• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال و جواب تبلیغات در گوگل - google adwords

a_bertina

Registered User
لایک‌ها
14
Last edited:

a_bertina

Registered User
لایک‌ها
14
این هم لینک راهنمای کامل گوگل ادورد ( Google Adwords Help Center ) به فرمت PDF
شاید یک بخشایی از آن زیادی بوده اما خوندن فصل 1 الزامی می باشد
PDF

ahmaad313

Registered User
لایک‌ها
4
این هم لینک راهنمای کامل گوگل ادورد ( Google Adwords Help Center ) به فرمت PDF
شاید یک بخشایی از آن زیادی بوده اما خوندن فصل 1 الزامی می باشد
PDF

زبون این راهنما انگلیسی است درسته!

شما فارسیشو ندارین؟

a_bertina

Registered User
لایک‌ها
14
زبان این فایل بسیار ساده می باشد و به راحتی می توانید آن را مطالعه نمایید
تقویت زبان ;)

shahram51

Registered User
لایک‌ها
5
سلام

با تشکر از دوستان چند تا سوال داشتم

1- آیا راهی هست که مثلا 100 دلار یک آگهی شارژ بشه و تا اتمام 100 دلار نمایش داده بشه؟ من توی گوگل فقط امکان تنظیم زمان نمایش و میزان هزینه در روز رو پیدا کردم ( محدودیت روز نداشته باشه )

2- برای نمایش در روز و ساعت خاص باید manual bidding فعال باشه اما وقتی اونو فعال می کنم ( با همون مقادیر حداکثری برای CPC ) آگهی نمایش داده نمیشه

با تشکر فراوان

rouzbehfr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بنده یک اکانت فعال ادسنس دارم که به حساب بانکیم تو اروپا وصل هست ، دوستانی که علاقه به تبلیغات با گوگل دارند ولی‌ به دلیل تحریم و عدم داشتن کردیت کارت و آی پی‌ تمیز نمیتونن با گوگل تبلیغ کنند میتونند با من تماس بگیرند تا کدهای ادسنس رو در اختیارشون بذارم با هر سایزی که میخواهند، با توجه به نوع اکانت و تنظیمات رقم درامد بین ۱یورو تا ۴ یورو برای هر هزار بازدید کننده پیشنهاد میشه ، در صورت توافق براتون گزارش روزانه و هفتگی از حسابتون رو به طور روزانه و هفتگی میفرستم و ماهانه هم طبق پرداختهای گوگل از طریق شعبه ارزی بانک صادرات پول را به حساب سپهر در ایران واریز می‌کنم، خودم هم پورسانت ۲۰% میگیرم و تمام هزینه‌های انتقال پول که حدوداً ۳% هست هم به عهده شماست، و مدیریت حساب ادسنس هم با تمام جوانبش با خودم ، در صورتیکه روی تبلیغات خودتون اسپم کنید یاهر تخلف دیگری انجام بدید همان روز قرار دادمون لغو میشه چون گزارش هر سایت به طور لحظه‌ای از گوگل اکانت ادسنس قابل ملاحظه است ، و چون خودم هم ده‌ها وبلاگ دارم به هیچ وجه مایل نیستم اکانت بد نام بشه[email protected]

a_bertina

Registered User
لایک‌ها
14
بنده یک اکانت فعال ادسنس دارم که به حساب بانکیم تو اروپا وصل هست ، دوستانی که علاقه به تبلیغات با گوگل دارند ولی‌ به دلیل تحریم و عدم داشتن کردیت کارت و آی پی‌ تمیز نمیتونن با گوگل تبلیغ کنند میتونند با من تماس بگیرند تا کدهای ادسنس رو در اختیارشون بذارم با هر سایزی که میخواهند، با توجه به نوع اکانت و تنظیمات رقم درامد بین ۱یورو تا ۴ یورو برای هر هزار بازدید کننده پیشنهاد میشه ، در صورت توافق براتون گزارش روزانه و هفتگی از حسابتون رو به طور روزانه و هفتگی میفرستم و ماهانه هم طبق پرداختهای گوگل از طریق شعبه ارزی بانک صادرات پول را به حساب سپهر در ایران واریز می‌کنم، خودم هم پورسانت ۲۰% میگیرم و تمام هزینه‌های انتقال پول که حدوداً ۳% هست هم به عهده شماست، و مدیریت حساب ادسنس هم با تمام جوانبش با خودم ، در صورتیکه روی تبلیغات خودتون اسپم کنید یاهر تخلف دیگری انجام بدید همان روز قرار دادمون لغو میشه چون گزارش هر سایت به طور لحظه‌ای از گوگل اکانت ادسنس قابل ملاحظه است ، و چون خودم هم ده‌ها وبلاگ دارم به هیچ وجه مایل نیستم اکانت بد نام بشه
توجه:
تقاضا می شود به هیچ عنوان تبلیغات خود را در اینجا مطرح ننمایید و تنها به سوال جواب در رابطه با google adwords بپردازید تا تمامی کاربران بتوانند از این تاپیک به نحو احسن استفاده نمایند

