوشتهام فايلهاي سرويش را ابتدا اجرا ميكنم و سپس فايل اصلي آن را اجرا ميكنم. به اين شكل فقط زماني كه نياز هست اجرا ميشود و به هيچ وجه در استارتاپ ويندوز نيست كه باعث كندي شروع به كار ويندوز شود! (حتا براي چند ثانيه!!)
****** Autorun Viruses ******
. اگر خودم يا خودتون را هم بكشيد!!! اصلن نميشه يك برنامه ويروسياب پيدا كرد كه 100% همه ويروسهاي Autorun را بشناسه؟! ميشه واقعن؟! پس من دو راه حل 100% تضميني اينجا خدمتتان معرفي ميكنم تا حالش رو ببريد. راه اول براي حل مشكل ويروسهاي Autorun پاك كردن صورت مسئله هست!!! و راه دوم واكسينه نمودن فلش ديسكهاي خود هست تا ديگه عمرن ويروس Autorun نگيرند!!!!
راه اول: خاموش نمودن Autorun ويندوز:
. من نام اين راه را، پاك كردن صورت مسئله گذاشته ام! با يك تنظيم ساده، شما ميتوانيد خاصيت بي خاصيت و دردسر ساز اجراي اتوماتيك Autorun را در انواع ويندوزها را خاموش نماييد. براي XP توضيح ميدهم در ويندوزهاي ديگه تقريبن مشابه همين هست! شروع كنيد:
1) در منوي
Start\Run...o عبارت
gpedit.msc را نوشته و OK نماييد.
2) پنجره
Group Policy باز ميشود.
3) از پنل سمت چپ برروي علامت + گزينه
Administrative Templates كليك كنيد(
دو تا هست يكي در Computer Configuration و يكي در User Configuration كه فكر كنم تنظيم فوق را در اولي انجام دهيد كافي باشه اگر چه در هردو هم ميشه!) و سپس برروي كلمه
System از زير آن كليك كنيد.
4) از پنل سمت راست دوبار برروي عبارت
Turn off Autoplay كليك كنيد. (
يا راست كليك و سپس Properties را انتخاب كنيد)
5) گزينه
Enable را انتخاب و سپس گزينه
All Drives از گزينه
Turn of Autoplay on:o را انتخاب نماييد.
6) سيستم را ريستارت نماييد و يك CD و سپس يك فلش درايو كه حاوي فايل Autorun هستند را درون درايو قرار دهيد. نبايد هيچيك از فايلهاي Autorun اجرا شود. حتا اگر از طريق My Computer دوبار برروي نام اون درايو كليك كنيد باز نبايد فايل Autorun اجرا شود!!!
اگر اينچنين نشد، لازم هست كه پچ ويندوز XP را از لينك زير بگيريد. (
براي من بدون نياز به پچ عمل كرد)
. به اين شكل هرگز فايل Autorun.inf به شكل اتوماتيك يا دستي اجرا نخواهد شد. لينك زير كه از سايت مايكروسافت هست براي تمامي ويندوزها توضيح و پچ گذاشته:
راه دوم: واكسينه كردن درايوهاي USB:
. روش "راه اول" فقط سيستم ما را در برابر ويروسهاي Autorun واكسينه ميكنه! يعني اگر كول ديسك خودتان به سيستم آلودهاي بزنيد و ويروس Autorun به آن منتقل شود و سپس همين كول ديسك را به سيستم خود بزنيد، چون فايل Autorun.inf كه اصلي ترين اجرا كننده اتوماتيك اين نوع ويروسها هستند اجرا نميشود، پس سيستم شما ويروس نميگيرد. ولي خوب!!!! اگر كول ديسك خود را به سيستم ديگري كه آلوده نيست و Autorun آن هم Disable نشده بزنيد، سيستم ديگران را آلوده خواهيد كرد!!
. در اينجا شما ميتوانيد از برنامه Panda USB and AutoRun Vaccine استفاده نماييد كه با ساختن يك فايل Autorun.inf تقلبي و غير قابل Delete يا Over write شدن مشكل شما را براي هميشه حل كند. (اين برنامه يك فايل درست ميكند و نه يك فولدر و همچنين خودتان هم نميتوانيد آن را پاك كنيد. شايد فقط با فرمت نمودن بشه آن را پاك كرد) جالبي اين برنامه اين هست كه هر فلش مموري به سيستم وصل بشه آن را واكسينه ميكنه! حتا فلش مموري: موبايل يا دوربين ديجيتال يا هاردديسك يا ...... براي دريافتش:
1) به اين آدرس
http://research.pandasecurity.com/Panda-USB-and-AutoRun-Vaccine رفته.
2) برنامه را دنلود نماييد و نصب كنيد. در زمان نصب گزينه "اتوماتيك واكسينه نمودن درايو جديد" را حتمن انتخاب نماييد و بقيه گزينهها را به دلخواه انتخاب نماييد.
. به همين سادگي و خوشمزگي!! فقط يك نكته! وقتي اين برنامه قصد دارد فلش مموري جديدي واكسينه نمايد برنامه ويروسياب Avira مانع اجراي اين عمل ميشود به همين دليل موقتن گارد Avira را Disable ميكنم. (
بقيه ويروسيابها را نميدانم.)
موفق باشيد.
خداحافظ
IgImAx
89/07/21