• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال و جواب تبلیغات در گوگل - google adwords

raspinah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه دوستان

اگر بعد از اینکه همه کشور هارو انتخاب کنید و بیاین و به نقشه نگاه کنید ، می بینید که ایران و سودان و یه کشور دیگه انتخاب نشده ..
برای نمایش تبلیغات در ایران باید از روی نقشه ایران را انتخاب کنید . که وارد قسمت custom می شید و اگر نقشه رو بهتون نشون داد با ابزار SHAPE محدوده ایران را انتخاب می کنید ..

یک روش این انتخاب اینگونه هست که شما مرکز نقشه ایران را انتخاب می کنید و 800 کیلومتر اطراف را در سمت چپ وارد می کنید و سپس SHOW ADS IN HERE رو می زنید ...

دوستانی که از ایران بدون *** کانکت می شن شاید نتونن نقشه رو ببینن ، البته بعضی وقتا با وی پی ان هم نمیشه..
من طول عرض جغرافیایی رو براتون میزارم و دیگه شما لازم نیست روی نقشه انتخاب کنید
در قسمت CUSTOM در این طول و عرض را در Location وارد کنید :
34.270836, 53.745117
و سپس در کادر Show my ads within شما باید 500 وارد کنید که بیشتر از اینم نمیشه وارد کرد و سپس شADD رو بزنید .
تمام شد . ایران اضافه شد
فقط زاهدان اضافه نشده ، که اگه نقشه را می بینید زاهدان هم اضافه کنید.

البته روش برداری هم برای انتخاب ایران داره..

برید حالشو ببرید

migmig_ooops

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
salam,bebakhshid man 1 soal daram,mikham bedonam google farsi che jori faal mishe?age sherkati vaghan balad bashe google farsi bezare inja maloom mishe to in cm mohem injast ke haminja javab bedin hame bedonan?!

ahmaad313

Registered User
لایک‌ها
4
1. فقط all countries

سلام به همه دوستان

اگر بعد از اینکه همه کشور هارو انتخاب کنید و بیاین و به نقشه نگاه کنید ، می بینید که ایران و سودان و یه کشور دیگه انتخاب نشده ..
برای نمایش تبلیغات در ایران باید از روی نقشه ایران را انتخاب کنید . که وارد قسمت custom می شید و اگر نقشه رو بهتون نشون داد با ابزار SHAPE محدوده ایران را انتخاب می کنید ..

یک روش این انتخاب اینگونه هست که شما مرکز نقشه ایران را انتخاب می کنید و 800 کیلومتر اطراف را در سمت چپ وارد می کنید و سپس SHOW ADS IN HERE رو می زنید ...

امکان داره هر دو روش جواب بده دوستان
امتحان کنن ببين کدوم جواب میده؟

raspinah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
جواب میده .. مطمئن ، چون هیچ روش دیگری هم نیست...
و فقط و فقط همین هست....
حالا من این بخش نمایش در ایران را گفتم

حالا نوبت شما هست آقای bertina عزیز ، بقیه کلام هارو میخوایم از شما بشنویم ، البته فکر نکنم مورد خاص دیگه باشه...

a_bertina

Registered User
لایک‌ها
14
سلام به همه دوستان

دوستانی که از ایران بدون *** کانکت می شن شاید نتونن نقشه رو ببینن ، البته بعضی وقتا با وی پی ان هم نمیشه..
من طول عرض جغرافیایی رو براتون میزارم و دیگه شما لازم نیست روی نقشه انتخاب کنید
در قسمت CUSTOM در این طول و عرض را در Location وارد کنید :
34.270836, 53.745117
و سپس در کادر Show my ads within شما باید 500 وارد کنید که بیشتر از اینم نمیشه وارد کرد و سپس شADD رو بزنید .
تمام شد . ایران اضافه شد
فقط زاهدان اضافه نشده ، که اگه نقشه را می بینید زاهدان هم اضافه کنید.

البته روش برداری هم برای انتخاب ایران داره..

برید حالشو ببرید

متاسفانه با بروزرسانی های جدید گوگل این روش دیگر قابل استفاده نیست
شما می توانید آن را امتحان نمایید
هنگامی که با این روش و یا روش های مشابه طول و عرض جغرافیایی بدهید تبلیغ شما دیگر در هیچ کجا نمایش داده نمی شود و هنگامی که از ابزار adwords diagnostics tool برای علت یابی عدم نمایش تبلیغ استفاده نمایید گوگل یک پیام زیبا به شما نماش می دهد که در ان می گوید محدوده نمایش شما وارد یکی از کشورهای تحریم شامل ایران ، کوبا ، سوریه و یا سودان شده است در نتیجه تبلیغ شما بطور کل قطع شده است.برای نمایش تبلیغ محدوده انتخابی خود را طوری انتخاب نمایید که وارد این مناطق نگردد

امتحانش ضرر ندارد.اگه کسی امتحان کرد جواب گرفت بیاد اینجا مطرح کنه که همه یاد بگیرن

بطور کل اگر واقعا برایتان مهم باشد که تبلیغ شما فقط در ایران پخش شود فقط می توانید از روش های تجاری استفاده نمایید که با توجه به غیر تجاری بودن این تاپیک این روش ها رو معرفی نمی کنم

Last edited:

a_bertina

Registered User
لایک‌ها
14
salam,bebakhshid man 1 soal daram,mikham bedonam google farsi che jori faal mishe?age sherkati vaghan balad bashe google farsi bezare inja maloom mishe to in cm mohem injast ke haminja javab bedin hame bedonan?!