:eek:fftopic: Don't Spam Don't Off TOPIC :eek:fftopic:

a_bertina

Registered User
لایک‌ها
14
ببخشید
منظورم کاربر a_bertina بود

بله ارتباط دارم. اما لطفا فقط سوال و جواب فنی در مورد گوگل ادوردز google adwords را در این تاپیک مطرح نمایید. لطفا موارد دیگر را در پیام خصوصی و یا تاپیک های دیگر مطرح نمایید
ماهیت این تاپیک تجاری نیست و مختص سوال جواب فنی می باشد

Last edited:

a_bertina

Registered User
لایک‌ها
14
سلام

با تشکر از دوستان چند تا سوال داشتم

1- آیا راهی هست که مثلا 100 دلار یک آگهی شارژ بشه و تا اتمام 100 دلار نمایش داده بشه؟ من توی گوگل فقط امکان تنظیم زمان نمایش و میزان هزینه در روز رو پیدا کردم ( محدودیت روز نداشته باشه )

2- برای نمایش در روز و ساعت خاص باید manual bidding فعال باشه اما وقتی اونو فعال می کنم ( با همون مقادیر حداکثری برای CPC ) آگهی نمایش داده نمیشه

با تشکر فراوان

1. تبلیغ در گوگل بصورت بودجه ای می باشد که این بودجه بصورت روزانه تنظیم می گردد و نمی توان مبلغ خاصی شارژ را به تبلیغ خاصی اختصاصی داد

2. نه، برای نمایش در ساعات خاص شما باید شما باید گزینه Ad scheduling در Campaign settings را فعال نمایید و ارتباطی با manual bidding ندارد. و شما می توانید تبلیغ خود را در هر دو وضعیت manual bidding و با Automatic bidding قرار دهید

نکته کلیدی:
بطور کل برای تبلیغ کنندگان فعال نموده گزینه manual bidding توصیه می شود و تا حد ممکن از استفاده از گزینه Automatic bidding اصلا توصیه نمی شود. به این علت که در manual bidding شما برای هر کلمه هزینه کلیک مورد نظر را تنظیم می کنید و در صورتی که کلمه ای نیاز به هزینه بالایی داشت از آن صرفه نظر می کنید و بر روی کلمات دیگر سرمایه گزاری می کنید. این یکی از موارد بسیار مهم در جلوگیری از هدر رفتن بودجه می باشد.
اما این تنظیم کمی نسیاز به تجربه و مهارت دارد و علت اینکه کلمات شما از کار می افتند این می باشد که شما هزینه کلیک CPC را نا مناسب تنظیم می نمایید

shahram51

Registered User
لایک‌ها
5
با تشکر از پاسخ شما

خوب در این حالت پیش میاد که آگهی به سقف روزانه اش برسه و دیگه نمایش داده نشه ، اگر بخواهیم که یک آگهی در تمام شرایط نمایش داده یشه تا اعتبارش تموم بشه چه راهی هست؟

مثلا من یک بار آگهی که راه انداختم تا حدود ظهر میدیدم اما عصر به سقف روزانه میرسید و دیگه باید صبر می کردم تا روز بعد.

و یک سوال دیگه :
فرض کنید من روزی 2 دلار قرار دادم برای آگهیم و یکماه زمان که میشه 60 دلار
اگر در بعضی روزها من زیر 2 دلار بازدید کننده داشته باشم ، آیا در روزهای بعد می تونم از سقف مجاز بالاتر برم؟
و آیا نهایتا من حتما در پایان یکماه 60 دلارم رو پر می کنم؟

و یک سوال درباره نکته کلیدی :

من گزینه manual bidding رو فعال کردم و در قسمت keyword ها خیلی از اونها از max cpc که قرار دادم بالاتره و به نظر نباید در جستجوی گوگل با اون کلمات آگهی نمایش داده بشه اما با کمال تعجب آگهی دیده میشه!!