بر اساس قوانین پی تی فقط از رسم الخط فارسی استفاده نمایید

a_bertina

Registered User
لایک‌ها
14
برای آی پی چه راهی هست جز وی پی ان??
از ادسنس نيز اطلاع داريد
که چجوری به سايت های فارسی تبليغ ميده

متاسفانه من فقط در مورد adwords اطلاع دارم و در مورد adsence اطلاعی ندارم
بطور کل این تاپیک مخصوص Google Adowrds می باشد، شما می توانید یک تاپیک دیگر ایجاد نمایید و سوال خود را در آنجا مطرح نمایید

_Farshad_

Registered User
لایک‌ها
32
0000000*****0000000*****0 00000*********000*******
متاسفانه من فقط در مورد adwords اطلاع دارم و در مورد adsence اطلاعی ندارم
بطور کل این تاپیک مخصوص Google Adowrds می باشد، شما می توانید یک تاپیک دیگر ایجاد نمایید و سوال خود را در آنجا مطرح نمایید

مشکل ادورد رو برای دادن تبليغات
اگر با وی پی ان راه نداره ميشه بفرماييد راهش چيه
يعنی آيپی اختصاصی هم جواب نميده

raspinah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
متاسفانه با بروزرسانی های جدید گوگل این روش دیگر قابل استفاده نیست
شما می توانید آن را امتحان نمایید
هنگامی که با این روش و یا روش های مشابه طول و عرض جغرافیایی بدهید تبلیغ شما دیگر در هیچ کجا نمایش داده نمی شود و هنگامی که از ابزار adwords diagnostics tool برای علت یابی عدم نمایش تبلیغ استفاده نمایید گوگل یک پیام زیبا به شما نماش می دهد که در ان می گوید محدوده نمایش شما وارد یکی از کشورهای تحریم شامل ایران ، کوبا ، سوریه و یا سودان شده است در نتیجه تبلیغ شما بطور کل قطع شده است.برای نمایش تبلیغ محدوده انتخابی خود را طوری انتخاب نمایید که وارد این مناطق نگردد

امتحانش ضرر ندارد.اگه کسی امتحان کرد جواب گرفت بیاد اینجا مطرح کنه که همه یاد بگیرن

بطور کل اگر واقعا برایتان مهم باشد که تبلیغ شما فقط در ایران پخش شود فقط می توانید از روش های تجاری استفاده نمایید که با توجه به غیر تجاری بودن این تاپیک این روش ها رو معرفی نمی کنم

دوست عزیز ، پس اینگونه که شما عرض می کنید ، تبلیغات در ایران اصلا امکان نداره، درسته؟
خوب اگر شما با نیت خیر این تاپیک را ایجاد کردید ، چرا در مورد این مسئله بیشتر توضیح نمیدید. :rolleyes:
پس یعنی هیچ روشی نیست .

a_bertina

Registered User
لایک‌ها
14
مشکل ادورد رو برای دادن تبليغات
اگر با وی پی ان راه نداره ميشه بفرماييد راهش چيه
يعنی آيپی اختصاصی هم جواب نميده

این سوال رو در پست های قبل جواب دادم لطفا به اونها مراجعه کنید ولی مختصر دوباره می گم
وی پی ان مشکلی نداره و میشه ازش استفاده کرد فقط دقت کنید که ای پی اون بقولا تمیز باشه همچنین از یک کارت اعتباری خوب فیزیکی بهتره استفاده کنید برای فعال سازی اکانت

_Farshad_

Registered User
لایک‌ها
32
این سوال رو در پست های قبل جواب دادم لطفا به اونها مراجعه کنید ولی مختصر دوباره می گم
وی پی ان مشکلی نداره و میشه ازش استفاده کرد فقط دقت کنید که ای پی اون بقولا تمیز باشه همچنین از یک کارت اعتباری خوب فیزیکی بهتره استفاده کنید برای فعال سازی اکانت

بله کرديت کارت رو فهميدم
ولی آيپی تميز رو نميدونم همون اختصاصی هست?

a_bertina

Registered User
لایک‌ها
14
بله کرديت کارت رو فهميدم
ولی آيپی تميز رو نميدونم همون اختصاصی هست?
ای پی تمیز یعنی ای پی که قبلا توسط آن عملیات غیر قانونی مانند ارسال اسپم،حمله DOS و بطور کل هیچ گونه عملیات غیر قانونی انجام نشده باشد و در هیچ لیست سیاهی قرار نداشته باشد که فهمیدن این موضوع کمی سخت می باشد همچنین اختصاصی بودن بهتر است زیرا احتمال موارد بالا را کم می کند اما ممکن از ان ای پی قبلا برای موارد غیر قانونی استفاده شده باشد ولی درحال حاضر در اختیار شما باشد.

_Farshad_

Registered User
لایک‌ها
32
ای پی تمیز یعنی ای پی که قبلا توسط آن عملیات غیر قانونی مانند ارسال اسپم،حمله DOS و بطور کل هیچ گونه عملیات غیر قانونی انجام نشده باشد و در هیچ لیست سیاهی قرار نداشته باشد که فهمیدن این موضوع کمی سخت می باشد همچنین اختصاصی بودن بهتر است زیرا احتمال موارد بالا را کم می کند اما ممکن از ان ای پی قبلا برای موارد غیر قانونی استفاده شده باشد ولی درحال حاضر در اختیار شما باشد.

ممنونم
من پست ها رو خوندم
يه جاهايش ويرايش شده بود
این سوال رو هنوز دارم
که اگر من مشکل کرديت کارت نداشته باشم
مشکل آيپی هم نداشته باشم
و اکانت قديمی هم نداشته باشم
اکانتم جديد باشه و شرکتی که ميگين اکانت تجاری ميدن هم نميشناسم
يا فکر نميکنم در ایران موجود باشه
با این شرايط ايا من با انتخاب همه کشور ها و انتخاب زبان انگليسی
ميتونم فقط در ایران با روشی تبليغ بدم که فقط در ایران نمايش داده بشه??
اینجا رو هم ببينيد
بقول دوستمون اگر واقعا نيت شما خير هست
راهی بلديد بگيد همه استفاده کنن

Last edited:

_Farshad_

Registered User
لایک‌ها
32
شرمنده واسه اف تاپيک
ولی کسی ميدونه این عکسی که من گذاشتم
این زير شاخه ها چجوری ایجاد ميشه
از جای بايد ایجاد کرد???

فایل های ضمیمه

• patent.JPG
    patent.JPG
    17.3 KB · نمایش ها: 62

a_bertina

Registered User
لایک‌ها
14
ممنونم
من پست ها رو خوندم
يه جاهايش ويرايش شده بود
این سوال رو هنوز دارم
که اگر من مشکل کرديت کارت نداشته باشم
مشکل آيپی هم نداشته باشم
و اکانت قديمی هم نداشته باشم
اکانتم جديد باشه و شرکتی که ميگين اکانت تجاری ميدن هم نميشناسم
يا فکر نميکنم در ایران موجود باشه
با این شرايط ايا من با انتخاب همه کشور ها و انتخاب زبان انگليسی
ميتونم فقط در ایران با روشی تبليغ بدم که فقط در ایران نمايش داده بشه??
اینجا رو هم ببينيد
بقول دوستمون اگر واقعا نيت شما خير هست
راهی بلديد بگيد همه استفاده کنن

متاسفانه به این شکل راهی وجود ندارد و شما تنها باید کلمات فارسی انتخاب نمایید تا کاربران فارسی زیان انها را جستجو نمایند. در مورد شرکت هم در ایران شرکتهای معتبری وجود دارند که مستقیما از گوگل گواهی دارند و این خدمات رو ارائه می دهند. برای پیدا کردنشون هم کافیه توی گوگل سرچ کنید تا پیدا کنید

_Farshad_

Registered User
لایک‌ها
32
متاسفانه به این شکل راهی وجود ندارد و شما تنها باید کلمات فارسی انتخاب نمایید تا کاربران فارسی زیان انها را جستجو نمایند. در مورد شرکت هم در ایران شرکتهای معتبری وجود دارند که مستقیما از گوگل گواهی دارند و این خدمات رو ارائه می دهند. برای پیدا کردنشون هم کافیه توی گوگل سرچ کنید تا پیدا کنید

اگر ایران تحريم شده چجوری گوگل به شرکتی در ایران که کشور تحريم شدست
ادوردز کواليفايد ميده??

a_bertina

Registered User
لایک‌ها
14
این رو باید از خودشون بپرسید ;):D

a_bertina

Registered User
لایک‌ها
14
هر شرکت در ایران این ادعا رو بکنه دروغ بوده
مگر اینکه دفتره اصليش خارج از اینجا باشه

خب احتمالا همین روش رو استفاده می کنند. یعنی یک دفتر خارج از ایران دارند و از طریق اون اقدام می کنند
کللا روش هایی برای رد کردن هر نوع تحریمی وجود داره.

بالا