چرا؟

با تشکر

Last edited:

a_bertina

Registered User
لایک‌ها
14
با تشکر از پاسخ شما

خوب در این حالت پیش میاد که آگهی به سقف روزانه اش برسه و دیگه نمایش داده نشه ، اگر بخواهیم که یک آگهی در تمام شرایط نمایش داده یشه تا اعتبارش تموم بشه چه راهی هست؟

مثلا من یک بار آگهی که راه انداختم تا حدود ظهر میدیدم اما عصر به سقف روزانه میرسید و دیگه باید صبر می کردم تا روز بعد.

و یک سوال دیگه :
فرض کنید من روزی 2 دلار قرار دادم برای آگهیم و یکماه زمان که میشه 60 دلار
اگر در بعضی روزها من زیر 2 دلار بازدید کننده داشته باشم ، آیا در روزهای بعد می تونم از سقف مجاز بالاتر برم؟
و آیا نهایتا من حتما در پایان یکماه 60 دلارم رو پر می کنم؟

و یک سوال درباره نکته کلیدی :

من گزینه manual bidding رو فعال کردم و در قسمت keyword ها خیلی از اونها از max cpc که قرار دادم بالاتره و به نظر نباید در جستجوی گوگل با اون کلمات آگهی نمایش داده بشه اما با کمال تعجب آگهی دیده میشه!!

چرا؟

با تشکر

نکته کلیدی:
مورد 1: در این حالت سقف روزانه خود را بسیار افزایش دهید مثلا 1000 دلار در روز قرار دهید. در این حالت دیگر به سقف خود می رسید و همیشه تبلیغ شما فعال می باشد. این برای افرادی مناسب می باشند که می خواهند تبلیغشان تا حد ممکن نمایش داده شود. دقت داشته باشید که لازم نیست شارژ حساب شما از سقف بودجه شما بیشتر باشد.

مورد 2: بله به این شکل می باشد گوگل ممکن است در یک روز تا 20 درصد بیشتر از سقف بودجه شما مصرف نماید اما بودجه شما در یک دوره یک ماهه از ضرب 20 در بودجه روزانه بیشتر نخواهد شد.

مورد 3: نه این فکر شما صحیح نیست.اگر دقت کرده باشید در آنجا قید شده below first page bid و ننوشته که نمایش داده نمی شود. در این حال کلمات شما ممکن است نمایش داده شود و یا نشود که این موضوع به حجم رقابت بستگی دارد.همچنین در صورتی که مبلغ CPC تعیین شده توسط شما از حداقل تعیین شده توسط گوگل کمتر باشد تعداد نمایش کلمه شما بسیار کم می شود و مثلا از هر 100 جستجو 20 بار نمایش داده خواهد شد.

a_bertina

Registered User
لایک‌ها
14
از مدیران می خوام با توجه به اینکه کیفیت سوالات خوب شده و این تاپیک داره به یک مجموعه سوال و جواب قوی در رابطه با Google Adwords تبدیل می شه اون رو مهم کنند تا همه افراد از وجود اون با خبر بشوند و بتوانند سوالات ومشکلات خود را در آن بیابند

shahram51

Registered User
لایک‌ها
5
با سلام مجدد

من هنوز چند تا مورد برام جای سواله

show.php
[/URL][/IMG]

1- پس بنابر این فرق manual bidding و auto bidding با توجه به اینکه در هردو حالت می توان max cpc کلی رو ست کرد اینه که در حالت اول برای هر keyword می توان جداگانه رقم cpc رو ست کرد ، درسته؟

2- در مورد 1000 دلار برای هزینه درروز ، باز با همون مشکل اولیه روبرو هستیم ! یعنی ممکنه ما 1000 دلار رو ست کنیم اما از سقف کلی آگهی مون میزنه بالاتر ( همانطور که گفتم مثلا من کلا 60 دلار می خوام هزینه کنم )
من یکبار توی منوهای adwords جائی رو دیدم که مجموع هزینه ماهیانه من رو نوشته بود که میشد اونو تغییر داد ، اما هرچی دیگه جستجو می کنم پیداش نکردم که نکردم!

اون قسمت فرمایش شما رو هم متوجه نشدم :
لازم نیست شارژ حساب شما از سقف بودجه شما بیشتر باشد.
یعنی من 1000 دلار در روز ست کنم و بیام محدودیت رو با manual cpc اعمال کنم؟

3- Focus on conversion چیه؟

با تشکر فراوان

فایل های ضمیمه

• bid1.JPG
    bid1.JPG
    24.9 KB · نمایش ها: 63
Last edited:

a_bertina

Registered User
لایک‌ها
14
با سلام مجدد

من هنوز چند تا مورد برام جای سواله

1- پس بنابر این فرق manual bidding و auto bidding با توجه به اینکه در هردو حالت می توان max cpc کلی رو ست کرد اینه که در حالت اول برای هر keyword می توان جداگانه رقم cpc رو ست کرد ، درسته؟

2- در مورد 1000 دلار برای هزینه درروز ، باز با همون مشکل اولیه روبرو هستیم ! یعنی ممکنه ما 1000 دلار رو ست کنیم اما از سقف کلی آگهی مون میزنه بالاتر ( همانطور که گفتم مثلا من کلا 60 دلار می خوام هزینه کنم )
من یکبار توی منوهای adwords جائی رو دیدم که مجموع هزینه ماهیانه من رو نوشته بود که میشد اونو تغییر داد ، اما هرچی دیگه جستجو می کنم پیداش نکردم که نکردم!

اون قسمت فرمایش شما رو هم متوجه نشدم :
لازم نیست شارژ حساب شما از سقف بودجه شما بیشتر باشد.
یعنی من 1000 دلار در روز ست کنم و بیام محدودیت رو با manual cpc اعمال کنم؟

3- Focus on conversion چیه؟

با تشکر فراوان

1.تقریبا بله در این حال سه مزیت مهم وجود دارد اول اینکه شما می توانید برای هر کلید واژه یک مبلغ هزینه کلیک متفاوت تنظیم نمایید دوم اینکه شما می توانید حداقل ممکن را تنظیم نمایید در صورتی که در روش خودکار این میزان بیشتر خواهد شد و سوم اینکه ابزار مدیریتی شما بیشتر می باشد به این معنی که می توانید با تنظیم مناسب CPC محل قرار گرفتن تبلیغ ود در میار رقبا را تنظیم نمایید و همچنین میزان هزینه کل خود را بهینه سازی نمایید (این موضوع به کمی تجربه و مهارت نیاز دارد تا بتوانید تبلیغ خود را بهینه کنید تا با کمترین هزینه بیشترین بازده را ایجاد نماید)

2. بطور کل در گوگل فقط می توان به همان روش انجام داد و امکان تنظیم ماهانه بصورت دقیق وجود ندارد و این موضوع را باید بصورت دستی تنظیم نمایید

بله شما می توانید محدودیت را با تنظیم مناسب CPC اعمال نمایید
منظور من این بود که مثلا اکانت گوگل شما فقط 200 دلار شارژ دارد اما شما می توانید سقف بودجه یک اگهی را مثلا 1000 دلار تنظیم نمایید در این حالت وقتی که شما 200 دلا را خرج نمایید تبلیغ شما متوقف خواهد شد

3.به این روش CPA گفته می شود که تنظیم و اجرای آن کمی سخت می باشد و باید وب سایت شما بسیار قوی باشد برای کسب اطلاعات بیشتر به راهنمایی که در پست های قبلی قرار دادم مراجعه نمایید

myousefi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
اول از همه تشکر از مدیران سایت و کاربران بابت راه انداری این تاپیک مفید

من دو نکته برام هنوز مبهم هست:

1) برای نمایش آگهی در ایران باید All Country انتخاب بشه یا اینکه از روی نقشه تنظیک کنیم؟
2) برای زبان، توی تنظیمات English انتحاب کنیم یا عربی؟

myousefi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سوال سوم هم ابنجا می نویسم:

3) خود صفحه گوگل در ایران معمولا با تنظیم زبان فارسی و انگلیسی باز میشه. بعضی مردم با انگلیسی راحت تر هستند و بعضی دیگه با فارسی.
آیا نمایش تبلیغ به این تنشیم زبان کاربر هم بستگی داره؟ اگر ما بخواهیم که روی هر دو تنظیم زبان تبلیغ نمایش داده بشه کار خاصی باید انجام بشه؟

a_bertina

Registered User
لایک‌ها
14
سلام
اول از همه تشکر از مدیران سایت و کاربران بابت راه انداری این تاپیک مفید

من دو نکته برام هنوز مبهم هست:

1) برای نمایش آگهی در ایران باید All Country انتخاب بشه یا اینکه از روی نقشه تنظیک کنیم؟
2) برای زبان، توی تنظیمات English انتحاب کنیم یا عربی؟

1. فقط all countries
2. english
3. بله بستگی دارد. از حدود 2 سال قبل به این طرف دیگر گزینه تمامی زبان های حذف شده است و در صورتی که اکانت شما جدید باشد نمی توانید تبلیغ خود در محیط فارسی را فعال نمایید و فقط بعضی از انواع اکانت این ویژگی را ارند. در این حال باید زبان انگلیسی را انتخا نمایید تا کاربران بتوانند تبلیغ شما را ببینند

بالا